Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3430 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 ψήφοι [16.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 ψήφοι [47.22%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 ψήφοι [4.63%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 ψήφοι [15.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.74%

5. Γυναικες (7 ψήφοι [6.48%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 ψήφοι [7.41%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 ψήφοι [1.85%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.85%

Ψήφισε

#3076 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 19:01

Εμ, αφού βγήκα ανώμαλη απο τα quiz, ποιός θα μ'άρεσε;:hahaha:

Πάντως σας είπα, δε μπορώ να διαλέξω. Δε θα ήθελα κανένας να "φύγει απο το cast" με τίποτα. Αλλά αν σε κανένα επεισόδιο πρέπει να λείπει κάποιος για "δουλειές" π.χ:hahaha: ε, αν λείπει η Nami για να κλέψει ή αν κοιμάται σε όλο το επεισόδιο ο Zor-ης, δε θα κακομουτσουνιάσω. Αλλά για ένα επεισόδιο μόνο! Μετά τους θέλω πίσω! :wooi2:

Κάτι μου λέει οτι θα με τσαντίσει αργότερα ο Sanji:hahaha: Αυτούς που κηνυγάνε μια γυναίκα συνήθως συμπαθώ πολύ.. Αν κηνυγάει οτιδήποτε θυληκό με σφυγμό, δε θα είναι τόσο kawaii όσο θα τον ήθελα. Αλλά πάλι, αν καμμία δε του αρέσει πραγματικά, υπάρχει ανοικτή θέση :lovulovu: *starts daydreaming perverted things*

#3077 sintar

sintar

*~_Ultra Baka_~*

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 19:07

Κάτι μου λέει οτι θα με τσαντίσει αργότερα ο Sanji:hahaha:

Naaande..Nande...Nande...???:nanteee::nanteee:

βασικα πιστευω οτι δν θα γινει αυτο...Εδω σε μενα που τετοιοι χαρακτηρες(απο αποψη συμπεριφορας οσον αφορα το γυναικειο θεμα του sanji...) δν μ αρεσουν ουτε στα ανιμε ουτε στο real life ο sanji μου αρεσε παρα πολυ απο την αρχη και παρεμεινε σταθερη αξια...
Affected by "I~must~not~stop~watching~Anime" disease!

Spoiler:

#3078 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 19:07

Το έχεις....
Αλλά δες τα επόμενα eps και θα καταλάβεις (μετά το arc του sanji...)
Τα χαρτομάντηλα μη ξεχάσεις όμως.....:riiight:

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#3079 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 19:21

SirJim συμφωνω απολυτα
σε μερικα σημεια ειναι πολυ συγκινητικο

#3080 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 19:46

Συγκινητικό; Κατάλαβα... Θα τον ερωτευτώ :hahaha: Βρε μαμώτο... αμα λυπηθώ άντρα την έκατσα..Σα τη μάνα μου:hahaha:

#3081 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 19:49

αμα λυπηθώ άντρα την έκατσα..Σα τη μάνα μου:hahaha:

spoiler tag .... ηταν καπως...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#3082 LCF89

LCF89

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 19:52

βασικα δεν νομιζω να τον ερωτευτεις...αναλογα...που εισαι?

#3083 sintar

sintar

*~_Ultra Baka_~*

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 19:55

Συγκινητικό; Κατάλαβα... Θα τον ερωτευτώ :hahaha: Βρε μαμώτο... αμα λυπηθώ άντρα την έκατσα..Σα τη μάνα μου:hahaha:

Ο Sanji δν ειναι για λυπηση!!(αντιθετα ο καημενος ο Zoro...Mαλια ειναι αυτα??):hahaha::hahaha:

:hihi2::hihi2:

Spoiler:

#3084 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 19:58

Γιατί spoiler tag καλέ; Δεν έχω δεί τίποτα ακόμα.. Ακόμα στο 21 είμαι που
Spoiler:

Αλλά για να λέτε οτι θα ρίξω κλάμμα.. Άσε που όλοι μέχρι στιγμής έχουνε λυπητερή ιστορία, δε θα έχει και αυτός καμμία; Θυμάμαι και κάααποτε που είχα δεί ένα avatar (του Zoro νομίζω) με τον Sanji μέσα στη βροχή και τον είχα ρωτήσει απο που είναι. Δε φαινόταν και πολύ happy.

Οπότε, αν έχει και αυτός ιστορία σα τους άλλους, δε το γλυτώνω το κλάμμα:hahaha:

#3085 sintar

sintar

*~_Ultra Baka_~*

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 20:01

εχει αρκετα καλη ιστορια δν μπορω να πω..αλλα imo λυγοτερο συγκινητικη απο τους αλλους...(στο manga ηταν πιο καλη...)

Spoiler:

#3086 LCF89

LCF89

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 20:03

Γιατί spoiler tag καλέ; Δεν έχω δεί τίποτα ακόμα.. Ακόμα στο 21 είμαι που

Spoiler:

Αλλά για να λέτε οτι θα ρίξω κλάμμα.. Άσε που όλοι μέχρι στιγμής έχουνε λυπητερή ιστορία, δε θα έχει και αυτός καμμία; Θυμάμαι και κάααποτε που είχα δεί ένα avatar (του Zoro νομίζω) με τον Sanji μέσα στη βροχή και τον είχα ρωτήσει απο που είναι. Δε φαινόταν και πολύ happy.

Οπότε, αν έχει και αυτός ιστορία σα τους άλλους, δε το γλυτώνω το κλάμμα:hahaha:

zoro και sanji μαζι με βροχη?
Spoiler:

ο ζορο εχει λιγακι τραγικα μαλλια αλλα τα παραπονα σας στον Oda:hahaha:

#3087 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 20:07

ο ζορο εχει λιγακι τραγικα μαλλια αλλα τα παραπονα σας στον Oda:hahaha:

Μια χαρα ειναι τα μαλλια του ρε παιδια!?!

Γιατι δλδ τι εχει το πρασινο marimo??εμενα μ'αρεσαν απο την πρωτη στιγμη που τα δα,κοντα και ξεχωριζουν για το χρωμα...

Επισης,Orion δεν υπαρχει περιπτωση να εβαζα εγω sig,ava με εκεινων των ero-Cook!!

Οτι εχω βαλει ηταν με zoro μονο(και μια με τον luffy,και αλλη μια με εναν χαρακτηρα που δεν ξερεις)..

Αρα απο αλλου το δες προφανως,αν και θυμαμαι πολλα avatar,εχω μνημη για τετοια,αλλα δεν θυμαμαι τπτ παρομοιο...

Anw,αν θυμηθω την σκηνη θα σου πω,αλλιως θα την δεις εσυ καποια στιγμη στο ανιμε,περ να πες μας ποια ηταν:P

#3088 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 20:10

Εγώ πάντως έλεγα για το arc ΜΕΤΑ το sanji... Εκεί είναι που θα ρίξεις ΤΟ κλάμα......

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#3089 sintar

sintar

*~_Ultra Baka_~*

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 20:11

ναι οντως και εμενα δν με χαλανε τα μαλλια..ειναι καλη ιδεα...(απλα σαν sanji-fan που ειμαι επιβαλεται να τα διγω που και που!!!:wooi2:)

(γτ οχι ava τον Sanji Zoro??δν καταλαβα λιγος σου πεφτει???xD)

Spoiler:

#3090 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 20:25

Βασικά νόμιζα οτι ο δικός μας Zoro είχε avatar με το Sanji στη βροχή, αλλά ίσως ήταν και απο το narutomania. Χα χα χα! Δε θυμάμαι... Μετά το κλάμμα ε; Ε, όποτε και να έρθει, συχνό θα είναι γιατί έχω ήδη ρίξει κάμποσο...