Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 12:01

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 13:36
Μια σκηνη που πραγματικα με εντυπωσιασε , τι θυμηθηκα τωρα, ..... σε μια φαση καπου στο Sky Island που το πληρωμα περασε απο ενα σημειο που ηταν χαραγμενο το ονομα του Gol.D.Roger και εγραφε ... Περασα και Εγω απο Εδω .... πωω τη γαματη σκηνη .
Παντως μου φενεται εκτος απο τον Ζορο θα δεινοπαθησουμε και εμεις μεχρι να συνεχιστει η ιστορια ... ενα 20λεπτο ειναι Υπερβολικα Λιγη Ωρα ....
Δωστε μας One Piece ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Α ρε Οντα φωτιες αναβεις
Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 13:46
Oρίστε και περιβόητη αλλαγή της 4kids!
Μιλάμε για να μην δείξουν τον θάνατο της Bellemere αλλάξαν ολόκληρη την ιστορία!
Youtube Video
4kidz made one peace more unpsofable
Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 13:51
Namis Anger!
Spoiler:
Αυτο ειναι απο την 7η ταινια,παντα λεω σ'ολους να την δουν,ωραια περιπετεια με μερικους γριφους και κανονικο θυσαυρο στο τελος...
Επισης και η καλυτερη Robin(και Nami)που θα δειτε ποτε!!
Nobody Gives A Shit!
Spoiler:
Αυτο ειναι απο την 4η...η καλυτερη ταινια για μενα(δευτερη η 7η)....πρεπει να την δειτε,πολυ καλη ιστορια...
Καλα η σκηνη απαιχτη...ωραιοι και οι luffy usopp με το sake αλλα εμενα μ'αρεσε ο Zoro με το χαρουμενο διαβολικο υφος!!
Usopp Skyrider!!!(Κορυφαια Σκηνη)
Spoiler:
Χεχε,αυτη ειναι απο την 5η,που δεν μ'αρεσε καθολου....παρ οτι ξεκινησε καλα...
Πατως η σκηνη respect....δεν την θυμομουν!!
It's too small!!!
Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 14:17
Μellorine!
Hapiness Punch!
Nice And Ungratefull!
My Mistake!
Help From Luffy???
Και Μην Ανυσηχειτε,Εχω Και Αλλα!
Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 14:32
Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 14:38
Αμα Φτιαξω Thread,Το Ενα Post Μου Θα Πιανει 3 Σελιδες!Δεν φτιαχνεις ενα thread καλυτερα?? Και να τα βαλεις ολα εκει...
Οποτε Καλυτερα Να Τα Βαζω 5/5 Εδω!
Αμα Ομως Θελετε Να Φιαξω Thread Και Να Τα Βαλω Ολα Μεσα,Ευχαριστως!
There Is Nothing The Great Usopp-Sama Can't Do!
Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 14:41
Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 14:51
Επειδη Εχεις Μεγαλο Δικιο Θα Κανω Ενα Thread!Nομιζω οτι ειναι καλυτερο γιατι δεν ξερω για τους αλλους αλλα εμενα μετα τα πρωτα 10 βιντεο αρχιζαν να με κουραζουν τα συνεχη ποστ! Αλλα απο την αλλα αυτη ειναι απλως η γνωμη μου, it's your choice kid!
Θελω Ομως Βοηθεια,Στο Που Ακριβως Να Το Κανω!?!?!?!
Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 15:26
Εγώ πάλι δεν μπορώ να περιμένω να δω τι θα γίνει με Chopper-Robin-Hogback! Έχω μεγάλη περιέργεια, οι άλλες μάχες όσο να 'ναι είναι λίγο πιο προβλέψιμες. Δυστυχώς όμως, δεν βλέπω να το δείχνουν τόσο άμεσα...Ειδα το 357 .... ωχχχ παλι μας πορωσε με τον Ζορο και αντε παλι να περιμενουμε μεχρι να τελειωσει η μαχη του.Παντως πρεπει να ειναι φοβερη μαχη και απο οτι ειπε ενας φιλος σε καποιο προηγουμενο post , ο Ζορο θα δεινοπαθησει.Ωχχχ δε μπορω να περιμενω ρε ...
Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 15:30
H μάχη που λές nick θα είναι η τελευταία από αυτές που είναι έτοιμες να ξεκινησουν!Εγώ πάλι δεν μπορώ να περιμένω να δω τι θα γίνει με Chopper-Robin-Hogback! Έχω μεγάλη περιέργεια, οι άλλες μάχες όσο να 'ναι είναι λίγο πιο προβλέψιμες. Δυστυχώς όμως, δεν βλέπω να το δείχνουν τόσο άμεσα...
Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 18:37
Ψόφισα στο γέλιο!!! Μιλάμε χτυπιόμουν!
Πάει το 38.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Orion19: 13 Ιούνιος 2008 - 19:09

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο