Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3430 replies to this topic

Poll: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 member(s) have cast votes)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 votes [16.67%] - View)

Percentage of vote: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 votes [47.22%] - View)

Percentage of vote: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 votes [4.63%] - View)

Percentage of vote: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 votes [15.74%] - View)

Percentage of vote: 15.74%

5. Γυναικες (7 votes [6.48%] - View)

Percentage of vote: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 votes [7.41%] - View)

Percentage of vote: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 votes [1.85%] - View)

Percentage of vote: 1.85%

Vote

#3286 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 15 June 2008 - 00:56

Μιαμιση ωρίτσα πριν την έναρξη του νέου επισοδείου!
Posted Image

#3287 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 15 June 2008 - 01:06

Spoiler:

Oυυυυυ,Φοβερες Στιγμες Αυτες Που Ανεφερες!!!
Και Ωριστε Ενα Βιντεο Για Καθε Μια!!
Luffy And Zoro Dont Fight!
Spoiler:

Luffy,executed???
Spoiler:

:oo::oo::oo:Για Το Τριτο,Δεν Βρηκα,Δεν Το Πιστευω!!:oo::oo:

@Erculix
Γιατι Δεν Απαντησες Σε Αυτο Που Σε Ρωτησα Στο Προφιλ Σου!:df13952b:

Berserk___Gatsu.jpg

#3288 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 15 June 2008 - 01:15

Ας απαντησω κι εδω usogklopp!!xD

Αγαπημενη μου στιγμη ειναι ολη η συζητηση και η πρωτη μαχη με τον Εnel..που του λεει ο luffy:

Spoiler:

Επισης αλλες 2 φοβερες στιγμες ειναι κλασικα

Spoiler:

Τελος,γενικα ολα τα αρκς μ'αρεσουν(arlong,arabasta,skypiea,w7/el,tb),το καθενα ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο(εκτος απο το Thriller Bark,το τωρινο,αν και βελτιωθηκε πολυ τελευταια με την ιστορια του Brook και το flashback με
Spoiler:
....ψιλοσυγκινθηκα που ξαναειδα τι εκανε ο luffy για να μην χτυπαει το κεφαλι του..)

Τελος,respect και στα οσα ειπε ο erculix απο πανω,δεν το χα δει ποτε ετσι,αλλα οντως εχει δικιο τελικα....δεν το χα σκεφτει,αλλα ετσι ειναι!!

Καλα κι εσυ το χεις τελειωσει το one piece GK??Γιατι ετσι ισως σου σποιλεραρουμε τπτ...

Αυτα,την κανω...λογω εξεταστικης,απο αυριο θα μπαινω κυριως βραδια και οχι πρωινα...θα τα λεμε τοτε...καλη συνεχεια!!

#3289 erculix

erculix

Anime Amateur

• Members
  • 83 posts

Posted 15 June 2008 - 01:51

Και σε σενα Ζορο,καλη συνεχεια.
Gkloc ξαναστειλε λιγο γιατι δεν εχω μηνυματα.

Παντως θα παθουμε στερηση ρε γμτ ... τωρα που αρχιζουν τα καλα , τα επεισοδια επρεπε να ειναι διπλά.Και κυρίως εκεί που λειτουργεί το συναίσθημα των Νακάμα , δηλαδη καθε φορα σε καθε ιστορία ενός νεου μελους του πληρωματος , που οι Strawhats κανουν τα πάντα για να βοηθησουν και θυσιαζονται και ειναι ετοιμοι να πεθανουν για τους Nakama , καθως και η αυτοπεποιηθηση που δειχνουν (κυριως Λουφυ,Ζορο) ....

Και κατι που σκεφτηκα αλλα ισως ειναι λιγο παρατραβηγμενο αλλα τουλαχιστον ειναι μια εικασια δικια μου
Spoiler:

Παντως μεχρι να τελειωσει το ρημαδιασμενο το One Piece και να μαθουμε τη συνεχεια της ιστοριας ... θα εχω εξελιχτει σε Lack-Of-One-Piece-αλλά Usopp-Disease ..... δεν αντεχω και σκεφτομαι να αρχισω το manga αλλα τελικα σφαλιαριζω τον εαυτό μου και λεω ... οχι μην το κανεις !!!!!!!!!!!!

Και στην τελικη , επειδη ειμαι πολυ ελαχιστος εγω για να κρινω την δουλεια των animators , των βοηθων του mangaka και δε ξερω γω ποιων αλλων συμβαλλουν στο να βγαινει αυτη η καταπληκτικη σειρα ζηταω προκαταβολικα συγγνωμη τωρα γιαυτο που θα πω ... από τη στιγμη που βλεπεις οτι εχει τοσο μεγαλη επιτυχια και σιγουρα θα επιφερει καποιο κερδος , Γιατι ρε γμτ παει τοσο αργα , ενα 20λεπτο τη βδομαδα ?
Μη με φατε και αρχισετε να λετε , που να ξερες τι ζορι τραβανε αυτοι που το φτιαχνουν ... πιστευω ολοι οσοι βρισκεστε στο σημειο που ειμαι κ γω καποτε σκεφτηκατε οτι θα μπορουσε να εχει ας πουμε διπλο επεισοδιο καθε βδομαδα ή κατι τετοιο σχετικο.
Σιγουρα θα μπορουσε να γινει κατι τετοιο ... αλλα ενταξει μην πορωνομαι κιολας , τι εχει δηλαδη το One Piece θα πουν καποιοι , το κοκκαλακι της νυχτεριδας ?
Τελοσπαντων αυτα ηθελα να πω ... αν κουρασα σορρυ και επισης σορρυ ξανα για τα παραπονα προς τους δημιουργους του One Piece , καθως ενταξει αμα δεν ειχαμε και One Piece πιστευω θα χαναμε πολλα πραγματα καθως συνεχιζω να πιστευω (ισως επειδη ειμαι και μικρος ακομα) οτι αυτη η σειρα δεν ειναι απλά ένα παιδικό αλλα εχει πολλα διδαγματα για πολλους τομείς της ζωής μας και της καθημερινότητάς μας και κρυβει πολλα νοήματα με πολύ βαθος.
Αυτα

#3290 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 15 June 2008 - 01:58

Και σε σενα Ζορο,καλη συνεχεια.
Gkloc ξαναστειλε λιγο γιατι δεν εχω μηνυματα.

Παντως θα παθουμε στερηση ρε γμτ ... τωρα που αρχιζουν τα καλα , τα επεισοδια επρεπε να ειναι διπλά.Και κυρίως εκεί που λειτουργεί το συναίσθημα των Νακάμα , δηλαδη καθε φορα σε καθε ιστορία ενός νεου μελους του πληρωματος , που οι Strawhats κανουν τα πάντα για να βοηθησουν και θυσιαζονται και ειναι ετοιμοι να πεθανουν για τους Nakama , καθως και η αυτοπεποιηθηση που δειχνουν (κυριως Λουφυ,Ζορο) ....

Και κατι που σκεφτηκα αλλα ισως ειναι λιγο παρατραβηγμενο αλλα τουλαχιστον ειναι μια εικασια δικια μου

Spoiler:

Παντως μεχρι να τελειωσει το ρημαδιασμενο το One Piece και να μαθουμε τη συνεχεια της ιστοριας ... θα εχω εξελιχτει σε Lack-Of-One-Piece-αλλά Usopp-Disease ..... δεν αντεχω και σκεφτομαι να αρχισω το manga αλλα τελικα σφαλιαριζω τον εαυτό μου και λεω ... οχι μην το κανεις !!!!!!!!!!!!

