Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 1 votes

one piece topic!!τι devil's fruit ability θα θέλατε να είχατε??

• Please log in to reply
201 replies to this topic

#91 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 posts

Posted 27 January 2009 - 19:19

Εγω θα ηθελα ενα Hiso Hiso no mi fruit για να μπορω να μιλαω με ζωα:knock-knock:

Ωωχ! πολυ προστυχο ακουγεται...:emptyonexg1:
Εμενα μ'αρεσει τρελα το φρούτο του Kizaru!
Posted Image

#92 Ritsuka

Ritsuka

Anime Fan

• Members
  • 190 posts

Posted 27 January 2009 - 22:35

Ωωχ! πολυ προστυχο ακουγεται...:emptyonexg1:
Εμενα μ'αρεσει τρελα το φρούτο του Kizaru!

:oo: .. :hahaha: Τωρα που το λεs XD You have right. Aλλα ετσι λεγεται πραγματικα το φρουτο. Hisohiso=whisperingly

#93 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 27 January 2009 - 22:56

lets creat : θα ηθελα μια *munch Devil fruit munch Devil fruit fruit.... XD* ετσι θα μπορουσα να ετρωγα αλλα φρουτα του διαβολου και θα γινομουν ο ΠΑΝΤΟΔΙΝΑΜΟΣ Δεμονας μυχαχαχαχα χα χαχα χα
Ο_ο τι λετε;

#94 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 01 February 2009 - 10:33

Εγω παλι παλια ειχα πει οτι η8ελα 1 φρουτο ευχων-να οτι 8ελω και να γινεται αλλα τωρα που το σκεφτομαι 8α ημουν ικανοποιημενος και 1 invisible fruit οπως αυτο poυ η8ελε ο sanji για να μπορω να βλεπω καλυτερα στις γυναικεις τουαλετες(will u let me see your panties)

Posted Image

#95 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 01 February 2009 - 11:48

Εγω θα ηθελα ενα Hiso Hiso no mi fruit για να μπορω να μιλαω με ζωα:knock-knock:

παραλιγο να σε παρεξηγησω με το ονομα του φρουτου , δεν ηξερα πως υπαρχει // αστειο και πονηρο ...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#96 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 01 February 2009 - 18:41

το hiso hiso θα το ηθελα και γω. αλλα πιο πολυ θα προτιμουσα κατι που να με κανει αερα ή νερο(οπωσ στην 2η ταινια που γινεται σαπουνι η ξανθια "δεσποινιδα" ονομα δεν θυμαμαι)
δηλαδη θα ηθελα ενα logia fruit για να γινομαι αερασ ή νερακι του θεουλη. βεβαια δεν κσερω αν εχει παρουσιαστει χαρακτηρας με τετοιες ικανοτητες (ειμαι στα επεισοδια με το enies lobby για αυτο), αλλα επισης δεν ξερω αν τα devil's fruit θα αφηναν ποτε καποιον να γινει νερο....
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#97 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 01 February 2009 - 21:31

το hiso hiso θα το ηθελα και γω. αλλα πιο πολυ θα προτιμουσα κατι που να με κανει αερα ή νερο(οπωσ στην 2η ταινια που γινεται σαπουνι η ξανθια "δεσποινιδα" ονομα δεν θυμαμαι)
δηλαδη θα ηθελα ενα logia fruit για να γινομαι αερασ ή νερακι του θεουλη. βεβαια δεν κσερω αν εχει παρουσιαστει χαρακτηρας με τετοιες ικανοτητες (ειμαι στα επεισοδια με το enies lobby για αυτο), αλλα επισης δεν ξερω αν τα devil's fruit θα αφηναν ποτε καποιον να γινει νερο....

μαλλον οχι , γιατι δεν μπορουν ταχα να κολυμπησουν , αλλα ποτε δεν ξερεις .
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#98 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 05 March 2009 - 20:23

logia
το αγαπημενο μου ειναι
Spoiler: manga spoiler

και μετα του aokiji

paramecia

Spoiler: manga spoiler

zoan
κανενα δε μου αρεσει ιδιαιτερα, μονο του lucci Λιγο.

qzMHWHd.png

#99 SaDoW

SaDoW

Anime Fan

• Members
  • 149 posts

Posted 05 March 2009 - 21:23

εγω θα ηθελα παρα πολυ το devil fruit του Gold . D .Roger (και ειμαι και περιεργος να μαθω ποιο ειναι) κανεις καμμια ιδεα ???
x---Kage Bushin No Jutsu---x

#100 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 05 March 2009 - 21:25

γιατι εχει πρωτα απο ολα...?

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#101 michael92

michael92

Anime Amateur

• Members
  • 69 posts

Posted 07 March 2009 - 18:13

γιατι δεν λετε για devil fruits που δεν υπαρχουν στο anime η στο manga και θα θελατε να εχετε τις ιδιοτητες τους??
λιγο φαντασια θελει

π.χ. εγω θα ηθελα να εχω φαει το φρουτο του πωτη να πινω αλκοολ και να μην μεθαω ποτε....λεμε τωρα...

Εννοείς να πίνεις αλκοόλ και να μην σε πιάνουν στο αλκοτέστ :P

Ο Enel για μένα είχε τις καλύτερες δυνάμεις, super cool and powerful fruit ability κ η δύναμη να προβλέπει κινήσεις κ να αισθάνεται την παρουσία των άλλων, δεν θυμάμαι πως το έλεγαν...

mantra (όχι με τα γίδια XD)

-------------------------

Πολύ ενδιαφέροντα όλα τα φρούτα, του luffy, του Ace, του Enel, αλλά δεν έχουν εφαρομγή στον κόσμο μας, μόνο στον κόσμου του one piece. Για τον κόσμο μας θα ήθελα το Beri beri no mi, το φρούτο που βγάζει όσα ευρώπουλα θες :bike: ή το Pc pc no mi όπου κατεβάζεις από το Net με άπειρη ταχύτητα και έχεις άπειρο χώρο αποθήκευσης :tensai:

#102 GokuSSJ3

GokuSSJ3

*Don't be like me*

• Banned
  • 96 posts

Posted 08 August 2009 - 20:14

Mera Mera no Mi ή Gomu Gomu no Mi ή και τα δυο μαζί:tensai::hahaha::kill4u:
(αλήθεια είναι εφικτό να φαΐ κάποιος δυο devil fruit?
:hmmm:)

#103 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 08 August 2009 - 20:32

Σίγουρα θα έτρωγα το φρούτο του Absalom είτε στον κανονικό κόσμο είτε στον κόσμο του one piece. Άλλωστε είναι το πιο χρήσιμο :nbleed:

ΥΓ Δεν είναι εφικτό να φάει κανείς 2 φρούτα γιατί θα ανατιναχτεί το έχει πει ο Oda, εκτός αν βέβαια πρόκειται για μπανάνες :hahaha:
Posted Image

#104 GokuSSJ3

GokuSSJ3

*Don't be like me*

• Banned
  • 96 posts

Posted 08 August 2009 - 21:03

ΥΓ Δεν είναι εφικτό να φάει κανείς 2 φρούτα γιατί θα ανατιναχτεί το έχει πει ο Oda, εκτός αν βέβαια πρόκειται για μπανάνες :hahaha:

άστον να λέει ότι θέλει εγώ θα φάω δυο devil fruits και ας ανατινακτο:fromabove::hot:

#105 Xristos-san

Xristos-san

Εθισμένος

• Members
  • 106 posts

Posted 08 August 2009 - 22:23

Εγω θελω το φρουτο του Ace.Απλα γαματο