Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3430 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 ψήφοι [16.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 ψήφοι [47.22%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 ψήφοι [4.63%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 ψήφοι [15.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.74%

5. Γυναικες (7 ψήφοι [6.48%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 ψήφοι [7.41%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 ψήφοι [1.85%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.85%

Ψήφισε

#2656 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 19:18

Καλα αντι να διαβαζεις το manga μας δαινονιζεις καλοκαιριατικα με Hentai?

Whoa!!:oo:Σιγα με τις κατηγοριες,δεν ειπα οτι το διαβαζω,απλα το πηρε το ματι μου τυχαια σε ενα site και δεν ηξερα οτι κυκλοφορουσαν και για One Piece...(I'm not a Hentai fan!!)

Οσο για το manga,εχω εξηγησει γιατι δεν το διαβαζω!!:wooi2:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 31 Μάιος 2008 - 19:30

#2657 dDrow

dDrow

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 19:34

ρε παιδιά μου λέτε και 'μενα με ποιά subs βλέπετε το one piece; Αρχισα με kaizoku fansubs , και εχει subάρει μεχρι το 243:OMG3: , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧEΙΑΑΑΑ:roar:
(δεν διαβάζω previous posts φοβούμενος μη πέσω σε κανα spoiler... ή απλα βαριέμαι :)
τέσπα ,πείτε asap pl0x

#2658 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 19:36

anidb is your friend:drink:
Πηγαινε στο One piece και δες απο κατω τα fansubgroups που εχουνε ασχοληθει:congrats:

#2659 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 19:40

Ή....

Το γνωστο ρητο(ε Heli?:P)

*Copied*

Μπορεις να κανεις οπως κανω εγω..

..δλδ να τα κατεβαζεις μεσω megaupload που εμενα μου δινει πολυ πιο γρηγορες ταχυτητες απο τα torrents(και οσο για τον χρονικο περιορισμο,αν εχεις απλο dial up modem μπορεις πολυ απλα να κλεισεις την συνδεση σου με το internet και να την ξαναανοιξεις αμεσως,αν ολα πανε καλα και εχεις το καταλληλο modem η διεθυνση IP σου θα αλλαξει και το megaupload δεν θα σε αναγνωρισει και μπορεις να κατεβασεις αμεσως,χωρις να περιμενεις 20-30 λεπτα)...

το αλλο που κανω ειναι οτι κατεβαζω σε rmvb αρχεια και οχι σε avi...τα avi του One Piece πιανουν κατα μεσω ορο 200-300mb απ οσο θυμαμαι(γυρo στα 230 mb ειναι το standard αν θυμαμαι καλα)...πολυς χωρος και θα σου γεμισει ειτε το σκληρο σου ειτε πολλα dvd...αν ενω κατεβασεις σε rmvb,οπως κανω εγω,αυτα πιανουν απο 60 μεχρι 90 mb το πολυ(συνηθως γυρω στα 70-80)....ειδες ηδη την διαφορα με το χωρο...και οσο με την ποιοτητα,οι διαφορες ειναι παρα πολυ μικρες...ναι,τα avi ειναι λιγο καλυτερα αλλα θα το παρατηρησεις πολυ λιγο,καθως και τα rmvb εχουν μια χαρα ποιοτητα...

Αν μ'ακουσεις και θες επεισοδια rmvb με megaupload,πηγενε εδω(που εχει και τα specials και τις ταινιες,και αξιζει να τα χεις κι αυτα):

One Piece Download

Ελπιζω να βοηθησα:D

#2660 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 20:00

Ή....

Το γνωστο ρητο(ε Heli?:P)

*Copied*

Μπορεις να κανεις οπως κανω εγω..

..δλδ να τα κατεβαζεις μεσω megaupload που εμενα μου δινει πολυ πιο γρηγορες ταχυτητες απο τα torrents(και οσο για τον χρονικο περιορισμο,αν εχεις απλο dial up modem μπορεις πολυ απλα να κλεισεις την συνδεση σου με το internet και να την ξαναανοιξεις αμεσως,αν ολα πανε καλα και εχεις το καταλληλο modem η διεθυνση IP σου θα αλλαξει και το megaupload δεν θα σε αναγνωρισει και μπορεις να κατεβασεις αμεσως,χωρις να περιμενεις 20-30 λεπτα)...

το αλλο που κανω ειναι οτι κατεβαζω σε rmvb αρχεια και οχι σε avi...τα avi του One Piece πιανουν κατα μεσω ορο 200-300mb απ οσο θυμαμαι(γυρo στα 230 mb ειναι το standard αν θυμαμαι καλα)...πολυς χωρος και θα σου γεμισει ειτε το σκληρο σου ειτε πολλα dvd...αν ενω κατεβασεις σε rmvb,οπως κανω εγω,αυτα πιανουν απο 60 μεχρι 90 mb το πολυ(συνηθως γυρω στα 70-80)....ειδες ηδη την διαφορα με το χωρο...και οσο με την ποιοτητα,οι διαφορες ειναι παρα πολυ μικρες...ναι,τα avi ειναι λιγο καλυτερα αλλα θα το παρατηρησεις πολυ λιγο,καθως και τα rmvb εχουν μια χαρα ποιοτητα...

