Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Destroy Athens

• Please log in to reply
19 replies to this topic

#16 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 13 September 2007 - 16:24

Τωρα για την Αθηνα... ειπαμε, τα συνορα ειναι στα Τεμπη.. :wis:

Ε? δλδ τι εννοείς?
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#17 Dain

Dain

Anime Fan

• Members
  • 227 posts
  • LocationAthens

Posted 13 September 2007 - 17:53

E, υποθέτω πως αν υπολογίσει κανείς όλους όσους έχουν κουβαληθεί στην Αθήνα από τη δεκαετία του 60 και μετά, τα "σύνορα" της "επιρροής" της θα έφταναν ως το Κίεβο, όχι μόνο ως τα Τέμπη. :P :P

Ούτε γω έχω πρόβλημα με την εκθέση αυτή παρόλο που δε μ'ενδιαφέρει καθόλου να πάω να τη δω. Γενικά δε μ'ενδιαφέρουν οι "πιασάρικες" εκθέσεις με ένα τσιτάτο τίτλο και μια κουλτουροπερίεργη λογική που ουδείς κατανοεί, ακόμα και εκείνοι που τη διοργανώνουν.

Προτιμούσα πολύ περισσότερο εκείνες τις ωραίες βαμένες αγελάδες που είχε γεμίσει η Αθήνα πέρισυ! :D :D

#18 dragoness_crysta

dragoness_crysta

Hana Ishinomori

• Members
  • 480 posts

Posted 13 September 2007 - 18:32

νομίζω ότι είσαι πολύ μιρκή / ος για να μιλάς με τόση προκατάληψη, να είσαι λίγο πιο ανυχτόμυαλος/η σε αυτά τα θέματα, και νομίζω ότι θα πρέπει και εσύ να δεις αυτή την έκθεση. Σημείωσε ότι όλοι δεν βλέπουμε με το ίδιο μάτι αυτές τις εκθέσεις.

και η Darkchilde έχει ένα δίκιο σε αυτό που λέει.

Ουτως η αλλως θα παω συντομα γιατι θελω να εχω αποψη επι του θεματος και οχι να στηριζομαι σε αφιερωματα των εφημεριδων και μονο....εχω παει σε πολλες ''περιεργες εκθεσεις'' οποτε η λεξη προκατειλλημενη μαλλον δεν μου ταιριαζει....απλα τετοιες καινοτομιες που ερχονται ξενοφερτες απλως δεν μου καθονται καλα...και πριν τολμησω και τις αποδεχτω ειμαι λιγο επικριτικη.
C'est tout....lol
Some of us fall...some of fly...most of live to try....'till the edge of forever....

Posted Image

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations

#19 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 13 September 2007 - 19:37

Προτιμούσα πολύ περισσότερο εκείνες τις ωραίες βαμένες αγελάδες που είχε γεμίσει η Αθήνα πέρισυ! :D :D

πραγματικά της ζήλεψα εκείνες της αγελάδες που της συναντούσες στα πιο άκυρα μέρη, είδα και μια στην νομαρχία της Θεσσαλονίκης και χάρηκα.

εγω προτείνω να γεμίσουμε την Θεσσαλονίκη με βαμμένους ψωμιάδηδες

Ουτως η αλλως θα παω συντομα γιατι θελω να εχω αποψη επι του θεματος και οχι να στηριζομαι σε αφιερωματα των εφημεριδων και μονο....εχω παει σε πολλες ''περιεργες εκθεσεις'' οποτε η λεξη προκατειλλημενη μαλλον δεν μου ταιριαζει....απλα τετοιες καινοτομιες που ερχονται ξενοφερτες απλως δεν μου καθονται καλα...και πριν τολμησω και τις αποδεχτω ειμαι λιγο επικριτικη.
C'est tout....lol

ωραία αν είναι έτσι χάιρομαι, γιατί σε κάποια φάση νόμιζα ότι είσαι απόλυτη σε αυτό που λές και προκατειλημμένη.

#20 dragoness_crysta

dragoness_crysta

Hana Ishinomori

• Members
  • 480 posts

Posted 15 September 2007 - 11:14

loooool....erisabetsu τα σχολια για τις αγελαδες και τον ψωμιαδη ειναι απιστευτα..:if:

η απολυτοσυνη ειναι προνομιο των ξεροκεφαλων και αυτων που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα και τρωνε μαπες μετα...Lol...
πρωτα δοκιμαζουμε (καλλιωρα οπως φαγητα και γλυκα...κλιψ.... πειναω) και μετα κρινουμε παντα καλυτερα....
αληθεια να ρωτησω και κατι ασχετο θα ξεφυγω μονο για λιγο off-topic...αυτο το καινουριο subforum που λεγεται κ.ε.η.κ. τι ειναι ακριβως?
Some of us fall...some of fly...most of live to try....'till the edge of forever....

Posted Image

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations