Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 04 December 2007 - 15:25
Posted 04 December 2007 - 19:30
Αν και το One Piece ειναι το αγαπημενο μ anime:wooi2:
:wooi2:
ειμαι ακομα στο 245ο ep.......το καλο ειναι οτι δν θα τελειωσει γρηγορα
:Blissfull:
correction δεν θα τελειωσει ποτε...
off:καποιος να μου πει ποιο anime εχει ο HateBreed σαν signature...εχω φαει σκαλωμα και δεν ξερω ποιον να ρωτησω

WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!
Posted 04 December 2007 - 19:42
Η sig του xHatebreedx είναι από Tengen Toppa - Gurren Lagann. Για ξεκινήστε το... είναι μια καλή αρχή για να ξεφύγετε από την λούπα των endless shounen...

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 04 December 2007 - 20:38
ρε Kenny τι ειναι αυτα τα κινεζικα π εχεις βαλει κατω απ'το ονομα σου??Για την ακρίβεια. πρώτα θα πεθάνετε εσείς, τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας, και μετά ίσως να αποφασίσουν να τελειώσουν το One Piece.
Η sig του xHatebreedx είναι από Tengen Toppa - Gurren Lagann. Για ξεκινήστε το... είναι μια καλή αρχή για να ξεφύγετε από την λούπα των endless shounen...
Posted 04 December 2007 - 22:15
ρε Kenny τι ειναι αυτα τα κινεζικα π εχεις βαλει κατω απ'το ονομα σου??
first of all they're japanese .____.
and 絶望の定義=definition of despair (zetsubou no teigi)
Posted 04 December 2007 - 22:18
Εισαι μεταφραστης? αν ναι congrats!?!?!?!! κ πιο ανιμε subbareis?
:nanana:
first of all they're japanese .____.
and 絶望の定義=definition of despair (zetsubou no teigi)
Posted 04 December 2007 - 23:32
"The more you know yourself the less things upset you"
Posted 05 December 2007 - 19:28
δε με νοιαζει ποσα επισοδεια θα τραβηξει αυτη η σειρα.ας φτασει και τα 1000 αν συνεχισει ετσι.ακομα και τα filler ειναι "μαχιμα".
Etsi etsi:hahaha:
Posted 05 December 2007 - 20:59
δε με νοιαζει ποσα επισοδεια θα τραβηξει αυτη η σειρα.ας φτασει και τα 1000 αν συνεχισει ετσι.ακομα και τα filler ειναι "μαχιμα".
οχι ρε man εχω καλλημα με το one piece ρε με φανταζεσαι 35 χρονων να εχω 2-3 παιδια και να περιμενω καθε δευτερα απο Vegapunk να subbarei τα episodes? Δεν λεει...αλλα απο την αλλη δεν θελω να τελιωσει ποτε η σειρα

Posted 08 December 2007 - 19:12
Πιστεύω πως ο τρόπος σχεδίασης του Anime αυτού είναι fix δηλαδή, ο σχεδιασμός, τα γραφικά, η μουσική , όλα έχουν κουμπώσει. Έχει βγει απίθανο αυτό το Anime..
Γενικά ολα....Η πλοκή , ο χαβαλές , ολα είναι τέλεια...
Επείσης το One Piece είναι μια σειρά η οποία σου προκαλεί πάρα πολλά...
Για παράδειγμα σου προκαλεί χαρά , λύπη(Εχω πλαντάξει στο κλάμα και δεν ντρέπομαι καθόλου) , αγωνία , ανακούφηση ...... Γενικά το One Piece σε αγγίζει στην καρδιά και την ψυχή...
Το θεωρώ απο τα πιο Suge(σημαίνει φανταστικό στα Ιαπωνικά)
και φυσικά η βαθμολογία που του δίνω ειναι 10/10....χεχε....
Όσοι δεν το έχετε δει σας προτείνω να το δείτε...Θα με θυμηθείτε.....
Posted 08 December 2007 - 19:15
Posted 10 December 2007 - 16:48
Posted 10 December 2007 - 18:06
Αμαν αυτοι οι vegapunk ελεος πια,επιτηδες εχω μεινει στο 327 γιατι με τον ρυθμο που τα βγαζουν αν τα δω ολα θα κανω να δω για βδομαδες one piece.
Αστα να πανε...Instantz mate μονο αυτο θα σε σωσει εδω και 1-2 episodes βγαζουν και HD αρα οχι μεγαλη διαφορα...

Posted 10 December 2007 - 21:42
Ποιος είναι ο τίτλος του τραγουδιού που παίζει στο One Piece Dance Carnival?

.::My Cartoon List::.

BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

This topic is locked