Αν μ'ακουσεις και θες επεισοδια rmvb με megaupload,πηγενε εδω(που εχει και τα specials και τις ταινιες,και αξιζει να τα χεις κι αυτα):

One Piece Download

Ελπιζω να βοηθησα:D

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2661 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 20:03

Spoiler:

(συμπληρωνω)...there is a new fan!!!!

Τι να κανουμε,αποκλειεται να το βρουν στα παλια ποστ!!Τους βοηθαω...

#2662 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 00:44

ο εχοντας τους 2 χητονες πρεπει παντα να δινη τον 1
πρεπει να κολαει καπος με..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από kith: 01 Ιούνιος 2008 - 01:05

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#2663 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 01:08

Για Πασαρετο Και Απο Εδω!!!:orly:
Με Εχει Φαει Η Περιεργεια!!!:erk:

Berserk___Gatsu.jpg

#2664 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 01:11

Θαυμαστε την αθλιοτητα του ελληνικου dub
Youtube Video

Ελεος, ειδικα αυτο το opening ειναι λες και αρχιζει η κοκκινοσκουφιτσα. Και μην σχολιασω τις φωνες, η μια χειροτερη απο την αλλη, μονο για ανιμε δεν ειναι... Δλδ μπροστα στα αυθεντικα...

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#2665 rahxephon

rahxephon

"Hokuto stinken my ass!!!

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 01:17

Απλα αθλιο....Εχεις απολυτο δικιο...

#2666 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 01:22

Το χουμε ξαναπει,αλλα βασικα εμενα μ'αρεσε που διατηρησαν τον original ρυθμο τουλαχιστον(αν το αλλαζαν θα ταν πολυ χειροτερα)...επισης τα αυθεντικα ονοματα (Drake,BlackJack,Gus κλπ) τα περισσοτερα τα βρηκα πιο ταιριαστα για το ευρωπαικο κοινο...

Μαλιστα στην αρχη δεν μου καθονταν τα ιαπωνικα ονοματα!!

Τωρα πια εννοειται οτι ψηφιζω ιαπωνικα!!

Επισης οι φωνες εννοειται καλυτερες οι ιαπωνικες,ασυγκριτες!!

#2667 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 01:26

Πο,Πο:oo:
Περιμενα Ο Luffy Να Πεταξει Κανενα <Pokemon ΕΠΙΘΕΣΗ!!!>:hahaha:
Tι Ειναι Αυτη Η Φωνη Του Ζoro,Ουτε Δικηγορος Να Ειτανε!!!:hahaha:
Greek Dub-SUCKSSSS!!!

(Αν Και Παλια Που Το Εβλεπα Στο ΑΛΤΕΡ,Δεν Ειχα Κανενα Προβλημα να Τους Ακουω!)

Αλλα Τωρα-NO F***ING WAY!!!:df13952b:

Berserk___Gatsu.jpg

#2668 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 03:28

Looool
Θα πώ κάτι off-topic αλλα θέλω κάπου να το πω...

Έκατσα και είδα το 356 σε απ' ευθείας προβολή (από Ιαπωνία). Καταρχήν προβάλεται Κυριακή 9:30-10:00 που σε ώρα Ελλάδας είναι 03:30-04:00 (ξημέρωμα).

Το επεισόδιο μου άρεσε πολύ, παρότι δεν κατάλαβα (σχεδόν) τίποτα από τους διαλόγους.
Episode Spoilers
Spoiler:

Είναι πολύ καλή φάση πιστεύω και αξίζει να το κάνει κάθε OP fan. Αν έχετε νωρίτερα διαβάσει και το αντιστοιχο manga chapter τότε θα καταλάβετε πάρα πολλά.

Οι διαφημήσεις των Γιαπωνέζων φαίνονται περίεργες και αστείες.
Κορυφαίο όλων στην προτελευταία διαφήμηση πριν το opening, εκει που άκουγα Γιαπωνέζικα ξαφνικά μιλάγαν Ελληνικά (!). Σαν να μην εφτανε αυτό όπως ακουγα είπε στα Ελληνικά: "και έκανε τόσο κρύο που φοβόμουν μην φάω κάνα π!@#$0" (!!!!). Μιλάμε έμεινα όταν το άκουσα. Η διαφήμηση στο τέλος εμφάνισε ενα προιόν με το όνομα pucho.

Είναι τρελοί αυτοί οι Ιάπωνες......
Περιμένω raw (το πρώτο θα έχει βγεί ως τις 11:00) + subs.
Πως θα αντέξω ως το 357 και με την εξεταστική στην μέση....

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2669 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 03:32

Αυτο δεν θα το λεγα καθολου offtopic!!!

Αντε με το καλο να δουμε και το 356,ας ελπισουμε να μην αργησει οπως το 355,θα μας φανε οι INP!!

#2670 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 03:40

Σχετικα με το Puccho

Youtube Video

Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα