Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3430 replies to this topic

Poll: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 member(s) have cast votes)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 votes [16.67%] - View)

Percentage of vote: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 votes [47.22%] - View)

Percentage of vote: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 votes [4.63%] - View)

Percentage of vote: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 votes [15.74%] - View)

Percentage of vote: 15.74%

5. Γυναικες (7 votes [6.48%] - View)

Percentage of vote: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 votes [7.41%] - View)

Percentage of vote: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 votes [1.85%] - View)

Percentage of vote: 1.85%

Vote

#2851 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 07 June 2008 - 00:01

Shanks owns!!!FTW!!!!:riiight:

Τι άτομο!!! Τι έκανε για τον Luffy! Πω πω πω πω πωωωωω!!! ΠΟΡΩΣΗ!!!

Πάντα μου αρέσανε τα πειρατικά οπότε ήξερα οτι θα μου αρέσει. Όταν έπαιζα τα Monkey Island, ευχόμουνα να είχα κι'άλλο απο κάτι τέτοιο καρτουνίστικο, πλακατζίδικο και ανάλαφρο με πειρατές. Απλώς είδα το στυλ ψιλοπαιδικό και φοβόμουν μην ήταν υπερβολικά παιδικό, αλλά μια χαρά είναι. Εμ, ολόκληρος Zoro το βλέπει. Ο δικός μας..Όχι αυτός με τα σπαθιά:hahaha: Τώρα ξέρω και ποιός είναι:hahaha:

Ωραίο ωραίο! Πάω στο 5 τώρα! Θα πέσει μαραθώνιος One Piece για πολύυυυυ καιρό!

Υ.Γ: Το soundtrack είναι καταπληκτικό! Όπως και όλα τα άλλα about this anime!

Θα δεις πάντως ότι το one piece δεν είναι τόσο ανάλαφρο όσο νομίζεις
Μπορεί να έχει την πλάκα του σε αρκετα σημεία αλλά σε επίσης αρκετά σημεία γίνεται πολλύ συγκινιτικο αλλά περνάει κι ωραία μυνήματα imo!
Θα το κταλάβεις πιστεύω κι από μόνη σου!
Γι'αυτό για μένα με λίγα λόγια είναι ο βασιλιάς των shonen!
Posted Image

#2852 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 07 June 2008 - 00:02

Shanks owns!!!FTW!!!!:riiight:

Τι άτομο!!! Τι έκανε για τον Luffy! Πω πω πω πω πωωωωω!!! ΠΟΡΩΣΗ!!!

Πάντα μου αρέσανε τα πειρατικά οπότε ήξερα οτι θα μου αρέσει. Όταν έπαιζα τα Monkey Island, ευχόμουνα να είχα κι'άλλο απο κάτι τέτοιο καρτουνίστικο, πλακατζίδικο και ανάλαφρο με πειρατές. Απλώς είδα το στυλ ψιλοπαιδικό και φοβόμουν μην ήταν υπερβολικά παιδικό, αλλά μια χαρά είναι. Εμ, ολόκληρος Zoro το βλέπει. Ο δικός μας..Όχι αυτός με τα σπαθιά:hahaha: Τώρα ξέρω και ποιός είναι:hahaha:

Ωραίο ωραίο! Πάω στο 5 τώρα! Θα πέσει μαραθώνιος One Piece για πολύυυυυ καιρό!

Καταλαβες ηδη απο μονη σου περι τι ειναι αυτο το ανιμε,δεν θα μπορουσα να τα εχω πει καλυτερα!!

Welcome aboard καταρχας:riiight:επιτελους η πρωτη γυνη στην παρεα;)

(καλα θα με ευχαριστεις μετα που σε εσπρωξα να το δεις:hehe:)

Οπως ειπες κι εσυ

Μουσικη:Τα σπαει απλα!!!!Και οσο πρωχωραει μην σου πω οτι βελτιωνεται ακομη περισσοτερο...πολλα τραγουδια τα χω κατεβασει και τα ακουω ακομη^^

Παιδικοτητα:Αυτο ξεγελαει τον κοσμο,το σχεδιο το κανει να φαινετε παιδικο,ενω δεν ειναι....αν εισαι φαν των πειρατικων ιστοριων(εγω ειμαι,τα Pirates of the Carribean τοσες φορες τα χω δει:P)ΠΡΕΠΕΙ να δεις το One Piece....η σειρα τα χει ολα,αστεια,μαχες,πολυ ωραιο κλιμα,μουσικες που τα σπανε...ακομα και συγκινητικες στιγμες....

Βεβαια εχει και μειωνεκτηματα οπως και να το κανουμε,ειδικα ενα ισως σε ενοχλησει λιγο πιο κει,αλλα με τπτ δεν σε κανει να βαρεθεις την σειρα...

Ειδες και επιτελους ποιος ειναι ο Zoro...χεχε μπορει να φαινετε σοβαρος αλλα πιο κει ειναι πολυ αστειος κι αυτος...αν και οχι ο καλυτερος σε αστεια,αλλα σαν μαχες ειναι απο τους καλυτερους...

Αυτα....τωρα που μπηκες,μια προειδοποιηση:

ΓΥΡΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!

Θα θες να βλεπεις ολο και περισσοτερα επεισοδια πιθανως(το κλιμα που σου μεταδιδει ειναι αξεπεραστο) και οσο προχωραει ακομα περισσοτερα μιας και το καθε αρκ τεινει να ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο....

Απλα μην το διαλυσεις,οπως καναμε κι εμεις γιατι μετα βαριεσαι να περιμενεις ενα την βδομαδα:P

Αυτα,καλος ορισες στην πειρατικη ζωη!!!

ΥΓ:Η ιστορια του Luffy με τον Shanks ειναι οντως απο τις καλυτερες...

"It's Only a Hand,the Important Thing is that You Are Alive!"

Δεν θα το ξεχασω ποτε....κι ουτε ο μικρος Luffy που απ αυτον πηρε την ιδεα να γινει πειρατης:)

#2853 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 07 June 2008 - 00:04

Το we are ειναι το μοναδικο op που ΚΑΘΕ φορα που το ακουω ανατριχιαζω:nod2:
α και Btw καλως ηρθες στην παρεα μας:ureshii:

#2854 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 07 June 2008 - 00:08

Το we are ειναι το μοναδικο op που ΚΑΘΕ φορα που το ακουω ανατριχιαζω:nod2:
α και Btw καλως ηρθες στην παρεα μας:ureshii:

Όντως Heli πραγματικά είναι το τραγούδι όπου ξεκινάει η περιπέτεια.
Για μένα πραγματικά θα μείνει ως all-time classic song!
Posted Image

#2855 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 07 June 2008 - 00:21

Το We Are το απλό είναι καλό. Εμένα όμως με ανατριχιάζει το 7 Strawhats version (το tv-size αλλά και το full). The best opening (ιδιαίτερα όταν τραγουδάει ο Luffy).

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#2856 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 07 June 2008 - 00:25

Το We Are το απλό είναι καλό. Εμένα όμως με ανατριχιάζει το 7 Strawhats version (το tv-size αλλά και το full). The best opening (ιδιαίτερα όταν τραγουδάει ο Luffy).

Ποιο λες RiDeLub?
Μπορείς να βάλεις κάποιο link από youtube plz?
Posted Image

#2857 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 07 June 2008 - 00:44

Είναι το opening των recap του Enies Lobby (279-283). To We Are που το τραγουδάνε οι Strawhats (που ήταν στην ομάδα μέχρι τότε) .

Εδώ το videaκι (είναι πρόχειρο, παλιότερα είχα βρει ένα που είχε και karaoke όλο το τραγούδι)
Spoiler:

Και αν το θέλετε έδω το Rapidshare link
http://rapidshare.com/files/120615794/We_Are_-7_Strawhats.zip.html
Βρίσκεται στο cd : One Piece - Super Best (10th Anniversary)

Το ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#2858 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 07 June 2008 - 00:49

Οντως τωρα που το πες το θυμιθηκα ποιο ειναι...ναι μου χε κανει κι εμενα ενυπωση τοτε...

Δλδ μ'αρεσει πολυ σαν αλλαγη αλλα θεωρω το original λιγο καλυτερο...

Μετα γενικως θεωρω καλυτερα

1.Brand New World
2.Kokoro No Chizu
3.We Are
3,5.We Are (Remix)
4.Hikari E
5.Believe
6.Bon Voyage
7.Jungle P
8.Crazy Rainbow Star

#2859 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 07 June 2008 - 01:20

Είδα μέχρι το 7. Μεγάλη μαμακία έκανε ο Buggy!:oo: Θα του αλλάξει τον αδόξαστο ο Luffy και καλά θα του κάνει!!:kill4u: Ano yaro! :madtodeath:

Δε χρειάζεται να είναι και πολύ βαρύ κάτι για να ξεκινήσω το κλάμμα.. Έκλαψα με το σκυλάκι και το μαγαζί:hahaha: Είμαι πολύ ευαίσθητη:emptyonexg1:

Θα συνεχίσω αύριο! Τα επόμενα 20 θα κάνουν καμμιά ωρίτσα να φορτώσουν! Πρέπει να κοιμηθώ...Θα ξυπνήσω σε 4 ώρες...Χα χα χα.

#2860 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 07 June 2008 - 01:34

Είδα μέχρι το 7. Μεγάλη μαμακία έκανε ο Buggy!:oo: Θα του αλλάξει τον αδόξαστο ο Luffy και καλά θα του κάνει!!:kill4u: Ano yaro! :madtodeath:

Καηλα βλεπω...that's good!!

Ο Buggy παντως ειναι απο τους μονιμους κακους,ακομα υπαρχει να σκεφτεις!!

Και απο τους πιο αστειους επισης...ειδικα πιο κει...

Δε χρειάζεται να είναι και πολύ βαρύ κάτι για να ξεκινήσω το κλάμμα.. Έκλαψα με το σκυλάκι και το μαγαζί:hahaha: Είμαι πολύ ευαίσθητη:emptyonexg1:

LoL,αν εκλαψες γι αυτα που να δεις πιο κει...ετοιμασε πακετα με χαρτομαντηλα!!!

The Good is Yet to Come!!

Θα συνεχίσω αύριο! Τα επόμενα 20 θα κάνουν καμμιά ωρίτσα να φορτώσουν! Πρέπει να κοιμηθώ...Θα ξυπνήσω σε 4 ώρες...Χα χα χα.

Ετσι,τετοια να ακουω:hehe:

Συντομα δεν θα μπορεις και να κρατηθεις απο το να βλεπεις κι αλλα,κι εγω ετσι εκανα..ελεγα αλλο ενα,αλλo ενα και μετα ειχα δει καμια 10αρια!!

Αντε καλη συνεχεια:drink:

#2861 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 07 June 2008 - 04:09

Πάνε τα 10! ΠΟΡΩΣΗ!!!

Αυτός που έχει κολλήσει στην όπισθεν, τι χαϊβάνι! Να αυτουπνοτίζεται!:hahaha:

Και

Spoiler:

#2862 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 07 June 2008 - 05:35

Ετσι Πωροση!!:head:

Kurahadol??

Πρεπει να το πηρες απο αλλους μεταφραστες(αν και μαλλον αυτο ειναι το αληθινο του ονομα) γιατι εδω ειναι γνωστος σαν Kuro...και θεωρειται απο τους πιο πανουργους και πονηρους πειρατες...

Ο Jango o υπνωτιστης,ειναι,επισημα κι απ τον mangaka,επηρεασμενος απο εναν γνωστο τραγουδιστη...καταλαβες ποιον??

Spoiler:

Οσο για τον Usopp...α ξερεις ηδη το γιατι λεγετε ετσι??

Ειχα ρωτησει καποια παιδια παλια και μου χαν πει οτι προερχεται απο

Uso(ψεμα)+Aesop(αισωπος)...επισης και η μυτη του ειναι μεγαλη για καλο λογο...:P

Να δουμε πως θα τον πιστεψουν οι χωρηκοι μιας και συνεχως φωναζε "λυκος"!!

Αντε και στα επομενα!!(ειδικα η ιστορια της Nami που δεν απεχει πολυ,θα σ'αρεσει αρκετα πιστευω...ειναι το πρωτο σοβαρο αρκ..)

#2863 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 07 June 2008 - 07:12

Ναι, Kuro λέγεται, αλλά το έπαιζε "Kurahadol" για την ojousama την αρρωστούλα. Ακόμα δε τον έχω χωνέψει ως Kuro...Crow?Lol...

Yep, uso είναι το ψέμα. Εμ, λες λες λες, να μια μύτη τώρα!:hahaha:

Χα χα, φαίνεται για τον υπνωτιστή θα έλεγα! Αφού περίμενα να γυρίσει και να κάνει "ΑΟΥ!!" κάπου ενδιάμεσα στον moon ή goonwalk που έκανε!

Όσο για τη Nami, μου τα έχει ψιλοσπάσει. Μανία με το θησαυρό! Άντε να τρέχει ο Λαστιχάκης να τη ξελασπώνει! Και ο Zoro μαζί ο κακόμοιρος!:wooi2:

Πρέπει να πέσω για ύπνο τώρα....8:11 και ακόμα δε κοιμήθηκα!! Θα πέσω για "βράδυ" τώρα! *insane laugh*

#2864 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 07 June 2008 - 10:02

Ναι, Kuro λέγεται, αλλά το έπαιζε "Kurahadol" για την ojousama την αρρωστούλα. Ακόμα δε τον έχω χωνέψει ως Kuro...Crow?Lol...

Yep, uso είναι το ψέμα. Εμ, λες λες λες, να μια μύτη τώρα!:hahaha:

Χα χα, φαίνεται για τον υπνωτιστή θα έλεγα! Αφού περίμενα να γυρίσει και να κάνει "ΑΟΥ!!" κάπου ενδιάμεσα στον moon ή goonwalk που έκανε!

Όσο για τη Nami, μου τα έχει ψιλοσπάσει. Μανία με το θησαυρό! Άντε να τρέχει ο Λαστιχάκης να τη ξελασπώνει! Και ο Zoro μαζί ο κακόμοιρος!:wooi2:

Πρέπει να πέσω για ύπνο τώρα....8:11 και ακόμα δε κοιμήθηκα!! Θα πέσω για "βράδυ" τώρα! *insane laugh*

@Orion19 επίσης πιστεύω πως θα πρόσεξες ότι ο jango μοιάζει με τον Michael Jackson!Ο ίδιος ο Oda έχει παδεχτεί ότι επηρεάστηκε από αυτόν και τον έφτιαξε!
Posted Image

#2865 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 07 June 2008 - 10:27

Έκλαψα με το σκυλάκι και το μαγαζί:hahaha: Είμαι πολύ ευαίσθητη:emptyonexg1:

Καλά έκανες, και γω το ίδιο....
Μην το ακούς τον αναίσθητο τον zoro..... :P
Αλλά έχει δίκιο, σε λίγο θα ρίξεις πολύ κλάμα
Spoiler:

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.