ooo καλα ναι!!απο τις αγαπημενες μου σκηνες!!!Ultra πορωση!!!Eιδα το επεισοδιο με τον Bellamy!(Πολυ σπαστικος ο τυπος)
Spoiler:
Ωραια Φαση Ηταν!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 09 June 2008 - 14:30
Posted 09 June 2008 - 14:38
hahaha!!you saw that coming didnt you SirJim???
Yes i did
Posted 09 June 2008 - 14:41
Αχχχ ρε Oda.....
Posted 09 June 2008 - 14:49
Το εχω διαβασει το manga αλλα δε τα λεω με κριτηριο την ιστορια..... γενικα μιλαω....Πάντως φίλε κάτσε να το δείς όλο πρώτα!Έχει μέχρι να τελειώσει!
Εκτός κι αν βέβαια το λές έχοντας διαβάσει το manga!
Posted 09 June 2008 - 15:01
Γεια Ειμαι ο Αντωνης και ειμαι πολυ πορωμενος με το one piece και χαρη στο φιλο μ G.K.LOC Ανακαλυψα αυτο το site~!!!! G.K. THANKSSS
Γεια και εγω ειμαι ο Αντωνης και ειμαι πολυ πορωμενος με το ΟΡ.
Επισης με λενε Γιωργο και ποτε δεν τραγουδαω που λεει και ο Μαζω....
Posted 09 June 2008 - 18:00
Φανταζομαι εχει τυχει και σε αλλους...
Posted 09 June 2008 - 18:02
γεια σας.οπως βλεπετε ειμαι πολυ κολλημενος με τ Οne Piece κι απλα δεν μπορω να σταματησω να το βλεπω
Μπα......
.........
...σε ολους!!
Posted 09 June 2008 - 18:07
γεια σας.οπως βλεπετε ειμαι πολυ κολλημενος με τ Οne Piece κι απλα δεν μπορω να σταματησω να το βλεπω
εχεμ....εεεε....ναι...νομιζω μπορω να σκεφτω μερικους με το ιδιο προβλημα........
Posted 09 June 2008 - 18:49
Πλάκα μου κάνεις?
Αυτό δεν έχει ξαναγίνει....
Posted 09 June 2008 - 19:28
Είμαι στο 7λεπτο του 18. Ρε παιδιά εντελώς Bara Bara Island που λέει και ο Death the Kid (Soul Eater)!! Θυμήθηκα εκείνο το επειδόδιο απο Taz που χάθηκε με τον αδελφό του στο δάσος και σκέφτονταν τι είδους ζώα μπορεί να έχει. Ζεμπρορινοκεροχτάποδο, σκυλοψαροαετόφιδο και τέτοια!
Posted 09 June 2008 - 19:31
That's Oda style baby!Οτι να 'ναι!Αμα είναι κάτι σημαντικό, θα βάζω spoiler tags μην έρθει και κανένας άλλος καινούργιος και του τη χαλάσω.
Είμαι στο 7λεπτο του 18. Ρε παιδιά εντελώς Bara Bara Island που λέει και ο Death the Kid (Soul Eater)!! Θυμήθηκα εκείνο το επειδόδιο απο Taz που χάθηκε με τον αδελφό του στο δάσος και σκέφτονταν τι είδους ζώα μπορεί να έχει. Ζεμπρορινοκεροχτάποδο, σκυλοψαροαετόφιδο και τέτοια!
Posted 09 June 2008 - 19:34
Αμα είναι κάτι σημαντικό, θα βάζω spoiler tags μην έρθει και κανένας άλλος καινούργιος και του τη χαλάσω.
Οπως πανε τα γουστα εκει...μας ξαναφερε τετοια ζωα και στο τωρινο αρκ...εμενα δεν μ'αρεσουν ομως!!
Κανουν υπερβολικα παιδικο το One Piece....

This topic is locked