Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 23:54
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 00:11
απο inp θα βγει μαλλον σαββατο
γτ ρε μια χαρα ειναι κ οι inp

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 00:14
το 358 απο vp subbed uα βγει σε κανα χρόνο
απο inp θα βγει μαλλον σαββατο
γτ ρε μια χαρα ειναι κ οι inp
Οι μεταφρασοις τους δεν ειναι και πολυ εγκυρες αν και δεν εχο κανα σπουδαιο προβλιμα απλα απο animedb λενε τα χειροτερα
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 00:53
τα έχω διαβάσει και στο μανγκα και από inp δεν είδα κανα χτηπητό λάθος

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 03:24
Η απόλυτη σειρά κατ' εμέ
. Ως και τα filler arcs είναι εξαίσια. Μόνες εξαιρέσεις αποτελούν οι ταινίες και τα specials τα οποία πραγματικά είναι βαρετά
.Κάθε arc γίνετε και καλύτερο,αν και δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα για το Thriller Barc arc μιας και έχω δει ως το επεισόδιο 339.Οι Vegapunk βλέπετε έχουν κολλήσει εκεί εδώ και μήνες και αρνούμαι να κατεβάσω επεισόδιο της σειράς σε κατώτερη ποιότητα από άλλα groups:df13952b:.Αυτό που κάνει αυτή την σειρά την αγαπημένη μου είναι η απόλυτη αίσθηση της απέραντης ελευθερίας,το χούμορ και η δράση
.Πως να το κάνουμε.Καλοκαιρινός λαός είμαστε,καλοκαιρινή είναι και η σειρά.Τίποτα καλύτερο από το να την βλέπεις καλοκαίρι κιόλας (όπως έκανα μαζεμένα 200 επεισόδια σε μια φάση).Αγαπημένο μου arc ως τώρα είναι του Water 7/Cypher 9 και "κατώτερο" το Davy Back Fight arc.
Οντως που ησουν τοσο καιρο?
Σε καλως οριζω κι εγω,μιας και τεραστιος φαν επισης και συμφωνω οσα ειπες περι του αισθηματος ελευθεριας.....
Πολλοι δυστυχως δεν μπορουν να το καταλαβουν οσες φορες κι αν τους το λεω,και συνεχιζουν να το πασαρουν ως παιδικο και τπτ αλλο απο ενα κλασικο shounen....στην πραγματικοτητα ειναι πολυ περισσοτερο!!
Απο τις καλυτερες σειρες που υπαρχουν!!(για το ανιμε αναφερομαι,αλλα και το manga κανει την δουλεια του
Πλακες,μαχες,δραση,συγκινηση,περιπετεια..ολα τα χει!!(το unpsofable να μην ειχε και θα ηταν τελειο!!)
Διαφωνω μονο ως προς τις ταινιες...θεωρησα την 4η και την 7η φοβερες!!
Αλλα οτι σ'αρεσει γενικως
Παντως αν δεν εχεις δει το 4ο tv special του one piece με την αρχια ιαπωνια στο συστηνω ανεπιφυλακτα!!πολυ πλακα ολοι οι χαρακτηρες με τους νεους τους ρολους(ειδικα ο buggy!)...
Το 2ο μερος πρεπει να το χεις δει γιατι προβληθικε σαν κανονικο επεισοδιο γυρω στο 300κατι...
Αυτο που λεω ηταν το 1ο μερος(το 4ο tv special ειναι λοιπον)
Καλη συνεχεια,μπραβο σου που αντεχεις(εγω δεν θα μπορουσα,inp,animess κι οτι να ναι,αρκει να ειναι op!)και μην το χαλασεις τωρα λοιπον...
Keep watching the best anime!!:riiiight:
Που Ησουνα Τοσο Καιρο,Και Δεν Εγραφες!!!
Παντως,Σε Καλοσοριζω,(Πρωτη Φορα Σε Βλεπω)
Αντε,Να Μπαινεις Πιο Συχνα Και Περνα Και Απ'το One Piece Social Group!
Θα Το Βρεις Εδω!
.aNiMe//GR Forums - One Piece
Ετσι captain,να προσυλητιζουμε κι αλλα μελη
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 09:51
@ Orion: Nice! Τα επόμενα δύο επεισόδια είναι fillers, αλλά τα 52 και 53 είναι από τα καλύτερα επεισόδια της σειράς imo.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από nick: 18 Ιούνιος 2008 - 10:25
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 10:29
Μετά απο τη σκηνή της εκτέλεσης, έχω μια θεωρία. Νομίζω πως δεν υπάρχει θησαυρός στη Grand Line. Η αντίδρασή του και το οτι τους είπε να πάνε να το βρούνε, μου έδωσαν αυτή την εντύπωση. Νομίζω πως το έκανε για να δώσει στους ανθρώπους ελπίδα για το μέλλον και κίνητρο για να ζήσουν ελεύρερα και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.
Πραγματικα και εγω αυτο πιστευω ηταν εκεινο στο οποιο αποσκοπουσε ο Gol.D.Roger .... Βεβαια , μετα σκεφτηκα οτι πειρατικη ιστορια χωρις θησαυρο δε λεει ... αλλα μπραβο σου !Και γω αυτο σκεφτηκα ! Ολη η ιστορια της σειρας βασιζεται στους στοχους και τα ονειρα που θελουν να πραγματοποιησουν οι ηρωες , και στην μεγαλη θεληση τους να καταφερουν αυτο που επιθυμουν.
+10
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 10:48
... με την αρχια ιαπωνια
....δεν ειναι και Π.Χ.....το πολυ στον 15ο - 16ο αιωνα....
τωρα αν αυτο θεωρειται αρχαιο παω πασο....
Ρε παιδια το Σαββατο θα βγει το 358 subbed απο VP??
...
*γκουχγκουχ*...ακομα να βγει ωμο ε?...*γκουχγκουχ*....
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 11:22
Είμαι σίγουρος ότι και όσοι άντεξαν ως εδώ, θα ληγίσουν όταν δουν λίγα επεισόδια απο VP και θα τα δούν από αλλού τα υπόλοιπα.
Μπα δεν με ξέρεις καλά
Οντως που ησουν τοσο καιρο? (ρητορικη ερωτηση!!)
Σε καλως οριζω κι εγω,μιας και τεραστιος φαν επισης και συμφωνω οσα ειπες περι του αισθηματος ελευθεριας.....
Πολλοι δυστυχως δεν μπορουν να το καταλαβουν οσες φορες κι αν τους το λεω,και συνεχιζουν να το πασαρουν ως παιδικο και τπτ αλλο απο ενα κλασικο shounen....στην πραγματικοτητα ειναι πολυ περισσοτερο!!
Απο τις καλυτερες σειρες που υπαρχουν!!(για το ανιμε αναφερομαι,αλλα και το manga κανει την δουλεια του )
Πλακες,μαχες,δραση,συγκινηση,περιπετεια..ολα τα χει!!(το unpsofable να μην ειχε και θα ηταν τελειο!!)
Διαφωνω μονο ως προς τις ταινιες...θεωρησα την 4η και την 7η φοβερες!!
Αλλα οτι σ'αρεσει γενικως
Παντως αν δεν εχεις δει το 4ο tv special του one piece με την αρχια ιαπωνια στο συστηνω ανεπιφυλακτα!!πολυ πλακα ολοι οι χαρακτηρες με τους νεους τους ρολους(ειδικα ο buggy!)...
Το 2ο μερος πρεπει να το χεις δει γιατι προβληθικε σαν κανονικο επεισοδιο γυρω στο 300κατι...
Αυτο που λεω ηταν το 1ο μερος(το 4ο tv special ειναι λοιπον)
Καλη συνεχεια,μπραβο σου που αντεχεις(εγω δεν θα μπορουσα,inp,animess κι οτι να ναι,αρκει να ειναι op!)και μην το χαλασεις τωρα λοιπον...
Keep watching the best anime!!:riiiight:
Ετσι captain,να προσυλητιζουμε κι αλλα μελη
Παιδικό
Και GkLoc προσηλυτίζοντας θα φτάσεις κάποτε και τους 5000 άντρες που λες ότι έχεις στα σκαριά
Πραγματικα και εγω αυτο πιστευω ηταν εκεινο στο οποιο αποσκοπουσε ο Gol.D.Roger .... Βεβαια , μετα σκεφτηκα οτι πειρατικη ιστορια χωρις θησαυρο δε λεει ... αλλα μπραβο σου !Και γω αυτο σκεφτηκα ! Ολη η ιστορια της σειρας βασιζεται στους στοχους και τα ονειρα που θελουν να πραγματοποιησουν οι ηρωες , και στην μεγαλη θεληση τους να καταφερουν αυτο που επιθυμουν.
+10
Μήπως ο Gol D. Roger έχει βρει το final poneglyph που αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το void century και έχει επίσης μαζέψει και την γνώση για την κατασκευή των αρχαίων όπλων (Pluton,Poseidon κ.τ.λ.) και ίσως ο σκοπός της πρόσκλησης σου προς τον κόσμο είναι να ωθήσει κόσμο να τα αναζητήσει, ενδυναμώνοντας έτσι το τάγμα των πειρατών από τις ατελείωτες εμπειρίες που θα περάσουν, με αποτέλεσμα να είναι σε αρκετά ανώτερο επίπεδο ώστε όταν ο νέος βασιλιάς των πειρατών φτάσει στο Raftel να βρει όλη την γνώση και τα όπλα έτοιμα, καθώς και των νέο «στρατό» πειρατών που θα τον ακολουθήσει,με αποτέλεσμα να ρίξουν την World Government και να πάρουν πίσω τον κόσμο τους από ότι στο καλό είναι τέλος πάντων αυτοί που τους κατέχουν τώρα

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 12:59
δεν εχει κανενα θησαυρο
ο θησαυρος του μπορει να ειναι κατι πολυ μικρο
αλλα να ειναι σημαντικο για αυτον οπως το ψαθινο καπελο του Λαφφυ

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 13:38
Τώρα πρόσφατα έβλεπε ένας φίλος μου one piece και στο επισόδειο με τον Labbon παρατήρησε πως ο γέρος(δεν ξέρω αν το θυμάστε αλλά λέει κάτι που κίνησε την περιέργεια και ποτέ δεν του είχα δώσει σημασία)!Στο τέλος του επισοδείου 63 λοιπόν λέει
Μαλλόν κάτι παραπάνω γνωρίζει ο παππούς!Λέτε να τον ξανα δούμε?
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 13:44
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 13:57
Πιστεύω ότι υπάρχουν άλλα side-stories που προέχουν να δούμε.
Το OP έχει φοβερό υλικό για τουλάχιστον 10 "filler" eps. Ελπίζω να τα δείξουν κάποια στιγμή έστω και αν είναι εκτός χρόνου κάποια.
ichigo13 θα σε μαλώσω. Δεν θυμόσουν την συγκεκριμένη φάση. Είναι από τις λίγες φάσεις που θυμάμαι από τα πρώτα eps της Grand Line.

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο