Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3430 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 ψήφοι [16.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 ψήφοι [47.22%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 ψήφοι [4.63%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 ψήφοι [15.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.74%

5. Γυναικες (7 ψήφοι [6.48%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 ψήφοι [7.41%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 ψήφοι [1.85%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.85%

Ψήφισε

#856 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2007 - 21:47

δεν μπορεσα αλλο και χθες το ξαναρχισα απο την αρχη το One piece...ειμαι στο 57 και απλα δεν χορτενω να το βλεπω πεδες εχω φαει σκαλωμα:erk:anyway

Filler θεωρούμε τα επισόδεια τα οποία δεν τα φτιάξανε με βάση τα manga του one piece. Τα φτιάξανε, με βάση την δική τους φαντασία ας πούμε, για να δώσουν χρόνο στο manga, έτσι ώστε να μην το φτάσει πολύ γρήγορα το anime, ή για να βγάλουν παραπάνω χρήμα. Αν λέω κάτι λάθος πες τε μου οι υπόλοιποι

σωστα τα λες mate ετσι ειναι...απλα σε ολα τα manga-animes series πρεπει να υπαρχει καποια αποσταση μεταξυ manga-anime...

nai ta vlepeis apo tous instants k meta ta katevazeis apo vegapunk an 8es na ta exeis ta episodia se kalh piothta

η ποιοτητα των vegapunk δεν ειναι απλα καλη ειναι θεικη αλλα ρε man αμα ειναι να περιμενουμε 3βδομαδες(το οποιο εχει συμβει)για να δουμε 1 episode :terror2:εγω παντως δεν αντεχω και το λογο τον ανεφερα παραπανω:bath:
Δημοσιευμένη  εικόνα
WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!:8):

#857 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2007 - 01:54

η ποιοτητα των vegapunk δεν ειναι απλα καλη ειναι θεικη αλλα ρε man αμα ειναι να περιμενουμε 3βδομαδες(το οποιο εχει συμβει)για να δουμε 1 episode :terror2:εγω παντως δεν αντεχω και το λογο τον ανεφερα παραπανω:bath:

Ε Νταξι ρεσι αν ειναι το καθε ep. να κανει 2 βδομαδες ενω υπαρχουν οι Instantz NoobProduction - One Piece Fansub Group with streaming service (INP) που άρχισαν να βγάζουν και αυτοί σε High Definition απο το 331ο ep. + αν είσαι καμένος με One Piece (για παραδειγμα αρκετοι απο αυτο το Thread) δεν μπορείς να περιμένεις και τα κατεβάζεις απο οπου τα βγάζει πιο γρήγορα

#858 crais

crais

the 5th cylon!

• Members
  • 256 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2007 - 13:46

μπορει να βγαζουν και αυτοι σε hd αλλα πάλι καμία σχέση με vegapunk

σε αυτο το αρκ ερχισαν να καθιστερούν οι vegapunk

λογικά απο το επόμενο θα είναι θα τα βγάζουν κανονικά όπως γινόταν και με το enies lobby
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#859 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2007 - 14:18

το ευχομαι!!! VP4ever

#860 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2007 - 17:33

σαν τους Κ-F.. κανεις ομως....
απο οτι λενε οι Vegapunk 8a αργησουν αρκετα να βγαλουν τα επεισοδια

#861 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 18:51

σαν τους Κ-F.. κανεις ομως....
απο οτι λενε οι Vegapunk 8a αργησουν αρκετα να βγαλουν τα επεισοδια

τωρα πιο απο τα 2 ειναι θαργησουν ή θα αρχισουν να τα βγάζουν κανονικα?
:?:?

#862 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 20:39

αναφερομουν στα επεισοδια των filler...

#863 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 20:43

αναφερομουν στα επεισοδια των filler...

a ok...... mhpws katatuxh ksereis kanena anime Crayon Shin CHan?

#864 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 21:05

Darkave, σου έχουμε κάνει επανειλημμένως παρατήρηση για τα greeklish. ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ GREEKLISH! Επίσης αυτό είναι το ONE PIECE THREAD. Για ερωτήσεις σχετικά με άλλα anime υπάρχουν άλλα Threads. Σεπαρακαλώ μην βγαίνεις off-topic!!!!

Οι Kaizoku έχουν φοβερή ποιότητα αλλά έχουν μείνει στο 233 εδώ και έναν μήνα... Περιμένω να βάλουν και άλλα αλλά προς το παρόν και αυτοί αργούνε. Ευτυχώς ακόμα είμαι κάπου στο 37 επεισόδιο οπότε μπορώ να περιμένω. Και επειδή έχω μία τρέλλα με την ποιότητα, προτιμώ να περιμένω παρά να κατεβάζω ότι να'ναι. Οπότε Kaizoku & Vegapunk για μένα. Έχω κατεβάσει τα υπόλοιπα από gerusama και ADC-Elite αλλά μαλλον θα πάνε στον καδο ανακύκλωσης και θα περιμένω τους Kaizoku... Ελπίζω να βγάλουν σύντομα και άλλα επεισόδια.

#865 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 22:35

Darkave, σου έχουμε κάνει επανειλημμένως παρατήρηση για τα greeklish. ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ GREEKLISH! Επίσης αυτό είναι το ONE PIECE THREAD. Για ερωτήσεις σχετικά με άλλα anime υπάρχουν άλλα Threads. Σεπαρακαλώ μην βγαίνεις off-topic!!!!

Οι Kaizoku έχουν φοβερή ποιότητα αλλά έχουν μείνει στο 233 εδώ και έναν μήνα... Περιμένω να βάλουν και άλλα αλλά προς το παρόν και αυτοί αργούνε. Ευτυχώς ακόμα είμαι κάπου στο 37 επεισόδιο οπότε μπορώ να περιμένω. Και επειδή έχω μία τρέλλα με την ποιότητα, προτιμώ να περιμένω παρά να κατεβάζω ότι να'ναι. Οπότε Kaizoku & Vegapunk για μένα. Έχω κατεβάσει τα υπόλοιπα από gerusama και ADC-Elite αλλά μαλλον θα πάνε στον καδο ανακύκλωσης και θα περιμένω τους Kaizoku... Ελπίζω να βγάλουν σύντομα και άλλα επεισόδια.

ναι αμα δεις τα παραπανω reply π εχω στειλει ειναι σε ελληνικα απλα σε αυτο το 1 ξεχαστικα. Συμφωνω για αυτο π ειπες για τους K-F k Vegapunk για την ποιοτητα..... για τους ΑDCElites δεν ξερω αλλα οι Gerusama εχουν χαλια ποιοτητα + π ειναι σε avi

#866 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 22:37

α ναι κ κατι αλλο αυτο το % π σε μενα ειναι starting κ σε σενα ειναι 75% τι ειναι κ πως το αυξανω?

#867 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 23:32

Αυτα ειναι για τα ποστ οσο για τους vegapunk εγω περιμενω ευκαιρια ειναι να συσσωρευτουν επεισοδεια:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:Ασε που δε συγκρινεται η ποιοτητα.Ενταξει τωρα φιλλερ ειναι

#868 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2007 - 16:04

Αυτα ειναι για τα ποστ οσο για τους vegapunk εγω περιμενω ευκαιρια ειναι να συσσωρευτουν επεισοδεια:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:Ασε που δε συγκρινεται η ποιοτητα.Ενταξει τωρα φιλλερ ειναι

ναι σε ειχα ξαναρωτησει αλλα δεν αυξανοταν κ ειπα μηπως ειναι κατι αλλο αλλα τωρα μ πηγε 10% ολεεεεε!!!:wooi2::wooi2::wooi2:

#869 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2007 - 16:12

off : Use black holes.

on : 333 (like lite) is soon ready from INP... and i can't wait it :) I hope there'll be something nice and not same boring fillers :)
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#870 crais

crais

the 5th cylon!

• Members
  • 256 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2007 - 23:24

μολις ειδα το 333 απο animeSS καλούτσικο
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα