Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 23 February 2008 - 00:57
Posted 23 February 2008 - 01:41
An kai ksero ti pezei parakato gt exo koli me manga pio poli para me anime sinexizo kai to vlepo
Posted 23 February 2008 - 02:38
το λεει κ πανω απο το reply box :/

Posted 23 February 2008 - 03:12

Posted 23 February 2008 - 03:21
Posted 23 February 2008 - 03:32
φτασε κ στο water7/enies lobby(γυρω στο επεισοδιο 230),τελειωσε το k μετα να δουμε αν θα πιστευεις τα ιδιαΣήμερα μετά από κάτι μήνες είπα να το προχωρήσω λίγο και έφτασα μέχρι το 158.Μέχρι τώρα η εντύπωση που μου έχει δοθεί είναι ότι τα πράγματα μένουν στάσιμα.Όπως είπε και ο Quessir έχει αρχίσει και γίνεται κουραστικό.Σαν σενάριο φαίνεται να έχει ψωμί αλλά πιστεύω ότι ο συγγραφέας το παρατραβάει.Πολυλογεί άσκοπα.Δηλαδή πραγματικά έχω δει 158 επεισόδια και νιώθω ότι δεν έχει γίνει τίποτα ffs...Στα Naruto/Bleach σε τόσα επεισόδια έχουν γίνει πράγματα και θαύματα.Θα έλεγα κι άλλα αλλά βαριέμαι τώρα.Πάντως γνώμη μου όπως είπα ότι το anime θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο αλλά ο συγγραφέας το παρατραβάει.Άκουσα ότι σκοπεύει να το βγάζει για άλλα 10 χρόνια περίπου.Απλά έλεος...Την ιστορία της ζωής του θα γραψει;Για μένα είναι το χειρότερο από τα 3 μεγάλα shounen.Καλό μεν αλλά μέχρι εκεί.Το βλέπω μεν άνετα αλλά σε κάθε επεισόδιο πάνω που λέω έλα και τώρα θα με πωρώσει πάντα μένω με τη χαρά.Νιώθω ότι φτάνω στη πηγή αλλά ποτέ δε πίνω νερό.Και μη μου πείτε φτάσε στο 200+ και μετά πες μας.Αν είναι να χάσω 70 ώρες από τη ζωή μου για να αρχίσει να είναι καλό τι να το κάνω;Πραγματικά λυπάμαι γιατί είχα ακούσει αρκετά θετικά σχόλια και περίμενα κάτι καλύτερο.
τελος,μαλλον επηρεαζει κ το naruto factor,οπως ειπε κ ο goku...κι εγω βρισκομαι σε μια παρομοια κατασταση με σενα αλλα με το naruto αντι για το one piece...θελω να το ξεκινισω(το naruto),αλλα μου δινει την εντυπωση οτι δεν ειναι καμια σχεση με το one piece(απο οσα εχω δει στην tv)...οπως κ να χει καποτε θα το δω κ θα δωσω την τελικη μου αποψη γιατο ποιο θεωρω καλυτερο....
υγ:ο quessir απ οσο καταλαβα βρισκει κουραστικο μονο το ανιμε κ οχι την σειρα,επειδη διαβαζει το manga κ ξερει τι θα γινει στο ανιμε...
Posted 23 February 2008 - 03:48
φτασε κ στο water7/enies lobby(γυρω στο επεισοδιο 230),τελειωσε το k μετα να δουμε αν θα πιστευεις τα ιδια
(τι να κανουμε ετσι ειναι)
lol αυτό που έλεγα

Posted 23 February 2008 - 03:49
το σεναριο ειναι οτι ο τυπος 8α γινει ο βασιλιας των πειρατων και αυτο arc με arc μου φαινοταν ολο και πιο κοντα..βλεπε bounties, new attacks,new powerful enemies, οποτε δεν ενιωσα ποτε οτι δεν προχωραει η πλοκη
Posted 23 February 2008 - 03:50
Τα manga αρχισα να τα διαβαζω γιατι βαρεθικα να βλεπω fillers και οπως ειχα πι και πριν ενα ανιμε ειναι μεχρι 30-40 episode xD
Posted 23 February 2008 - 03:58
εισαι ο 1ος που το ακουω....γουστα φαινεται...
επισης αν κ μισω να επαναλαμβανομαι,οταν φτασεις στο enies lobby κ δεις τα gear του luffy θα πρεπε να σε εντυπωσιασουν λογικα,μετα δεν ξερω...
κ οπως ειπε κ ο goku,εμας μας αρεσε απο την αρχη η ιστορια....ηδη ημουν φαν τον ιστοριων με πειρατες(οπως κ οι περισσοτεροι εδω φανταζομαι) αλλα στο one piece τις εφερε σε νεο επιπεδο...γενικα ολη η ιδεολογια με τα devil's fruit κ με το πως ειναι φτιαγμενος ο "χαρτης" του one piece+τα αστεια+τα ονειρα του καθενος+οι μαχες μου φαινεται οτι δενουν πολυ καλα μαζι...κ οντως εμας δεν μας δινει την εντυπωση οτι το παρατραβαει υπερβολικα...αν τσεκαρεις κ στο poll εδω του site για το καλυτερο shounen giant οι περισσοτεροι ψηφησαν one piece(απο naruto k bleach)...αλλα μ'αυτο δν σε κατηγορω ή τπτ αλλο....απλα γουστα ειναι...
τελος,για την ερωτηση με το naruto,εγω σπουδαζω ιταλια κ εδω το δειχνουν στην tv κ ακριβως εκει ειναι το θεμα:οι μαχες στα λιγα επεισοδια που ειδα μου φανηκαν πολυ χειροτερες κ βαρετες απο το one piece...
οπως ειπα ομως καποια στιγμη σιγουρα θα το δω(τωρα βλεπω πιο μικρα ανιμε)κ ευχομαι να κανω λαθoς...
to quessir:τι να πω?παλι γουστα ειναι
Posted 23 February 2008 - 04:02
Posted 23 February 2008 - 04:08
Στο one piece εχουν ξεχασει να δειξουν τον shanks που ειναι πολυ ιμπας και το εδειξε εκει που εκανε πεσιμο στον blackbeard
απο Naruto δεν ξερω τιποτα δεν εχο δει ποτε
Posted 23 February 2008 - 04:16
Ναι δεν λεω γουστα ειναι ολα.xD
Στο one piece εχουν ξεχασει να δειξουν τον shanks που ειναι πολυ ιμπας και το εδειξε εκει που εκανε πεσιμο στον blackbeard
απο Naruto δεν ξερω τιποτα δεν εχο δει ποτε
τοτε πως το εχεισ στα worst anime ever...
μας δουλευεις πρωινιατικα?
Posted 23 February 2008 - 04:22
εχο δει απο φιλους που με εχουν δειξει καποιες μαχες και γενικα δεν μου αρεσε για μενα ειναι αποτιχια σαν ανιμε
Posted 23 February 2008 - 06:12
Να φανταστω τωρα θα εχεις ξανερωσει λιγο που πρεπει να περιμενεις καθε εβδομαδα να βγει νεο επισοδειο.
me too....I CAN'T WAIT FOR A FUCKING WEEK!!!!!!!!!!
Τότε, παληκάρια μου, να πάτε στην Toei (το animation studio), και να δώσετε ένα χεράκι για να βγαίνουν πιο συχνά τα επεισόδια.δεν μπορω να περιμενω να βγουνε κιαλα
Με το συμπάθειο για την ειρωνία, αλλά δεν μπορώ με τίποτα να δικαιολογήσω τη γκρίνια "δεν μπορώ να περιμένω μια βδομάδα για το επόμενο επεισόδιο". Ειδικά όταν ξέρεις υπό τι άθλιες συνθήκες δουλεύουν οι animators. Και στο κάτω-κάτω, υπάρχουν ΤΟΣΑ άλλα anime να δεις ενδιαμέσως, μέχρι να βγει το επόμενο επεισόδιο One Piece. Quit whining. >.>

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

This topic is locked