και λεφτα που βρισκανε μεχρι πριν βρουνε τον 8υσαυρο skypia κλεβανε κρεατα? και διαφορα?
Ε,απο παντου μαζεψαν λιγο...
Kαλα το στυλακι του Zoro σε αυτο το arc ειναι πολυ ωραιο..ισως και το πιο ωραιο του Zoro κατε με!!!
Zoro is always cool,eyebrow!!!:df13952b:
(εκτος απο enies lobby στην μαχη,η χειροτερη performance:thumbdown:)
[ελπιζω να μην σε πειραζει που σου μιλαω σ'αυτο τον τονο,το κανω για πλακα σαν να μαστε στ'αληθεια οι sanji+zoro!!]
Βέβαια, δε θα ήθελα να μου πεθάνει νέος οπότε και πάλι δε μου αρέσει.
Θα συνεχίσω αφού πάω να μαγειρέψω.. Να ήξερα να μαγείρευα σα το Sanji... Hopeless είμαι στη κουζίνα..
Μπα,δεν χρειαζονται αυτοκολλητα νικοτινης...πολυ συντομα,απο το αρκ με την Nami κιωλας,θα διαπιστωσεις οτι πολλοι απο τους χαρακτηρες πασχουν απο το συνδρομο του unpsofable οπως λεμε ολοι εδω...θα δεις τον sanji τι εκανε κατω απο το νερο και θα καταλαβεις!!
Αρα μην ανυσηχεις,ο κοσμος του One Piece ειναι ο ιδανικος κοσμος...γεματος χαρα και φιλια,χωρις να λειπουν οι ασχημες καταστασεις..
Αλλα απο τσιγαρα ας καπνισει οσα θελει,δεν προκειται να πεθανει απ αυτα με τπτ...εδω δεν πεθαινει σε καποιες σιγουρα θανασιμες καταστασεις!!
Κιωλας ο sanji καπνιζει λιγο συγκριτικα με τον Captain Smoker,χαρακτηρα που θα δεις λιγο πιο κει,πολυ λιγο(το λεει και το ονομα του!!)....κανει και comeback o Buggy!!!o πιο αστειος κακος!!!
Οσο για την μαγειρικη,κι εγω ασχετος ημουν αλλα απο τοτε που πηγα να ζησω μονος για τις σπουδες εμαθα να κανω αρκετα πραγματα!!!να ναι καλα και οι σπουδες!!
Βεβαια και παλι καμια σχεση με τον sanji...στο μαγειρεμα αρχηγος...και με λιγα συστατικα κανει λιχουδιες!!!Ωρες ωρες αν πειναω μου τρεχουν τα σαλια οταν δω φαγητα του!!
Άλλαξα υπογραφή και avatar. Να γιορτάσω που έγινα και navigator στο group. Αν δηλαδή εγκριθώ
Εγκριθηκες,εισαι η μονη κοπελα του thread(για την ωρα

),εγω δεν εγκριθηκα ακομη,αλλα μουτσος δεν γινομαι....master swordsman μονο!!!
Κανεις δεν υποστηριχζει τον Zoro σαν κι εμενα,οπως ο santir τον sanji...χεχε εννοω sintar!!!
Οσο Για Το Navigator,Εχεις Ηδη Εγκριφει,Παω Εγω Ομως Τωρα Διοτι Αυριο Πρεπει Να Ξυπνησω,Να Πλυνω Το Καταρτι!
(Αχ Ρε Δυσκολη Δουλεια Του Μουτσου!)

Εγω σε προτεινα για αλλη θεση,αλλα αν σ'αρεσει μεινε μουτσος!!!εχουμε αναγκη κι απ αυτους!!!
Φαντάζομαι τώρα βρίσκομαι και στο περιβόητο arc της Nami... Ήδη φαίνονται βαριά τα πράγματα οπότε παίρνω τα χαρτομάντιλα και ετοιμάζομαι για κλάμμα! Βέβαια, αμα δείχνουν και λίγο το Sanji, θα μου φτιάχνει η διάθεση!
Πολυ κοντα....συντομα ξεκιναει το 2ο καλυτερο αρκ απο flash back για μενα....πιο κει,πολυ πιο κει βασικα ειναι και το πρωτο αγαπημενο μου βασικα....εκει δακρυα ποταμια...
Καλα και τα υπολοιπα αρκ ειναι τρομερα,φοβερη φαντασια-ιστορια,απλα δεν θεωρω οτι οι ιστοριες,απο πλευρα συγκινησης,ειναι τοσο καλες οσο αυτης της Nami και του αλλου μελους του πληρωματος που θα δεις πιο κει(μην σου σποιλεραρω!!)
Ειδικα το flash back της Nami εχει μια σκηνη που φαινονται μονο οι σκιες των χαρακτηρων και ακουγεται ενας πυροβολισμος...
.εκει θα αποκορυφωθει το κλαψιμο...θυμισου με στην σκηνη αυτη!!!
Παντως παραδεχεσαι οτι το one piece ειναι απο τα καλυτερα shounen ε??
Λιγα προσφερουν τοση συγκινηση και πλακες μαζι!!!
Και η φαντασια που εχει ο κοσμος,χωρις να ειναι mindless fantasy ή παιδικη φαντασια,ειναι τρομερη...
Παντα σου δινει ενα ωραιο αισθημα ο κοσμος...και τα μειονεκτηματα της σειρας,απλα δεν συγκρινονται με τα πλεονεκτηματα!!!
(Ειδικα πιο κει θα με ευχαριστεις που σε εσπρωξα και σε επρηξα να την δεις!!!

)
απο τα αγαπημενα μου αρκ...εδω φενεται κ το δεσιμο του πληρωματος...ξερεις ποσο σε ζηλευω που το βλεπεις πρωτη φορα...8υμαμαι τον εαυτο μου τοτε στο αλτερ να περιμενω το επεισοδιο κα8ε φορα με τρομερη αγωνια..μετα απο αυτο το αρκ κολλησα με το one piece κ εγινε το αγαπημενο μου shounen...απολαυση αυτα τα επεισοδια...
OMG,Κι εγω το ιδιο!!!
Ακομη θυμαμαι πως κολλησα με το Drake κι εν το μεταξυ οι φωνες δεν μου φαινοταν παραξενες τοτε...καμια σχεση με τις original ομως!!!
Και τοτε τον ειχα περασει για εναν απο τους πιο δυνατους κακους τον κακο απο την nami(μην πω ονομα,ειναι σποιλερ!!)...ενω που να το φανταζομουν οτι ηταν απο τους πρωτους μονο...
Παντως το 1ο καλο αρκ της σειρας(εννοω που συναντας,οχι γενικα!)θεωρω οτι ειναι αυτο..τα χει ολα...φοβερη-συγκινητικη ιστορια και μαχες καλες!!!
Θα τρελαθει η Orion!!!
Και επισης αν δεν υπηρχε το alter,οχι μονο δεν θα γνωριζα το One Piece,δεν θα εμπενα καν στον κοσμο των ανιμε...στο φορουν χαρη σ'αυτο γραφτηκα και οσα αλλα ανιμε ειδα απο δω τα γνωρισα(και λιγο απο imdb)...
Τυχαιως πριν ενα χρονο περιπου,μου ρθε μια φλασια στο μυαλο με εκεινη την σειρα που εβλεπα παλια στο alter με τους πειρατες...ειχαν μολις τελειωσει οι πειρατες της καραιβικης,ισως γι αυτο το θυμιθηκα!!!
Και σαν φαν των πειρατων εψαξα να βρω το ανιμε,αλλα με Ντρεηκ δεν βρηκα τπτ....μετα απο ψαξιμο απο δω κι απο κει το βρηκα...και απο περιεργεια κατεβασα μερικα επεισοδια!!!
Καηκα,μου ρθε ορεξη να δω κι αλλο και σιγα σιγα εφτασα εδω!!!
Να ναι καλα το alter!!και το One Piece,χαρη σ'αυτο ειμαι ανιμε fan!!(πριν τα ψιλοσνομπαρα τα ανιμε)
Επισης,Θελω Να Φτιαξω Ενα One Piece Music Video,Αλλα Δεν Ξερω Τι Τραγουδι Να Βαλω,Helpp!!
Κλασικα,φοβερα τα videakia,να γελαμε θυμοντας τις παλιες στιγμες που και που!!!(δεν τα σχολιαζω γιατι το διελυσα με αυτο το monster post!!!)
[ας πω μονο,Usopp Punch!!
I was about to unleash my full power!!
Yeah,I know you were!!:hihi2:]
Πλακα πλακα σημερα απο τα videakia των santir(sintar εννοω,απλα ακουγετε πιο πολυ sanji-like to santir!!!) και darkphoenix εμαθα τους masterplan...
Ισως με θεωρησετε πολυ ασχετο(καλα μην βαρατε κιωλας!!) αλλα δεν τους ηξερα και μου φανηκαν πολυ ωραιο συγκροτημα,ηδη κατεβασα τα 2 τραγουδια απο τα AMV...πιθανον θα κατεβασω κι αλλα...
Τεσπα,σου προτεινω να βεις καποιο αλλο τραγουδι τους,οχι ενα απ αυτα των video,και να το βαλεις σε AMV...ωραιο συγκροτημα αν τους ξερεις!!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 13 Ιούνιος 2008 - 03:49