Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

BATTLE ROYALE I
Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2007 - 00:57

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2007 - 10:39
Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2007 - 10:45
^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)
Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2007 - 14:41

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2007 - 20:59
x2Πολύ καλό πρώτο μέρος,μου την έσπασε ο και καλά 'επαναστατικός',αλλά ρηχότατος αντιαμερικανισμός του δεύτερου.Τεσπα,το πρώτο μέρος προτείνετε ανεπιφύλαχα.
Δηλαδή έλεος η δεύτερη ταινία πραγματικά με απογοήτευσε.(Βέβαια άμα είσαι φανατικός αντιαμερικανιστής ίσως σου αρέσει...)
Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2007 - 23:16
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 02:29
το battle royale 2 πιστεύω ότι απογοητεύει μπροστά στο ένα...αν το 2 ήταν το μονο που είχε βγει θα ήταν μια πολύ καλή ταινία... right???
Θα φανώ κακός και θα σου πώ πως και χωρίς το πρώτο,πάλι πατάτα θα το έλεγα.Δεν έχει κάτι το ειλικρινές σαν ταινία,και πουλέι προπαγάνδα με τον πλέο φτηνό τρόπο.Οι Αμερικάνοι είναι οι κακοί που κάνουν κακό σε όλο το κόσμο,ενλω τα παιδάκια που βάζουν βόμβες στις πόλεις είναι αθώα και παλεύουν για την ελευθερία.
Δεν είναι οι απόψεις τις ταινίας που ενοχλούν,είναι το γεγονός ότι δεν τις στηρίζει και δεν πείθει για αυτές.

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 10:20
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 22:47

Must-see ταινιάρα επικών διαστάσεων!!!!!!!!!!!!!!!
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2007 - 12:51
το 2 δεν εχω μπει στη διαδικασια να το δω γιατι μου εχουν πει οτι δεν αξιζει....

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2007 - 20:41

My favourite character was Kazuo Kiriyama:hero: (kill now laugh later)
Battle Royale 2 didn't do it for me(the only plan that movie had was to leech of the popularity of the first movie).
btw i could also recommend "Zatoichi"(another Kitano movie)

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2007 - 03:51
Wikipedia:
Director Kinji Fukasaku, who directed the first film, started work on the sequel but died of prostate cancer on January 12, 2003, after shooting only one scene with Takeshi Kitano. His son Kenta Fukasaku, who wrote the screenplay for both films, completed the film in his father's honor.
Καταβάθος μου άρεσε και το 2 πάντως. Όχι όσο το πρώτο αλλά μου άρεσε..
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2007 - 18:21
βεβαια η δευτερη δεν ειναι το ιδιο καλη αλλα την παλευεις.
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2007 - 23:37
Η δεύτερη δε μ'άρεσε πολύ. Ίσως το Ι να είχε θέσει τον πήχη πολύ ψηλά και το ΙΙ ήταν πολύ κατώτερο των προσδοκιών.
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2012 - 20:07
Είδα την ταινία χθες μετά από εκατομμύρια gifs από σκηνές που συνάντησα online.Περίμενα περισσότερα να πω την αλήθεια και απογοητεύτηκα.Η ιστορία είναι πρωτότυπη και η πλοκή γρήγορη αλλά περίμενα να δω κάτι περισσότερο από απλούς σκοτωμούς.Έλειπε πολύ το συναίσθημα από τους χαρακτήρες και τα flashback ήταν λειψά.Το μόνο που μάθαμε είναι ποιος ήταν ερωτευμένος με ποιον,λες και αυτό είναι το σημαντικό.
Οι μόνοι λόγοι που θα το ξαναέβλεπα είναι η Shibasaki Kou,που ήταν θεά από τότε η κοπέλα και τα bishounen του cast.