Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 08 June 2008 - 14:38
Posted 08 June 2008 - 14:48
αντε θα δω και εγω το επομενο και θα πω μετα την γνωμη μου..
Posted 08 June 2008 - 14:49
Όχι ρε έχει την φάση του, πίστεψέ με. Κάποια πράγματα τα ψιλοκαταλαβαίνεις. Αν έχεις διαβάσει και το manga τότε ξέρεις τι παίζει. Εγώ δεν το έχω κάνει αλλά πάλι κάτι βγάζω.
Με αυτό τον τρόπο "σπας" την στέριση. Την μισή εβδομάδα περιμένεις το ep (Τετάρτη-Κυριακή ξημέρωμα) και την άλλη μισή (Κυριακή-Τετάρτη) περιμένεις τα subs.
Infos: Ανησυχώ. Δεν έχουμε ακόμα ούτε καν το πρώτο raw ακόμα
Posted 08 June 2008 - 14:52
Να φανταστείς ότι το βλέπουν κι άλλοι μη Ιάπονες και μάλιστα κάνουν σχόλιαΕνταξει δεν κατακρινω κανεναν μιλαω επι προσωπικου παντα... Αν λοιπόν αρχισω να βλεπω ζωντανα στις 4 το πρωι το ΟΡ στα γιαπωνικά, ε τότε παει θα μου τη βαλουν την ασπρη μπλουζα με τα τυλιχτά μανίκια...
την ώρα που προβάλλεται!Πάντως δεν είπα κιόλας πως θα το καθιερώσω μια φορά το έκανα για να δω πως είναι!
Εdit:@Ridelub το θεωρώ λογικό να μην έχουμε γρήγορα καθώς η ποιότητα που παρατήρησα ήταν χάλια και δεν νομίζω να φταίει σε αυτό το πρόγραμμα!
Posted 08 June 2008 - 22:52
[YOUTUBE]http://youtube.com/watch?v=AxVZA0fOOwI[/YOUTUBE]
Προσεξτε,Στην Αρχη,Εκει Που Πεταει!!!
Posted 08 June 2008 - 22:58
"If you don't go right to hell I'll push you there"
"I'm looking forward to it!!"
Ωραια σκηνη την ειχα ξεχασει...και αποδεικνυει οτι απο δυναμη ο Zoro ειναι ισoς με τον Luffy....
Posted 08 June 2008 - 23:16
Posted 09 June 2008 - 00:11
Δεν λαμβάνω υπόψη τα rmvb raw γιατί δεν χρησιμοποιούνται για sub (προσωπικά τα rmvb ούτε για χαρτι υγείας δεν θα τα χρησιμοποιούσα).Εκτός αυτού όταν έγραψα το μνμ δεν είχε βγει ακόμα. Το παράξενο είναι ότι ενώ δεν έχει βγει το κλασικό SD ακόμα, βγήκε πριν από κανα 2 ώρο ένα HD.Ο provider είναι καινούργιος. Αν είναι και capper τότε μπορεί κάθε Κυριακή βράδυ να έχουμε standard HD raw (=γρηγορότερα eps)
Edit: Θέλω να σκοτώσω αυτόν που το ανέβασε. Είναι δυνατόν 1280x720 σε 4/3 κάδρο. Αν το βρείτε μην το κατεβάσετε.
Edited by RiDeLub, 09 June 2008 - 00:26.
Posted 09 June 2008 - 00:19
Πρέπει επίσης να λάβεται υπόψη πως (αν δεν με απατά η μνήμη μου,αν και δεν το έχω διαβάσει στο manga) η συγκεκριμένη σκηνή δεν υπάρχει στο manga (είναι filler-part). Αυτή όπως και η περιπέτεια τους σε μια σπηλιά (μετά από αυτή την σκηνή).
Δεν λαμβάνω υπόψη τα rmvb raw γιατί δεν χρησιμοποιούνται για sub (προσωπικά τα rmvb ούτε για χαρτι υγείας δεν θα τα χρησιμοποιούσα).Εκτός αυτού όταν έγραψα το μνμ δεν είχε βγει ακόμα. Το παράξενο είναι ότι ενώ δεν έχει βγει το κλασικό SD ακόμα, βγήκε πριν από κανα 2 ώρο ένα HD.Ο provider είναι καινούργιος. Αν είναι και capper τότε μπορεί κάθε Κυριακή βράδυ να έχουμε standard HD raw (=γρηγορότερα eps)
Ο RiDeLub ειναι ο ανθρωπος μας για τις πληροφορίες... Οτι πιο ψαγμενο κυκλοφορεί στη πιατσα το μαθαινει πρωτος και μας το λεει!!! Αν ποτε φτιαξω πληρωμα θα εχεις σιγουρα μια θεση...
Υ.Γ.: Ζορο ποσες προσβολές θα ανεχτούμε ακόμα για τα rmvb βαλε σε παρακαλω το γνωστό ποστ προς εξιλεωση των χιλιαδων οπαδών σου!!!!
Posted 09 June 2008 - 00:23

Posted 09 June 2008 - 00:39
εε να πουμε και τιν αλη8εια ι διαφορα στα RMVB με Avi φενεται. εαν και εγω δεν εχο τετια ψιλοκολιματα οπως μερικους που αμα δεν ειναι HD δεν προκιτε να κατσουν να το δουν
Και Εγω Ειμαι Ενας Απο Αυτους!!!
Posted 09 June 2008 - 00:46
Αν ποτε φτιαξω πληρωμα θα εχεις σιγουρα μια θεση...
Το μονο που δεν εχουμε κανει ακομα ειναι τους πειρατες εδω μεσα

This topic is locked