Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3430 replies to this topic

Poll: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 member(s) have cast votes)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 votes [16.67%] - View)

Percentage of vote: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 votes [47.22%] - View)

Percentage of vote: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 votes [4.63%] - View)

Percentage of vote: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 votes [15.74%] - View)

Percentage of vote: 15.74%

5. Γυναικες (7 votes [6.48%] - View)

Percentage of vote: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 votes [7.41%] - View)

Percentage of vote: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 votes [1.85%] - View)

Percentage of vote: 1.85%

Vote

#2761 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 03 June 2008 - 19:50

Με το γαλα γινεται καλα?Υπηρχε spoiler που δεν το ειχα ακουσει?:hmmm:

#2762 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 03 June 2008 - 19:53

δε μου αρεσει η επαναληψη...καταστρεφει μια συζητηση....αν θες να αγνοουμε ο ενας τον αλλο...:kakaka:...

και ο brook ναι...πινει γαλα και γινεται καλα...(αυτη η διαφημιση για τα γερα παιδια τριβελιζει στα αυτια μου...λαλ...)

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#2763 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 03 June 2008 - 19:55

Με το γαλα γινεται καλα?Υπηρχε spoiler που δεν το ειχα ακουσει?:hmmm:

Ειναι απο το manga δεν πρεπει να το χουν πει στο ανιμε ακομα(?)

Επισης ichigo στο προηγουμενο video τα εσπασε ο Chopper-John Cena-King Kong(!),o Ηulk Hogan ως Whitebeard και ο Dr.House ως Dr,Hilluluk...χαχα ο τελευταιος ηταν τελειος!!!

δε μου αρεσει η επαναληψη...καταστρεφει μια συζητηση....αν θες να αγνοουμε ο ενας τον αλλο...:kakaka:...

Δεν ηταν ακριβως επαναληψη,ηταν πιο full διατυπωμενη αποψη για να δειξω γιατι ειχα αυτες τις προτιμησεις και δεν μ'αρεσε η 6η..τοσες λεπτομερειες δεν ειχα γραψει την 1η φορα...

Αλλα ναι,γενικως αν γραψω κατι μη προσωπικο και σε ενοχλησει,απλα αγνωησε το:wis::bath:

#2764 Skyller

Skyller

One Piece Fan

• Members
  • 50 posts

Posted 03 June 2008 - 19:58

Δεν έχεις κ άδικο για τη διαφίμιση πολύ το τράβηξαν με το γάλα....
α και κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω το devil fruit που έφαγε τον φέρει πίσω στη ζωή 1 φόρα μόνο η πολλές???:hmmm:
Posted Image

GEAR SECOND
....

#2765 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1,763 posts

Posted 03 June 2008 - 20:00

μια και καλη...δλδ αμα πεθανει τωρα , τελος...

#2766 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 03 June 2008 - 20:01

Η 6η πάντως εμένα με χάλασε μόνο στα graphs της. Σαν υπόθεση κ.λ.π. με είχε καθηλώσει. Τώρα μετά μου αρέσε πολύ η 4η αλλά και η 5η (το curse of the black sword άμα θυμάμαι καλά). Και επίσης όλα τα special. Τις άλλες απλά τις είδα....

Edit: ηρεμείστε με τα posts ρε, σε λίγο θα περάσουμε την τρύπα....

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#2767 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1,763 posts

Posted 03 June 2008 - 20:04

την 8 μη δειτε και ολα καλα....ειναι η απολυτη αποτυχια των αποτυχιων στην ιστορια της αποτυχιας...αθλια/αταιριαστα εφε...@%##$μενες σκηνες....αλλαγες...

μη τη δειτε!!!!!!:fromabove:

#2768 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 03 June 2008 - 20:05

την 8 μη δειτε και ολα καλα....ειναι η απολυτη αποτυχια των αποτυχιων στην ιστορια της αποτυχιας...αθλια/αταιριαστα εφε...@%##$μενες σκηνες....αλλαγες...

μη τη δειτε!!!!!!:fromabove:

Βασικά δεν θα δουν και κάτι νέο.....

#2769 sintar

sintar

*~_Ultra Baka_~*

• Members
  • 186 posts

Posted 03 June 2008 - 20:08

την 8η που την ειδα χτες,νταξει δν θα την ελεγα τοσο αποτυχημενη.Δν ηταν καλη σαν ταινια αλλα για να θυμηθεις τι γινοταν στο arc εκανε κατι.Οντως παντως οι αλλαγες που καναν ηταν λιγο σπασιμο και η ταινια εξελισοταν πολυ αποτομα...
Affected by "I~must~not~stop~watching~Anime" disease!

Spoiler:

#2770 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 03 June 2008 - 20:10

Αυτη που ειχε θεμα την Αραμπαστα ηταν μεγαλη μουφα. Ενωσαν τα αντιστοιχα επεισοδια απο το anime.

Posted Image

#2771 Skyller

Skyller

One Piece Fan

• Members
  • 50 posts

Posted 03 June 2008 - 20:10

Εμένα η μόνη π δεν μ άρεσε είναι εκείνη με το λουλούδι... (δεν θυμάμαι ποιά είναι)
πολλά πράγματα μ μπέρδεψαν μέχρι λίγο πριν το τέλος δεν είχα καταλάβει τπτ...
και στο τέλος όμως πάλι όχι όλα...
η 9 που θα είναι με drum island δεν μου φαίνεται κ τπτ το σπουδέο αφού στην υοσία θα είναι επανάληψη όπως είναι και η 8... αυτή που περιμένω να είναι πολύ καλή είναι η 10 αφού άκουσα πως θα είναι μέσα και ο Brook...:wooi2:
Posted Image

GEAR SECOND
....

#2772 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 03 June 2008 - 20:15

Αυτη που ειχε θεμα την Αραμπαστα ηταν μεγαλη μουφα. Ενωσαν τα αντιστοιχα επεισοδια απο το anime.

Επισης ολα ηταν πολυ βιαστηκα...ολο το Arabasta σε 1,5 ωρα δεν βγαινει!!

Παρ ολα αυτα ξεχωρησα την μαχη Zoro-Mr.1..στην 8η ηταν πιο fast paced και με πορωσε πιο πολυ απο το ανιμε:head:...οχι οτι και του ανιμε δεν ηταν καλη,αλλα της 8ης ηταν πιο stylish...

#2773 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1,763 posts

Posted 03 June 2008 - 20:18

Εμένα η μόνη π δεν μ άρεσε είναι εκείνη με το λουλούδι... (δεν θυμάμαι ποιά είναι)
πολλά πράγματα μ μπέρδεψαν μέχρι λίγο πριν το τέλος δεν είχα καταλάβει τπτ...
και στο τέλος όμως πάλι όχι όλα...
η 9 που θα είναι με drum island δεν μου φαίνεται κ τπτ το σπουδέο αφού στην υοσία θα είναι επανάληψη όπως είναι και η 8... αυτή που περιμένω να είναι πολύ καλή είναι η 10 αφού άκουσα πως θα είναι μέσα και ο Brook...:wooi2:

την 6 λες!!!

στην 9 εχω δει πολλα τρελα...οπως...Robin,Franky,Sunny,Gear 2nd,νεοι κακοι...και ενα τεραστιο τερας....αρα δεν ειναι ενα απλο ριμεικ...

και στην 10 ο brook ειναι το τελ. που με νοιαζει...shanks,garp,wb....

#2774 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 03 June 2008 - 20:21

Δεν μπορω να καταλαβω ποιος ηταν ο λογος να κανουν μια ταινια που ουσιαστικα ειναι επαναληξη προηγουμενων επεισοδιων. 0 φαντασια. Η ταινια θα αποτυχει ετσι και αλλιως.
Το ιδιο πραγμα εχω παρατηρησει οτι το κανουν και με τα Gundam. Πολλες ταινιες και specials ειναι απλες επαναληψεις.

Posted Image

#2775 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 03 June 2008 - 20:22

Ακούγεται ότι ο gold lion (ή gol d. lion θα προτιμούσα.....) είναι αυτός π έπιασε τον gol d. roger. Λέτε να ισχύει?