Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3430 replies to this topic

Poll: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 member(s) have cast votes)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 votes [16.67%] - View)

Percentage of vote: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 votes [47.22%] - View)

Percentage of vote: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 votes [4.63%] - View)

Percentage of vote: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 votes [15.74%] - View)

Percentage of vote: 15.74%

5. Γυναικες (7 votes [6.48%] - View)

Percentage of vote: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 votes [7.41%] - View)

Percentage of vote: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 votes [1.85%] - View)

Percentage of vote: 1.85%

Vote

#421 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 posts

Posted 23 June 2007 - 14:29

Τις προάλλες άρχισα επιτέλους την Arabasta Arc και η πώρωση μου ήταν τόσο μεγάλη που είδα τα περίπου 40 eps σε δύο μόλις μέρες. Χαλαρά από τα πιο όμορφα arc που έχω δει σε σειρά anime. Έχω πλέον πειστεί ότι το One Piece είναι από κείνα τα anime που τα γουστάρω τρελά. Το μοναδικό που συνδυάζει τόσο εύστοχα το κωμικό στοιχείο με τη δράση χωρίς να σε κάνει να ξενερώνεις στιγμή.Δε σημαίνει βέβαια ότι είναι σε όλα τέλειο αλλά...γουστάρω :P
Και οι πειρατές είναι το αδύνατό μου σημείο btw οπότε λογικό είναι
Go figure...
Posted Image

#422 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 24 June 2007 - 12:01

εγω ειδα το 314 και τρελαθηκα οτι να ναι.Δε μπορω να φαντασω αλλο ανιμε που να με συναρπαζει ολο και πιο πολυ.οσο προχωρα γινεται καλυτερο πιο αστειο καφρικο και πορωτικο κριμα που ειναι ενα επεισοδειο τη βδομαδα.Τωρα βγαλανε και αλλες δυναμεις εκτος απο τους μαρινες.ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#423 Κagouras

Κagouras

monkey d. loufas

• Members
  • 205 posts

Posted 26 June 2007 - 21:57

μηπως ειδε κανεις το επισοδειο 315 του DesiBoy?τι λεει?
Posted Image
Πρωιν kakashi_sensei

#424 Dragon

Dragon

Anime Newbie

• Members
  • 37 posts

Posted 29 June 2007 - 20:52

Απο οτι καταλαβα οι περισσοτεροι απο εδω κατεβαζεται με torrent και περιμενετε για new episode!!!αμα μπειτε εδω http://www.tv-links.co.uk/show.do/3/215 βλεπετε μεχρη και το 313,σε στηλ youtube ΑΛΛΑ δεν εχει πολυ καλη ποιοτητα!!:P(α μερικα episode δεν παιζουνε:)
Μα τις 1000 ΠΙ.....Σ!!Δεν μπορω να βαλω εικονα lol

#425 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 posts

Posted 01 July 2007 - 20:46

μηπως ειδε κανεις το επισοδειο 315 του DesiBoy?τι λεει?

Εγω εμεινα ικανοποιημενος αν και το βρηκα μονο σε HD 330 mb πρεπει να ηταν το μεγεθος... Το προτεινω αμα δεν θελεις να περιμενεις Mr.Vegapunk :D
I put up my headphones and listen to the deftones

#426 Hajate_Raborosu

Hajate_Raborosu

Monster

• Members
  • 50 posts

Posted 06 July 2007 - 21:19

Γεια σας παιδιά.Το πρώτο μου post.
Υπάρχει κανένα group που να είναι πιο γρήγορο από Vegapuk(δεν με ενδιαφέρει η ποιότητα) και πιο είναι το site τους που μπορώ να τα κατεβάζω?

#427 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 06 July 2007 - 21:32

Γεια σας παιδιά.Το πρώτο μου post.
Υπάρχει κανένα group που να είναι πιο γρήγορο από Vegapuk(δεν με ενδιαφέρει η ποιότητα) και πιο είναι το site τους που μπορώ να τα κατεβάζω?

DeSiBoY Fansubs

LfNX0dh.png

#428 Hajate_Raborosu

Hajate_Raborosu

Monster

• Members
  • 50 posts

Posted 06 July 2007 - 21:39

thks Hajime_saito
Posted Image

#429 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 11 July 2007 - 23:28

316 και μετα? fillers υπομονη παιδια... παντως με τη Going Merry ψιλολιγησαμε ολοι νομιζω αλλα και η μαχη Σανκς με Whitebeard ελαχιστη αλλα καταπλικτικη, νομιζω παντως πως πρεπει να δημιουργηθει ενα τοπικ για αυτους που εχουν δει ολα τα επεισοδεια ετσι ωστε να μην υπαρχει το αγχος αν θα διαρευσει καμια πληροφορια που δε πρεπει στα νεουδια της σειρας...

κατι λεγαμε για επεισοδεια πριν?
5,5Giga σε μια μερα skypiea...

#430 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 12 July 2007 - 08:25

ομιζω παντως πως πρεπει να δημιουργηθει ενα τοπικ για αυτους που εχουν δει ολα τα επεισοδεια ετσι ωστε να μην υπαρχει το αγχος αν θα διαρευσει καμια πληροφορια που δε πρεπει στα νεουδια της σειρας...

Για αυτες τις πληροφοριες υπαρχει και το spoiler tag
Spoiler:

#431 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 12 July 2007 - 16:09

Sanks me Whitebeard θεσ ναπεις μαλλον.ΠΑντος τον σανκς τον εδειξε απιστευτα δυνατο.

#432 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 12 July 2007 - 16:31

Ναιιιι αν και δε νομιζω οτι ειχε σκεφτει να τον κανει τοσο δυνατο απο τηυν αρχη... πολυ freezer ο τυπος...

#433 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 13 July 2007 - 14:57

Δεν έχει κανένα μήνα που ξεκίνησα τον εθισμό στο One piece! :D
Βλέποντας μόνο τα επεισόδια είμαι στο σημείο που η Nico Robin μπήκε στην παρέα.
Βλέπω ένα και λέω άντε να δω άλλο ένα και το ένα φέρνει το άλλο με αποτέλεσμα να βλέπω και 5 με 6 το ίδιο βράδυ.
Το μόνο κακό είναι οτι τα κατέβαζα απο ένα site με direct dl αλλά μετά το 160 είναι χαλασμένα τα περισσότερα οπότε με βλέπω να ξαναγυρίζω στο αργό torrent :(
Ακόμα δεν έχω δεί καμία απο τις ταινίες και έχω ρίξει μια μικρή ματία στο manga.

Be my NAKAMA?
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#434 erculix

erculix

Anime Amateur

• Members
  • 83 posts

Posted 14 July 2007 - 19:24

Γεια και απο μενα.Πρωτη φορα στο Φόρουμ και θελω να ρωτησω καποια πραγματα.Κατεβαζω απο K-F και εχοντας ταχυτητα 768 ,ποιανει ταχυτητα γυρω στα 10-20 Kb/s .Ειναι φυσιολογικό να πηγαίνει τόσο αργά?Επίσης μήπως ξερετε τιποτα για το αν θα ξαναρχισουν τα επεισοδεια εδω στην Ελλάδα σε καποιο καναλι.
Επισης ξερω οτι οι K-F έχουν μεχρι ενα συγκεκριμενο σημειο της σειράς.Αυτη τη στιγμή βρισκομαι στο 110 και ειναι φοβερό ανιμε!!!Οταν φτασω στο τελος των K-F από που θα συνεχισω να κατεβάζω.
Βασικα δεν μπορω να κατεβασω πολυ γρηγορα ... περιπου ενα δυο επεισοδια την ημερα εχοντασ τον υπολογιστη ανοικτο ολη την ημερα.
Ευχαριστω

#435 nick

nick

One Piece Addict

• Members
  • 136 posts

Posted 14 July 2007 - 22:26

Εγώ με την ίδια ταχύτητα σύνδεσης, έχοντας ανοιχτό τον υπολογιστή όλη μέρα κατεβάζω περίπου 5 επεισόδια την ημέρα... Δεν ξέρω, το BitComet είναι λίγο περίεργο!
Είμαι στο επεισόδιο 235 και κατεβάζω από GeruSama, καθώς οι Κ-F είχαν μέχρι το επεισόδιο 225.
Posted Image