Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3430 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 ψήφοι [16.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 ψήφοι [47.22%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 ψήφοι [4.63%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 ψήφοι [15.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.74%

5. Γυναικες (7 ψήφοι [6.48%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 ψήφοι [7.41%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 ψήφοι [1.85%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.85%

Ψήφισε

#3391 erculix

erculix

Anime Amateur

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 10:23

kaku normal:thumbup:....kaku-zoan:thumbdown:

Eιναι και ενας απο τους λογους που με κανει να θεωρω τη μαχη του Ζορο με τον Mr.1 κλασης ανωτερη απο αυτη με τον Kaku.

Βασικα ηθελα να ρωτησω ...
Spoiler:

#3392 Roronoa PNS

Roronoa PNS

Starting...

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 10:38

παιδια ο spandam μου ειχε σπασει τα νευρα αλλα και ο enel δεν παει πισω...........τωρα θελω οπωσδηποτε να μου πει κανεις πως ηταν το ονομα του don krieg και του fullbody στο ALTER!!!please καποιος!!!!

#3393 Franky_Super

Franky_Super

Power Of Cola

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 10:46

osoi theloun na mathoun pote tha vgouin oi ypotitloi gia to 358 mpika se ena site kai kapoios eixe grapsei to eksis:

The sub is going to be late again due to bad raws and the people on Instantz NoobProduction have a exam.
http://www.Instantz.net for confirmation.
Don´t be mad for them NOT being dattebayo and be able to sub in a day. They don´t have the staff for it.

opote opws katalavainete argoume akoma....
krima giati oso paei to one piece ginetai olo kai pio theamatiko,osoi exoun diavasei to manga katalavainoun...
ONE PIECE RULES!!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Franky_Super: 19 Ιούνιος 2008 - 10:57

#3394 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 10:57

osoi theloun na mathoun pote tha vgouin oi ypotitloi gia to 358 mpika se ena site kai kapoios eixe grapsei to eksis:

The sub is going to be late again due to bad raws and the people on Instantz NoobProduction have a exam.
http://www.Instantz.net for confirmation.
Don´t be mad for them NOT being dattebayo and be able to sub in a day. They don´t have the staff for it.

opote opws katalavainete argoume akoma....

ONE PIECE RULES!!!!

Φίλε Franky καλως ήλθες στην παρέα μας!Καλά αυτό δεν έχει ξαναγίνει τις τελευταίες μέρες όλο και πιο πολλοί op fans έρχονται!
Πάντως να ξέρεις ότι τα greeklish απαγορεύονται γι'αυτό σου προτείνω να διαβάσεις τους κανόνες του forum για να μην έχεις προβλήματα με τους mods!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3395 Franky_Super

Franky_Super

Power Of Cola

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 11:01

Φίλε Franky καλως ήλθες στην παρέα μας!Καλά αυτό δεν έχει ξαναγίνει τις τελευταίες μέρες όλο και πιο πολλοί op fans έρχονται!
Πάντως να ξέρεις ότι τα greeklish απαγορεύονται γι'αυτό σου προτείνω να διαβάσεις τους κανόνες του forum για να μην έχεις προβλήματα με τους mods!

εχεις δικιο δεν το προσεξα απο την βιασυνη να γραφτω.ετσι ειναι το one piece ειναι ενα απο τα καλυτερα γι αυτο εχει και πολλους fun.

#3396 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 12:11

στο asura o Zoro κουναει υπερβολικα γρηγορα τα χερια και καλα....

αλλα βαλε και λιγο ''δυναμη ψυχης'' στο μιξερ...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#3397 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.607 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 12:57

Ειπα Να Ανοιξω Ενα Θεμα!!!

ποιος Απο Τους Κακους Που Εχουν Πολεμησει Οι Strawhats Σας Ειχε Σπασει Παρα Πολλυ Τα Νευρα!!

Spoiler:

Aμα Το Εχετε Προσεξει,Στους Κακους Δινουν Τεραστια Εμφαση Στο Γελιο Τους,π.χArlong,Crocodile,Enel,Bellamy

Εμένα ο Wapol πρώτα και μετά ο Bellamy.Πάντως ο Wapol για μένα ήταν και ο πιο αποτυχημένος “boss” της σειράς:redcard2:.Τον Foxy δεν τον θεωρώ καν “boss”.Απλά γελοίο:borednn9:.
Να δεις που το έχω κάνει δούλεμα σε άλλους αυτά τα γέλια των "bosses".

Μονο που ο gold roger ηταν μεγαλος και με ωραιο χαμογελο,cool...ο luffy ως παιδι 17-18 χρονων (δεν θυμαμαι καλα)μου φαινετε λιγο κουφος για Pirate king μιας και δεν μεγαλωνει στην σειρα...ας ελπισουμε οτι θα τον δειξουν εστω και λιγο μεγαλωμενο πιο κει..

Ως που να τελειώσει το One Piece,ο Luffy θα έχει βγάλει μούσι και θα έχει μακρύ μαλλί και θα είναι ίδιος ο Gold D. Roger:hahaha:.

Τι Haruhism και ιστορίες.One Piece θρησκεία!Μονοκομματιασμός:fromabove:!

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#3398 Franky_Super

Franky_Super

Power Of Cola

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 13:22

Originally Posted by GkLoc Posted Image
Ειπα Να Ανοιξω Ενα Θεμα!!!

ποιος Απο Τους Κακους Που Εχουν Πολεμησει Οι Strawhats Σας Ειχε Σπασει Παρα Πολλυ Τα Νευρα!!

Spoiler:
Εγω,Ανετα Λεω Τον Bellamy!Καλα Τι αρχ!δ! Ηταν Αυτος,(Λιγοτερο Αρχ!δ! Απο Arlong k Crocodile Δεν Ηταν)Αλλα Μου Την Εσπαγε Ο Τυπος Τρελα!!

Και Μετα Ηρθε Η Απολυτη ΠΟΡΩΣΗ:Να Τον Γ@μ@ει ο Luffy Χωρις να χρησιμοπειηση Devil Fruit Power!!SUKEEEE!!!

Aμα Το Εχετε Προσεξει,Στους Κακους Δινουν Τεραστια Εμφαση Στο Γελιο Τους,π.χArlong,Crocodile,Enel,Bellamy

ο lucci ηταν πολυ δυνατος και πολυ σπασικος

Spoiler:

#3399 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 13:31

στο asura o Zoro κουναει υπερβολικα γρηγορα τα χερια και καλα....

αλλα βαλε και λιγο ''δυναμη ψυχης'' στο μιξερ...

Αυτό είναι εξακριβωμένο ή @@?

Γιατί κάτι ιστορίες με δαίμονες άκουγα εγώ.....

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#3400 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 13:36

ολες αυτες τις φημες πολυ θα ηθελα να δω ποιος μλκς τις λεει...

στη γουικι λεει κατι τετοιο(πανω κατω)...

αλλα ακομα δεν εχω πολυ καταλαβει και εγω...

εδω δεν μπορω να καταλαβω πως πυρωνει το ποδι του Σαντζι χωρις να καει ουτε κλωστη απο το παντελονι....

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#3401 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 13:40

Βασικά μάλλον θα μάθουμε πιο πολλά για τις δυνάμεις του Zoro και του Sanji πιο μετά καθώς οι νέες δυνάμεις τους μάλλον θα βασιστούν πάνω σ'αυτές!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3402 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 13:48

Βρε μπας και έχουν φάει κανα heaven fruit, που τους αναιρεί την ικανότητα να πετάξουν?

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#3403 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 16:01

Παιδιά να κι ένα ωραίο amv του Thriller Bark με την μουσική του Νightmare before Christmas του Tim Burton!Θυμίζω πως ο Oda είναι μεγάλος fan του Tim Burton και όλο το Thriller Bark στυρίζεται πάνω σατ έργα του και ιδιαίτερα στο Νightmare before Christmas!

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3404 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 16:21

παιδια εχετε σκεφτη οτι ο luffy με τον Ace δεν ειναι αδερφια εξαιματος τουλαχιστον
monkey D. Garp
monkey D. Dragon
Portgas D. Ace-Monkey D. Luffy Rumors λενε οτι ειναι ειναι απλα Step Brothers
και οτι το D. το πηρε επιδη τον ιο8ετισανε ι τον βρικανε...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#3405 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 16:24

παιδια εχετε σκεφτη οτι ο luffy με τον Ace δεν ειναι αδερφια εξαιματος τουλαχιστον
monkey D. Garp
monkey D. Dragon
Portgas D. Ace-Monkey D. Luffy Rumors λενε οτι ειναι ειναι απλα Step Brothers
και οτι το D. το πηρε επιδη τον ιο8ετισανε ι τον βρικανε...

το εχω αναρωτηθει κι εγω αυτο...
ειναι δεν ειναι αδερφια ο Ace τα σπαει,οπως κι ο Luffy φυσικα