Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3430 replies to this topic

Poll: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 member(s) have cast votes)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 votes [16.67%] - View)

Percentage of vote: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 votes [47.22%] - View)

Percentage of vote: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 votes [4.63%] - View)

Percentage of vote: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 votes [15.74%] - View)

Percentage of vote: 15.74%

5. Γυναικες (7 votes [6.48%] - View)

Percentage of vote: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 votes [7.41%] - View)

Percentage of vote: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 votes [1.85%] - View)

Percentage of vote: 1.85%

Vote

#2566 Skyller

Skyller

One Piece Fan

• Members
  • 50 posts

Posted 28 May 2008 - 18:08

Δεν λέω ο buggy καλός είναι τον παραδέχομαι κ εγώ για τις χαζομάρες του αλλά άνετα ο καλύτερος είναι ο FOXY!!! Πολύ σταθερή ψυχολογία.... και...
MORON MORON BEAM!!!:hahaha:
Posted Image

GEAR SECOND
....

#2567 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 posts

Posted 28 May 2008 - 18:15

καλα sirjim οποτε ο kumadori ελεγε Yoyoiooioioiuoi πεθενα και μια φορα στα γελιαααα ο τυπος χαλαρα απο τους αγαπιμενους μου και ι καλιτερι ατακα?
im sory boss im going to suicide OOOO noooooo i cant "Tekkai"
Posted Image
Spoiler:

#2568 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 28 May 2008 - 18:34

Ρε νοιώστε το
Kumadori 4 EVER!!!
OyOyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Soooo sooo soo
Kagi wa !Kagi wa!
Posted Image

#2569 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 29 May 2008 - 04:25

Για άλλη μια φορά, ελλείψει νέου επεισοδίου, η συζήτηση γύρισε γύρω από το "where's mah fansub". <<

14 posts deleted. Μιλάτε για το anime, παρακαλώ. Οι fansubbers δεν είναι δούλοι σας.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#2570 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 29 May 2008 - 12:24

ναι ρε συ kenny αλλα λεγονται fansub groups οχι μονο επειδη το κανουν fans αλλα και επειδη γινεται και για τους fans.γιατι και τα fansub groups εχουν τους fans τους και οποτε αργουν τους απογοητευουν και ειναι σαν να τους γραφουν.
επισης συγκεκριμενα οι inp και οι aniss μας ειχαν συνηθησει σε αστραποιαια releases και ετσι μας κακομαθανε.:canthelp:

#2571 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 posts

Posted 29 May 2008 - 12:29

We are just a bunch of spoiled people
Posted Image
Spoiler:

#2572 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 29 May 2008 - 18:19

Ωραια τωρα που σας περασε η ολη μανια με τα subs του 355(λεμε τωρα:nanana:),υποθετω οτι δεν υπαρχει προβλημα και να βγουν την αλλη βδομαδα:bleh:

...στην υπομονη ομως,πριν αρχισουμε να σχολιαζουμε ενα αλλο πιθανον βαρετο επεισοδιο(ας ελπισουμε το αναποδο!),θα πω:

Ποιον θεωρειτε ποιο αστειο απο το πληρωμα τω ψαθινων??

Ολοι ειναι αστειοι αλλα ποιανου τα αστεια "πατε" και σας εκαναν να γελασετε περισσοτερο??

Εδω,αν και δεν θα το περιμενε κανεις,εγω θα πω οτι ο Captain τους εχει ολους...η ελαφροτητα του μυαλου του ακομη και στις πιο δυσκολες και επικινδυνες καταστασεις ειναι μοναδικη..και σαν 2ος θα πω μαλλον ερχεται ο Usopp...

Αγαπημενα μου αστεια πιθανον ειναι οι αναπαραστασεις των αλλων απο τον Luffy στις πιο ακυρες στιγμες..ενδεικτικα:

Sanji Imitation
Attached File  Rufy_imita_Sanji.gif   185.08KB   32 downloads

Zoro Imitation
Attached File  rufy_imita_zoro.gif   329.23KB   32 downloads

Chopper Imitation
Attached File  Rufy_imita_Chopper.gif   220.56KB   33 downloads

Frozen Luffy Imitation
Attached File  rufy_congelato.gif   253.2KB   33 downloads

+η imitation που εκανε του Usopp οταν η Nami του τραβηξε την μυτη μεσα στο φιδι στην Skypiea και αυτος ειπε "Usopp impression"..δυστυχως δεν την βρηκα...

Κορυφαια και η imitation του Usopp για τον Crocodile,την στιγμη που επρεπε να βρουν την βομβα..οταν τον πιανει ο Ζοro και του λεει "Τι βλακειες κανεις?αυτη δεν ειναι η στγμη!",αυτος απανταει:"Ειναι μερος του σχεδιου,προσπαθω να σκεφτω σαν κι αυτον!!!"..και για hook ειχε ενα κομματι ομπρελας,lol!!
Attached File  Usop_imita_Crocodile.gif   260.16KB   34 downloads

Εσεις τωρα....

Edited by Zoro, 29 May 2008 - 18:32.

#2573 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 posts

Posted 29 May 2008 - 18:29

να εμενα μαρεσε αυτι εδω ειναι το αποτελεσμα στο imitation toy sanji.
Posted Image
Posted Image
Spoiler:

#2574 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 29 May 2008 - 18:37

Εμένα φυσικά του καπετάνιου. Όλη η συμπεριφορά ειναι απολαυστική! Αλλα και ο Ussop πετάει κατι φοβερά ωρες ωρες... Εκείνη η ατακα με την καυτή ξιφομάχο που κουβαλάει ένα τόνο κρέας με εκανε να λιωσω στα γελια!!!!
Posted Image

#2575 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 29 May 2008 - 18:37

Για Μενα Κορυφαιος Παραμενει Ο Ussop!Τα Λογια Του,Οι Εκφρασεις Του,Η Χαζομαρα Του!Ο Ussop Ειναι Τζαματος,Ειδικα Οταν Εκανε Τον Crocodile,Καταπληκτικος!Η Φωνη Του Ειναι Και Αυτη Παρα Πολυ Αστεια!
Ειδικα Μερικες Φρασης Που Πεταει<My Dont-Go-In-This-Cave-Illness Is Starting>Καταπληκτικο!Και Επισης Στο Drum Island Που Ερχοταν Απο Μπροστα Τπυς Μια Χοντρη Κυρια,Και Νομιζε Ηταν Πολικη Αρκουδα,Και Εσκυβε Και Ελεγε <Bow>!Οποιος Εχει Δει Το Επεισοδιο Θα Καταλαβει Τι Ενοω!Αλλα Και Επισης Με Τον Chopper Στο Arabasta Arc,Οπου Τον Κοροιδευε Τον Chopper,Μετα Ο Chopper Νευριασε και Εγινε Μεγαλος Και Ο Ussop Ουρλιαζε <UAAAAAAAH,A MONSTEERRR!>Mια Απ'τις Αγαπημενες Μου Σκηνες!

Ussop-The Funniest Voice Ever(After Buggy The Clown,Bring Him Back)

Berserk___Gatsu.jpg

#2576 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 29 May 2008 - 18:38

+1 to what zoro said. Also in sanji's impression, usopp tries to imitate zoro but nami stops him

Also check this vid for luffy's impressions:

[youtube]http://youtube.com/watch?v=KREkddAByC8[/youtube]

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#2577 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 29 May 2008 - 18:39

Ανετα Luffy, οτι ειπε ο Zoro:drink:

#2578 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 29 May 2008 - 18:43

Εμένα φυσικά του καπετάνιου. Όλη η συμπεριφορά ειναι απολαυστική! Αλλα και ο Ussop πετάει κατι φοβερά ωρες ωρες... Εκείνη η ατακα με την καυτή ξιφομάχο που κουβαλάει ένα τόνο κρέας με εκανε να λιωσω στα γελια!!!!

Ποια???Sry can't remember:nanana:...σε ποιο αρκ??

+1 to what zoro said. Also in sanji's impression, usopp tries to imitate zoro but nami stops him

Also check this vid for luffy's impressions:

Damn nice!!!

Επισης φοβερα κι αυτα που ειπε ο GkLoc...<My-Don't-Go-In-This-Cave-Illness-Is-Starting>...και το <UAAAAAAAH,A MONSTEERRR!>!!!!

[+ το <NANIIII> του Buggy]

#2579 Lady_Shanks

Lady_Shanks

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 29 May 2008 - 18:44

Να με λοιπόν και εγώ φανατική του one piece!!!!το έβλεπα μικρή και το ξανάρχισα τώρα!!!!όλοι οι χαρακτήρες είναι φοβεροί αλλά ο αγαπημένος μου είναι ο Shanks!!!!τώρα είμαι στο 130 επεισόδιο ουφ μέχρι να φτάσω εκεί που είναι(352) έχω ιδρωση!!!!
Posted Image

#2580 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 29 May 2008 - 18:46

Ποια???Sry can't remember:nanana:...σε ποιο αρκ??

Στο 353 η 354 δεν θυμαμαι, εκει που προσπαθούσε να συνεφέρει τους άλλους τρείς!:hahaha:
Posted Image