Και στην τελικη , επειδη ειμαι πολυ ελαχιστος εγω για να κρινω την δουλεια των animators , των βοηθων του mangaka και δε ξερω γω ποιων αλλων συμβαλλουν στο να βγαινει αυτη η καταπληκτικη σειρα ζηταω προκαταβολικα συγγνωμη τωρα γιαυτο που θα πω ... από τη στιγμη που βλεπεις οτι εχει τοσο μεγαλη επιτυχια και σιγουρα θα επιφερει καποιο κερδος , Γιατι ρε γμτ παει τοσο αργα , ενα 20λεπτο τη βδομαδα ?
Μη με φατε και αρχισετε να λετε , που να ξερες τι ζορι τραβανε αυτοι που το φτιαχνουν ... πιστευω ολοι οσοι βρισκεστε στο σημειο που ειμαι κ γω καποτε σκεφτηκατε οτι θα μπορουσε να εχει ας πουμε διπλο επεισοδιο καθε βδομαδα ή κατι τετοιο σχετικο.
Σιγουρα θα μπορουσε να γινει κατι τετοιο ... αλλα ενταξει μην πορωνομαι κιολας , τι εχει δηλαδη το One Piece θα πουν καποιοι , το κοκκαλακι της νυχτεριδας ?
Τελοσπαντων αυτα ηθελα να πω ... αν κουρασα σορρυ και επισης σορρυ ξανα για τα παραπονα προς τους δημιουργους του One Piece , καθως ενταξει αμα δεν ειχαμε και One Piece πιστευω θα χαναμε πολλα πραγματα καθως συνεχιζω να πιστευω (ισως επειδη ειμαι και μικρος ακομα) οτι αυτη η σειρα δεν ειναι απλά ένα παιδικό αλλα εχει πολλα διδαγματα για πολλους τομείς της ζωής μας και της καθημερινότητάς μας και κρυβει πολλα νοήματα με πολύ βαθος.
Αυτα

+10 από μένα Erculix!
Κι εγώ μαζί σου!Την σειρά θα πρέπει κάποιος να την προσέξει!
Δεν είναι μόνο χαβαλές και μάχες!Όποιος έχει μείνει σ'αυτά μόνο μάλλον δεν αξίζει να βλέπει one piece και καλύτερα να δει κάτι άλλο καθώς χάνει το όλο νόημα της σειράς!
Posted Image

#3291 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 15 June 2008 - 02:13

Πατηστε ευρεση σ'αυτη την σελιδα (search) στο browser σας και γραψτε One Piece...(στον browser-internet explorer ή firefox-εννοω,οχι το search του forum ετσι?!)

μετα πηγαιν τε ΕΔΩ

Ειναι ενα thread που περιγραφει ενα πειραμα για την ανθρωπινη εξελιξη,πολυ ενδιαφερον,οσοι θελουν και αντεχουν ας το διαβασουν,αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα που σας βαζω το link...

Ο δημιουργος του site εφτιαξε το thread,ειναι μεγαλος απο ηλικια(πιο μεγαλος απο μας εννοω!!οχι παππους!!)και εχει σε μεγαλη εκτιμηση το One Piece...θεωρει οτι εχει μεσα πολλα κρυφα και εξυπνα νοηματα...

Αν πατησετε ευρεση-->One Piece δειτε τι πιστευει για το περιεχομενο του One Piece....περιεχει μερικα,αν και λιγα,spoilers να ξερετε...

Κατι τελευταιο,το thread ειναι για το πειραμα και οχι για One Piece...ειναι σοβαρο thread...γι αυτο μην αρχισετε να γραφετε βλακειες οπως "Οne Piece Rocks" και τετοια...δεν ειναι καν αναγκη να αφησετε σχολιο...το πολυ πολυ κατι μικρο αν συμφωνειτε/διαφωνειτε με τα οσα λεει...

Αυτα...

(erculix +10 κι απο μενα,αν και τωρα πια αντεχω και με ενα επεισοδιο την βδομαδα...βλεπω κι αλλες σειρες ευτυχως!!)

Edited by Zoro, 15 June 2008 - 02:22.

