Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3430 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 ψήφοι [16.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 ψήφοι [47.22%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 ψήφοι [4.63%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 ψήφοι [15.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.74%

5. Γυναικες (7 ψήφοι [6.48%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 ψήφοι [7.41%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 ψήφοι [1.85%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.85%

Ψήφισε

#1381 I_am_Neji

I_am_Neji

Master Cosplayer

• Members
  • 47 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 00:57

Εγω φαει τρελοοοοοοοοοοοοο κολυμα μιλαμε...ειδα 343 επισοδια και δεν μπορω να περιμενω να βγουνε κιαλα ( ελπιζω να βγουνε τοσα και αλλα τοσα κιαλα τοσα :P)!!!

#1382 Quessir

Quessir

Anime Newbie

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 01:41

To exo dei kai egw to anime eimai sto 324 an kai pistevo san anime egine kourastiko. I apopsi moy einai ena anime gia na aksizi to megisto 30 episode ade 50. An kai kathome kai vlepo akoma to One piece gt toso kairo to vlepo den leei na to stamatiso twra sto telos :P
An kai ksero ti pezei parakato gt exo koli me manga pio poli para me anime sinexizo kai to vlepo

#1383 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 02:38

Παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε gr33klish στις απαντήσεις σας...^^

το λεει κ πανω απο το reply box :/

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1384 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 03:12

Σήμερα μετά από κάτι μήνες είπα να το προχωρήσω λίγο και έφτασα μέχρι το 158.Μέχρι τώρα η εντύπωση που μου έχει δοθεί είναι ότι τα πράγματα μένουν στάσιμα.Όπως είπε και ο Quessir έχει αρχίσει και γίνεται κουραστικό.Σαν σενάριο φαίνεται να έχει ψωμί αλλά πιστεύω ότι ο συγγραφέας το παρατραβάει.Πολυλογεί άσκοπα.Δηλαδή πραγματικά έχω δει 158 επεισόδια και νιώθω ότι δεν έχει γίνει τίποτα ffs...Στα Naruto/Bleach σε τόσα επεισόδια έχουν γίνει πράγματα και θαύματα.Θα έλεγα κι άλλα αλλά βαριέμαι τώρα.Πάντως γνώμη μου όπως είπα ότι το anime θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο αλλά ο συγγραφέας το παρατραβάει.Άκουσα ότι σκοπεύει να το βγάζει για άλλα 10 χρόνια περίπου.Απλά έλεος...Την ιστορία της ζωής του θα γραψει;Για μένα είναι το χειρότερο από τα 3 μεγάλα shounen.Καλό μεν αλλά μέχρι εκεί.Το βλέπω μεν άνετα αλλά σε κάθε επεισόδιο πάνω που λέω έλα και τώρα θα με πωρώσει πάντα μένω με τη χαρά.Νιώθω ότι φτάνω στη πηγή αλλά ποτέ δε πίνω νερό.Και μη μου πείτε φτάσε στο 200+ και μετά πες μας.Αν είναι να χάσω 70 ώρες από τη ζωή μου για να αρχίσει να είναι καλό τι να το κάνω;Πραγματικά λυπάμαι γιατί είχα ακούσει αρκετά θετικά σχόλια και περίμενα κάτι καλύτερο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1385 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 03:21

εισαι naruto fanboy πως να το κανουμε re jiraya....

#1386 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 03:32

Σήμερα μετά από κάτι μήνες είπα να το προχωρήσω λίγο και έφτασα μέχρι το 158.Μέχρι τώρα η εντύπωση που μου έχει δοθεί είναι ότι τα πράγματα μένουν στάσιμα.Όπως είπε και ο Quessir έχει αρχίσει και γίνεται κουραστικό.Σαν σενάριο φαίνεται να έχει ψωμί αλλά πιστεύω ότι ο συγγραφέας το παρατραβάει.Πολυλογεί άσκοπα.Δηλαδή πραγματικά έχω δει 158 επεισόδια και νιώθω ότι δεν έχει γίνει τίποτα ffs...Στα Naruto/Bleach σε τόσα επεισόδια έχουν γίνει πράγματα και θαύματα.Θα έλεγα κι άλλα αλλά βαριέμαι τώρα.Πάντως γνώμη μου όπως είπα ότι το anime θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο αλλά ο συγγραφέας το παρατραβάει.Άκουσα ότι σκοπεύει να το βγάζει για άλλα 10 χρόνια περίπου.Απλά έλεος...Την ιστορία της ζωής του θα γραψει;Για μένα είναι το χειρότερο από τα 3 μεγάλα shounen.Καλό μεν αλλά μέχρι εκεί.Το βλέπω μεν άνετα αλλά σε κάθε επεισόδιο πάνω που λέω έλα και τώρα θα με πωρώσει πάντα μένω με τη χαρά.Νιώθω ότι φτάνω στη πηγή αλλά ποτέ δε πίνω νερό.Και μη μου πείτε φτάσε στο 200+ και μετά πες μας.Αν είναι να χάσω 70 ώρες από τη ζωή μου για να αρχίσει να είναι καλό τι να το κάνω;Πραγματικά λυπάμαι γιατί είχα ακούσει αρκετά θετικά σχόλια και περίμενα κάτι καλύτερο.

φτασε κ στο water7/enies lobby(γυρω στο επεισοδιο 230),τελειωσε το k μετα να δουμε αν θα πιστευεις τα ιδια:)(τι να κανουμε ετσι ειναι)...αν κ θα συμφωνησω οτι τα επεισοδια ισως φαινονται πολλα,το μοναδικο μου παραπονο ειναι οτι βγαινει μονο 1 φορα την εβδομαδα κ οχι οτι μαλλον θα φτασουμε τα 700 επεισοδια....εχω ακουσει κ ατομα που δεν θελουν να τελειωσει ποτε το one piece!

τελος,μαλλον επηρεαζει κ το naruto factor,οπως ειπε κ ο goku...κι εγω βρισκομαι σε μια παρομοια κατασταση με σενα αλλα με το naruto αντι για το one piece...θελω να το ξεκινισω(το naruto),αλλα μου δινει την εντυπωση οτι δεν ειναι καμια σχεση με το one piece(απο οσα εχω δει στην tv)...οπως κ να χει καποτε θα το δω κ θα δωσω την τελικη μου αποψη γιατο ποιο θεωρω καλυτερο....:D

υγ:ο quessir απ οσο καταλαβα βρισκει κουραστικο μονο το ανιμε κ οχι την σειρα,επειδη διαβαζει το manga κ ξερει τι θα γινει στο ανιμε...

#1387 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 03:48

φτασε κ στο water7/enies lobby(γυρω στο επεισοδιο 230),τελειωσε το k μετα να δουμε αν θα πιστευεις τα ιδια:)(τι να κανουμε ετσι ειναι)

lol αυτό που έλεγα:hahaha:Δεν είναι ότι με επηρεάζει το Naruto.Έχω δει και άλλα shounen από τότε που ξεκίνησα το Naruto(πχ Bleach κτλ) και όλα μου άρεσαν και με πώρωσαν.Μόνο το One Piece δε τα κατάφερε.Ένα πράγμα που δε μου αρέσει στο one piece(και είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα στα shounen) είναι οι μάχες.Πέραν τούτου όμως όπως είπα το βασικό αρνητικό είναι ότι πολυλογεί.Θα μπορούσε να πει αυτά που θέλει και με λιγότερα πράγματα.Μάλλον δεν έχει ακούσει ότι το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν:hihi2:Τέσπα δε το συνεχίζω γιατί βαριέμαι.Όποιος θέλει τα λέμε από κοντά σε κανά meeting:)Επίσης άρχισε το Naruto και δε θα χάσεις.Και αυτό για τη tv που είπες τι είναι;Αφού δεν το έχει δείξει στη τηλεόραση το Naruto.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1388 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 03:49

κοιτα σε μας αρεσε το one piece απο τα πρωτα επεισοδια...απο τοτε δεν εχει αλλαξει η γνωμη μου...
το σεναριο ειναι οτι ο τυπος 8α γινει ο βασιλιας των πειρατων και αυτο arc με arc μου φαινοταν ολο και πιο κοντα..βλεπε bounties, new attacks,new powerful enemies, οποτε δεν ενιωσα ποτε οτι δεν προχωραει η πλοκη

#1389 Quessir

Quessir

Anime Newbie

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 03:50

Zoro οχι το ανιμε μου αρεσε παρα πολυ αλλα εγιvε σαν το drgonball. Gear 1 , 2 και ιστοριες :P
Τα manga αρχισα να τα διαβαζω γιατι βαρεθικα να βλεπω fillers και οπως ειχα πι και πριν ενα ανιμε ειναι μεχρι 30-40 episode xD

#1390 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 03:58

to jiraiya:οι μαχες δεν σ'αρεσαν?!?καλα παραδεχομαι οτι δεν ειναι ολες το ιδιο καλες αλλα αυτες με αρχηγους πχ εναντιον mr.1,crocodile,enel κτλ δεν σου φανηκαν ωρεες?
εισαι ο 1ος που το ακουω....γουστα φαινεται...

επισης αν κ μισω να επαναλαμβανομαι,οταν φτασεις στο enies lobby κ δεις τα gear του luffy θα πρεπε να σε εντυπωσιασουν λογικα,μετα δεν ξερω...

κ οπως ειπε κ ο goku,εμας μας αρεσε απο την αρχη η ιστορια....ηδη ημουν φαν τον ιστοριων με πειρατες(οπως κ οι περισσοτεροι εδω φανταζομαι) αλλα στο one piece τις εφερε σε νεο επιπεδο...γενικα ολη η ιδεολογια με τα devil's fruit κ με το πως ειναι φτιαγμενος ο "χαρτης" του one piece+τα αστεια+τα ονειρα του καθενος+οι μαχες μου φαινεται οτι δενουν πολυ καλα μαζι...κ οντως εμας δεν μας δινει την εντυπωση οτι το παρατραβαει υπερβολικα...αν τσεκαρεις κ στο poll εδω του site για το καλυτερο shounen giant οι περισσοτεροι ψηφησαν one piece(απο naruto k bleach)...αλλα μ'αυτο δν σε κατηγορω ή τπτ αλλο....απλα γουστα ειναι...

τελος,για την ερωτηση με το naruto,εγω σπουδαζω ιταλια κ εδω το δειχνουν στην tv κ ακριβως εκει ειναι το θεμα:οι μαχες στα λιγα επεισοδια που ειδα μου φανηκαν πολυ χειροτερες κ βαρετες απο το one piece...

οπως ειπα ομως καποια στιγμη σιγουρα θα το δω(τωρα βλεπω πιο μικρα ανιμε)κ ευχομαι να κανω λαθoς...

to quessir:τι να πω?παλι γουστα ειναι:D

#1391 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 04:02

(γμτ,τι γινεται?παλι 2 φορες μου το εμφανισε το πανω post)

#1392 Quessir

Quessir

Anime Newbie

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 04:08

Ναι δεν λεω γουστα ειναι ολα.xD
Στο one piece εχουν ξεχασει να δειξουν τον shanks που ειναι πολυ ιμπας και το εδειξε εκει που εκανε πεσιμο στον blackbeard
απο Naruto δεν ξερω τιποτα δεν εχο δει ποτε :P

#1393 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 04:16

Ναι δεν λεω γουστα ειναι ολα.xD
Στο one piece εχουν ξεχασει να δειξουν τον shanks που ειναι πολυ ιμπας και το εδειξε εκει που εκανε πεσιμο στον blackbeard
απο Naruto δεν ξερω τιποτα δεν εχο δει ποτε :P

τοτε πως το εχεισ στα worst anime ever...
μας δουλευεις πρωινιατικα?

#1394 Quessir

Quessir

Anime Newbie

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 04:22

δεν το εθεσα καλα μαλλον εχεις δικιο ειναι και πρωι sorry.
εχο δει απο φιλους που με εχουν δειξει καποιες μαχες και γενικα δεν μου αρεσε για μενα ειναι αποτιχια σαν ανιμε

#1395 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 06:12

Να φανταστω τωρα θα εχεις ξανερωσει λιγο που πρεπει να περιμενεις καθε εβδομαδα να βγει νεο επισοδειο.

me too....I CAN'T WAIT FOR A FUCKING WEEK!!!!!!!!!!

δεν μπορω να περιμενω να βγουνε κιαλα

Τότε, παληκάρια μου, να πάτε στην Toei (το animation studio), και να δώσετε ένα χεράκι για να βγαίνουν πιο συχνά τα επεισόδια.

Με το συμπάθειο για την ειρωνία, αλλά δεν μπορώ με τίποτα να δικαιολογήσω τη γκρίνια "δεν μπορώ να περιμένω μια βδομάδα για το επόμενο επεισόδιο". Ειδικά όταν ξέρεις υπό τι άθλιες συνθήκες δουλεύουν οι animators. Και στο κάτω-κάτω, υπάρχουν ΤΟΣΑ άλλα anime να δεις ενδιαμέσως, μέχρι να βγει το επόμενο επεισόδιο One Piece. Quit whining. >.>

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||