Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3430 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 ψήφοι [16.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 ψήφοι [47.22%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 ψήφοι [4.63%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 ψήφοι [15.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.74%

5. Γυναικες (7 ψήφοι [6.48%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 ψήφοι [7.41%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 ψήφοι [1.85%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.85%

Ψήφισε

#2821 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 00:04

Doesn't sound that bad to me...:drink:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2822 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 00:12

ρε παλικαρι μπες kaizoku να τελειωνεις...εχουν τρομερα seeds μιλαμε...

Kaizoku Fansubs

μετα για τορρεντς εδω τα εχει ολα

One Piece BitTorrent Downloads - One Piece HQ

και μην ακουσω για αθλια rmvb....:wis:

Μπηκα Στους Kaizoku Αλλα Για Τα Επεισοδια 141-150 Εχουν Αθλια Seeds Και Βαριεμαι Να Περιμενω Πολυ!

Οσο Για Τα rmvb,Im Sorry,But They Absolutely Suck!!!

Berserk___Gatsu.jpg

#2823 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 00:15

Μπηκα Στους Kaizoku Αλλα Για Τα Επεισοδια 141-150 Εχουν Αθλια Seeds Και Βαριεμαι Να Περιμενω Πολυ!

@GkLoc εγώ τότε ήμουν τυχερός γιατί στη σχολή μου με την super-duper ταχύτητα άφηνα το pc ανοιχτό από το πρωί,έκανα τις δουλιές μου(μαθήματα κ.λ.π.) και όταν επέστρεφα είχαν κατέβει!:nosey:!:drink::wis:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2824 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 00:15

Ε όχι δεν αντεχεται τετοια προσβολή...Zoro βαλε το γνωστό πόστ να γουσταρουμε :head::head::head:

Υ.Γ. : Βλεπω τον kenny να με κάνει φετες:dwarf:....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2825 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 00:18

@GkLoc εγώ τότε ήμουν τυχερός γιατί στη σχολή μου με την super-duper ταχύτητα άφηνα το pc ανοιχτό από το πρωί,έκανα τις δουλιές μου(μαθήματα κ.λ.π.) και όταν επέστρεφα είχαν κατέβει!:nosey:!:drink::wis:

That's Easy For You To Say!!!

My Parents Are So Lame!I Cant Do Nothing!!!

Berserk___Gatsu.jpg

#2826 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 00:37

@GkLoc
Αν θες Kaizoku και δεν βρίσκεις seed, ζήτα τα. Οι Kaizoku έχουν μεγάλο community από πίσω τους. Ενα παλικάρι σήμερα το πρωί ζήτησε το πρώτο
batch (1-10) στο forum τους και σκάσανε μύτη καμια 40 seeds.
Γενικά τα torrents τους έχουν κόσμο. Σπάνια βρήσκεις λιγότερους από 15 seeds σε torrent. Αν θες κάποιο συγκεκριμένο batch seedαρω και εγώ. Με τα πενηχρά μου 100Kb/s up βοηθάω όσο μπορώ...

Τι σύνδεση έχεις; Με πόσο περίπου κατεβάζεις από Kaizoku;

Edit: Θα seedαρω αλλά για καμια ώρα ακόμα απόψε.Αυριο πάλι.
Αν θελετε επεισόδια Kaizoku με rapidshare
μπείτε εδώ. Είναι 3 parts το κάθε ep.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RiDeLub: 05 Ιούνιος 2008 - 00:50

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2827 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 00:42

@GkLoc
Αν θες Kaizoku και δεν βρίσκεις seed, ζήτα τα. Οι Kaizoku έχουν μεγάλο community από πίσω τους. Ενα παλικάρι σήμερα το πρωί ζήτησε το πρώτο
batch (1-10) στο forum τους και σκάσανε μύτη καμια 40 seeds.
Γενικά τα torrents τους έχουν κόσμο. Σπάνια βρήσκεις λιγότερους από 15 seeds σε torrent. Αν θες κάποιο συγκεκριμένο batch seedαρω και εγώ. Με τα πενηχρά μου 100Kb/s up βοηθάω όσο μπορώ...

