λαθος ο Gol D. Roger ειχε πολεμησεςι με τον whitebeard και κανεις δεν νικησε! οποτε ολοι μπορουν να τον θεωρουν ισαξιο!
Ποτε δεν ανέφερε κάτι τέτιο,απλα είπε οτι ο whitebeard ηταν ο μόνος που μπορούσε να τον κοντράρει και στην καλύτερη περίπτωση να βγεί ισοπαλία.Είναι χαότικη η διαφορά με αυτο που λές.
Τωρα στο poll δύσκολες επιλόγες θεωρητικά απο sichibukai έχουμε blackbeard mihawk μόνο αυτοί αξίζουν,4 yonku που ξέρουμε τους 2 newgate και shanks, και απο admirals θα έλεγα graup και sengoku.Και υπάρχει και το μυστήριο dragon.
Μέχρι στιγμής λοιπόν πια δυνατός ειναι ο whitebeard θεωρητικά μαζί με sengoku(αν και δεν έχω ιδέα τι μπορει να κάνει)
Μετά έρχεται ο shanks και ο teach(που είναι και ο αγαπημένος πειρατής του oda) και μετά ο mihawk ο οποιος έιναι επίπεδο yonku και αλάνι.Απο κει και πέρα οι 2 yonku που υπολύπονται μαζι με graup και
Τα παραπάνω αφορούν το poll και σε σχέση με ότι εχουμε δεί στο anime κυρίως.
Βάζω newgate πρώτο αν και θα δώσει τον κόλο του σε λίγο ειναι το μονο σιγουρο.Παντως δεν μας έχει δείξει τι μπορεί να κάνει εκτος του οτι είναι θηρίο αμα έχει κανα df δλδ.
O shanks έρχεται δέυτερος αλλα δεν ξέρω τη επιδιώκει ακριβώς για τον εαυτό του εκτος αποτι έχει σχέση με luffy.
Ο Τeach έβγαλε τον ace nock out σχετικά εύκολα έιναι sichibukai αλλα στοχεύει ψηλά.
Επισης βάζω mihawk κάτω απο shanks (μιας και ειναι μέν στο ίδιο επίπεδο αλλα δεν φένεται να τον ακούμπησε ποτέ) αλλά τον βάζω κάτω και απο teach γιατί ο marshall και χωρίς φρούτο τον σημάδεψε τον shanks μια χαρά.Βέβαια ίσως ο ένας να μονομαχόυσε για την πλάκα του ενω ο άλλος για να σκοτώσει αλλα επιμένω σε αυτό.
Χωρίς να έχω δεί τους άλους δυο yonku τους βάζω πιο κάτω απο mihawk γιατί ο juraquille είναι αλάνι τα παμε αυτα.
Τον graupouli τον βάζω μαζί με τους admirals εκει κοντά στους missing yonku.
Οσων αφορά τα δικά μας παιδιία όσοι διαβάζουν manga ξέρουν οτι στο επίπεδο που βρίσκονται τα αλάνια luffy zoro sanji τους ταιρίαζουν παροιμίες όπως:
Οπώτε αράζουμε και περιμένουμε.Τον dragon δεν τον έβαλα πουθενά γιατί δεν είναι πειρατής ,πάντως έχει πυθανότατα το πιο μεγάλο bounty