εχο ακουση οτι στο 4kids ο sanji εχει γλυφιτζουρι αντι για τσιγαρο ισχυοι?
[YOUTUBE]http://youtube.com/watch?v=RBUOqFXRa00[/YOUTUBE]
Posted 30 May 2008 - 17:47
εχο ακουση οτι στο 4kids ο sanji εχει γλυφιτζουρι αντι για τσιγαρο ισχυοι?
Posted 30 May 2008 - 17:48
" Responsible for my Brain Tumor
4Kids Entertainment "
Ευτυχώς που δεν ζούμε Αμερική για κάτι τέτοια. Έχω δει τα περισσότερα λάθη της 4Kids και κατανοώ γιατί υπάρχουν Αμερικάνοι που σιχένονται φανατικά το OP (κρίνοντας μόνο από το dub).
Ευτυχώς που η Funimation πήρε τα δικαιώματα για αυτούς που θέλουν μια συλλογή για το OP τους. Ήδη έχουν βγεί τα πρώτα 13 eps (Season 1 Part 1).Θα τα αγόραζα αλλά θεωρώ την τιμή απαγορευτική (ακόμα...)
@sefiroth
Όντως, καλά το λές. Όμως η φωνή στο Shippuuden έχει λίγο διαφορετικό τόνο από τον συνηθησμένο. Ε όπως και να το κάνεις σαν τον Zoro κανείς...
Τελος,να πω οτι Παρασκευη και ακομη τπτ απο τους φιλους μας τους μεταφραστες....αρχισω και ανυσηχω κι εγω που εχω και 2 επεισοδια καβατζα
Posted 30 May 2008 - 17:54

Posted 30 May 2008 - 18:48
"Since none of you little fucks seems to get why I keep deleting off-topic comments related to One Piece, I'll spell it out for you, and add a little bit to it;
DON'T ASK FOR IT
Anyone who will ask for it, anyone who is gonna flame anyone asking for it, anyone who's gonna be sucking up to us by flaming those flaming us or asking us for it will be BANNED from commenting. Yes, I'm talking about you.
Yes, we will sub it.
Yes, it will be released.
No, we have no ETA on it.
No, we're not gonna be sped up by your flaming.
Yes, you're annoying.
And thanks for wasting my time!"
Edited by Zoro, 30 May 2008 - 22:38.
Posted 30 May 2008 - 18:50

Posted 30 May 2008 - 19:09
Κοίτα να δεις!Τους τσιγκλάς λίγο και ψαρώνουν αμέσως!sorry αλλα μαλλον πρωτα το Nοein εκλεψε τη φωνουλα σας
:fromabove:
Πραγματικα ειστε αθεοφοβοι! (Με την καλη εννοια).
Posted 30 May 2008 - 19:15
μαλιστα μου φαινετε καπου ειχε παρει το ματι μου οτι την εκανε γυναικα!!)
Posted 30 May 2008 - 19:28
Posted 30 May 2008 - 20:58
καλα η 4κιντς ειναι αστεια υποθεση...αλλα και στο πρωτοτυπο ιαπωνικο...γυναικα κανει τον luffy....ψαξε animenewsnetawork....θα τους βρεις ολους...
Και στο ελληνικό γυναίκα τον έκανε!Τον έχει η μοίρα του!Ζορο πάντως στο ιταλικό απ'ότι ξέρω τον έκανε άντρας!
Posted 30 May 2008 - 21:05

Posted 30 May 2008 - 22:31
Βούλα Κώστα λεγόταν!
Edited by Zoro, 30 May 2008 - 22:38.
Posted 31 May 2008 - 00:38
Και στο original, γυναίκα κάνει τη φωνή του Luffy. >.<Και μιας και το φερε το θεμα,δειτε πως ειχε κανει η 4kids την φωνη του Luffy(μαλιστα μου φαινετε καπου ειχε παρει το ματι μου οτι την εκανε γυναικα!!)...και σαν να μην εφτανε που ειναι ενοχλητικη,δειτε και μερικες αλλαγες που κανανε για να γινει πιο "παιδικο",οπως η πρωτη σκηνη του video με τα "βληματα" του Don Krieg...

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||