Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3430 replies to this topic

Poll: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 member(s) have cast votes)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 votes [16.67%] - View)

Percentage of vote: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 votes [47.22%] - View)

Percentage of vote: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 votes [4.63%] - View)

Percentage of vote: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 votes [15.74%] - View)

Percentage of vote: 15.74%

5. Γυναικες (7 votes [6.48%] - View)

Percentage of vote: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 votes [7.41%] - View)

Percentage of vote: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 votes [1.85%] - View)

Percentage of vote: 1.85%

Vote

#3346 ta-

ta-

my blood runs cold

• Members
  • 25 posts

Posted 17 June 2008 - 23:54

Ρε παιδια το Σαββατο θα βγει το 358 subbed απο VP??Εγω παντος επειδη βιαζομαι να δω τι γινεται παρακατω εδω και καμια 2 βδομαδες το κατεβαζω η απο τους Animess η απο INP(τους οποιους δεν τους συνιστω)
Posted Image

#3347 crais

crais

the 5th cylon!

• Members
  • 256 posts

Posted 18 June 2008 - 00:11

το 358 απο vp subbed uα βγει σε κανα χρόνο

απο inp θα βγει μαλλον σαββατο

γτ ρε μια χαρα ειναι κ οι inp
Posted ImagePosted Image

#3348 ta-

ta-

my blood runs cold

• Members
  • 25 posts

Posted 18 June 2008 - 00:14

το 358 απο vp subbed uα βγει σε κανα χρόνο

απο inp θα βγει μαλλον σαββατο

γτ ρε μια χαρα ειναι κ οι inp

Οι μεταφρασοις τους δεν ειναι και πολυ εγκυρες αν και δεν εχο κανα σπουδαιο προβλιμα απλα απο animedb λενε τα χειροτερα
Posted Image

#3349 crais

crais

the 5th cylon!

• Members
  • 256 posts

Posted 18 June 2008 - 00:53

απ το ολοτελα καλή κι η παναγιώτενα

τα έχω διαβάσει και στο μανγκα και από inp δεν είδα κανα χτηπητό λάθος
Posted ImagePosted Image

#3350 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 18 June 2008 - 03:24

Η απόλυτη σειρά κατ' εμέ:hero:. Ως και τα filler arcs είναι εξαίσια. Μόνες εξαιρέσεις αποτελούν οι ταινίες και τα specials τα οποία πραγματικά είναι βαρετά:emptyonexg1:.Κάθε arc γίνετε και καλύτερο,αν και δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα για το Thriller Barc arc μιας και έχω δει ως το επεισόδιο 339.Οι Vegapunk βλέπετε έχουν κολλήσει εκεί εδώ και μήνες και αρνούμαι να κατεβάσω επεισόδιο της σειράς σε κατώτερη ποιότητα από άλλα groups:df13952b:.Αυτό που κάνει αυτή την σειρά την αγαπημένη μου είναι η απόλυτη αίσθηση της απέραντης ελευθερίας,το χούμορ και η δράση:lovulovu:.Πως να το κάνουμε.Καλοκαιρινός λαός είμαστε,καλοκαιρινή είναι και η σειρά.Τίποτα καλύτερο από το να την βλέπεις καλοκαίρι κιόλας (όπως έκανα μαζεμένα 200 επεισόδια σε μια φάση).Αγαπημένο μου arc ως τώρα είναι του Water 7/Cypher 9 και "κατώτερο" το Davy Back Fight arc.

Οντως που ησουν τοσο καιρο?:P(ρητορικη ερωτηση!!)

Σε καλως οριζω κι εγω,μιας και τεραστιος φαν επισης και συμφωνω οσα ειπες περι του αισθηματος ελευθεριας.....

Πολλοι δυστυχως δεν μπορουν να το καταλαβουν οσες φορες κι αν τους το λεω,και συνεχιζουν να το πασαρουν ως παιδικο και τπτ αλλο απο ενα κλασικο shounen....στην πραγματικοτητα ειναι πολυ περισσοτερο!!

Απο τις καλυτερες σειρες που υπαρχουν!!(για το ανιμε αναφερομαι,αλλα και το manga κανει την δουλεια του:hiding_something:)

Πλακες,μαχες,δραση,συγκινηση,περιπετεια..ολα τα χει!!(το unpsofable να μην ειχε και θα ηταν τελειο!!)

Διαφωνω μονο ως προς τις ταινιες...θεωρησα την 4η και την 7η φοβερες!!

Αλλα οτι σ'αρεσει γενικως:P

Παντως αν δεν εχεις δει το 4ο tv special του one piece με την αρχια ιαπωνια στο συστηνω ανεπιφυλακτα!!πολυ πλακα ολοι οι χαρακτηρες με τους νεους τους ρολους(ειδικα ο buggy!)...

Το 2ο μερος πρεπει να το χεις δει γιατι προβληθικε σαν κανονικο επεισοδιο γυρω στο 300κατι...

Αυτο που λεω ηταν το 1ο μερος(το 4ο tv special ειναι λοιπον)

Καλη συνεχεια,μπραβο σου που αντεχεις(εγω δεν θα μπορουσα,inp,animess κι οτι να ναι,αρκει να ειναι op!)και μην το χαλασεις τωρα λοιπον...

Keep watching the best anime!!:riiiight:

Που Ησουνα Τοσο Καιρο,Και Δεν Εγραφες!!!
Παντως,Σε Καλοσοριζω,(Πρωτη Φορα Σε Βλεπω)

Αντε,Να Μπαινεις Πιο Συχνα Και Περνα Και Απ'το One Piece Social Group!
Θα Το Βρεις Εδω!
.aNiMe//GR Forums - One Piece

Ετσι captain,να προσυλητιζουμε κι αλλα μελη:hehe:

#3351 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 18 June 2008 - 04:35

Πάει το 48

Spoiler:

Πάει και το 49

Spoiler:

Edited by Orion19, 18 June 2008 - 05:29.

#3352 nick

nick

One Piece Addict

• Members
  • 136 posts

Posted 18 June 2008 - 09:51

Οι INP είπαν ότι θα καθυστερήσει το επεισόδιο, για το σαββατοκύριακο το βλέπουν. Και οι AnimeSS έχουν προβληματάκια, ακόμα δεν έχουν βγάλει το 357 και έκαναν drop το Hitman Reborn.

@ Orion: Nice! Τα επόμενα δύο επεισόδια είναι fillers, αλλά τα 52 και 53 είναι από τα καλύτερα επεισόδια της σειράς imo.

Edited by nick, 18 June 2008 - 10:25.

Posted Image

#3353 erculix

erculix

Anime Amateur

• Members
  • 83 posts

Posted 18 June 2008 - 10:29

Μετά απο τη σκηνή της εκτέλεσης, έχω μια θεωρία. Νομίζω πως δεν υπάρχει θησαυρός στη Grand Line. Η αντίδρασή του και το οτι τους είπε να πάνε να το βρούνε, μου έδωσαν αυτή την εντύπωση. Νομίζω πως το έκανε για να δώσει στους ανθρώπους ελπίδα για το μέλλον και κίνητρο για να ζήσουν ελεύρερα και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Πραγματικα και εγω αυτο πιστευω ηταν εκεινο στο οποιο αποσκοπουσε ο Gol.D.Roger .... Βεβαια , μετα σκεφτηκα οτι πειρατικη ιστορια χωρις θησαυρο δε λεει ... αλλα μπραβο σου !Και γω αυτο σκεφτηκα ! Ολη η ιστορια της σειρας βασιζεται στους στοχους και τα ονειρα που θελουν να πραγματοποιησουν οι ηρωες , και στην μεγαλη θεληση τους να καταφερουν αυτο που επιθυμουν.
+10

#3354 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 18 June 2008 - 10:48

... με την αρχια ιαπωνια

....δεν ειναι και Π.Χ.....το πολυ στον 15ο - 16ο αιωνα....

τωρα αν αυτο θεωρειται αρχαιο παω πασο....

Ρε παιδια το Σαββατο θα βγει το 358 subbed απο VP??

...:deadga6:...μου εφτιαξες τη μερα....χρειαζομαι νεα νεφρα...

*γκουχγκουχ*...ακομα να βγει ωμο ε?...*γκουχγκουχ*....

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#3355 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,607 posts

Posted 18 June 2008 - 11:22

Είμαι σίγουρος ότι και όσοι άντεξαν ως εδώ, θα ληγίσουν όταν δουν λίγα επεισόδια απο VP και θα τα δούν από αλλού τα υπόλοιπα.

