Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 11 June 2008 - 20:30
Zoro, μη το χάσεις θα σε σφάξω....(αν και παίζει να το έχεις δει....)
[youtube]http://youtube.com/watch?v=dBVAAbk8CUM[/youtube]
Posted 11 June 2008 - 20:35
(παραδεχεσαι τελικα την pervertοσυνη σου?
[κι εν το μεταξυ το χα δει κι εγω αυτο,αλλα ειχα ξεχασει να το ποσταρω...nice job,sir:'D]
Posted 11 June 2008 - 20:38
Βασικά νόμιζα οτι ο δικός μας Zoro είχε avatar με το Sanji στη βροχή, αλλά ίσως ήταν και απο το narutomania. Χα χα χα! Δε θυμάμαι... Μετά το κλάμμα ε; Ε, όποτε και να έρθει, συχνό θα είναι γιατί έχω ήδη ρίξει κάμποσο...
Που εριξες κλαμα?Εγω αν δεν ημουν τοσο ξενερωτος
.ειδικα εκει με τον Usopp και της Nami ειδικα..ασε
Posted 11 June 2008 - 20:59
(κορυφη το gifaki με τον Sanji στο τελος...βασικα ολα ωραια ηταν...)
Posted 11 June 2008 - 21:07
Πραγματικά όταν το ακούω μου σηκόνεται η τρίχα ειδικά στο σημείο όπου ο Shanks χάνει το χέρι του!Πάντως imo το soundtrack του one piece είναι το καλύετρο που έχω ακούσει απ'όλα τα shonen anime!Αυτός πιστεύω είναι κι ο λόγος που δεν βγάζουν πολλά καινούργια themes!Επειδή πραγματικά τα παλιά είναι υπερπλήρη!
Ορίστε και το video:
Το theme που αναφέρω είναι στο μισό τραγούδι!
Posted 11 June 2008 - 21:11
Posted 11 June 2008 - 21:16
Posted 11 June 2008 - 21:17
zoro εχεις κανενα link για να κατεβασω manga του one piece?????????
Ρε μανια,πως και ρωτατε ολοι εμενα,εχω τετοια φημη του παντοτιμου βοηθου??
(οχι οτι δεν ειμαι απλα επειδη παραπονιουνται μερικοι
Αnw,λοιπον,για να κατεβασεις,απο εδω(ειναι ιταλικο site,κανονικα DDL και αρκετα γρηγορο σε μενα, αλλα απλα πατας στις εικονες για να κατεβασεις,το manga ειναι κανονικα στα αγγλικα,επισης στους "αριθμους" αλλαζεις σελιδα)...λειπουν μονο μερικοι τομοι απο το τελος...αυτους,για διαβασμα μονο,μπορεις να τους βρεις εδω αν θες...
One Piece Manga - Read One Piece manga scans online | One Manga
OK?ελπιζω να σε βοηθησουν
[μην μου παραπονεθειτε οι αλλοι,αυτος μου το ζητησε,να μην βοηθησω εναν nakama ειναι αδικημα
λολ αυτο δν βγαινει σε rmvb...ασε που ο Zoro δν διαβαζει τα manga..οποτε μαλλον δν θα εχει...τωρα για να τα κατεβαζεις δν ξερω ουτε εγω να σου δωσω...προσωπικα τα διαβαζω online απο το iNaruto.Net - The Life in Me and Naruto...
Do not underestimate me!!!
Εχω παντα πολλα resources και links!!
(αλλα οντως δεν βγαινει σε rmvb:hihi2:κριμα!!)
Posted 11 June 2008 - 21:25
(που να εβγαινε και σε rmvb...εκει να δεις ητα που θα ετρωγα...
κανουν releash γρηγορα η περιμενεις πολυ για τα καινουργια??
Edited by sintar, 11 June 2008 - 21:32.
Posted 11 June 2008 - 21:57
Α....θυμήθηκα κι ένα από τα αγαπημένα μου bg music themes του one piece.
Πραγματικά όταν το ακούω μου σηκόνεται η τρίχα ειδικά στο σημείο όπου ο Shanks χάνει το χέρι του!Πάντως imo το soundtrack του one piece είναι το καλύετρο που έχω ακούσει απ'όλα τα shonen anime!Αυτός πιστεύω είναι κι ο λόγος που δεν βγάζουν πολλά καινούργια themes!Επειδή πραγματικά τα παλιά είναι υπερπλήρη!
Ορίστε και το video:
Το theme που αναφέρω είναι στο μισό τραγούδι!Spoiler:
Πο,Πο,Ανατριχιασα Και Εγω!
Απαιχτο Το Τραγουδι,ειδικα οταν το βαζει στο Anime ειναι καταπληκτικο!
Παντα το κρατανε για τις Μεγαλες Στιγμες!
Posted 11 June 2008 - 22:02
1)
και
2)
Γενικα το We Are ειναι κορυφη!!ειναι το τραγουδι που ταιριαζει πιο πολυ στο One Piece..δν νομιζω να βρησκαν καλυτερο....
Posted 11 June 2008 - 22:07
Πραγματικά είναι ένα τραγούδει που έχει στιγματίσει (θετικά)την σειρά!
Πάντως δεν μπορώ θα το πω κι αυτό!Σέβομαι πολλύ τους fansubbers αλλά τώρα τελευταία πολλύ αργούν ρε παιδί μου!
Posted 11 June 2008 - 22:08
καλα μιας και ειπες ανατριχιασες...οι μεγαλητερες ανατριχιλες στο one piece (σε συνδιασμο σκηνης-μουσικης )για μενα ειναι:
1)Spoiler:
και
2)Spoiler:
Γενικα το We Are ειναι κορυφη!!ειναι το τραγουδι που ταιριαζει πιο πολυ στο One Piece..δν νομιζω να βρησκαν καλυτερο....
Κορυφαιες Στιγμες Αυτες!!!
Το We Are Ειναι Το Original Πια!!!
Και Το Ειχε Βαλει Και
Posted 11 June 2008 - 22:09
ok...your site is better than mine...i got to accept it....
Χαχα take that curly eyebrow!!
(πλακα κανω!!
κανουν releash γρηγορα η περιμενεις πολυ για τα καινουργια??
Μωρε,καθε εβδομαδα κανουν release κανονικα,απλα καθιστερουν να το βαλουν στην σελιδα που σου δωσα,δεν ξερω γιατι...και μαλιστα δεν τα ξαναβρισκεις αφου φυγουν απο τα εβδομαδιατικα...θελει να περιμενεις να τα βαλουν στο Link...
παντως για την ωρα φτανει μεχρι τελος thriller bark νομιζω...
(τα υπολοιπα τα παιρνει και απο αλλου ή onemanga..παντως πολυ καλο site και με γρηγορο DDL)
Ο Zoro ολα τα χει
καλα μιας και ειπες ανατριχιασες...οι μεγαλητερες ανατριχιλες στο one piece (σε συνδιασμο σκηνης-μουσικης )για μενα ειναι:
1)Spoiler:
και
2)Spoiler:
OMG κι εγω το ιδιο...παλια μαλιστα ειχα βαλει και video που τα περιειχε...ο συνδιασμος we are με κανονικη ιστορια ειναι τελειος!!
Posted 11 June 2008 - 22:11
Χαχα take that curly eyebrow!!
Ι allready accepted my defeat...σταματα να ριχνεις αλατι στην πληγη!!!!
xD
παντως εχουν καλη ποιοτητα απο οσο ειδα...ευχαριστω για το λινκ!!!
επισης κορυφη ηταν πρωτη σκηνη που δειχνει τον Ζοro..Εκει που ειναι "σταυρωμενος" και ξεκιναει η καμερα απο τα ποδια του και παει μεχρι την φατσα του...Οπου ο Ζοro εχει παρει το γνωστο ultra badass στυλακι και παιζει η "βρωμικη" κιθαρα απο πισω μια ασ το πουμε σολια....

This topic is locked