Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Πο,Πο Τα 7 Λεπτα Στο Arabasta Arc,Μου Φυμισανε Τα 5 Λεπτα Στο Dragonball Z Στον Πλανητη Namecc,Καλα 3 Επεισοδια Επιασαν 7 Λεπτα Κανονικης Διαρκειας Anime,Tespa,Και Αυτη Η Βομβα Τη Σκατα Βομβα Ηταν (Που Δηθεν Θα Τους Σκοτωνε Ολους)Και Δεν Μπορεσε Να Σκοτωσει Τον Pell Που Την Κουβαλουσε! ΕΛΕΟΣ
Πολους Αθανατους Εχει Το One Piece Και Δεν Μου Αρεσει!:df13952b:
Καλο ειναι να το συνηθησεις γιατι εχεις να δεις πολλα τετοια ακομα...ουτε εμενα μ'αρεσει...κατι τετοια ειναι που καταστρεφουν το One Piece και το κανουν να φαινετε παιδικο...και και παλι τι θα γινοταν αν πεθαινε ο pell??θα στενοχωριομουν αλλα πιο πολυ στενοχωρεθηκα που δεν πεθανε...αν ηταν να μην πεθανει ας τον εβαζαν σε μια πιο πιστευτη κατασταση...
Αλλα εχεις να δεις πολλα τετοια ακομα,στο ξαναλεω...get used to it!There's no other way...
(εμεις το λεμε unpsofable mode!)
Το One Piece εχει κι αλλα τοσα καλα,αυτο οχι ομως...
Ξερει κανεις αν εχει βγει το 355 με υποτιτλους?
Μας εχουν βαλει στην μεγαλη αναμονη και οι animeSS και οι INP..και μαλιστα μερικοι πανε και τους πρηζουν κανονικα στο forum για το ποτε θα βγαλουν τα επεισοδια (οχι σαν εμας τα καλα παιδια που το κανουμε απο δω)και τα πηραν λιγο μερικοι,κοιτα τι εγραψαν πριν μερικες ωρες...
Spoiler:
"Since none of you littlefucks seems to get why I keep deleting off-topic comments related to One Piece, I'll spell it out for you, and add a little bit to it;
DON'T ASK FOR IT
Anyone who will ask for it, anyone who is gonna flame anyone asking for it, anyone who's gonna be sucking up to us by flaming those flaming us or asking us for it will be BANNED from commenting. Yes, I'm talking about you.
Yes, we will sub it. Yes, it will be released. No, we have no ETA on it. No, we're not gonna be sped up by your flaming. Yes, you're annoying.
And thanks for wasting my time!"
Τωρα ηρεμισαν ομως και βγαλανε το little fucks και ειπαν οτι δουλευουν πανω σ'αυτο...ε δεν πειραζει που αργησανε θα τα παρουμε μαζι με το 356 ή κοντα τουλαχιστον...
Τωρα ηρεμισαν ομως και βγαλανε το little fucks και ειπαν οτι δουλευουν πανω σ'αυτο...ε δεν πειραζει που αργησανε θα τα παρουμε μαζι με το 356 ή κοντα τουλαχιστον...
Καλα Που Δεν Εχω Φτασει Ακομα Εκει,Οποτε Δεν Εχω Τετιο Προβλημα Εγω!!!Ακομα.......
Πο,Πο Τα 7 Λεπτα Στο Arabasta Arc,Μου Φυμισανε Τα 5 Λεπτα Στο Dragonball Z Στον Πλανητη Namecc,Καλα 3 Επεισοδια Επιασαν 7 Λεπτα Κανονικης Διαρκειας Anime,Tespa,Και Αυτη Η Βομβα Τη Σκατα Βομβα Ηταν (Που Δηθεν Θα Τους Σκοτωνε Ολους)Και Δεν Μπορεσε Να Σκοτωσει Τον Pell Που Την Κουβαλουσε! ΕΛΕΟΣ
δες και τα 10 δευτερολεπτα του Ιτσιγκο στο Μπλιτς (-Πλατς )
Oι AnimeSS καλοί είναι; εννοώ καλύτεροι από INP; Δεν 'εχω δει κανένα επεισόδιο μεταφρασμένο από αυτούς...
Οι animess έχουν softsubs(απλό κείμενο)ενώ οι INP έχουν hardsubs(οι επιτηέσεις χροματίζονται)!Οι inp αυτή τη στιγμή είναι οι χειρότεροι hardsubers και οι animess οι καλύτεροι softsubers!Διαλέγεις και παίρνεις!
P.S. HeLlRaiDeR ακόμα να κάνεις την προπαγάνδα σου για τους inp?
Για οσους δεν εχουν ξεκινησει το manga η σκεφτονται να το σταματησουν (Ακους Ζορο)
χεστε το thriller bark.
Μιλαμε για κοσμοιστορικα γεγονοτα στο manga.