Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

BATTLE ROYALE I

• Please log in to reply
20 replies to this topic

#16 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 17 April 2012 - 02:08

Περίμενα περισσότερα να πω την αλήθεια και απογοητεύτηκα.Η ιστορία είναι πρωτότυπη και η πλοκή γρήγορη αλλά περίμενα να δω κάτι περισσότερο από απλούς σκοτωμούς.Έλειπε πολύ το συναίσθημα από τους χαρακτήρες και τα flashback ήταν λειψά.

Διάβασε το μανγκα και θα αποζημιωθείς και με το παραπάνω. Για το βιβλίο δε ξέρω, δεν το χω διαβάσει
Posted Image

#17 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 17 April 2012 - 19:04

Ότι είπε ο Leon αλλά...!
Μην ξεχνάς ότι ο πρωταγωνιστής του Battle Royal είναι ο καλύτερος ηθοποιός της Ιαπωνίας.
All Hail Tatsuya Fujiwara!

#18 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 17 April 2012 - 20:16

Μην ξεχνάς ότι ο πρωταγωνιστής του Battle Royal είναι ο καλύτερος ηθοποιός της Ιαπωνίας.
All Hail Tatsuya Fujiwara!

You must be joking... :wth:
Posted Image
Posted Image

#19 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 18 April 2012 - 23:05

@Leon
Σκεφτόμουν να το ξεκινήσω.Αλλά έχω μια απορία.Είναι gore?αν είναι δεν το διαβάζω.

Αμφιβάλλω αν είναι ο καλύτερος ηθοποιός της Ιαπωνίας.Δεν τον ήξερα καν.Και απ'ότι βλέπω δεν έχει παίξει σε πολλά πετυχημένα έργα.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#20 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 19 April 2012 - 02:10

@Leon
Σκεφτόμουν να το ξεκινήσω.Αλλά έχω μια απορία.Είναι gore?αν είναι δεν το διαβάζω.

Είναι και αρκετά μάλιστα. Αλλά κατά τη γνώμη μου είναι απ τα καλύτερα μανγκα που υπάρχουν. Είναι κρίμα να μη το διαβάσεις γι αυτό το λόγο.
Posted Image

#21 kabuki

kabuki

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 19 April 2012 - 14:02

η πρώτη ταινία μου άρεσε αρκετά, τη δεύτερη τη βρήκα απαράδεκτη, άσε που μου φάνηκε κι ατελείωτη...

το μάνγκα πάντως το θεωρώ πολύ ανώτερο κι απ' την πρώτη ταινία :riiight: