Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3430 replies to this topic

Poll: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 member(s) have cast votes)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 votes [16.67%] - View)

Percentage of vote: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 votes [47.22%] - View)

Percentage of vote: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 votes [4.63%] - View)

Percentage of vote: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 votes [15.74%] - View)

Percentage of vote: 15.74%

5. Γυναικες (7 votes [6.48%] - View)

Percentage of vote: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 votes [7.41%] - View)

Percentage of vote: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 votes [1.85%] - View)

Percentage of vote: 1.85%

Vote

#2836 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 05 June 2008 - 12:54

ι απλα να πας streaming

Streaming Εκανα Παντα,Τα Εβλεπα Με Τελεια Αναλυση!(Καλυτερη Απο Αυτη Των torrents)!:Blissfull:
Αλλα Οι Mother****ers Κλεισανε Το Site,Και Στα Υπολοιπα Εχει Χαλια Αναλυση!:erk:
Οποτε,Αναγκαζωμε Να Κατεβασω!!!:canthelp:

Berserk___Gatsu.jpg

#2837 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 05 June 2008 - 13:18

,Τα Εβλεπα Με Τελεια Αναλυση!(Καλυτερη Απο Αυτη Των torrents)!:Blissfull:

ιδια αναλυση ειναι τα επς απο τα τορρεντ...:nosey:...βασικα τα ιδια επς ανεβασμενα στο σαιτ ηταν:nosey:...rip stage6...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#2838 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1,233 posts

Posted 05 June 2008 - 13:23

ιδια αναλυση ειναι τα επς απο τα τορρεντ...:nosey:...βασικα τα ιδια επς ανεβασμενα στο σαιτ ηταν:nosey:...rip stage6...

Στο Onemoreanime.com Ειχε Πολυ Καλυτερη Αναλυση Απ'τα Torrents,Διοτι Ειχαν Χωρισει Τα Επεισοδια Σε 2 και 3 Parts!
Παντως Εμενα Μου Φαινοταν Καλυτερη!!!:stubborn:

Berserk___Gatsu.jpg

#2839 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 05 June 2008 - 13:36

Κοιτα το spam το εχουμε παει συννεφο στα τελευταια ποστ ( δεν βγαζω την ουρα μου απ' εξω) αλλα δεν αντεχω να μη στο πω! ΤΑ σαιτ αυτα εκ των οποίων το stage6 ηταν το κορυφαίο λειτουργούσαν ως εξής! Καποιο παιδί ανεβαζε στο σαιτ τα αρχεία που ο ιδιος ειχε κατεβασει απο torrent ή DDL . Δεν βελτιωνε την ποιότητα με κάποιο μαγικό τροπο!!!!! Πλέον η ποιότητα που κυκλοφορεί το ΟΡ ( hd 720p) είναι τέτοια που καθιστα απαγορευτικό το streaming χωρις τη δραματική μείωση της αναλυσης! Αν θες λοιπόν την καλυτερη δυνατη ποιότητα τότε πολύ απλά κατεβασε τα. Αν βαριεσαι τα torrent ΄να σου δωσω rapidshare links για ολα .

Το λυσαμε πιστευω , παμε παρακατω γιατι το μαμησαμε τελείως!
Posted Image

#2840 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1,233 posts

Posted 06 June 2008 - 17:01

Λοιπον Καινουργιο Θεμα!!!
Ποια Μαχη Θελετε Να Δειτε Μεταξυ Των Μελων Του Πληρωματος!

Εγω Θα Ηθελα Να Δω Zorro vs Luffy

Ναι Εχουν Παιξει Μεταξυ Τους Καμποσες Φορες,Αλλα Θελω Να Τους Δω Σε Εναν Αγωνα Με Νικητη Και Χαμενο!!!Ο Zorro Αν Και Δεν Εχει Devil Fruit Powers,Πιστευω Οτι Του Παει Ευκολα Κοντρα Του Luffy!Και Στους Προηγουμενες Μαχες Τους,Ο Zorro Εδειξε Οτι Μπορει Και Χωρις Τα Katana Του Να Τα Βγαλει Περα!!Χωρις Φυσικα Να Αμφισβητω Τις Δυναμεις Του Captain,Αλλα Πιστευω Ο Zorro Θα Μπορουσε Να Τον Νικησει!!
Posted Image(Εδω Περα Δειχνει Το Αντιθετο,Αλλα Τελως Παντων)
Γραψτε Μονο Απ'τα Μελη Του Πληρωματος!!!
Αντε Να Δουμε!

Berserk___Gatsu.jpg

#2841 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 06 June 2008 - 17:04

Rοbin vs Nami να παλεύουν γυμνές μέσα στη λάσπη!
Τι λέτε?
Posted Image

#2842 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 06 June 2008 - 17:06

Eγω ενα Zoro ή γενικα καποιος vs Robin θα θελα να δω πολυ....τελικα την εχουν αραγε αναρωτιεμαι και μπορουν να νικησουν τα χερια της ή ειναι ακομη πιο δυνατη(sorry για το spoiler αλλα you asked for it!!)??

Ειχαμε πολλες φορες την ευκαιρια να δουμε κατι τετοιο,οπως πχ στο Memory Filler Arc οπου
Spoiler:
θα τον σταματουσε ή θα εχανε??

Αλλα δυστυχως δεν μας δειξαν ποτε ενα κανονικο one-on-one....μαλλον γιατι ειναι γυναικα και δεν θα το επετρεπε ο Sanji!!

#2843 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 06 June 2008 - 17:07

Λοιπον Καινουργιο Θεμα!!!
Ποια Μαχη Θελετε Να Δειτε Μεταξυ Των Μελων Του Πληρωματος!

Εγω Θα Ηθελα Να Δω Zorro vs Luffy

Ναι Εχουν Παιξει Μεταξυ Τους Καμποσες Φορες,Αλλα Θελω Να Τους Δω Σε Εναν Αγωνα Με Νικητη Και Χαμενο!!!Ο Zorro Αν Και Δεν Εχει Devil Fruit Powers,Πιστευω Οτι Του Παει Ευκολα Κοντρα Του Luffy!Και Στους Προηγουμενες Μαχες Τους,Ο Zorro Εδειξε Οτι Μπορει Και Χωρις Τα Katana Του Να Τα Βγαλει Περα!!Χωρις Φυσικα Να Αμφισβητω Τις Δυναμεις Του Captain,Αλλα Πιστευω Ο Zorro Θα Μπορουσε Να Τον Νικησει!!

Γραψτε Μονο Απ'τα Μελη Του Πληρωματος!!!
Αντε Να Δουμε!

Δεν προκειται να γινει και εκτος απο αυτο ξερουμε ήδη τον νικητη.Στην περιπτωση που ειχαμε μια αντικειμενικη μαχη μεταξυ τους θα επρεπε να νικησει ο Zoro.
Θα ηθελα να δω μια μαχη με ευφυια και πιστευω οτι Ussop vs Franky ειναι μια καλη επιλογη.Και οι 2 μπορουν να χρησιμοποιησουν 1002 πραγματα για να νικησουν τον αντιπαλο(το εχουν αποδειξει πιστευω).:drink:

Επισης μια καλη μαχη σε στυλ dragonball (βουρ στον πατσα) θα ητανε Sanji vs Luffy.:wooi2:

#2844 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1,233 posts

Posted 06 June 2008 - 17:08

Rοbin vs Nami να παλεύουν γυμνές μέσα στη λάσπη!
Τι λέτε?

Τι Λεω????

Spoiler:

Berserk___Gatsu.jpg

#2845 sintar

sintar

*~_Ultra Baka_~*

• Members
  • 186 posts

Posted 06 June 2008 - 19:28

Καλα ενταξει πρεπει να δουμε και μια κανονικη μαχη Zoro-Sanji!!Αν και ειμαι Sanji fan πιστευω θα νικουσε ο Zoro:ill2:...
Affected by "I~must~not~stop~watching~Anime" disease!

Spoiler:

#2846 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 posts

Posted 06 June 2008 - 19:38

ussop με οπιον νανε εκτοs luffy που το ιδαμε ιδη πραγματικα τον παο απιστεφτα και εχει μεγαλες δυνατοτιτες
Posted Image
Spoiler:

#2847 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 06 June 2008 - 21:40

Λοιπόν, θα περιμένω να δω κάμποσα πριν μπω εδώ γιατί θα είναι γεμάτο spoilers, αλλά είδα το πρώτο και μου αρέσει πολύ!

Edited by Orion19, 06 June 2008 - 21:46.

#2848 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 06 June 2008 - 22:14

Λοιπόν, θα περιμένω να δω κάμποσα πριν μπω εδώ γιατί θα είναι γεμάτο spoilers, αλλά είδα το πρώτο και μου αρέσει πολύ!

Καλά Orion19 εφόσον σου άρεσε το πρώτο που να δείς τα άλλα!Να φανταστείς το πρώτο επισόδειο στο one piece είναι κάτι σαν filler episode!
Επίσης έλπιζω να στο μέλλον που θα έχεις δειόλα τα επισόδεια περνάς πιο συχνά απ'αυτό το thread κάθως όπως και να το κάνουμε χρειάζεται γυναίκες!
Posted Image

#2849 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 06 June 2008 - 23:11

Yay,you should 've told me!!!(επιτελους ψηθικες!!)

Καλα σ'αρεσε το πρωτο που πολεμανε με την πειρατηνα με το ροπαλο που ειχε μανια να της λενε οτι ειναι ομορφη??

Σκεψου οτι εμενα αυτο μου φανηκε αδυναμο για ξεκινημα και δεν με πορωσε αρχικα:P

Και εσενα σ'αρεσε???

OMG,τοτε θα λατρεψεις και τα υπολοιπα....μαλιστα συντομα εμφανιζεται και ο πρωτος crewmate,φυσικα ο Zoro!!Ο καλυτερος:wooi2:

Επισης οπως ειπε ο ichigo,το thread χρειαζεται γυναικες(συντομα ισως γινουν 2^^)

#2850 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 06 June 2008 - 23:44

Shanks owns!!!FTW!!!!:riiight:

Τι άτομο!!! Τι έκανε για τον Luffy! Πω πω πω πω πωωωωω!!! ΠΟΡΩΣΗ!!!

Πάντα μου αρέσανε τα πειρατικά οπότε ήξερα οτι θα μου αρέσει. Όταν έπαιζα τα Monkey Island, ευχόμουνα να είχα κι'άλλο απο κάτι τέτοιο καρτουνίστικο, πλακατζίδικο και ανάλαφρο με πειρατές. Απλώς είδα το στυλ ψιλοπαιδικό και φοβόμουν μην ήταν υπερβολικά παιδικό, αλλά μια χαρά είναι. Εμ, ολόκληρος Zoro το βλέπει. Ο δικός μας..Όχι αυτός με τα σπαθιά:hahaha: Τώρα ξέρω και ποιός είναι:hahaha:

Ωραίο ωραίο! Πάω στο 5 τώρα! Θα πέσει μαραθώνιος One Piece για πολύυυυυ καιρό!

Υ.Γ: Το soundtrack είναι καταπληκτικό! Όπως και όλα τα άλλα about this anime!