#3292 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 15 June 2008 - 03:07

Λοιπόν είδα και το 358!Για μένα ήταν και πάλι καλό επισόδειο!Κυμαινόταν στα επίπεδα του προηγουμένου!Βέβαια κράτησα 3 σημεία:
Spoiler:

Τέλος να πω πως το επόμενο επισόδειο είναι επισοδιάρα καθώς έχουμε καθαρή μάχη Absalom - Sanji!Αυτά stay tuned!

Edited by ichigo13, 15 June 2008 - 03:15.

Posted Image

#3293 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 15 June 2008 - 03:30

Και εμένα μου άρεσε το ep.
Ήταν βέβαια λίγο "τραβηγμένο" και θα καταλάβετε τι εννοώ όταν το δείτε. Φάνηκε να πηγαίνει λίγο αργά.

Συμφωνώ στα σημεία του ichigo

To επόμενο θα έχει περισσότερο Sanji action, ενώ το 360 θα είναι μάλλον full Usopp-Perona (+ πολύ καλό animation)
Στο 360 παίζει να εμφανιστεί ο...
Spoiler:

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#3294 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 15 June 2008 - 04:34

Πάει το 41 απο τη δική μου μεριά...

Spoiler:

#3295 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 15 June 2008 - 06:30

Χεχε ναι πολυ φαση που εκανε το Switch!!

(και ολοι μετα του ειπανε "Idiot"!!)

Αλλα μην ανυσηχεις,ο Zoro και γενικα ολοι,απ οπoυ κι αν τους ριξεις δεν πεθαινουν....unpsofable:P

Ο Usopp ναι μετρησε...μ'αρεσε που προσποιηθηκε οτι θα πετουσε το λαστιχακι αλλα τελικα κρυφτικε..και ο αλλος φοβηθηκε..πολυ πλακα!!!

Επισης που εβαλε ψευτικα αιματα πανω του!!

Αντε καλη συνεχεια στο Boss Battle!!

#3296 sintar

sintar

*~_Ultra Baka_~*

• Members
  • 186 posts

Posted 15 June 2008 - 13:20

πολυ μου αρεσε μια ατακα του Zoro σε αυτο το σημειο..οχι οτι ειναι κατι το σοβαρο..απλα γελασα πολυ...
Spoiler:

Affected by "I~must~not~stop~watching~Anime" disease!

Spoiler:

#3297 M.T.G.

M.T.G.

Incognito

• Members
  • 29 posts

Posted 15 June 2008 - 18:22

Δύο από τις καλύτερες σκηνές κατά τη γνώμη μου:

1η: Επεισόδιο 58,
Spoiler:

2η: Επεισόδιο 61,
Spoiler:

Edited by Kenny, 16 June 2008 - 17:02.
spoiler tags

Posted Image

Η ζωή είναι ωραία, αλλά τα'χει μ'άλλον!!! :unlucky:

#3298 sintar

sintar

*~_Ultra Baka_~*

• Members
  • 186 posts

Posted 15 June 2008 - 22:51

spoiler tags man...use tha spoilers tags!!!
Affected by "I~must~not~stop~watching~Anime" disease!

Spoiler:

#3299 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 15 June 2008 - 23:05

Καλά που είχες τους αριθμούς επεισοδίων και δε διάβασα. Spoiler tags, please.

Στο 43 είμαι!

Spoiler:

Θα δω άλλο ένα για αλλαγή σκηνικού και μετά νάνι.

Αχ, με κλάμματα θα πέσω πάλι

Spoiler:

Edited by Orion19, 16 June 2008 - 00:20.

#3300 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 16 June 2008 - 04:20

Καλά που είχες τους αριθμούς επεισοδίων και δε διάβασα. Spoiler tags, please.

Στο 43 είμαι!

Spoiler:

Θα δω άλλο ένα για αλλαγή σκηνικού και μετά νάνι.

Αχ, με κλάμματα θα πέσω πάλι

Spoiler:

κλασικη περιγραφη
Spoiler:
κοριτσιου ...:orly:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]