Μπα δεν με ξέρεις καλά:ureshii:. Έχω τρελή υπομονή όσο και να θέλω κάτι:hero:. Υπομονή χρόνων αν χρειαστεί. Απλά ενδιάμεσα βρίσκω κάτι άλλο να ασχοληθώ το οποίο μπορεί να είναι κάτι άλλο που περίμενε στην ουρά «υπομονετικά» από χρόνια πριν:emptyonexg1:. Σχετικά με το One Piece είχα δει ως το 106 στο Alter και μαζί με το Naruto το θεωρούσα την καλύτερη σειρά ever. Ενώ είχα πολλά από τα υπόλοιπα επεισόδια δεν τα είδα, επειδή απλά είχα υπομονή και λίγο χρόνο. Έτσι ένα καλοκαίρι (πέρισυ;) κάθησα και είδα όλα μα όλα τα υπόλοιπα επεισόδια και όλες τις ταινίες & specials και το απόλαυσα απολύτως, με αποτέλεσμα να έχει πέσει το Naruto από την πρώτη θέση στην λίστα μου (εκεί «βοήθησαν» και τα fillers:uhh:).Γενικά δεν μου αρέσει να βλέπω σπαστά ένα arc όταν πρόκειται για τόσο τέλεια σειρά.Δεν με ενοχλεί οπότε που θα χρειαστεί να περιμένω και μήνες για να βγουν σε τέλεια ποιότητα όλα μαζεμένα και οπότε θα τα δω με την μία όλα:thatsit:.

Οντως που ησουν τοσο καιρο? (ρητορικη ερωτηση!!)

Σε καλως οριζω κι εγω,μιας και τεραστιος φαν επισης και συμφωνω οσα ειπες περι του αισθηματος ελευθεριας.....

Πολλοι δυστυχως δεν μπορουν να το καταλαβουν οσες φορες κι αν τους το λεω,και συνεχιζουν να το πασαρουν ως παιδικο και τπτ αλλο απο ενα κλασικο shounen....στην πραγματικοτητα ειναι πολυ περισσοτερο!!

Απο τις καλυτερες σειρες που υπαρχουν!!(για το ανιμε αναφερομαι,αλλα και το manga κανει την δουλεια του )

Πλακες,μαχες,δραση,συγκινηση,περιπετεια..ολα τα χει!!(το unpsofable να μην ειχε και θα ηταν τελειο!!)

Διαφωνω μονο ως προς τις ταινιες...θεωρησα την 4η και την 7η φοβερες!!

Αλλα οτι σ'αρεσει γενικως

Παντως αν δεν εχεις δει το 4ο tv special του one piece με την αρχια ιαπωνια στο συστηνω ανεπιφυλακτα!!πολυ πλακα ολοι οι χαρακτηρες με τους νεους τους ρολους(ειδικα ο buggy!)...

Το 2ο μερος πρεπει να το χεις δει γιατι προβληθικε σαν κανονικο επεισοδιο γυρω στο 300κατι...

Αυτο που λεω ηταν το 1ο μερος(το 4ο tv special ειναι λοιπον)

Καλη συνεχεια,μπραβο σου που αντεχεις(εγω δεν θα μπορουσα,inp,animess κι οτι να ναι,αρκει να ειναι op!)και μην το χαλασεις τωρα λοιπον...

Keep watching the best anime!!:riiiight:

Ετσι captain,να προσυλητιζουμε κι αλλα μελη

Παιδικό:hihi2:;Shonen:blingeye2:;Ναι, όσο και όλα τα άλλα.Αλλά το καλύτερο όλων όπως και να το δει κανείς:riiight:!Προσωπικά πιστεύω ότι σε όσους δεν αρέσει η σειρά, πρόκειται για άτομα τα οποία την βρίσκουν κυρίως με σκοτεινά ,“σοβαρά” ή perverted anime που δίνουν την ψευδαίσθηση ότι είσαι cool ή «ώριμος» που τα βλέπεις:redcard2:. Είναι μια φάση δηλαδή σαν να λες “To Mario Galaxy είναι το best game ever” και ο άλλος να σου απαντάει “Meeeh,μα είναι παιδικό!”:tensai:.Κοιτάνε το εξώφυλλο και όχι την ουσία. Αλλά εντάξει προτιμήσεις είναι και ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει λάθος:hahaha:!Και φυσικά όποιος λέει ότι το One Piece δεν έχει και δράμα, δεν ξέρει τι λέει. Όλα τα έχει:lovulovu:! Εντωμεταξύ έχω δει όλα όσα αναφέρεις αλλά δεν μου άρεσαν όσο η σειρά ή καθόλου.Ιδιαίτερα τα specials στο Edo.Τα βρήκα πολύ βαρετά:frozen:.Από ταινίες μόνο εκείνη η ψυχοπλακωτική με το «φυτό» μου άρεσε κάπως αλλά και πάλι δεν θυμίζει One Piece σε καμία περίπτωση,επειδή είναι τελείως αντίθετο με την φιλοσοφία της απόλυτης ελευθερίας και του απέραντου κόσμου.
Και GkLoc προσηλυτίζοντας θα φτάσεις κάποτε και τους 5000 άντρες που λες ότι έχεις στα σκαριά:8):.

Πραγματικα και εγω αυτο πιστευω ηταν εκεινο στο οποιο αποσκοπουσε ο Gol.D.Roger .... Βεβαια , μετα σκεφτηκα οτι πειρατικη ιστορια χωρις θησαυρο δε λεει ... αλλα μπραβο σου !Και γω αυτο σκεφτηκα ! Ολη η ιστορια της σειρας βασιζεται στους στοχους και τα ονειρα που θελουν να πραγματοποιησουν οι ηρωες , και στην μεγαλη θεληση τους να καταφερουν αυτο που επιθυμουν.
+10

Μήπως ο Gol D. Roger έχει βρει το final poneglyph που αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το void century και έχει επίσης μαζέψει και την γνώση για την κατασκευή των αρχαίων όπλων (Pluton,Poseidon κ.τ.λ.) και ίσως ο σκοπός της πρόσκλησης σου προς τον κόσμο είναι να ωθήσει κόσμο να τα αναζητήσει, ενδυναμώνοντας έτσι το τάγμα των πειρατών από τις ατελείωτες εμπειρίες που θα περάσουν, με αποτέλεσμα να είναι σε αρκετά ανώτερο επίπεδο ώστε όταν ο νέος βασιλιάς των πειρατών φτάσει στο Raftel να βρει όλη την γνώση και τα όπλα έτοιμα, καθώς και των νέο «στρατό» πειρατών που θα τον ακολουθήσει,με αποτέλεσμα να ρίξουν την World Government και να πάρουν πίσω τον κόσμο τους από ότι στο καλό είναι τέλος πάντων αυτοί που τους κατέχουν τώρα:hmmm:. Αλλά ναι, κατά τα άλλα τα έκανε όλα για την περιπέτεια:hero:!Εγώ απορώ πάντως πως τον έπιασαν και τον εκτέλεσαν εφόσον ήταν ο βασιλιάς των πειρατών.Θα μπορούσε να τους κάνει κόσκινο:fromabove:.Αλλά θα μου πεις ότι ίσως των περιόριζαν με εκείνο το υλικό που αφαιρεί τις δυνάμεις του φρούτου του διαβόλου.Από την άλλη ποιος είπε όμως ότι είχε δοκιμάσει ποτέ κάποιο φρούτο του διαβόλου:oo:;

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#3356 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 18 June 2008 - 12:59

Εγω πιστευω οτι ο Γκολντ Ροτζερ
δεν εχει κανενα θησαυρο
ο θησαυρος του μπορει να ειναι κατι πολυ μικρο
αλλα να ειναι σημαντικο για αυτον οπως το ψαθινο καπελο του Λαφφυ

Posted Image

#3357 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 18 June 2008 - 13:38

Α...παιδία θέλω να μου πείτε την αποψή σας για κάτι!
Τώρα πρόσφατα έβλεπε ένας φίλος μου one piece και στο επισόδειο με τον Labbon παρατήρησε πως ο γέρος(δεν ξέρω αν το θυμάστε αλλά λέει κάτι που κίνησε την περιέργεια και ποτέ δεν του είχα δώσει σημασία)!Στο τέλος του επισοδείου 63 λοιπόν λέει
Spoiler:

Μαλλόν κάτι παραπάνω γνωρίζει ο παππούς!Λέτε να τον ξανα δούμε?
Posted Image

#3358 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 18 June 2008 - 13:44

Πολλυ πιθανο.Εδω ακουσα πως μαλλον θα ξαναδουμε τον Crocodile...

#3359 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 18 June 2008 - 13:57

O μόνος τρόπος να ξαναδούμε τον Croc είναι να κάνουν το Baroque side story.
Πιστεύω ότι υπάρχουν άλλα side-stories που προέχουν να δούμε.

Το OP έχει φοβερό υλικό για τουλάχιστον 10 "filler" eps. Ελπίζω να τα δείξουν κάποια στιγμή έστω και αν είναι εκτός χρόνου κάποια.

ichigo13 θα σε μαλώσω. Δεν θυμόσουν την συγκεκριμένη φάση. Είναι από τις λίγες φάσεις που θυμάμαι από τα πρώτα eps της Grand Line.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#3360 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 18 June 2008 - 14:38

Ναι δεν την θυμώμουν είναι η αλήθεια!Πάντως ο γεράκος μπορεί να γνωρίζει τον Roger όταν πέρασε κι αυτός από την Μεγάλη Γραμμή!
Posted Image