Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3430 replies to this topic

Poll: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 member(s) have cast votes)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 votes [16.67%] - View)

Percentage of vote: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 votes [47.22%] - View)

Percentage of vote: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 votes [4.63%] - View)

Percentage of vote: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 votes [15.74%] - View)

Percentage of vote: 15.74%

5. Γυναικες (7 votes [6.48%] - View)

Percentage of vote: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 votes [7.41%] - View)

Percentage of vote: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 votes [1.85%] - View)

Percentage of vote: 1.85%

Vote

#2896 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 08 June 2008 - 14:38

Ενταξει δεν κατακρινω κανεναν μιλαω επι προσωπικου παντα... Αν λοιπόν αρχισω να βλεπω ζωντανα στις 4 το πρωι το ΟΡ στα γιαπωνικά, ε τότε παει θα μου τη βαλουν την ασπρη μπλουζα με τα τυλιχτά μανίκια...:hehehe:
Posted Image

#2897 sintar

sintar

*~_Ultra Baka_~*

• Members
  • 186 posts

Posted 08 June 2008 - 14:48

ισως να ειναι τρελα δν λεω..αλλα σιγουρα αξιζει να το δοκιμασεις!!:try:
αντε θα δω και εγω το επομενο και θα πω μετα την γνωμη μου..:D
Affected by "I~must~not~stop~watching~Anime" disease!

Spoiler:

#2898 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 08 June 2008 - 14:49

Ε κοίτα έχεις ένα δίκιο. Εγώ αυτή την στιγμή σου μιλάω από το δωμάτιο μου στο Δαφνί :P.

Όχι ρε έχει την φάση του, πίστεψέ με. Κάποια πράγματα τα ψιλοκαταλαβαίνεις. Αν έχεις διαβάσει και το manga τότε ξέρεις τι παίζει. Εγώ δεν το έχω κάνει αλλά πάλι κάτι βγάζω.

Με αυτό τον τρόπο "σπας" την στέριση. Την μισή εβδομάδα περιμένεις το ep (Τετάρτη-Κυριακή ξημέρωμα) και την άλλη μισή (Κυριακή-Τετάρτη) περιμένεις τα subs.

Infos: Ανησυχώ. Δεν έχουμε ακόμα ούτε καν το πρώτο raw ακόμα

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#2899 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 08 June 2008 - 14:52

Ενταξει δεν κατακρινω κανεναν μιλαω επι προσωπικου παντα... Αν λοιπόν αρχισω να βλεπω ζωντανα στις 4 το πρωι το ΟΡ στα γιαπωνικά, ε τότε παει θα μου τη βαλουν την ασπρη μπλουζα με τα τυλιχτά μανίκια...:hehehe:

Να φανταστείς ότι το βλέπουν κι άλλοι μη Ιάπονες και μάλιστα κάνουν σχόλια
την ώρα που προβάλλεται!Πάντως δεν είπα κιόλας πως θα το καθιερώσω μια φορά το έκανα για να δω πως είναι!
Εdit:@Ridelub το θεωρώ λογικό να μην έχουμε γρήγορα καθώς η ποιότητα που παρατήρησα ήταν χάλια και δεν νομίζω να φταίει σε αυτό το πρόγραμμα!
Posted Image

#2900 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 08 June 2008 - 18:13

Infos: Ανησυχώ. Δεν έχουμε ακόμα ούτε καν το πρώτο raw ακόμα

Υπαρχει ενα raw rmvb,αλλα δεν ειναι καλη ποιοτητα...εδω

Παντως ακουσα οτι αυτο το επισοδιο σκιζει απο animation....

Πιθανον να παρουμε μερικες "ενεσεις" που λεει και ο RiDeLub:'D

#2901 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 08 June 2008 - 22:52

Απ'τις Αγαπημενες Μου Σκηνες Στο One Piece!!!

[YOUTUBE]http://youtube.com/watch?v=AxVZA0fOOwI[/YOUTUBE]

Προσεξτε,Στην Αρχη,Εκει Που Πεταει!!!

Berserk___Gatsu.jpg

#2902 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 08 June 2008 - 22:58

χαχα "Must I remind you about your debt??"

"If you don't go right to hell I'll push you there"

"I'm looking forward to it!!"

Ωραια σκηνη την ειχα ξεχασει...και αποδεικνυει οτι απο δυναμη ο Zoro ειναι ισoς με τον Luffy....

#2903 sintar

sintar

*~_Ultra Baka_~*

• Members
  • 186 posts

Posted 08 June 2008 - 23:16

βεβαια αν λαβουμε υποψην οτι ο Luffy ειναι απο λαστιχο,τοτε η γροθια του Zoro πρεπει να ηταν πολλες φορες πιο δυνατη για να εχει το ιδιο αποτελεσμα με την γροθια του Luffy...:D
Affected by "I~must~not~stop~watching~Anime" disease!

Spoiler:

#2904 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 09 June 2008 - 00:11

Πρέπει επίσης να λάβεται υπόψη πως (αν δεν με απατά η μνήμη μου,αν και δεν το έχω διαβάσει στο manga) η συγκεκριμένη σκηνή δεν υπάρχει στο manga (είναι filler-part). Αυτή όπως και η περιπέτεια τους σε μια σπηλιά (μετά από αυτή την σκηνή).

Δεν λαμβάνω υπόψη τα rmvb raw γιατί δεν χρησιμοποιούνται για sub (προσωπικά τα rmvb ούτε για χαρτι υγείας δεν θα τα χρησιμοποιούσα).Εκτός αυτού όταν έγραψα το μνμ δεν είχε βγει ακόμα. Το παράξενο είναι ότι ενώ δεν έχει βγει το κλασικό SD ακόμα, βγήκε πριν από κανα 2 ώρο ένα HD.Ο provider είναι καινούργιος. Αν είναι και capper τότε μπορεί κάθε Κυριακή βράδυ να έχουμε standard HD raw (=γρηγορότερα eps) :congrats:

Edit: Θέλω να σκοτώσω αυτόν που το ανέβασε. Είναι δυνατόν 1280x720 σε 4/3 κάδρο. Αν το βρείτε μην το κατεβάσετε.

Edited by RiDeLub, 09 June 2008 - 00:26.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#2905 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 09 June 2008 - 00:19

Πρέπει επίσης να λάβεται υπόψη πως (αν δεν με απατά η μνήμη μου,αν και δεν το έχω διαβάσει στο manga) η συγκεκριμένη σκηνή δεν υπάρχει στο manga (είναι filler-part). Αυτή όπως και η περιπέτεια τους σε μια σπηλιά (μετά από αυτή την σκηνή).

Δεν λαμβάνω υπόψη τα rmvb raw γιατί δεν χρησιμοποιούνται για sub (προσωπικά τα rmvb ούτε για χαρτι υγείας δεν θα τα χρησιμοποιούσα).Εκτός αυτού όταν έγραψα το μνμ δεν είχε βγει ακόμα. Το παράξενο είναι ότι ενώ δεν έχει βγει το κλασικό SD ακόμα, βγήκε πριν από κανα 2 ώρο ένα HD.Ο provider είναι καινούργιος. Αν είναι και capper τότε μπορεί κάθε Κυριακή βράδυ να έχουμε standard HD raw (=γρηγορότερα eps) :congrats:

Ο RiDeLub ειναι ο ανθρωπος μας για τις πληροφορίες... Οτι πιο ψαγμενο κυκλοφορεί στη πιατσα το μαθαινει πρωτος και μας το λεει!!! Αν ποτε φτιαξω πληρωμα θα εχεις σιγουρα μια θεση...:drink:

Υ.Γ.: Ζορο ποσες προσβολές θα ανεχτούμε ακόμα για τα rmvb βαλε σε παρακαλω το γνωστό ποστ προς εξιλεωση των χιλιαδων οπαδών σου!!!!:head:
Posted Image

#2906 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 09 June 2008 - 00:22

Απαιτούμε link εδώ και τώρα!
For great justic:hero::hero::hero:
Posted Image

#2907 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 posts

Posted 09 June 2008 - 00:23

εε να πουμε και τιν αλη8εια ι διαφορα στα RMVB με Avi φενεται. εαν και εγω δεν εχο τετια ψιλοκολιματα οπως μερικους που αμα δεν ειναι HD δεν προκιτε να κατσουν να το δουν
Posted Image
Spoiler:

#2908 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 09 June 2008 - 00:39

εε να πουμε και τιν αλη8εια ι διαφορα στα RMVB με Avi φενεται. εαν και εγω δεν εχο τετια ψιλοκολιματα οπως μερικους που αμα δεν ειναι HD δεν προκιτε να κατσουν να το δουν

Και Εγω Ειμαι Ενας Απο Αυτους!!!

Berserk___Gatsu.jpg

#2909 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 09 June 2008 - 00:46

Αν ποτε φτιαξω πληρωμα θα εχεις σιγουρα μια θεση...:drink:

Το μονο που δεν εχουμε κανει ακομα ειναι τους πειρατες εδω μεσα:terror2:
Spoiler:

#2910 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 09 June 2008 - 03:30

Είδα και το 15

Spoiler:

Edited by Orion19, 09 June 2008 - 04:30.