Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Skateboard-Rollers-Bike,etc.


  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#1 red pyramid

red pyramid

    Revolutionary Fanboy

  • Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 22 August 2007 - 10:00

Εγώ δεν ασχολούμαι καθόλου με skateboard,βασικά μου αρέσει να βλέπω άλλους να τα κάνουν αλλά το βαριέμε από 1 σημείο και μετά.Όσο για πρωσοπικές ικανοτητες,ούτε ακίνητος δεν κρατάω ισσοροπία πάνω στην σανίδα.Τα ίδια χάλια με το ποήλατο,ποτέ δεν κατάφερα να μάθω.:nosey:
Rollers όμως πάντα ήθελα να μάθω,είναι τρομερό ν βλέπεις τους άλλους με αυτά.

Οπότε το βασικό θέμα είναι να πείτε η σχέση σα με αυτά τα 3 πράγματα όπως και πληροφορίες για διάσημους αθλητές του είδους,κτλ.
Posted Image

#2 digitaltracker

digitaltracker

    i live on ABINGDON Road

  • Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 22 August 2007 - 10:17

I used to sk8 until i was about 18.... Skate ειναι τρελη πορωση για μενα! Κατι ψιλοεκανα αλλα οχι και τιποτα ιδιαιτερο.

Οσο για το οτι ειναι βαρετο απο ενα σημειο και μετα θα συμφωνησω γιατι αν βλεπεις τους Ελληνες skaters δεν εχεις να δεις και πολλα, οχι γιατι δεν υπαρχουν ατομα που το κατεχουν αλλα γιατι δεν υπαρχει σε ολοκληρη την Ελλαδα καταλληλη τοποθεσια για να δειξει καποιος τι μπορει να κανει ή να βλετιωθει παραπανω.

Αν εχει τυχει να κατεβασεις βιντεο αμερικανικων εταιρειων (DC, DVS, 411, Alien Workshop....) θα καταλαβεις γιατι δεν συμφωνω απολυτα μαζι σου και προς θεου μην σκεφτει κανεις να συγκρινει αυτους με τους Ελληνες... Οπως ειπα και πριν οχι γιατι δεν ξερουν αλλα γιατι οι αλλοι ειναι απλα επαγγελματιες (ναι βγαζουν λεφτα απο αυτο που κανουν).

Επισης στην Ελλαδα επειδη δεν ειναι πολυ διαδεδομενο σε σχεση με Δυτικες χωρες, ψιλοεπικρατει και ενα στυλακι του τυπου "τσιμπησα τη blind τη σανιδουλα, εχωσα και τα destructo και check me out while i am smoking my ass off sitting on my deck instead of skating". Eτσι δεν προχωραμε μπροστα.

Τωρα γιατι δεν ειναι αρκετα διαδεδομενο (αν και τα τελευταια χρονια βλεπω μια σχετικη ανοδο) υπαρχουν καποιοι πολυ συγκεκριμενοι λογοι. Καταρχην οπως ειπα και πριν δεν υπαρχουν καταλληλα μερη για να βγαλεις τα γουστα σου και αυτο γινεται συνηθως σε πλατειες, παρκα, μνημεια και γενικα οπυ υπαρχει μια σχετικα επαρκης μαρμαροστρωτη εκταση.
Δευτερος και πολυ σημαντικος λογος ειναι οι τιμες του εξοπλισμου. Στην Αμερικη ενα complete set κανει περιπου 100$ ενω εδω δεν νομιζω να βρεις αξιοπρεπες set με κατω απο 200-220 ευρω.
Τελος, ενας λογος ακομα που πιστευω οτι εχει μεγαλη επιρροη ειναι το ηλιθιο εκπαιδευτικο συστημα μας. Και τι θελω να πω. Οταν ενα παιδι εχει φτασει στην ηλικια των 16-17 χρονων που εχει διαμορφωθει το σωμα του και μπορει κανει skate της προκοπης (οχι οτι δεν υπαρχουν μικροτεροι που κανουν καλο skate, αλλα οσοι εχουν κανει θα καταλαβουν τι εννοω), ερχεται το ΤΕΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ και σε πεταει στα φροντιστηρια και στις Πανελληνιες και για να περασεις Πανεπιστημιο να "μορφωθεις" και γινεις ενας ακομα εν δυναμει ανεργος. Φυσικα και στο εξωτερικο υπαρχουν εξετασεις για να πας στο Πανεπιστημιο αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει χωρα στον κοσμο που η εκπαιδευτικη παρανοια να εχει παρει τετοιες διαστασεις!

Αυτα τα λιγα για αρχη.... χι χι
Posted Image

#3 6Greed9

6Greed9

    Solid Duck

  • Members
  • 233 posts

Posted 26 August 2007 - 15:45

i skate sometimes,αν και εχω πολυ καιρο...ξεκινησα απο την 1η γυμνασιου,οταν τυχαια ειχα παει μαζι με τον πατερα μου στο Too Hot To Skate Contest και η πορωση ηταν μεγαλη.

XD

αμα βγαλεις το πρωτο trick κολλας απλα,ειδικα οταν βγαλεις ollie απο 1 ψηλο σημειο,το αισ8ημα αυτο μετραει πολυ...οντως,εδω δεν μπορει να κανει κατι ιδιαιτερο 1ας sk8ας,εκτος απο το να αποκτησει καποιους σπονσορες.

Και ναι,για να ''φτιαξεις'' 1 σανιδα κανονικη και οχι ''μαιμου'' απο πανυγιρια,πρεπει να σκασεις πολλα λεφτα.Η πρωτη μου σανιδα ηταν Zoo York και εσκασα ενα 80αρι euro,χωρις την τσοχα παρακαλω,η οποια χωριστα κανει 10.Μετα παμε στα trucks και τα ροδακια,στα trucks ειχα σκασει ενα 40αρι(στο κα8ενα παρακαλω)ενω για να μου μεινουν λιγα χρηματα,πηρα ροδακια 5 euro απο 1 μαγαζι με sport ειδη...

και ας μην ξεχναμε οτι το να χτυπησεις(καποιες φορες ασχημα)σε αυτα τa σπορ ειναι αναποφεκτο,και καποιες φορες απαραιτητο...

#4 kafetzis88

kafetzis88

    Hoyotama

  • Members
  • 259 posts

Posted 26 August 2007 - 18:57

Και εγώ έκανα sk8 παλιότερα, αλλά το παράτησα...Ασχολιόμουν αρκετά και θα γούσταρα να το ξαναρχίσω, αλλά που να βρεις χρόνο....Και είναι αλήθεια οτι τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα λέει ο digitaltracker...Δυστυχώς!
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#5 Haruspex

Haruspex

    Anime Amateur

  • Members
  • 70 posts

Posted 26 August 2007 - 19:03

Εγώ έκανα rollers και skating αλλά απλά "τσούλαγα" που λέμε, όχι tricks και τέτοια. Με μοναδική εξαίρεση μία φορά που είχα κάνει ollie 2 εκατοστών!!! Και δεν μπόρεσα να το ξαναπετύχω. Φυσικά οι σαβούρες ήταν καθημερινό και συνηθισμένο φαινόμενο! :deadga6:Για αυτό καλύτερα σπιτάκι βλέποντας anime που έχει και μία σχετική ασφάλεια!:hahaha:

Μόνο μία φορά είχα δει ένα παιδί στον Υμηττό (άραγε υπάρχει πλέον αυτή η περιοχή?:deadga6:) σε μία πλατεία που το κατείχε το αντικείμενο. Nose grinds, impossible's, ότι να ναι. Μάλιστα το ollie που ανέφερα το είχα κάνει σε εκείνη την πλατεία την ίδια μέρα! Μάλλον μου μετέδωσε θετική αύρα το συγκεκριμένο παλικάρι και το έβγαλα! (Σαν shounen anime δεν ακούγεται?:hahaha:)

Φυσικά όλη αυτή πόρωση είχε κρατήσει για κανά 2 χρόνια και φυσικά τώρα δεν ασχολούμαι πλέον καθόλου.

Πάρτε και ένα videaki με bails ώστε να μην ασχοληθείτε ποτέ με skateboard!

YouTube - Skateboard bails

Τέλος από vert skaters μου αρέσει φυσικά ο Tony Hawk και από street skaters το τυπάκι Rodney Mullen που έχει απλά απίστευτη τεχνική.

YouTube - Best Of Rodney Mullen

Πάρτε και το "900" του Tony Hawk.

YouTube - the 900

#6 Angel of dream

Angel of dream

    Live Your Dreams!!!!

  • Members
  • 54 posts

Posted 05 November 2007 - 17:46

Οταν ημουν μικρη στην αρχη ειχα Bike και εκανα συνεχεια κολπα οσπου μια μερα επεσα και χτυπησα καπως ασχημα απο τοτε μου το εχουν απαγορευσει:emptyonexg1:!!Αργοτερα απο πολυ κλαμα και παρακαλια μου πηραν skateboard μου αρεσε παρα πολυ!!!Αλλα για κακη μου τυχη μου το εκλεψαν:sadist:!!!Και αργοτερα ηρθαν τα rolles!!!Ηταν τα αγαπημενα μου και συχνα πηγαινα με την ξαδελφη μου σε μια πολυκατοικια που ειχε μια πολυ μεγαλη κατηφορα και καναμε εκει rolling!!Αλλα μια μερα μας πιασαν οι ιδιοκτητες και μας πηγαν στους γονεις μας, αρχισαν λιγο οι φωνουλες και γενικα πανε και τα rollers:sadist:. (ΑΤΥΧΙΑ)

#7 Animesuki

Animesuki

    Black Butler Lover.

  • Members
  • 379 posts

Posted 06 November 2007 - 10:03

Τι ιστορια κι αυτη!!!

#8 Glastenen

Glastenen

    La Reine du Portatif

  • Members
  • 727 posts

Posted 06 November 2007 - 10:14

Οταν ημουν μικρη στην αρχη ειχα Bike και εκανα συνεχεια κολπα οσπου μια μερα επεσα και χτυπησα καπως ασχημα απο τοτε μου το εχουν απαγορευσει:emptyonexg1:!!Αργοτερα απο πολυ κλαμα και παρακαλια μου πηραν skateboard μου αρεσε παρα πολυ!!!Αλλα για κακη μου τυχη μου το εκλεψαν:sadist:!!!Και αργοτερα ηρθαν τα rolles!!!Ηταν τα αγαπημενα μου και συχνα πηγαινα με την ξαδελφη μου σε μια πολυκατοικια που ειχε μια πολυ μεγαλη κατηφορα και καναμε εκει rolling!!Αλλα μια μερα μας πιασαν οι ιδιοκτητες και μας πηγαν στους γονεις μας, αρχισαν λιγο οι φωνουλες και γενικα πανε και τα rollers:sadist:. (ΑΤΥΧΙΑ)


καλέ ήμαρτον:oo: δε σε θέλει:terror2:

εμένα η εξαιρετικά σύντομη καριέρα μου στο σκέητ ξεκίνησε και έληξε την μια και μοναδική φορά που ακούμπησα το πόδι μου στο σκέητ ενός συμμαθητή μου και-το άτιμο-σηκώθηκε κι έφυγε κι εγώ γκρεμίστηκα!:deadga6: (και ναι, δεν είχα πάρει καν φόρα!) μιλάμε για τόσο συγκλονιστικό ταλέντο:hahaha:

γενικά πάντως σκέητ κ ρόλερς μου φαίνονται όντως βαρετά...όπως και η συντριπτική πλειονότητα των αθλημάτων :emptyonexg1:

για το ποδήλατο πάντως έχω να πω τα καλύτερα (ένας απ' τους 203857283759283 λόγους που είχα σεληνιαστεί βλέποντας H&C ήταν ο Takemoto..........). μακάρι να το είχα στην παλιοαθήνα και να μπορούσα να κάνω......:nanana:

Posted Image


#9 Sponis

Sponis

    Despair-Ridden Heart...

  • Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 06 November 2007 - 13:29

φέρτο... μάλλον θα δανειστώ και εγώ ένα και λέω να πηγαίνω καμιά ποδηλατάδα με άλλο επιφανές μέλος...

#10 Sora of the wind

Sora of the wind

    The apostasy canticlE

  • Members
  • 396 posts

Posted 18 January 2008 - 13:57

Βαριεμαι να πω πολλα so~
εκανα 2,5-3 χρονια skate "μαζεμενα"...διασπαρτα κανα 4αρι...ξερω γω.
τελοσπαντων το skate δεν ειναι καθολου βαρετο οπως ειπατε,ειδικα αν καταφερεις να φτασεις σε ενα επιπεδο να κανεις βασικα κολπα...μετα κολας κ θες να κανεις συνεχεια...
σποτ δεν εχουμε καθολου ελλαδα οντως κ σε συγκρηση με αλλες χωρεσ "για αλλη μια φορα" κ σε αυτο το τομεα ειμαστε 0...τα σποτ...τα μερη δηλαδη π ευνοουν τους skaters ειναι λιγα κ πολυ "περιεργα"...
π.χ. εξω υπαρχουν μερη π ευνοουν τους skaters ολων των επιπεδων...εδω οχι..πρεπει να πεσει χαρντκοριλικι απο τα "πρωτα σταδια" και να συμβηβαστουμε
με αγρια επιπεδα(flats) δρομων κτλ.

το εχω σταματησει εδω κ καμποσω καιρο(σχεδον 1 χρονο τωρα) ομως δεν με σταματαει κατι για να μην ξαναβγω για πατινι...ισως ξεφηγα γτ ειχα κ αλλες ασχολιες...

εμενα πιο πολυ στο skate μ αρεσουν τα gaps,σκαλια κ τ handrails(για οσους ξερουν)
Spoiler:

τελοσπαντων αυτα...

παρτε κ ενα video του jamie thomas πο εκανε try "το μεγαλυτερο gap π εχει γινει ποτε...οπως ελεγαν τουλαχιστον gt τωρα μπορει να εχει γινει κ πιο μεγαλο" Λεγεται leap of faith κ το εχουν δοκιμασει λιγοι... YouTube - Jamie Thomas - leap of faith

#11 Loke

Loke

    ~Moe Mio Moe~

  • Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 19 January 2008 - 14:51

ποδηλατο απο μικρος, λιγα κολπα αλλα το διασκεδαζα πολυ. Βεβαια ειχα φτασει στο σημειο που αμα ηταν να πεσω 'πηδαγα' απο το ποδηλατο και επεφτα με τα ποδια :oo:. Εχω να κανω χρονια, και πια βεβαια εχω το αυτοκινητο ( αλλα εκει δεν εχω καταφερει ακομα να μπορω να πηδηξω αμα ειναι να πεσω.... :hahaha: )

απο χτυπηματα αλλο τιποτα, ειχα καταστρεψει και μερικως 1-2 ποδηλατα, συγκρουσεις με αλλα ποδηλατα αρκετες δεκαδες, και φυσικα το καλυτερο οπου ειχα προσγειωθει στη κυριολεξια μπροστα απο ταξι ( να ναι καλα ο ανθρωπος με τα γρηγορα αντανακλαστικα του και που δε με εκανε μαυρο στο ξυλο και δε θα ειχε και αδικο)

#12 MaSaKa

MaSaKa

    Anime Freak

  • Members
  • 342 posts

Posted 30 January 2008 - 17:41

Εγω ξεκινησα με ποδηλατο, εμαθα να κανω πεταλι. Προσπαθησα να κανω και κανα κολπο αλλα ματαια. Μετα απο πολλα χρονια ο πατερας μου, μου πηρε ενα skate και αρχησα να κανω. Ιστερα απο πολλες τουμπες εμαθα να κανω ollie αλλα τπτ παραπανω :(

#13 Matthew

Matthew

    Anime Amateur

  • Members
  • 88 posts

Posted 30 January 2008 - 21:09

εγω μικρος εκανα ποδηλατο αλλα δεν εκανα κολπα
αλλα μετα απο λιγο καιρο επειδη ο αδερφος μου γκρεμισε
μια γρια της γειτονειας την σακατεψε την καιμενη την πατησε με το ποδηλατο
μας απογορεψαν μην σακατεψουμε και αλλον μετα απο καιρο βεβαια κανα
6μηνο μας αφησαν ξανα, αλλα κανενα θυμα :)

ακομα πριν κανα χρονο ανεβηκα σε ενα σκειτ ενος γνωστου αλλα
παραλιγο να πεσω χωρις να παρω φορα βεβαια απλα ανεβηκα πανω

αυτα, τωρα οδηγω αμαξι!!!!

#14 Sponis

Sponis

    Despair-Ridden Heart...

  • Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 31 January 2008 - 08:31

αν οδηγείς όπως έκανες skate, πες μας που συχνάζεις να απομακρυνόμαστε... :hahaha:

#15 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 31 January 2008 - 11:10

I love bikes, too bad my superbike is dead now.
I like running with my bike in the empty streets of my summer house.
the more i run the happier i feel