Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 29 May 2008 - 21:26
Περιέχει και μερικές από τις αγαπημένες μου σκηνές όπως:
This fine tempered snake
Τη σκηνή που ονειρεύεται ο zoro, ξυπνάει και λέει watch out και μετά ξανακοιμάτε.. (My fav)
και πολλές άλλες
[YOUTUBE]http://youtube.com/watch?v=tg9ZDPsh7I8[/YOUTUBE]
Posted 29 May 2008 - 21:27

Posted 29 May 2008 - 21:39
No movement huh?Let's revive the thread μιας και σκεφτηκα ενα καλο θεμα...
Ποια ειναι η αγαπημενη σας στιγμη/επεισοδιο του One Piece??
Εγω ξεχωριζω 2...
Ενα ειναι οταν ο Enel χτυπαει για πρωτη φορα τον Luffy με κεραυνο (και μετα και 2η)..αφου φυγει ο καπνος να βλεπεις την εκφραση του Luffy που δεν καταλαβε τι γινοταν και τον Enel να ναι τρομοκρατημενος..και μετα που νομιζε οτι και παλι δεν μπορουσε να τον αγκιξει και του δινει o Luffy μια κλωτσια στην κοιλια,ριχνωντας τον κατω..
Επισης και λιγο πιο πριν που ο Luffy αρχισε να του λεει:
"Just because you're God that gives you the right to do anything??"
"I'm Gonna Kick your Ass!"
Γενικα επειδη μεχρι τοτε ο Enel ηταν ανικητος,ουτε να τον αγκιξουν δεν μπορουσαν,ειχε θολωσει το μυαλο μου και ελεγα,μα καλα αυτον πως θα τον νικησει ο Luffy?(και δεν ειχα σκεφτει αυτο που εγινε τελικα)..
Οταν ειδα την σκηνη εμεινα...μπραβο Oda-sensei,ειπα μεσα μου,10/10 η σκηνη...
Επισης,μια αλλη κλασικη σκηνη,ειναι η ολη εισοδος των Mugiwara στο Enies Lobby μεχρι και το γνωστο "I Wanna Live" της Robin..μεχρι εκει ομως,απο κει και περα μειωθηκε λιγο η ποιοτητα του chapter..δλδ παλι πολυ καλο ηταν,αλλα μεχρι εκει ηταν ΤΕΛΕΙΟ απλα...10/10 και η σκηνη αυτη...
Εσεις τωρα..(να δω τι θα πουν μερικοι lordofblues,Heliraider,Ichigo,SirJim,Ridelub κλπ^^)
Ρε παιδια θυμαστε που ειχαμε βρει ολα εκεινα τα video απο youtube.
Επειδη ειναι δυσκολο να τα εντοπιζεις σε 160 pages δεν βαζετε τα links στο
Group μας.
.aNiMe//GR Forums - One Piece
Posted 29 May 2008 - 21:44
Άντε πάρτε ένα videaki...
Περιέχει και μερικές από τις αγαπημένες μου σκηνές όπως:
This fine tempered snake
Τη σκηνή που ονειρεύεται ο zoro, ξυπνάει και λέει watch out και μετά ξανακοιμάτε.. (My fav)
και πολλές άλλες
LoL κορυφη το this fine tempered snake!!!
Και το αλλο που ξυπναει...οπως επισης και οταν νομιζε οτι καταλαβε οτι ειναι ο Foxy:
"Are you his sister??":nanana:
Παντως θα προσπθεσω οτι τα αστεια πιστευω ηταν ολα πολυ καλα μεχρι το τελος του Skypiea....απο κει και περα ηταν πιο αδυναμα,χωρις να σημαινει οτι δεν υπηρχαν καλα,απλως ηταν λιγοτερα απο πριν...
αυτα του enies lobby πχ δεν μου αρεσαν τοσο πολυ οσο τα παλια...απο την αλλη ομως πηραμε καλυτερη ιστορια...
(επισης κορυφαια και η "ιρλανδικη" μουσικη που ειχε στην σκηνη με το Davy Back Fight...δεν ξερω πως αλλιως να την πω,αλλα ιρλανδικη μου θυμιζει..)
LoL που το θυμηθηκες αυτο το ποστ μου??!!!ειναι παμπαλαιο...Ρε παιδια θυμαστε που ειχαμε βρει ολα εκεινα τα video απο youtube.
Επειδη ειναι δυσκολο να τα εντοπιζεις σε 160 pages δεν βαζετε τα links στο
Group μας.
.aNiMe//GR Forums - One Piece
OK θα βαλω τπτ στο group οταν μπορεσω...
Posted 29 May 2008 - 21:47
(επισης κορυφαια και η "ιρλανδικη" μουσικη που ειχε στην σκηνη με το Davy Back Fight...δεν ξερω πως αλλιως να την πω,αλλα ιρλανδικη μου θυμιζει..)
Γενικά η μουσική επένδυση του one piece είναι εξαιρετική...
Και η μάχες και τα jokes και τα happiness hours μαμάνε...
π.χ. σε ποιόν δεν αρέσει η μουσική σε στυλ σαλούν με το πιάνο που βάζουν συχνά?
(όπως στο πλοίο που βρήκαν τον brooke ή στη pub που ήταν ο shanks όταν ήταν μικρός ο luffy....)
Posted 29 May 2008 - 22:23
όποιος μπορεί να το βρει ας το βάλει παρακαλώ....

GEAR SECOND....
Posted 29 May 2008 - 22:34

Posted 29 May 2008 - 23:00
"thank you baby"
Ωραίο και το video απο 212-215 έχει πολλές κορυφαίες στιγμές όπως το:
"would you use that Moron Moron beam again?" που είναι το αγαπημένο μου!!!
Επίσης μου αρέσει πολύ όταν Luffy vs Ussop που όλοι ειναι σοβαροί και ο Zoro λεει στον Chopper: "καλύτερα να πας μεσα" , στην αρχή!!! και μετά απο λίγο ο Ussop λέει στον luffy "I have 8000 followers" ο chopper τον πιστεύει για άλλη μια φορά και ο Zoro του λέει: εγώ σου είπα να πας μέσα... ΚΟΡΥΦΗ!!!

GEAR SECOND....
Posted 29 May 2008 - 23:10
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2_tjSgnwFgc[/youtube]
Sanji-The Ladies Man!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VUtFyXVpNSk&feature=related[/youtube]
Luffy-Baka!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dJOU1-ZDIRQ[/youtube]
Zoro-The Sleepy!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YANd3Rag1WU&feature=related[/youtube]
One Piece-Some Of The Funniest Moments Ever!!!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7HONl-653vQ[/YOUTUBE]
Edited by GkLoc, 29 May 2008 - 23:27.
Posted 29 May 2008 - 23:22
Five Tons!!!(εκει που ο Chopper του λεει μια "Reaallyyy??",για τον αν εχει 8000 followers και απαντησε ετσι ο Usopp)
Posted 30 May 2008 - 17:13
Εντωμεταξύ όσο αναφορα τους γειτονές μας στο thread(ξέρετε όλοι ποιους tards εννοώ,τηνφωνή ενός νέου ήρωα την κάνει ο Zoro!Οι αθεόφοβοι τώρα έφτασαν στο σημείο να κλέβουν τους voice-actor μας για έχουν επιτυχία!
:hahaha:
Εμ αφου απο Voice acting και themes ειμαστε πρωτοι!!!
Και μιας και το φερε το θεμα,δειτε πως ειχε κανει η 4kids την φωνη του Luffy(μαλιστα μου φαινετε καπου ειχε παρει το ματι μου οτι την εκανε γυναικα!!)...και σαν να μην εφτανε που ειναι ενοχλητικη,δειτε και μερικες αλλαγες που κανανε για να γινει πιο "παιδικο",οπως η πρωτη σκηνη του video με τα "βληματα" του Don Krieg...
[YOUTUBE]http://youtube.com/watch?v=xBJFB58-Mb4[/YOUTUBE]
Τελος,να πω οτι Παρασκευη και ακομη τπτ απο τους φιλους μας τους μεταφραστες....αρχισω και ανυσηχω κι εγω που εχω και 2 επεισοδια καβατζα
Posted 30 May 2008 - 17:20
Όντως η 4kids είχε κάνει ένα από τα χειρότερα dub όλων των εποχών!Πραγματικά είχε βιάσει το anime αλλάζοντας ακόμα και ολόκληρες σκηνές!Γι'αυτό και το one piece είχε μια κακή φήμη στην Αμερική και θεωπούταν παιδικο και χαζό!Εμ αφου απο Voice acting και themes ειμαστε πρωτοι!!!
Και μιας και το φερε το θεμα,δειτε πως ειχε κανει η 4kids την φωνη του Luffy(μαλιστα μου φαινετε καπου ειχε παρει το ματι μου οτι την εκανε γυναικα!!)...και σαν να μην εφτανε που ειναι ενοχλητικη,δειτε και μερικες αλλαγες που κανανε για να γινει πιο "παιδικο",οπως η πρωτη σκηνη του video με τα "βληματα" του Don Krieg...
Youtube Video
Τελος,να πω οτι Παρασκευη και ακομη τπτ απο τους φιλους μας τους μεταφραστες....αρχισω και ανυσηχω κι εγω που εχω και 2 επεισοδια καβατζα
Ζoro δεν είναι μόνο αυτά τα video!Πραγματικά αξίζει να δείτε αυτά τα 7 videos στο youtube για να καταλάβετε τι πραγματικά έκαναν στη σειρά!Οταν το δείτε πιστέψτε θα τραβάτε τα μαλλιά σας!
Posted 30 May 2008 - 17:32
sorry αλλα μαλλον πρωτα το Nοein εκλεψε τη φωνουλα σαςΕντωμεταξύ όσο αναφορα τους γειτονές μας στο thread(ξέρετε όλοι ποιους tards εννοώ,τηνφωνή ενός νέου ήρωα την κάνει ο Zoro!Οι αθεόφοβοι τώρα έφτασαν στο σημείο να κλέβουν τους voice-actor μας για έχουν επιτυχία!
Posted 30 May 2008 - 17:41

This topic is locked