Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Προσκλήσεις για ιδιωτικούς τορρεντ τράκερς

• Please log in to reply
359 replies to this topic

#151 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 posts

Posted 04 December 2007 - 20:35

Υπαρχει περιπτωση να εχει κανενας invitation για το hdbits.org?Eυχαριστω εκ το προτερων.

αλλη μια και απο εδω αν υπάρχει.

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#152 spyo

spyo

Το αρνι τσιμπιτσι

• Members
  • 540 posts

Posted 06 January 2008 - 12:15

to demonoid ψωφησε για παντα.

#153 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 08 January 2008 - 00:57

αλλη μια και απο εδω αν υπάρχει.

moar 2.
also for torrentleech?
ναι του Κυριακου ειναι αλλα εχε χαρη που το κουφαρι του νεκρου Demonoid βρωμησε.

Posted Image

#154 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 12 January 2008 - 16:47

Παιδάκια παίζει κανένα invite για Greek Tracker να φάμε κι εμείς?
Ψάχνω γενικότερα κάτι για Ελληνική μουσική να βρω κάτι παλιά Space Odyssey, Star Children, Cyan και δε συμαζεύεται... :wooi2:
Posted Image

#155 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 14 January 2008 - 21:37

greek tracker,blue white?
please contact with me.
me really needs.

Posted Image

#156 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 14 January 2008 - 22:01

το ονομα απο το τοπικ τα σπαει :wooi2::wooi2:

o greek tracker δν λεει μια, μην μπεις στο κοπο,
το μπλου γουαητ τζιτι γαμαει, αλλα δν δουλεύει με ινβαητς, απλα προσπαθείς να μπείς συνέχεια. (εχει τα πάντα απο ελληνικη μουσίκη, ειδικά κατι ροκάκια που δν τα βρίσκεις αλλου στο νετ)
το τορεντ λιτς δν εχει καμια σχεση με το ντεμονόηντ (που ειχε τα παντα βέβαια αλλα σε χάλια ταχύτητες κ με παρα πολλους χιτ εντ ραννερς) , ειναι 0νταιη τρακερ, οτι βγαίνει ανεβαίνει αμέσως, κ σε μια βδομάδα πέφτει (εκτος απο σείρες, τοπ 100 ταινίες κ τετοια), το καλό με τα 0νταης ειναι οτι εχει 666 σηντερς, κ τα πέρνεις σχεδον παντα σε φουλ ταχυτητα, κ μετα εχει αλλουσ 666 λιτσερς, οποτε μπορεις να κρατήσεις κ ρετιο. γενικά ειναι πάρα πολύ καλη φάση γιατι δουλεύεις με το μα3ιμουμ της γραμμής σου. εγώ εχω ακουντ αλλα δν 3έρω πως μπορώ να κανω ινβάητ, παιζει να μην έχει ινβάητς αυτόν τον καιρο, δν μπορώ να βρώ την επιλογή βασικα. μπορείς να μπεις στο τσατ ρουμ τους στο Irc κ να ρωτήσεις.

#157 Aldarion

Aldarion

Anime Fan

• Members
  • 157 posts

Posted 24 February 2008 - 23:41

Αν μπορεί να μου στείλει κάποιος πρόσκληση για το GreekzLive... Ευχαριστώ.
Posted Image

#158 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 27 February 2008 - 17:33

Εχει κανεις για Greek-Tracker, plx?

Mail αυτο που λεει στο MSN διπλα

<-----------------

Posted Image

#159 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 12 April 2008 - 03:39

Demonoid is up.

Welcome back!

Since a few months ago, Deimos, the site administrator, lacks the necessary time to take care of the website, because of personal matters he's been needing to attend to. For this reason, he has decided to leave the site staff.

Before leaving, he assigned a new site administrator from among his friends to take care of the site. The old moderator team will continue helping with the site, unchanged. We will try to keep running everything just as it always has been.

The trackers and website seem to be working properly, and should any issues arise, they will be taken care of as soon as possible. The site might be going on and offline over the next days as we work out any problems.

Welcome back, and enjoy your stay!

- Umlauf
Demonoid Site admin

E5VV38U.jpg

#160 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 12 April 2008 - 13:59

Μήπως μπορεί να μου στείλει και εμένα κανείς μια ; Έιχα παλαιότερα account αλλά όταν έμαθα ότι έκλεισε δεν ξανασχολήθηκα και τελικά ξέχασα to username kai pass !!!:emptyonexg1:

Μήπως σας είναι εύκολο να μου δώσετε και μένα μία ;
το mail moy είναι aggont@gmail.com

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#161 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 12 April 2008 - 14:14

Ουτε εγω θυμομουν το παςς αλλα μου το στειλανε στο mail...
Κανε Forgot Password
Posted Image

#162 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 12 April 2008 - 14:45

Σου λέω , τότε που είχα γραφτεί είχα kai αλλο mail account το οποίο δεν ξαναχρησιμοιποίησα με αποτέλεσμα να έχω ξεχάσει ποιό έιναι !!

Τραγική κατάσταση μιλάμε .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#163 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 14 April 2008 - 15:29

Άνοιξε το Demonoid ξανά, αλλά μάλλον πού και πού θα είναι down αυτές τις μέρες... :nosey:
Μπορείτε ωστόσο να μπείτε ξανά με το παλιό σας account. ;)

Δεν ξέρω αν απαιτείται το code, αλλά το βάζω:

http://torrentfreak.com/demonoid-is-back-080411/

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#164 Aldarion

Aldarion

Anime Fan

• Members
  • 157 posts

Posted 09 May 2008 - 21:33

Κάποιος μια πρόσκληση για demonoid? thx in advance...
Posted Image

#165 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 11 October 2008 - 20:30

Κανείς ένα invite για APSUBS; Plz.

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»