Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2008 - 23:47
Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2008 - 05:30
hello!! μηπως θα μπορουσε να μου πει κανεις που μπορω να δω το one piece.
εχω φτασει στο 48 αλλα το site που το εβλεπα εκλεισε και τωρα δεν το βρισκω πουθενα!
Kaizoku Fansubs
Πήγαινε εκεί. 'Εχει μέχρι το 237 νομίζω αλλά έχει και πολλές ταινίες και άλλα έξτρα. Έχει εξαιρετική ποιότητα. Είναι στα ιαπωνικά τα επεισόδια με αγγλικούς υπότιτλους.

Η ζωή είναι ωραία, αλλά τα'χει μ'άλλον!!!
Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2008 - 16:40
καλα ε, το αγγλικο dub ειναι απιστευτα ΧΑΛΙΑ!! βασικα οσα anime εχω δει και μιλανε αγγλικα εναι εσχος
οι αγγλοι δεν ειναι φτιαγμενοι για anime:tongue:
chuu~
Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2008 - 16:43

"If I surrender my power to you, then there was no point in me being a man..."
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 00:31
Εγω βλεπω one piece με οτι κι οτι υποτιτλους
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 00:52
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 00:58
οι INP ενταξει,τρωγονται εαν βιαζεσαι να δεις one piece κ οι animesoftsubs δεν εχουν βγαλει ακομα...
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 01:16
οι animesoftsubs δεν ειναι αργοι,μεσα σε 1-2 μερες,το πολυ 3 τα χουν βγαλει(σπανια,οπως τωρα με το 346,αργουν περισσοτερο)
οι INP ενταξει,τρωγονται εαν βιαζεσαι να δεις one piece κ οι animesoftsubs δεν εχουν βγαλει ακομα...
Εννοεις τους AnimeSS λεγοντας animesoftsubs?

"If I surrender my power to you, then there was no point in me being a man..."
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 01:18
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 02:49
Εγώ δεν έχω δει κανένα anime μεταγλωτησμένο στα αγγλικά, και για να είμαι ειλικρικής δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν (χάζο βέβαια αν σκεφτείς ότι πρωτοείδα One Piece από το ALTER). Όλα τα anime που έχω είναι στα ιαπωνικά με αγγλικούς υπότιτλους.
Στο συγκεκριμένο, λοιπόν, επεισόδιο της original ιαπωνικής έκδοσης ο Luffy βγάζει από το σώμα του αληθινά καρφιά και με πολύ αίμα πάνω.
Τι ακριβώς συμβαίνει;;; Γιατί είναι διαφορετική η αγγλική εκδοχή;;; Υποθέτω οτι για να το σχολιάζουν έτσι δεν θα έχουν υπ'όψην τους την original version.

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 03:15
-μεν πολυ "βιαιο" για τα μικρα παιδια(που αληθευει)και
-δε,οτι σε συνολο παρεμενε show για μικρα παιδια(που φυσικα δεν αληθευει)
Ετσι λοιπον αποφασισανε να κανουν αυτο που θα προεκυπτε το μεγαλυτερο λαθος τους...να το κανουν edit ωστε να μπορουν να το βλεπουν κ τα μικρα παιδια(εκοψαν/αλλαξαν σκηνες κ εβαλαν αθλιους ηθοποιους για τις φωνες...και δεν το καναν και σωστα...οπως ειδες σε αλλες σκηνες ο luffy εχει βεντουζες κ σε αλλες τον βλεπυμε να ναι τρυπιμενος κανονικα!και σαν να μην εφτανε φωναζει κιωλας!πω πω πονο οι βεντουζες!ακολουθησαν κι αλλα βεβαια...)
Ετσι κατεστρεψαν ενα απο τα καλυτερα ανιμε shows που υπαρχουν,καθως οι μεγαλοι το μισησαν γιατι παραηταν ηλιθιο ενω οι μικροι,αν κ προφανως το δαν αρκετοι,δεν ηταν τοσο βλακες ωστε να μην δουν τις ατελειες που ειχε(εκτος κι αν προοριζονταν για 3χρονα
Το αποτελεσμα ηταν να χασει τα δικαιωματα του one piece απο τα χερια της η 4kids και να το παρει μια αλλη αμερικανικη εταιρια,η Funimation που αρχισε τα ξαναβγαζει ολα απο την αρχη (μου φαινεται)με καλυτερους ηθοποιους κ υποσχεθηκε να παραμεινει πιστη στο γιαπωνεζικο ανιμε...το κακο ειναι οτι ετσι οι αμερικανοι εμειναν πολυ πισω καθως αν δεν κανω λαθος,το χα κοιταξει πριν κανα 2μηνο,τωρα ειναι καπου στο Skypiea saga...γι αυτο,κ για αλλους λογους(οπως οτι οι ιαπωνεζικες φωνες ειναι καλυτερες κ μαθαινεις κ ιαπωνεζικα
Ελπιζω να σε βοηθησα...
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 03:48
Πάντα έλεγα ότι οι Αμερικανοί δεν έχουν γούστο. Είναι αδύνατον να πάρουν κάτι στα χέρια τους και να μην τους αλλάξουν τα φώτα. Έλεος!!!!!!!
Προσωπικά λατρεύω τη φωνή του Luffy. Γι'αυτό και δεν έψαξα ποτέ να βρω το One Piece μεταγλωτισμένο. Γενικά θεωρώ ότι στα anime ταιριάζει καλύτερα η ιαπωνική γλώσσα. Άσε που μαθαίνεις και καμιά λέξη. Χρήσιμο είναι...

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 04:00
Καταρχας η 4kids,απ οσο διαβασα κ θυμαμαι,μεχρι τοτε τα πιο "βιαια" ανιμε που ειχε μεταφερει στην Αμερικη ηταν το Pokemon κ το Yu-Gi-Oh...γι αυτο απετυχε...One Piece is not 4kids!!
Και 2ον δες 2 ακομα βιντεακια,οπου το 1ο δειχνει την αρχικη μουσικη για το One Piece που βαλανε οι 4kids(Rap) κ το 2ο μια (πολυ καλη)αλλαγη που εγινε στο τσιγαρο του Sanji...καλη vision:D
[youtube]http://youtube.com/watch?v=2OrMqQP_oDk[/youtube]
[youtube]http://youtube.com/watch?v=RBUOqFXRa00[/youtube]
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 11:00
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 11:09
Video One piece 347 raw - One, piece - Dailymotion Share Your Videos

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο