Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

- - - - -

Πολεμικές Τέχνες

• Please log in to reply
596 replies to this topic

Poll: Με ποια πολεμική τέχνη ασχολείστε; (278 member(s) have cast votes)

Με ποια πολεμική τέχνη ασχολείστε;

1. Κarate (32 votes [15.24%] - View)

Percentage of vote: 15.24%

2. Judo (8 votes [3.81%] - View)

Percentage of vote: 3.81%

3. Tae Kwon Do (38 votes [18.10%] - View)

Percentage of vote: 18.10%

4. Kung Fu (31 votes [14.76%] - View)

Percentage of vote: 14.76%

5. Capoeira (12 votes [5.71%] - View)

Percentage of vote: 5.71%

6. Kick,Thai Boxing (27 votes [12.86%] - View)

Percentage of vote: 12.86%

7. Greco Roman (8 votes [3.81%] - View)

Percentage of vote: 3.81%

8. Άλλο (54 votes [25.71%] - View)

Percentage of vote: 25.71%

Vote Guests cannot vote

#151 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 07 February 2008 - 03:53

Παλια εκανα Καρατε ο ιδιος για 2 χρονια, αλλα τωρα με την καθιστικη ζωη (καφεδες κτλ) δεν εχω ορεξη να την εξασκω ο ιδιος, αν και ενας φιλος μου μου εκανε crash course σε λαβες παγκρατιου και πλεον ξερω να κανω αρκετες (γενικα οι λαβες ειναι η αγαπη μου). Οποτε βρω ευκαιρια πηγαινω ως θεατης σε τουρνουα ή παρακολουθω προπονησεις φιλων μου, παντα οπλισμενος με την καμερα μου βεβαια!
Spoiler:

Posted Image

#152 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 07 February 2008 - 10:46

ξεχασες να βαλεις το kento

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#153 Raptor

Raptor

ヴィジュアル系,

• Members
  • 93 posts

Posted 08 February 2008 - 19:16

Οκ guyz..
Για πείτε?
Δυσκολεύομαι να αποφασίσω...
Kung Fu είναι πιο σκληρά τα πράγματα έτσι?

:nosey:
Spoiler:
Ξεπερνά τα 250 pixels ύψος.

#154 nigozeroichi

nigozeroichi

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 08 February 2008 - 20:31

Καμία σχεση το ένα με το άλλο. Και οταν λες kungfu τι ακριβώς έχεις στο μυαλό σου; Wushu;

#155 Raptor

Raptor

ヴィジュアル系,

• Members
  • 93 posts

Posted 09 February 2008 - 19:51

Καμία σχεση το ένα με το άλλο. Και οταν λες kungfu τι ακριβώς έχεις στο μυαλό σου; Wushu;

hangar...
Spoiler:

#156 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 10 February 2008 - 19:20

Χτες Σαββατο 9 Φεβρουαριου 2008 διεξηχθη εξω απο τη Θεσσαλονικη το Πρωταθλημα Παγκρατιου Βορειου Ελλαδας... το τι λαβες και τεχνικες και κορυφαιες μαχες εγιναν δεν μπορειτε να φανταστειτε! Απο το πρωι μεχρι το βραδυ γουσταρα να βλεπω (και να κινηματογραφω) αγωνες και παλαισματα!

Αρχες Ιουνιου ειναι το Πανελληνιο Πρωταθλημα Παγκρατιου στη Βεροια. Οσοι πιστοι προσελθετε.
Posted Image

#157 nigozeroichi

nigozeroichi

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 10 February 2008 - 20:37

hangar...

Κατ'αρχας πρεπει να πας και να δεις απο μονος σου το καθε συστημα για να κρινεις, καθοτι ο ασκουμενος ειναι αυτος που κανει αποτελεσματικο ή οχι το οποιο συστημα.

Τωρα σε οτι αφορα Aikido ή Hung Gar τι να πω; Το ενα ειναι Ιαπωνικο το αλλο Κινεζικο, με ο,τι συνεπαγεται αυτο. Το Aikido ειναι σχεδον μονο αμυνα (αναλογα και το στυλ παντα) ενω το Hung Gar ειναι απ'τα επιθετικα στυλ kung fu. Το Aikido εχει 2-3 οπλα ενω το Hung Gar αρκετα περισσοτερα. Κατα τη γνωμη μου ειναι αρκετα διαφορετικα που να μην μπορεις να τα συγκρινεις. Καθαρα υποκειμενικο θεμα. Aν πρεπει να απαντησω στην ερωτηση σου: Ναι, στο Hung Gar ειναι πιο "σκληρα" τα πραγματα...

Αν, παρολαυτα, επρεπε να διαλεξεις μεταξυ καποιου κινεζικου συστηματος και του Aikido με βαση καποια κοινα σημεια που πιθανο να εχουν, θα προτεινα το Wing Chun. Καποιοι βρισκουν καλη ιδεα τον συνδυασμο των δυο, καποιοι οχι. Στο Wing Chun θα δεις και λιγο Aikido σε παραπανω επιπεδα. Στηριζονται και τα δυο στη "αφη" και στον ελεγχο της δυναμης του αντιπαλου αλλα με διαφορετικη προσεγγιση. Κανω Wing Chun και μπορω σ'ενα βαθμο να σου πω κατι αν θελεις γι'αυτο. Καποιος Aikidoka ισως σε βοηθησει παραπανω με το Aikido.

Προσωπικα το εχω σε μεγαλη εκτιμηση το Aikido, παρολο που προπονουμαι σε κατι αλλο.

#158 Raptor

Raptor

ヴィジュアル系,

• Members
  • 93 posts

Posted 10 February 2008 - 22:16

Thanx ρε nigozeroichi...
Και εγώ δεν εχω αποφασίσει ακόμα... το μόνο που μου μένει είναι να βρω λίγο χρόνο...
Spoiler:

#159 Master_ex

Master_ex

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 11 February 2008 - 20:04

Μην ξεχνάς σημασία έχει και το dojo οπότε όταν αποφασήσεις ρώτα να σου προτείνουν και κατάλληλο μέρος τα άτομα που μπορεί να κάνουν αυτό που θα επιλέξεις ;)
Rurοuni Kenshin fan :congrats:
Posted Image
Chuck Norris

#160 DRAGONBALL1985

DRAGONBALL1985

Self Imposed Ban

• Banned
  • 66 posts

Posted 14 February 2008 - 14:51

Έκανα Tae Kwon Do για δύο χρόνια, όμως ήταν δώρον άδωρο, καθώς τότε ήμουν μικρός (δυστυχώς σπάνια στην αληθινή ζωή οι δάσκαλοι είναι παππούδες που προπονούν σκληρά τα μικρά παιδιά :hahaha: ). Λιγάκι Κουνγκ Φου σχετικά πρόσφατα (το παράτησα γιατί δεν περιελάμβανε οπλασκία όπως το Σάολιν Κουνγκ Φου) και κάτι ψιλά Κέντο, το οποίο με ξενέρωσε γιατί ήταν πολύ καΐλα σκηνικό (τύποι με δερμάτινες πανοπλίες, ξύλινα σπαθιά και πανάκριβο gear). Σκεύτομαι να ασχοληθώ με κάτι τώρα που είμαι στην καταλληλότερη περίοδο (φοιτητής=χρόνος, νέος=δυνατός κτλ :congrats:), αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω! Καράτε, ξανά Tae Kwon Do, μήπως Σάολιν που έχει και όπλα (λατρεύω weapons kai melee), ή κάτι πιο κλασσικό (πάλη, Αϊκίντο κτλ); Όσοι από σας γνωρίζουν σχετικά με κάποια από αυτά, στείλτε κανά P.M. μπας και αποφασίσω! Είναι σαν να μπαίνεις σε ζαχαροπλαστείο και να μην ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις!!!

#161 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 14 February 2008 - 15:44

Προφιτερόλ...

#162 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,432 posts

Posted 14 February 2008 - 20:39

Προφιτερόλ...

Μην σπαμμάρεις...κύριε Global!!!:hiding_something:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#163 breakaway

breakaway

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 13 March 2008 - 22:36

Παδιά καίγομαι.. θέλω να μάθω sai.Τί μου προτείνετε? Φυσικά μιλάω για Αθήνα, έτσι? Επείγον..!!!!

#164 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 13 March 2008 - 22:37

Παδιά καίγομαι.. θέλω να μάθω sai.Τί μου προτείνετε? Φυσικά μιλάω για Αθήνα, έτσι? Επείγον..!!!!

και εγω επειγον: ... τι ειναι το σαι ;

#165 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 13 March 2008 - 22:41

επειγόν δεν είναι τίποτα εδω μέσα σε φόρουμ είσαι όχι στο ΕΚΑΒ
τι σκατά είναι το σαι?
ξέρεις τι είναι ;
είσαι σίγουρος ότι θέλεις να το μάθεις;