Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

BATTLE ROYALE I

• Please log in to reply
20 replies to this topic

#1 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2007 - 00:57

μου φαίνεται δη χρειάζεται να πω κάτι για τι συγκεκριμένη ταινία... έπος...k ειδικά ο takeshi , αν k πεζή λίγο δείχνει ποσο καλός ηθοποιός είναι...έπειτα έχει k φοβερό σενάριο:fromabove:

#2 stainless

stainless

Sutenresusei

• Members
  • 88 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2007 - 10:39

Αρκεί να δεις τι έχω βάλει για avatar...

#3 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2007 - 10:45

ειναι ενα αριστουργημα και αυτο και το δευτερο μερος.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#4 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2007 - 14:41

Πολύ καλό πρώτο μέρος,μου την έσπασε ο και καλά 'επαναστατικός',αλλά ρηχότατος αντιαμερικανισμός του δεύτερου.Τεσπα,το πρώτο μέρος προτείνετε ανεπιφύλαχα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2007 - 20:59

Πολύ καλό πρώτο μέρος,μου την έσπασε ο και καλά 'επαναστατικός',αλλά ρηχότατος αντιαμερικανισμός του δεύτερου.Τεσπα,το πρώτο μέρος προτείνετε ανεπιφύλαχα.

x2

Δηλαδή έλεος η δεύτερη ταινία πραγματικά με απογοήτευσε.(Βέβαια άμα είσαι φανατικός αντιαμερικανιστής ίσως σου αρέσει...)
phmava.php

#6 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2007 - 23:16

το battle royale 2 πιστεύω ότι απογοητεύει μπροστά στο ένα...αν το 2 ήταν το μονο που είχε βγει θα ήταν μια πολύ καλή ταινία... right???

#7 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 02:29

το battle royale 2 πιστεύω ότι απογοητεύει μπροστά στο ένα...αν το 2 ήταν το μονο που είχε βγει θα ήταν μια πολύ καλή ταινία... right???

Θα φανώ κακός και θα σου πώ πως και χωρίς το πρώτο,πάλι πατάτα θα το έλεγα.Δεν έχει κάτι το ειλικρινές σαν ταινία,και πουλέι προπαγάνδα με τον πλέο φτηνό τρόπο.Οι Αμερικάνοι είναι οι κακοί που κάνουν κακό σε όλο το κόσμο,ενλω τα παιδάκια που βάζουν βόμβες στις πόλεις είναι αθώα και παλεύουν για την ελευθερία.

Δεν είναι οι απόψεις τις ταινίας που ενοχλούν,είναι το γεγονός ότι δεν τις στηρίζει και δεν πείθει για αυτές.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#8 stainless

stainless

Sutenresusei

• Members
  • 88 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 10:20

Μόλις είδα το δεύτερο... Το θέμα με τους Αμερικάνους είναι μεγάλη (και πικραμένη) ιστορία και δεν θα το συζητήσουμε εδώ. Η ταινία δεν πίθει. Από καμία πλευρά. Και είναι περίεργο, γιατί θα μπορούσε εύκολα, μιας και διαρκεί 2μιση ώρες, να περάσει ξεκάθαρα μηνύματα με πολύ απλό τρόπο. Φαίνεται να βαδίζει σε καλό δρόμο (η λογική του "we are partners" μου άρεσε πολύ), αλλά σαν να κολλάει κάπου... Δεν είναι για τα σκουπίδια, αλλά δεν συγκρίνεται και με την πρώτη...

#9 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 22:47

BATTLE ROYALE ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ (και δν αναφέρομαι μόνο στην ταινία..)!!! το 1 ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ:blingeye2: το 2 απογοήτευση.... πραγματικά απίστευτη ταινία κ αρκετά καλή μεταφορά από το manga (αν σκεφτούμε κιόλας τον περιορισμένο χώρο κ χρόνο μιας ταινίας).... Η ηθοποιός που ενσάρκωνε τη Noriko ήταν καλή στο ρόλο της κ της έμοιαζε κιόλας εμφανισιακά. Εβγαζε πολύ όμορφα τη γλυκήτητα του χαρακτήρα της. Ο Kawada πολύ καλος επίσης, σου έδινε νομίζω την εντύπωση ανθρώπου που ξέρει να επιβιώνει. Ο Shuya δεν έδωσε άσχημη ερμηνεία, δεν μου άρεσε όμως η επιλογή του συγκεκριμένου ηθοποιού στο θέμα της εμφάνισης. Δεν έμοιαζε με τον original χαρακτήρα στο manga.. Στο Death Note ήταν πολύ καλύτερος! Αμαν, πηρα φόρα τώρα κ δεν θα σταματλαω με τίποτα οπότε ας το κόψω...:wis:

Must-see ταινιάρα επικών διαστάσεων!!!!!!!!!!!!!!!

#10 dragoness_crysta

dragoness_crysta

Hana Ishinomori

• Members
  • 480 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2007 - 12:51

Ειδα μονο το 1 και σαν σεναριο ηταν παρα πολυ καλο αλλα οι σκηνες αιματος μου φανηκαν εντελως ψευτικες....παρολα αυτα το ειδα με "ευχαριστηση".....

το 2 δεν εχω μπει στη διαδικασια να το δω γιατι μου εχουν πει οτι δεν αξιζει....
Some of us fall...some of fly...most of live to try....'till the edge of forever....

Δημοσιευμένη  εικόνα

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations

#11 lawliet

lawliet

ending...

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2007 - 20:41

Battle Royale :wooi2:

My favourite character was Kazuo Kiriyama:hero: (kill now laugh later)

Battle Royale 2 didn't do it for me(the only plan that movie had was to leech of the popularity of the first movie).

btw i could also recommend "Zatoichi"(another Kitano movie):lovulovu:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#12 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2007 - 03:51

Να υπεν8υμίσω οτι ο σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας πέθανε νωρίς στα γυρίσματα.

Wikipedia:
Director Kinji Fukasaku, who directed the first film, started work on the sequel but died of prostate cancer on January 12, 2003, after shooting only one scene with Takeshi Kitano. His son Kenta Fukasaku, who wrote the screenplay for both films, completed the film in his father's honor.

Καταβάθος μου άρεσε και το 2 πάντως. Όχι όσο το πρώτο αλλά μου άρεσε..

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#13 zombitsa

zombitsa

zombitsa

• Members
  • 67 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2007 - 18:21

η ταινια απλα σκιζει.
βεβαια η δευτερη δεν ειναι το ιδιο καλη αλλα την παλευεις.

#14 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2007 - 23:37

Εντάξει η πρώτη ταινία τα σπάει.--έχοντας διαβάσει και το βιβλίο δεν την περίμενα τόσο καλή--
Η δεύτερη δε μ'άρεσε πολύ. Ίσως το Ι να είχε θέσει τον πήχη πολύ ψηλά και το ΙΙ ήταν πολύ κατώτερο των προσδοκιών.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#15 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2012 - 20:07

*ξέθαμα*

Είδα την ταινία χθες μετά από εκατομμύρια gifs από σκηνές που συνάντησα online.Περίμενα περισσότερα να πω την αλήθεια και απογοητεύτηκα.Η ιστορία είναι πρωτότυπη και η πλοκή γρήγορη αλλά περίμενα να δω κάτι περισσότερο από απλούς σκοτωμούς.Έλειπε πολύ το συναίσθημα από τους χαρακτήρες και τα flashback ήταν λειψά.Το μόνο που μάθαμε είναι ποιος ήταν ερωτευμένος με ποιον,λες και αυτό είναι το σημαντικό.
Οι μόνοι λόγοι που θα το ξαναέβλεπα είναι η Shibasaki Kou,που ήταν θεά από τότε η κοπέλα και τα bishounen του cast.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg