Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2008 - 11:28
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2008 - 15:53
Χα χα, φαίνεται για τον υπνωτιστή θα έλεγα! Αφού περίμενα να γυρίσει και να κάνει "ΑΟΥ!!" κάπου ενδιάμεσα στον moon ή goonwalk που έκανε!
όπως είπα. Χε χε χε. Αμέσως το κατάλαβα. Εμ, πώς να μη το καταλάβεις! Βγάζει μάτι!
Κλάμα ε; Ωραία, ωραία!
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2008 - 16:00
1:arlong
2:enies lobby για μια robin ζουμε hehe
3:skypia
4:arabasta
5:Whatever δεν εχο 5

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2008 - 16:16

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2008 - 16:41
Ναι, Kuro λέγεται, αλλά το έπαιζε "Kurahadol" για την ojousama την αρρωστούλα. Ακόμα δε τον έχω χωνέψει ως Kuro...Crow?Lol...
Yep, uso είναι το ψέμα. Εμ, λες λες λες, να μια μύτη τώρα!
Χα χα, φαίνεται για τον υπνωτιστή θα έλεγα! Αφού περίμενα να γυρίσει και να κάνει "ΑΟΥ!!" κάπου ενδιάμεσα στον moon ή goonwalk που έκανε!
Όσο για τη Nami, μου τα έχει ψιλοσπάσει. Μανία με το θησαυρό! Άντε να τρέχει ο Λαστιχάκης να τη ξελασπώνει! Και ο Zoro μαζί ο κακόμοιρος!
Πρέπει να πέσω για ύπνο τώρα....8:11 και ακόμα δε κοιμήθηκα!! Θα πέσω για "βράδυ" τώρα! *insane laugh*
Πο,Πο τι μου θυμιζεις!!!!
Και εγω πριν ενα μηνα ετσι ημουν!!Ολη Μερα Nonstop!!!
Θα Καεις Φοβερα,Εγω Σε Μια εβδομαδα ειδα 80 επεισοδια(Τοσο Πολυ Ειχα Καει,Και Ακομα Ειμαι Καμενος)
Τωρα Ειμαι Στα 150 Επεισοδια(Ειναι Και Οι Εξετασεις)
Keep Going,Until You BURN!!!!
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2008 - 17:30
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2008 - 19:16
Αλλα τωρα που εχουμε φτασει βελτιωθηκε παρα πολυ...τωρα πια οχι μονο την χωνευω αλλα την βρισκω συμπαθητικη με τον δικο της τροπο...
GkLoc,sintar:Καηλααααααα!!!!!!
(εγω τα πρωτα εβλεπα σιγα σιγα γιατι δεν με ποσωσαν τοσο πολυ...δλδ ωραια ηταν αλλα δεν ειχα τοσο πολυ αγωνια ωστε να μην μπορω να περιμενω...απο το arabasta arc και περα δεν αντεχα....κορυφωση Enies Lobby!!)
Ας προσεχουμε με τα spoilers τωρα που ειναι και η Orion καινουρια(και ο GkLoc και sintar)...κατι υπερβολικα αποκαλυπτικο καλυτερα να το βαζουμε σε spoiler λεω εγω...
Μετα κανα ονομα OK δεν εγινε τπτ...δλδ να πεις οτι το παρελθον της Nami ειναι ωραιο δεν ειναι τπτ πχ,αρκει να μην πεις πως ειναι....
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2008 - 19:22
Ας προσεχουμε με τα spoilers τωρα που ειναι και η Orion καινουρια(και ο GkLoc και sintar)...κατι υπερβολικα αποκαλυπτικο καλυτερα να το βαζουμε σε spoiler λεω εγω...
Μετα κανα ονομα OK δεν εγινε τπτ...δλδ να πεις οτι το παρελθον της Nami ειναι ωραιο δεν ειναι τπτ πχ,αρκει να μην πεις πως ειναι....
ναι οντως καλο ειναι να μην κανουμε κανα spoiling σε καινουργιους...και εγω το συχαινομαι οταν μου το κανουν...
(Ζοro εγω εχω τελειωσει με το one piece..διαβασα και τα μανγκα...απλα τωρα το TB μιας και ξερω τι γινεται λεω να περιμενω να το δω οταν τελειωσει ολα μαζι...)
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2008 - 19:27
Καηλαααααααα,Δεν Λες Τιποτα,Ειδικα Στα πρωτα Επεισοδια,Δεν Ξεκολουσα Απ'την Οθονη!(Μονο Να Φαω Ξεκολουσα)!GkLoc,sintar:Καηλααααααα!!!!!!
(εγω τα πρωτα εβλεπα σιγα σιγα γιατι δεν με ποσωσαν τοσο πολυ...δλδ ωραια ηταν αλλα δεν ειχα τοσο πολυ αγωνια ωστε να μην μπορω να περιμενω...απο το arabasta arc και περα δεν αντεχα....κορυφωση Enies Lobby!!)
Μεχρι Το Arlong Arc Εβλεπα Επεισοδια Nonstop,Μετα Ομως Εριξαν...
Αλλα Το Arabasta Arc Ηταν Το Καλυτερο,και Το Πιο Αστειο!
Tωρα Που Εφτασα Στο Skypiea Arc,Η Καηλααα Επεστρεψε!!!
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2008 - 19:41
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2008 - 20:36
Ευχαριστώ που με προσέχετε
Σόρυ που ήρθα έτσι άσχετη άσχετη και σας αναγκάζω να βάζετε tags, αλλά δε θέλω να απέχω απο κάθε συζήτηση μέχρι να σας φτάσω...
Θα σας φτάσω, που θα πάει!
:DGanbare Orion-chwan:D

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο