Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3430 replies to this topic

Poll: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 member(s) have cast votes)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 votes [16.67%] - View)

Percentage of vote: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 votes [47.22%] - View)

Percentage of vote: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 votes [4.63%] - View)

Percentage of vote: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 votes [15.74%] - View)

Percentage of vote: 15.74%

5. Γυναικες (7 votes [6.48%] - View)

Percentage of vote: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 votes [7.41%] - View)

Percentage of vote: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 votes [1.85%] - View)

Percentage of vote: 1.85%

Vote

#3376 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 18 June 2008 - 22:20

Νομίζω κανονικά!Δεν πιστεύω να τελειώσει πριν το καλοκαίρι το Thriller Bark!

:oo::oo::oo::oo::oo:
τα τορεντς θα γνωρισουν στιγμες δοξας:hahaha:

#3377 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 18 June 2008 - 22:21

Ειπα Να Ανοιξω Ενα Θεμα!!!

ποιος Απο Τους Κακους Που Εχουν Πολεμησει Οι Strawhats Σας Ειχε Σπασει Παρα Πολλυ Τα Νευρα!!

Spoiler:

Aμα Το Εχετε Προσεξει,Στους Κακους Δινουν Τεραστια Εμφαση Στο Γελιο Τους,π.χArlong,Crocodile,Enel,Bellamy

Edited by Kenny, 20 June 2008 - 13:22.
better masking

Berserk___Gatsu.jpg

#3378 nick

nick

One Piece Addict

• Members
  • 136 posts

Posted 18 June 2008 - 22:25

Wapol, Foxy και Spandam. 1000 κομμάτια ήθελα να γίνουν!
Posted Image

#3379 sintar

sintar

*~_Ultra Baka_~*

• Members
  • 186 posts

Posted 18 June 2008 - 22:26

σπασιμο κανονικοτατο ηταν
Spoiler:

Affected by "I~must~not~stop~watching~Anime" disease!

Spoiler:

#3380 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1,233 posts

Posted 18 June 2008 - 22:27

Wapol, . 1000 κομμάτια ήθελα να γίνουν!

Ου,Ναι,Wapol For the Kill!
Εξαιτιας Του,Τι τραβηξε Ο καημενος ο Chopper!!

Berserk___Gatsu.jpg

#3381 LCF89

LCF89

• Members
  • 323 posts

Posted 18 June 2008 - 22:39

Ειπα Να Ανοιξω Ενα Θεμα!!!

ποιος Απο Τους Κακους Που Εχουν Πολεμησει Οι Strawhats Σας Ειχε Σπασει Παρα Πολλυ Τα Νευρα!!

Spoiler:

Aμα Το Εχετε Προσεξει,Στους Κακους Δινουν Τεραστια Εμφαση Στο Γελιο Τους,π.χArlong,Crocodile,Enel,Bellamy

σκοτωστε τον Εnel.απλα

Edited by Kenny, 20 June 2008 - 13:23.

#3382 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 18 June 2008 - 22:42

Τα έχω ξαναπέι μου την σπάνε αφάνταστα ο Satori και το σόι του(skypia)
αλλά και ο ramen kenpo(στο τρένο που τον πολέμαγε ο Sanji)!
Posted Image

#3383 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 18 June 2008 - 22:51

μισω ενελ θελω να σκοτωσω γουαπολ...

*γκουχγκουχακομαναβγειraw?γκουχγκουχ*

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#3384 LCF89

LCF89

• Members
  • 323 posts

Posted 18 June 2008 - 22:53

μισω ενελ θα λω να σκοτωσω γουαπολ...

τωρα που το λες κι ο Wapol ειναι πολυ μεγαλος βλακας.Να πεθανει κι αυτος,συμφωνω

#3385 erculix

erculix

Anime Amateur

• Members
  • 83 posts

Posted 19 June 2008 - 00:07

GKloc θα συμφωνησω μαζι σου
Spoiler:

#3386 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1,233 posts

Posted 19 June 2008 - 00:12

GKloc θα συμφωνησω μαζι σου

Spoiler:

Ωριστε Και Ενα Music Video,Για Να Θυμηθουν Ολοι Την Φαση!
Spoiler:

Edited by Kenny, 20 June 2008 - 13:24.
youtube tag fixed

Berserk___Gatsu.jpg

#3387 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 19 June 2008 - 02:44

Καλέ, ο Smoker της έδωσε λεφτά να πάρει παγωτάκι και ζήτησε και συγνώμη!:oo: Τι γλύκαααααααας!!!!!:awww: Ας είναι γομάρι και καπνίζει σα καμινάδα! Μα τι καλός κύριος!:wooi2:

Βέβαια, μεσ'τη μούρη του ο Luffy και χαμπάρι.. Εμ, δεν είδε την αφίσα πιο νωρίς!

Καλα ο Smoka οντως τελειος!!respect στον τυπο....και πολυ δυνατος..θα δεις...

Βρήκε και ο Zoro Kuina-clone. Βασικά, με εξαίρεση 1-2 άτομα, όλες οι γυναίκες είναι ίδιες! Δε παίζω! Σα τη Nami με διαφορετικά ρούχα και μαλλιά, ενώ όλοι οι άντρες είναι διαφορετικοί! Άδικο!:df13952b:

Ε,απλα μοιαζουν γιατι ειναι περιπου το ιδιο ψηλες και λεπτες,σ'αυτο ναι,αλλα μετα τελειως διαφορετικες προσωπικοτητες...

(αλλα ναι οι ανδρες διαφερουν πιο πολυ και απο σωματα...αλλωστε αντρας γραφει την ιστορια και μαλλον ηθελε να ικανοποιησει ολους τους sintar εκει εξω:hehe:)

Επίσης, ο Buggy χαρτορίχτρα;:hahaha::hahaha::hahaha: Τον πάω όλο και πιο πολύ μιλάμε! Η φάση στο τέλος με τον Luffy ήταν πολύ αστεία!

- What're you looking for?

- Where's the execution platform?

- That way.

-Thank you.

:kakaka::kakaka::kakaka:

Εμενα μ'αρεσε και εκεινο,αλλα πιο πολυ (δεν θυμαμαι αν ηταν και η ιδια σκηνη)ηταν που ο buggy ηταν απο πανω και ο luffy απο κατω και κοιτουσαν ο ενας δεξια και ο αλλος αριστερα και δεν ειδαν ο ενας τον αλλο..μου χει μεινει αυτη η σκηνη:hihi2:

Ο αγαπημενος μου απο τους αστειους κακους ειναι οντως ο buggy...ερχονται κι αλλοι αστειοι αλλα ο buggy pwnarei ολους!!

Αλλά το καλύτερο του επεισοδίου ήταν η φάση με τη καταραμένη katana και το χέρι του Zoro!!!! Τι άτομο!:oo: Ο ορισμός της coolness! Πόσο μεγάλα και μαλλιαρά τα έχει ο πού...!;!;!

Arigato!!!At last αναγνωριζεις την ανωτεροτητα του εναντι σε εκεινον των ero-cook:wooi2:(λεμε τωρα!!:hahaha:)

Α...παιδία θέλω να μου πείτε την αποψή σας για κάτι!
Τώρα πρόσφατα έβλεπε ένας φίλος μου one piece και στο επισόδειο με τον Labbon παρατήρησε πως ο γέρος(δεν ξέρω αν το θυμάστε αλλά λέει κάτι που κίνησε την περιέργεια και ποτέ δεν του είχα δώσει σημασία)!Στο τέλος του επισοδείου 63 λοιπόν λέει

Spoiler:

Μαλλόν κάτι παραπάνω γνωρίζει ο παππούς!Λέτε να τον ξανα δούμε?

Δεν ηταν μονο αυτος,και η dr.kureha ειπε το ιδιο στο τελος και ο gan fall,αν και δεν ειπε eh,roger? στο τελος,ειπε οτι εμοιαζε...

Μονο που ο gold roger ηταν μεγαλος και με ωραιο χαμογελο,cool...ο luffy ως παιδι 17-18 χρονων (δεν θυμαμαι καλα)μου φαινετε λιγο κουφος για Pirate king μιας και δεν μεγαλωνει στην σειρα...ας ελπισουμε οτι θα τον δειξουν εστω και λιγο μεγαλωμενο πιο κει..

P.S.: Όπου να 'ναι θα 'ρθει και το καθιερωμένο ποστ του Zoro... It can't be helped!:canthelp:

LoL,τοσο πολυ με εχετε σταμπαρει ε??:hahaha:καλααααα...

Παιδιά πλάκα πλάκα πάντως είδα τα rmvb που λέει ο Zoro και τα επισόδεια της W7 δεν είναι και τόσο κακά σε ποιότητα.Το αντίθετα μάλιστα για rmvb 50mb η ποιότητα δεν διέφερε και τόσο πολλύ από τα avi(ειδικά αν δεν κάνεις και full screen).
Οπότε ειδικά για τα συγκεκρίμενα επισόδεια που είναι και τα πιο δυσεύρετα imo είναι κι αυτή μια λύση!

At last!!!!Πες τους τα ichi γιατι μου φαινετε οτι δεν τα χουν δει ολοι οσοι τα κρινουν(μερικοι υποθετω ναι και απλα δεν τους αρεσαν,αλλα οι υπολοιποι πρεπει να τους δωσουν μια ευκαιρια...και δεν εννοω γενικα rmvb,εννοω τα rmvb του link μου,δεν ξερω για αλλα..)

Εγω ετσι τα ειδα το w7 και ειναι μια χαρα η ποιοτητα και πιανουν και πολυ λιγο χωρο..

Βασικα πολλα ανιμε τα κατεβασα σε rmvb και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος απο την ποιοτητα...δεν ειναι σαν τα avi,αλλα βλεπονται μια χαρα και γλιτωνεις χωρο στα dvd(ειδικα με το one piece που ειναι infinite..)

σπασιμο κανονικοτατο ηταν

Spoiler:

Τα έχω ξαναπέι μου την σπάνε αφάνταστα ο Satori και το σόι του(skypia)
αλλά και ο ramen kenpo(στο τρένο που τον πολέμαγε ο Sanji)!

Συμφωνω και με τους 2 σας,τετοιοι χαρακτηρες και μονο που τους ειδα,γελιοι απο εμφανιση και φωνες ταυτοχρονα,αδυνατουσα να τους παρω σοβαρα στην μαχη...:thumbdown:

σκοτωστε τον Εnel.απλα

Ε,οχι ρε ο Enel ηταν γ***τος.....δλδ ηθελα να χασει και να πεθανει,δεν λεω το αναποδο,αλλα οταν ενας κακος ειναι καλα δομημενος και cool δεν των μισω.....respect στον τυπο!!(και ο ιερεας που πολεμησε ο zoro,ο ohm ηταν πολυ ωραιος..οπως και ο mr.1...kaku normal:thumbup:....kaku-zoan:thumbdown:)

#3388 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 19 June 2008 - 02:56

Μια χαρα evil guy ητανε ο Enel.Απο τους καλυτερους imo.:head:
Τωρα το ποιον θεωρουμε χειροτερο ο spandam πιστευω παιρνει το πρωτο βραβειο με διαφορα:drinks:

#3389 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 19 June 2008 - 03:35

ο κρεγκ , μου τα εσπασε κανονικα ....
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#3390 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 19 June 2008 - 10:22

Σκοτώστε τον enel και το
οφφ τοπικ
Spoiler:
/οφφ τοπικ

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.