Πο,Πο,Δεν Το Ηξερα Αυτο!Thanks RiDeLub!Μπορεις,Αφου Θες,Να Μου Seedareis Το ΒATCH 131-140!΅Εχει Μονο 7 Seeds Και 30 Leechers!!!
Help!!

Berserk___Gatsu.jpg

#2828 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 01:02

oτι και να λεμε πιστευω οτι αμα το ΟΡ δν ειχε κατι τετοιες καταστασεις δν θα μας αρεσε κιολας...Φανταστητε τον Sanji τον Zoro τον Luffy και τον Ussop ας πουμε να τρωνε ξυλο και να μην ξανασηκωνονται για να νικησουν τον αντιπαλο ακομα και αν εχουν σπασει 10 πλευρα και 33 αλλα κοκαλα σε διαφορα σημεια του σωματος...:oo:

Μωρε απο το να πεφτουν κατω και να μην σηκωνονται καλυτερα ειναι,αλλα το πιο απλο ολα θα ητανε να μην βαζει ο oda πολυ extreme καταστασεις...

Δλδ γιατι ο zoro πχ στην arabasta να φαει χτυπιμα απο τον Mr.1 που εκοψε σε χιλιαδες κομματακια εναν τοιχο κι αυτον ενω ισα που τον αγκιξε??ή η περιστρεφομενη γροθια με τα μεταλλικα αγκαθια...αυτη θα του ειχε πεταξει ολα τα οργανα εξω...ενω εχει χασει απλα κανα λιτρακι αιμα(που και παλι δεν ειναι λιγο!)...

Θα πρεπε πολυ απλα να κανουν τις μαχες με πιο εξυπναδα,να τρωνε ξυλο στα ορια της λογικης,τωρα το παρακανουν....

Πχ οταν ενα χτυπημα ειναι πολυ επικυνδυνο,life threatening τοτε να το αποφευγουν πχ..και οταν ειναι δυνατο,αλλα οχι τοσο ωστε να πεθαινουν,τοτε να το τρωνε πχ...

Μαχες με πιο πολυ στρατηγικη και λιγοτερο unpsofable...

Ox...Serestrum έκανες την διαθήκη σου!Ακούω τον Zoro από μακριά να φονάζει Nani???????:oo::oo:

Ε όχι δεν αντεχεται τετοια προσβολή...Zoro

Naniiiii??:oo:Who said sthg about my rmvbs??:df13952b:

βαλε το γνωστό πόστ να γουσταρουμε :head::head::head:

Και φυσικά θα σου πετάξει το κλασικό copy -paste ρητό!

Ηρεμιστε ρε,το βαζω ολοκληρο μονο για τα νεα μελη που ειναι χαμενοι,για να τους εξηγησω την ολη κατασταση....για σας τα ρεμαλια,το link και πολυ σας ειναι:wis::hehe:

Ειμαι της αποψης οτι τα τωρινα με το thriller bark suckαρουν αρκετα...δεν ξερω γιατι τοσο drop στην ποιοτητα,ισως λογω των "διαφορετικων" χρωματων...

Αλλα τα παλια,μεχρι τελος Enies Lobby ηταν μια χαρα ποιοτητα,πολυ λιγο κατωτερη απο τα avi και με λιγοτερο απο την μιση χωρητικοτητα των avi...

Όσο αφορά την ερώτηση του poll ιδού ένα πιθανό σενάριο :hahaha: :

Posted Image

LοL,τι νομιζεις καπως ετσι θα τελειωσει!!:hahaha::hihi2:

(ειδατε και ποσα επεισοδια λεει ο luffy οτι θα ναι??:stubborn:)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 05 Ιούνιος 2008 - 19:46

#2829 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 01:08

Μωρε απο το να πεφτουν κατω και να μην σηκωνονται καλυτερα ειναι,αλλα το πιο απλο ολα θα ητανε να μην βαζει ο oda πολυ extreme καταστασεις...

Δλδ γιατι ο zoro πχ στην arabasta να φαει χτυπιμα απο τον Mr.1 που εκοψε σε χιλιαδες κομματακια εναν τοιχο κι αυτον ενω ισα που τον αγκιξε??ή η περιστρεφομενη γροθια με τα μεταλλικα αγκαθια...αυτη θα του ειχε πεταξει ολα τα οργανα εξω...ενω εχει χασει απλα κανα λιτρακι αιμα(που και παλι δεν ειναι λιγο!)...

Θα πρεπε πολυ απλα να κανουν τις μαχες με πιο εξυπναδα,να τρωνε ξυλο στα ορια της λογικης,τωρα το παρακανουν....

Πχ οταν ενα χτυπημα ειναι πολυ επικυνδυνο,life threatening τοτε να το αποφευγουν πχ..και οταν ειναι δυνατο,αλλα οχι τοσο ωστε να πεθαινουν,τοτε να το τρωνε πχ...

Μαχες με πιο πολυ στρατηγικη και λιγοτερο unpsofable...

Δυστυχώς σ'αυτό φταέι ο Toriyama!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2830 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 01:11

LοL,τι νομιζεις καπως ετσι θα τελειωσει!!:hahaha::hihi2:

(ειδατε και ποσα επεισοδια λεει ο luffy οτι θα ναι??:stubborn:)

Και Μακαρι Να Ειναι Τοσα!!!!
Μεχρι Να Τελειωσει Θα Εχουμε R.I.P(Εμεις,Τα Παιδια Μας,Εγγονια)

Imagine All The People,Dieing For One Piece!!!

Δυστυχώς σ'αυτό φταέι ο Toriyama!

NANI????
Aπο Που Και Ως Που Φταιει Ο Tori!!!Αν Θυμαμαι Καλα Στο Dragonball Ειχε Πολλα Deaths!!!
(Εκτος Και Αν Ενοωεις Την Apsofisia Του Γκοκου!!!)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 06 Ιούνιος 2008 - 01:32
merged

Berserk___Gatsu.jpg

#2831 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 01:21

NANI????
Aπο Που Και Ως Που Φταιει Ο Tori!!!Αν Θυμαμαι Καλα Στο Dragonball Ειχε Πολλα Deaths!!!

Ναι,αλλα εκει ανασταινονταν,γι αυτο τους σκωτοναν:P

Εδω αφου δεν ανασταινονται,δεν πεθαινουν καθολου...ωραια λογικη:bleh:

#2832 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 01:24

Ναι,αλλα εκει ανασταινονταν,γι αυτο τους σκωτοναν:P

Εδω αφου δεν ανασταινονται,δεν πεθαινουν καθολου...ωραια λογικη:bleh:

Toτε Να Διημουργησουν Τις PieceBalls:oo::oo::oo:, Για Να Ανασταινωνται Και Αυτοι!!!

Berserk___Gatsu.jpg

#2833 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 01:44

NANI????

Γιατί είχαν καμιά στατιγική οι μάχες στο dragonball?
Αυτό εννοώ!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2834 nick

nick

One Piece Addict

• Members
  • 136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 08:07

Όσον αφορά τα επεισόδια, εγώ συνιστώ torrents και μάλιστα Kaizoku και Vegapunk. Η καλύτερη ποιότητα για το καλύτερο anime! ;) Βέβαια υπάρχει μία "τρύπα", για τα επεισόδια 245-293, δυστυχώς εκεί πρέπει να συμβιβαστείς με κάποια άλλα Fansub Groups της σειράς! :(
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2835 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 09:07

ι απλα να πας streaming
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: