Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3430 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 ψήφοι [16.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 ψήφοι [47.22%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 ψήφοι [4.63%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 ψήφοι [15.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.74%

5. Γυναικες (7 ψήφοι [6.48%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 ψήφοι [7.41%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 ψήφοι [1.85%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.85%

Ψήφισε

#871 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 15:25

Αν και το One Piece ειναι το αγαπημενο μ anime:wooi2::wooi2::wooi2::wooi2:ειμαι ακομα στο 245ο ep.......το καλο ειναι οτι δν θα τελειωσει γρηγορα:Blissfull::Blissfull::Blissfull:

#872 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 19:30

Αν και το One Piece ειναι το αγαπημενο μ anime:wooi2::wooi2::wooi2::wooi2:ειμαι ακομα στο 245ο ep.......το καλο ειναι οτι δν θα τελειωσει γρηγορα:Blissfull::Blissfull::Blissfull:

correction δεν θα τελειωσει ποτε...:wooi2: με τετοιο story μπορουν να το τραβηξουν αλλα 300 episodes ανετα...

off:καποιος να μου πει ποιο anime εχει ο HateBreed σαν signature...εχω φαει σκαλωμα και δεν ξερω ποιον να ρωτησω:wis::congrats:
Δημοσιευμένη  εικόνα
WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!:8):

#873 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 19:42

Για την ακρίβεια. πρώτα θα πεθάνετε εσείς, τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας, και μετά ίσως να αποφασίσουν να τελειώσουν το One Piece.

Η sig του xHatebreedx είναι από Tengen Toppa - Gurren Lagann. Για ξεκινήστε το... είναι μια καλή αρχή για να ξεφύγετε από την λούπα των endless shounen...

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#874 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 20:38

Για την ακρίβεια. πρώτα θα πεθάνετε εσείς, τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας, και μετά ίσως να αποφασίσουν να τελειώσουν το One Piece.

Η sig του xHatebreedx είναι από Tengen Toppa - Gurren Lagann. Για ξεκινήστε το... είναι μια καλή αρχή για να ξεφύγετε από την λούπα των endless shounen...

ρε Kenny τι ειναι αυτα τα κινεζικα π εχεις βαλει κατω απ'το ονομα σου??

#875 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 22:15

ρε Kenny τι ειναι αυτα τα κινεζικα π εχεις βαλει κατω απ'το ονομα σου??

:nanana::nanana:
first of all they're japanese .____.
and 絶望の定義=definition of despair (zetsubou no teigi)

#876 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 22:18

:nanana::nanana:
first of all they're japanese .____.
and 絶望の定義=definition of despair (zetsubou no teigi)

Εισαι μεταφραστης? αν ναι congrats!?!?!?!! κ πιο ανιμε subbareis?

#877 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 23:32

Omg, please continue it in another post :(
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#878 Κagouras

Κagouras

monkey d. loufas

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2007 - 19:17

δε με νοιαζει ποσα επισοδεια θα τραβηξει αυτη η σειρα.ας φτασει και τα 1000 αν συνεχισει ετσι.ακομα και τα filler ειναι "μαχιμα".
Δημοσιευμένη  εικόνα
Πρωιν kakashi_sensei

#879 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2007 - 19:28

δε με νοιαζει ποσα επισοδεια θα τραβηξει αυτη η σειρα.ας φτασει και τα 1000 αν συνεχισει ετσι.ακομα και τα filler ειναι "μαχιμα".

Etsi etsi:hahaha::hahaha:

#880 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2007 - 20:59

οχι ρε man εχω καλλημα με το one piece ρε με φανταζεσαι 35 χρονων να εχω 2-3 παιδια και να περιμενω καθε δευτερα απο Vegapunk να subbarei τα episodes? Δεν λεει...αλλα απο την αλλη δεν θελω να τελιωσει ποτε η σειρα :wooi2:...wtf is wrong with me?:nosey::bath:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#881 Sanjiraven

Sanjiraven

Anime Newbie

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2007 - 19:12

Χαχα....Θυμάμαι όταν το έβλεπα στο ALTER....Απο τοτε που το σταμάτησαν το έψαχνα και εγω σαν τρελός..Όταν το βρήκα άρχισα να το κατεβάζω σαν μανιακός...Τώρα εχω ολα τα episodes και πλέον περιμένω κάθε σάββατο να βγει το κάθε καινούργιο episode...

Πιστεύω πως ο τρόπος σχεδίασης του Anime αυτού είναι fix δηλαδή, ο σχεδιασμός, τα γραφικά, η μουσική , όλα έχουν κουμπώσει. Έχει βγει απίθανο αυτό το Anime..
:blingeye2:

Γενικά ολα....Η πλοκή , ο χαβαλές , ολα είναι τέλεια...
Επείσης το One Piece είναι μια σειρά η οποία σου προκαλεί πάρα πολλά...
Για παράδειγμα σου προκαλεί χαρά , λύπη(Εχω πλαντάξει στο κλάμα και δεν ντρέπομαι καθόλου) , αγωνία , ανακούφηση ...... Γενικά το One Piece σε αγγίζει στην καρδιά και την ψυχή...

Το θεωρώ απο τα πιο Suge(σημαίνει φανταστικό στα Ιαπωνικά):blingeye2: Anime που εχω δει..
και φυσικά η βαθμολογία που του δίνω ειναι 10/10....χεχε....

Όσοι δεν το έχετε δει σας προτείνω να το δείτε...Θα με θυμηθείτε.....

#882 Sanjiraven

Sanjiraven

Anime Newbie

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2007 - 19:15

Φίλε μου δεν έχεις πάθει απολύτως τίποτα....Το One Piece είναι απίστευτο...Μακάρι να μην τελειώσει ποτε......Τρέλα σου λεω...Πολύ τρέλααααααα.......... SSSUGEEE:blingeye2::blingeye2:

#883 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2007 - 16:48

Αμαν αυτοι οι vegapunk ελεος πια,επιτηδες εχω μεινει στο 327 γιατι με τον ρυθμο που τα βγαζουν αν τα δω ολα θα κανω να δω για βδομαδες one piece.

#884 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2007 - 18:06

Αμαν αυτοι οι vegapunk ελεος πια,επιτηδες εχω μεινει στο 327 γιατι με τον ρυθμο που τα βγαζουν αν τα δω ολα θα κανω να δω για βδομαδες one piece.

Αστα να πανε...Instantz mate μονο αυτο θα σε σωσει εδω και 1-2 episodes βγαζουν και HD αρα οχι μεγαλη διαφορα...:nod:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#885 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2007 - 21:42

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?
Ποιος είναι ο τίτλος του τραγουδιού που παίζει στο One Piece Dance Carnival?

Δημοσιευμένη  εικόνα

.::My Cartoon List::.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!