Να σας κανω μια ερωτηση .Δεν διαβαζω το μανγκα. Αλλα εχω μεγαλη αγωνια για το τι θα γινει απο δω και περα στο ανιμε.
Εχω ακουσει οτι το να διαβαζεις το μανγκα ειναι αρκετα ευχαριστο αλλα δε ξερω μετα αν περιμενω να βλεπω με αγωνια τα επεισοδια.
Τι λετε ?Να ξεκινησω να διαβαζω ?
Καθε ποτε βγαινει ξερετε ?
Και επειδη ειμαι ασχετος .Ποσο μεγαλο ειναι ενα τσαπτερ του Μανγκα και ξερετε αν ειναι Εγχρωμο η οχι ?
Εσεις που διαβαζετε το μανγκα , σας αρεσει αυτη η κατασταση , δηλαδη να ξερετε τι θα γινει και μετα να το βλεπετε και σε ανιμε ?
Ευχαριστω
Εγω ξεκινησα το manga οταν μου τελειωσαν τα επεισοδια του ανιμε,που τοτε ηταν στο ακριβως ξεκινημα του thriller bark...στο manga ηταν προς το τελος του thriller bark βεβαια...
Επειδη ειχα ξενερωσει αρκετα αρχικα που επρεπε να περιμενω μια βδομαδα για καθε επεισοδιο ενω πριν ειχα οσα ηθελα,ξεκινησα να διαβαζω το manga λοιπον...ολο ελεγα οτι θα το κοψω,αλλα περιπου απο τα τελη ιανουαριου που το αρχισα δεν καταφερα να το κοψω...
Βεβαια,οπως ενα ναρκωτικο,ηθελα να το κοψω γιατι εμενα δεν μ'αρεσει να ξερω τι θα γινει στο ανιμε,αν και εχει ενα ενδιαφερον να δεις πως τα σχεδια του manga(ειναι ασπρομαυρα) παιρνουν ζωη στο ανιμε,αλλα παρ ολα αυτα θεωρω οτι ειναι πιο ωραιο να τα δεις αποκλειστικα στο ανιμε,που εχει κινιση,μουσικες και χρωματα...
Αυριο βγαινει το chapter 500 του manga και εδω και καποιες εβδομαδες εχω κανει ταμα να σταματησω μετα απ αυτο να διαβαζω το manga...μαλιστα ξεπερασα και το αρχικο ξενερωμα γιατι βρηκα αλλα εξισου ενδιαφεροντα ανιμε με το One Piece(οπως το Death Note πχ) ή ακομη και πιο καλο manga(οπως το Berserk που διαβαζω αυτη την περιοδο..)...
Αρα η συμβουλη μου ειναι οχι,μην αρχισεις το manga,δες τα στο ανιμε...αξιζει πιο πολυ πιστευω να μην ξερεις τι θα γινει...η ολη αισθηση με τα χρωματα,τις μουσικες και την κινηση πιστευω ταιριαζει πιο πολυ για το κλιμα του One Piece στο ανιμε...