Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Neon Genesis Evangelion
Posted 02 September 2008 - 12:07
Το End δες το με καθαρό μυαλό γιατί αλλιώς θα σαπίσει το κρανίο σου.
Όπως νά'ναι δες τα.
Posted 02 September 2008 - 12:11
Είναι σωστή αυτή που είπα;

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 02 September 2008 - 12:12
Όπως νά'ναι δες τα.

Posted 02 September 2008 - 12:18
Thanks, μάλλον θα δω τελευταίο το End of Eva αφού λέτε ότι είναι το καλύτερο και μου αρέσει να βλέπω το καλύτερο στο τέλος.
Πιθανότατα σήμερα το βράδυ θα κάψω και τα υπόλοιπα εγκεφαλικά μου κύτταρα!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον

Posted 02 September 2008 - 12:24
Πρώτη είναι το death and rebirth και μετά το End of Evangellion, σωστά;
Ούτε το death ούτε το rebith έχουν να προσφέρουν κάτι στην εξέλιξη της ιστορίας . Ειδικά από τη στιγμή που είδες τα director's cut επεισόδεια δεν πρόκειται να δεις ΄τιποτα καινούριο σε αυτές τις δύο ταινίες . Πρόκειται για recap.
Δες κατ' ευθείαν το end of evangelion που είναι κάτι σαν εναλλακτικό τέλος .
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 02 September 2008 - 13:44

Posted 02 September 2008 - 14:43
Το Death&Rebirth δεν προσφέρει τίποτα απολύτως σε κάποιον που έχει παρακολουθήσει την σειρά.Αν την έχεις φρέσκια,πήγαινε για το End κατευθείαν.
Posted 02 September 2008 - 14:50
Posted 02 September 2008 - 14:51
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

OMFG πρεπει να ειμαι ο μονος που ισως να κολονω να δω το episode 26.....
ρε τις τελευταιες 2 μερες ι φραντζα φυτρωνει με ραγδαιους ρυθμους....

ηπαμε φαντασια αλλα ο τυπος το γαμισε

Δεν μπορουσε να ητανε ενα απλο ανιμε ολοι χαρουμενοι και αγαπιμενη

παω να δω το episode 26 kai to end of evangelion και αμα δεν ακουσετε λεξη μου =σιγουρα νεκρος

UPdate : ...............δλδ το end υποτιθεται οτι το τελειωσε? στο τελος εμεινα λιγο χμμ???
να δω και το death and rebirth i χαμενος κοπος?
παντος δεν πιστευω να ξαναδω ανιμε σαν και αυτο...
Edited by Kurosaki_Angellust, 02 September 2008 - 17:47.
Posted 03 September 2008 - 03:15
Χμμ,δε νομίζω.
Το Death&Rebirth δεν προσφέρει τίποτα απολύτως σε κάποιον που έχει παρακολουθήσει την σειρά.Αν την έχεις φρέσκια,πήγαινε για το End κατευθείαν.
Ελπίζω να τον πρόλαβα τον fingo. Η έκδοση που έχει στα χέρια του δεν είναι το death and rebirth αλλά το Death(true)² (δλδ το 2ο revision της D&R από το Revival of Evangelion) με αφαίρεση του air chapter και προσθήκη extra footage. Αν και σούμα απλά των 24 πρώτων, αξίζει να την δει κανείς τόσο για να τα βάλει σε μια σειρά (που λέει ο λόγος) πριν το big-bang EoE όσο και για το καταπληκτικό τελείωμα της ταινίας που παίζει η ομύγηρη το Kanon του Pachelbel...

Kurosaki_Angellust, αφού είδες και το EoE, απλά πέρνα το μια βόλτα και δες το τέλος του...^^
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 04 September 2008 - 00:21
Τώρα όσο αναφορά το EoE, το οποίο μόλις το είδα καπάκι μετά το Death True2, τι άλλο μένει να πει κανείς για αυτή τη σειρά;
Epic!

Αν και μου μείνανε αρκετές απορίες και ας παραθέσω εδώ μερικές.

Posted 04 September 2008 - 01:45
Spoiler: HUGE ENDING SPOILERS INSIDE! OPEN AT YOUR OWN RISK!!!
Δε θα παραστήσω τον ειδικό γιατί δεν είμαι αλλά να σου πω γιατί κι εγώ πρόσφατα το είδα τις δικιές μου ερμηνείες

Posted 04 September 2008 - 03:29

Πραγματικά ό,τι καλύτερο έχω δει ως τώρα(Γιατί δεν το έβλεπα τόσον καιρό;;; ).
Τώρα περιμένω να κατέβουν και οι ταινίες για να με αποτελειώσω,ειδικά το End of Evangelion that makes your mind go "boom!" απ'ό,τι διάβασα.
Έχω πολλές απορίες(και μισοσχηματισμένες ερμηνείες) και δεν προβλέται να τις λύσω με τις ταινίες so i'm gonna search this thread through after i'm done with watching^^
Posted 04 September 2008 - 08:20
Spoiler: HUGE ENDING SPOILERS INSIDE! OPEN AT YOUR OWN RISK!!!
Posted 04 September 2008 - 09:34
Edited by Fingolfin, 04 September 2008 - 09:49.