Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3430 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 ψήφοι [16.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 ψήφοι [47.22%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 ψήφοι [4.63%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 ψήφοι [15.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.74%

5. Γυναικες (7 ψήφοι [6.48%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 ψήφοι [7.41%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 ψήφοι [1.85%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.85%

Ψήφισε

#331 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2007 - 17:28

Θα το μάθεις σύντομα.

Αν πάντως επιμένεις
Spoiler:

#332 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2007 - 22:58

Μπορεί να μου πει κάποιος οι ταινίες πως εντάσονται χρονικά?Και είναι στυλ filler ή συνεχίζουν official την ιστορία?Υπόψην είμαι στο επισόδειο 90.

Δημοσιευμένη  εικόνα

.::My Cartoon List::.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#333 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2007 - 23:50

Να ρωτήσω κάτι παιδιά. Επειδή τα eps του one piece είναι πολλά θα χάσω σημαντικό μέρος αν το αρχίσω ας πούμε από το 90 επεισόδιο(Alabasta Arc)? Εντάξει τα βασικά τα ξέρω καθώς το παρακολουθούσα παλιότερα στο Alter -περιστασιακά βέβαια- αλλά θα χάσω σημαντικά κομμάτια από τη κύρια πλοκή ή δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία?
Go figure...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#334 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2007 - 23:55

Να το αρχίσεις από το πρώτο επεισόδιο για να δεις και το Arlong arc. Άμα θες να κερδίσεις χρόνο πήδα τα fillers. Εγώ τα περισσότερα δεν τα είδα.

Rey, οι ταινίες είναι fillers. Στο anidb μπορείς να δεις στις σελίδες τους που τοποθετούνται χρονικά. Είδα τις 4 πρώτες πρόσφατα, δεν λένε και πολλά.

#335 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2007 - 10:14

Warning, uber long post...

Spoiler:

LfNX0dh.png

#336 Kyo

Kyo

Anime Newbie

• Members
  • 59 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2007 - 12:32

Εχω να πω οτι η σειρα ειναι τρελο λιωσιμο τελιωσα το Arabasta arc kai συνεχιζω καποτε υποτιμουσα πολυ την σειρα λογου οτι δεν ειχα ασχοληθει αλλα μετα απο μια συζητηση με τον CSP και βλεποντας το ολο απο την αρχη καταλαβα ποσο λαθος ημουνα.

#337 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2007 - 15:54

σημερα ειδα το 253 κ εκλασα απανω μου
Δημοσιευμένη  εικόνα

#338 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2007 - 01:31

Μήπως υπάρχει κάποιος πρόθυμος να με συναντήσει για να μου φέρει επεισόδεια από το 90 και μετά?Αν δεν θέλει να μου εμπιστευτεί τα original δισκάκια μπορεί να μου τα γράψει και του φέρω άδεια dvd.Αν είστε φοιτητές στον πανεπιστήμιο Αθηνών please κάντε το καλό.Ή και για ανταλλαγή αν καποιός θέλει (αν και η λίστα μου είναι αρκετά μικρή).Κατεβάζω Death Note,ο σκληρός μου γεμάτος μέχρι να έχω ικανοποιητικό seed,και το one piece πάνω από 8giga για download με την 768 μου με έχουν αφήσει άσιτο τις τελευταίες μέρες..

Δημοσιευμένη  εικόνα

.::My Cartoon List::.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#339 Psycho

Psycho

#1 FMA fan

• Members
  • 116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2007 - 03:08

Just saw 309-310 (I only downloaded those because I wanted to see them animated, I'll be waiting for K-F for the rest of them) and I have to say that I don't really like the animated Enies Lobby arc. Call me wierd but I expected something more grand.

I'm not sure if I can explain it correclty but it just doesn't feel good.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#340 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.228 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2007 - 11:00

Ρε παιδια πολυ συγκινητικο τελος το 310 ε?
Α ρε Οne Piece και μετα απο τοσα επεισοδια εισαι παλι κορυφαιο!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#341 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2007 - 11:06

Psycho. Ναι, όντως, και μένα από το Water 7 και μετά σαν κάτι να μη μου κολλάει. Σχέδιο, animation, σκηνοθεσία, κάτι άλλο;.. Δεν ξέρω. Νομίζω ότι Alabaster και Skypiea arcs (οκ ας πούμε και το Jaya που ήταν στη μέση) ήταν αυτά που ένιωθαν πιο right (even though I didn't like Skypiea all that much).

Απο κει και πέρα, το Enies Lobby σπέρνει και παρ'όλα τα παραπάνω εμένα μου αρέσει.

digitaltracker και πού'σαι ακόμα :Ρ Σε μερικά επεισόδια μια από τις καλύτερες σκηνές της σειράς. Το περιμένω πως και πως.

#342 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2007 - 13:20

Ρε παιδια δεν καταλαβα στο 273 ποια ειναι η τεχνικη Soru που λεει ο blueno οτι την αντεγραψε ο Luffy????
Δημοσιευμένη  εικόνα

#343 Dragon

Dragon

Anime Newbie

• Members
  • 37 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2007 - 14:04

Ειμαι τερμα απελπισμενος....δεν μπορω να βρω πουθενα επισοδια με ελληνικους υποτιτλους η μεταγλοτισμενο.......δεν παιζει τιποτα???::'(

#344 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1.117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2007 - 14:52

Ρε παιδια δεν καταλαβα στο 273 ποια ειναι η τεχνικη Soru που λεει ο blueno οτι την αντεγραψε ο Luffy????

soru=to shave ετσι ο blueno κινειται πολυ γρηγορα σαν να σκιζει τον αερα στο περασμα του η οποια θελει πολυ training κτλπ και επειδη ο luffy σε gear2 πιεζει το αιμα του πολυ γρηγορα σαν ατμομηχανη χωρις να σκασει η καρδια του που ειναι απο λαστιχο μπορει και αυτος να κινειται γρηγορα πιο γρηγορα απο τον blueno :D

#345 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2007 - 15:08

WOW thx
Δημοσιευμένη  εικόνα