Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3430 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 ψήφοι [16.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 ψήφοι [47.22%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 ψήφοι [4.63%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 ψήφοι [15.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.74%

5. Γυναικες (7 ψήφοι [6.48%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 ψήφοι [7.41%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 ψήφοι [1.85%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.85%

Ψήφισε

#2356 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 02:09

και το αλλο ?
ειμαστε πειρατες , αλλα δεν κανουμε κακο ... δεν κλεβουμε , δε σκοτωνουμε , αλλα σωζουμε το κοσμο (ακουσον , ακουσον !!!)
πιο ρεαλιστικοι να ημασταν...:redcard2:

Αυτο δεν με ενοχλεί . Αλλωστε όπως λέει και Κάπτεν Τζακ Σπάροου

" Η πραγματική έννοια του να είσαι πειρατής είναι η ελευθερία...":wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2357 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 02:15

καλα , ουτε εμενα , αλλα αφου ειναι τετοιο το θεμα του ...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#2358 erculix

erculix

Anime Amateur

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 09:57

Ενταξει μπορει να μην συμπεριφερεται σαν πραγματικος καπετανιος ... αλλα οταν ειναι στη Μαχη , πραγματικα γινεται αρχηγος και Με ανατριχιαζει οταν προκαιται να πολεμησουν και παιρνει το υφος το σοβαρο.Απτις αγαπημενες μου στιγμες.

Γενικα τωρα , ο αγαπημενος μου Strawhat ειναι ο ΖΟΡΟ.
Γενικα ενω μου αρεσει ο Sanji αρκετα ως χαρακτηρας ... τον ψιλοαντιπαθω λογω της αντιζηλιας του με τον Ζορο.
Οσον αφορα στον Usopp πρεπει να τον κανουνε πιο σοβαρο στις μαχες και με μεγαλυτερη αυτοπεποιηθηση οπως οταν εγινε στη μαχη εναντιον του Luffy.

#2359 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 10:21

καλα εχο ακουσι σε αυτο το thread τοσες φορες να ειναι πιο ρεαλλιστικο να εινια πιο ρεαλλιστικο δεν ειπαρχει ρεαλλιστικο ανιμε εκτος απο αυτα τα love storys kai κατι αλλα του ιδιου τυπου και στιν τελικι ρε παιδια αμα θελετε ρεαλλισμο πιγενται και διτε του πιρατες τις καραιβικης...και αφιστε το ΟP για εμας που μας αρεση οπος ειναι...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#2360 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 10:36

Επίσης μην ξεννάμε τις ηλικίες οι οποίες όπως και να το κάνουμε παίζουν ένα ρόλο(Luffy,Ussop 17 χρονών,chopper 15)ενώ όλοι οι άλλοι είναι μεγαλύτεροι!

οχι πια...σε συνεντευξη ο Oda δηλωσε πως εχουν περασει 3 χρονια μεσα στην ιστορια...αρα λουφης,ουσοππ,ναμι 20,τσοπερ 18,ζορο,σαντζι 23,ρομπιν 28 ή 29 αν θελετε...(ενας χρονος στο πληρωμα λογικα...),φρανκυς 34...(προσφατο μελος)....μπρουκ δε λεω γτ δεν ξερω...μαλλον κανα 70αρι-80αρι...

#2361 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 10:46

οχι πια...σε συνεντευξη ο Oda δηλωσε πως εχουν περασει 3 χρονια μεσα στην ιστορια...αρα λουφης,ουσοππ,ναμι 20,τσοπερ 18,ζορο,σαντζι 23,ρομπιν 28 ή 29 αν θελετε...(ενας χρονος στο πληρωμα λογικα...),φρανκυς 34...(προσφατο μελος)....μπρουκ δε λεω γτ δεν ξερω...μαλλον κανα 70αρι-80αρι...

Οκ gomen απλώς η wikipedia δεν τα έχει αναβαθμίσει γ'αυτό!Αλλά πάλι όσα χρόνια και να περάσουν ο Luffy μικρλοτερος από τους άλλους θα παραμένει!

Edit:Πάντως όπου και να ψάξω τον έχουν 17 ή 18!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ichigo13: 22 Μάιος 2008 - 10:54

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2362 Dr.ApE

Dr.ApE

SufferGenius

• Members
  • 119 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 11:25

Ενταξει μπορει να μην συμπεριφερεται σαν πραγματικος καπετανιος ... αλλα οταν ειναι στη Μαχη , πραγματικα γινεται αρχηγος και Με ανατριχιαζει οταν προκαιται να πολεμησουν και παιρνει το υφος το σοβαρο.Απο τις αγαπημενες μου στιγμες.

Οσον αφορα στον Usopp πρεπει να τον κανουνε πιο σοβαρο στις μαχες και με μεγαλυτερη αυτοπεποιηθηση οπως οταν εγινε στη μαχη εναντιον του Luffy.

Συμφωνώ με αυτά που είπες...Για εμένα ο αγαπημένος μου είναι ο Chopper:awww: και μετά ο Luffy..:blingeye2:

#2363 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 15:19

Πωωω,μιση μερα ελειψα και ηδη εγινε ολοκληρη συζητηση εδω!!!

Αντε ας δωσω κι εγω το μεριδιο μου...(ειναι πολλα-προσοχη!!)

Σαν χαρακτηρες μ'αρεσουν ολοι!!!Ακομη και τον Brook τον Ψιλοσυμπαθω τελευταια...

Παλια,ακριβως μετα το Arlong arc,μου την εσπαγε πολυ η Nami που σκεφτοταν ολο τον εαυτο της και τα λεφτα,ολο διεταζε και μετα ουτε να πολεμαει δεν ηξερε....

Αλλα απο το Arabasta περιπου και μετα(μιας και νικησε και την πρωτη της μαχη μονη της),ειδα μια τεραστια αλλαγη πανω της...σαν να την επηρεασε το πληρωμα...τωρα πια εγινε πιο συμπαθητικη,πιο ομορφη(ξερετε που αναφερομαι!!:awww:) και πιο "λογικη"...ναι,παντα βαραει τον Luffy,αλλα τωρα πια δεν γινεται με το παραμικρο,οπως παλια..τωρα γινεται για πιο λογικους λογους...επισης εμαθε να πολεμαει μονη της και περασε και τον Usopp που ειναι αντρας...

Οσο για τον Luffy,δεν συμφωνω καθολου μ'αυτο που λετε για σοβαροτητα...

Ο Luffy,ετσι ειναι,σοβαρος στις μαχες και βλακας στις καθημερινες...και πιστευω σε ολους μας αρεσουν οι βλακειες του...αυτος ειναι υποδειγμα καπετανιου..στοιχημα οτι και ο Shanks ετσι ηταν με το πληρωμα του...

Ετσι πρεπει να ειναι,φιλικος με το πληρωμα του,οταν ομως η στιγμη "αναβει",τοτε πρεπει να παρει ηγετικο ρολο(μαχες ή οταν ηταν να αλλαξουν την merry πχ)...

Αλλωστε αν δειτε την 4η ταινια ποτε,θα παρατηρησετε οτι στο τελος,ο κακος της ιστοριας ειπε στον Luffy οτι δεν τον πειραζε που ειχε χασει το πληρωμα του,μιας και μπορει να βρει κι αλλους "ακολουθους" ξανα στην στερια...

Και οταν τον ρωτησε,"κι εσυ γιατι ανυσηχεις για τους ακολουθους-κατωτερους σου",ο Luffy απαντησε,"δεν ειναι ακολουθοι,ειναι φιλοι-nakama"...και μ'αυτο ηθελε να δειξει οτι η σχεση τους δεν ειναι καπετανιου-πληρωματος,αλλα μια σχεση μεταξυ φιλων...

Ολοι εχουν ενα μεριδιο διαταγων αναλογα με την εμπειρια τους..πχ η Νami για την κατευθυνση που θα ακολουθησουν,ο Sanji για το πως θα μαγειρεψουν κλπ..

Αρα δεν βλεπω γιατι η σχεση με τον καπετανιο θα πρεπε να ναι πιο σοβαρη..μετα δεν θα ειχε πλακα πια...ο luffy διαταζει αρκετα οταν το "θελει" η κατασταση...

Οσο για τον Zoro,ναι κι αυτος απο τους αγαπημενους μου(ισως ο αγαπημενος μου,μαζι με την Robin),και δεν μου την σπαει καθολου οταν ειναι σοβαρος...μ'αρεσει και οταν κανει βλακειες και οταν ειναι σοβαρος..(μου την σπαει μονο οταν ειναι υπερβολικος ο λογος που χανεται,δλδ ΟΚ οταν του λενε πηγαινε ανατολικα και παει δυτικα..αλλα οταν του λενε πηγαινε δεξια και παει αριστερα ή οταν του λεει η Nami ακολουθα με και αυτος παει οπου θελει,ε..παραπαει το αστειο...μ'αρεσει που κοιμαται πολυ ομως..)...ενα αλλο που λιγο μου την σπαει ειναι οτι μιλαει πολυ λιγο με την Robin,γιατι με ολους τους αλλους εχει κανονικη-αστεια σχεση(και δεν ειναι να πεις οτι εχει προβλημα με της γυναικες,με την Nami,Vivi ηταν μια χαρα..)

O Sanji εχει κι αυτος πολυ φαση που ολο ερωτευεται και ειναι ομως σοβαρος οταν πρεπει...η αντιζηλια με τον Zoro ειναι φιλικη,αρα δεν μου την σπαει,εχει πλακα μαλιστα(στην πραγματικοτητα εκτιμουν ο ενας τον αλλο,το χουν δειξει πολλες φορες)...

O Franky,μου την σπαει μονο το πως εγινε Cyborg(οχι το οτι ειναι Cyborg),κατα τ'αλλα φοβερος χαρακτηρας και πολυ αστειος..

Ο Chopper,καλος ενταξει...λιγο πολυ παιδακι ωρες ωρες,αλλα κατα τ'αλλα και πολυ συμπαθυτικος-χαριτωμενος..

Η Robin,τελεια σ'ολα,πανεξυπνη,μονο λιγο πιο ανοιχτη να ητανε...αν και μετα το επεισοδιο που σωζουν τον Usopp και τον Chopper στο thriller bark,τους φωναξε με τα κανονικα τους ονοματα,που δειχνει οτι σιγα σιγα ανοιγει..

Ο Usopp,γενικως μου την εσπαγε αρκετα που ολο φοβαται και ειναι ο πιο αδυναμος,αλλα πιστευω οτι αυτος ειναι ο σκοπος του Oda,να δειξει πως θα γινει σιγα σιγα θαραλλεος...και τα ασυτεια του καλα(αγαπημενη μου στιγμη,οταν εψαχναν την βομβα στην Arabasta,και "μιμηθηκε" τον Crocodile για να καταλαβει τον τροπο σκεψης του..)

Τελος,ο Brook,μου την σπαει μονο το πως ειναι εξωτερικα!!παραειναι ξεκαρφωτος στο πληρωμα...κατα τ'αλλα πολυ αστειος κι αυτος(επισης μου την σπαει που βλεπει χωρις ματια,αλλα μετα υπεθεσα οτι ισως βλεπει με τα ματια της "ψυχης του"...αλλα το πως τρωει αφου δεν εχει στομαχι,δεν δικαιολογειται..και εχω πει οτι για να ξεχωριζει θα μπορουσε να τον ειχε κανει ο oda να μη τρωει καθολου,μιας κια ειναι νεκρος..)

Αρα συνολικα

Ολοι μ'αρεσουν αλλα ξεχωριζω

1οι Αγαπημενοι:Ζοro,Robin

2oι Αγαπημενοι:Luffy,Franky,Nami,Sanji

3oι Αγαπημενοι:Chopper,Usopp,Brook

(αλλα γενικως ολοι μ'αρεσουν οπως ειπα..)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 22 Μάιος 2008 - 16:47

#2364 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 16:57

Favourite one piece chars ε? Ωρίστε:

Luffy: Ότι και να κάνει τον λατρεύω. Κάνει βλακειές, λέει βλακειές αλλά ως εκεί. Δεν καταντάει υπερβολικός.Αυτός είναι ο τρόπος σκέψης του. Αν το καλοσκεφτεί κανείς, κάνει αυτό που του έρχεται πρώτο στο μυαλό. Δεν σκέφτεται πριν κάνει κάτι, απλά το κάνει χωρίς φόβο και δισταγμό. Και αυτό είναι αυτό που μου αρέσει πάνω του. Νοιάζεται για τους nakama του (αλλά μάλλον λίγο περισσότερο για το φαί) και κάνει τα πάντα για αυτούς.
He is the captain after all!

Zoro: My fav. Τα πάντα πάνω του είναι γα**τα. Όλο το στυλ bad guy του ταιριάζει, αλλά δεν παύει να νοιάζεται για τους άλλους. Επίσης είναι αυτός σοβαρός εκεί που πρέπει (Μάχη luffy-ussop) αλλά δεν παύει να είναι αστείος και κάφρος . Τρελένομαι να τον βλέπω να πίνει και να κοιμάται! Έχει την δικιά του τρέλα και τον πάω απίστευτα γι' αυτό (αν και μου τη σπάει λίγο η αίσθηση ποσανατολισμού του-καταντάει too much).

Nami: Δεν μου αρέσει η τρέλα που έχει για τα λεφτά, αλλά αν δεν ήταν αυτή οι mugiwara θα είχαν φαλιρήσει. Μπορει να γίνεται λίγο bitch που και που αλλά όταν πρέπει να κάνει κάτι για το πλοίο, το κάνει. Έχει αλλάξει μεν από παλιά, αλλά δεν είναι όπως θα την ήθελα να είναι.Τουλάχιστον δεν βασίζεται πια στους άλλους.

Ussop: Στην αρχή δεν μου άρεσε καθόλου. Ούτε τώρα(στο anime) μου αρέσει πολύ, κυρίως γιατί είναι φοβιτσιάρης. Αλλά μετά thriller bark (manga) έχει γίνει από τους αγαπημένους μου και θα το καταλάβεταο και σεις...Με λίγα λόγια στο manga, έχει γίνει άντρας:P

Sanji: Ούτε πολύ ζεστο, ούτε πολύ κρύο. Μου αρέσει το fighting style του και το ότι την πέφτει σε όποια βρει (αλλά με gentleman style) αλλά ως εκεί. Το μόνο που μου αρέσει πολύ πάνω του είναι το style του με το τσιγάρο.
Don't worry, you will find your other half some day...

Chopper: Μμμ...Έτσι και έτσι. Παιδάκι, αλλά αποφασισμένος, και που και που σοβαρός

Robin: Μου τη σπάει μόνο επειδή είναι λίγο κρύα με τους άλλους αλλά είναι η μόνη που παραμένει σοβαρή ότι και να γίνει και ποτέ δεν χάνει την ψυχραιμία της.

Franky: Τον πάω άπειρα επειδή είναι συναισθηματικός και νοιάζεται για τους γύρω του. Στην αρχή δεν μου άρεσε το όλο στυλ του αλλά τώρα πια τον έχω συνηθίσει και πιπστεύω ότι του πάει τέλεια. Είναι και κάφρος σε στυλ zoro, αλλά και σοβαρός σε στυλ robin. Απλά τέλειος char.

Brooke: Και αυτός μου αρέσει πολύ και δεν τον θεωρώ ξεκάρφωτο..(Σκεφτείτε ότι μέσα στο πλήρωμα έχουμε ένα τάρανδο και ένα ανδροειδές). Τρελαίνομαι να τον ακούω να τραγουδάει, μου αρέσει το παρουσιαστικό του, αλλά μου τη σπάει λίγο ότι το σπαθί του βρίσκεται μέσα στο μπαστούνι... But think....He has an afro!

Ώσον αφορά τις σχέσεις στο πλοίο, μου αρέσει η φάση με luffy,ussop, chopper,frankyκαι brooke...Μου αρέσει επίσης η έχθρα zoro-sanji (Σε μια ταινία ο zoro δείχνει ότι πάει τον sanji. Πολέμαγε έναν που είχε και καλά το world's strongest kick... Όταν τον κέρδισε κάνει: World's strongest kick, huh? I know someone who kicks much harder than you. But he is a little pain in the ass) αλλά και η σχέσεις nami,robin, sanji. Στο manga έχει δημιουργηθεί άλλη μια μικρή παρέα
Spoiler:

To sum up:
1:Luffy,Zoro,Franky,brooke,Ussop(in the manga)
2:Sanji,Robin
3:Nami,Chopper,Ussop(in the anime)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από SirJim: 22 Μάιος 2008 - 17:17

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#2365 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 17:02

+1 στα δικα σου(οχι ολοιδια,αλλα κοντινα με τα δικα μου)

και προσθετω

(Σε μια ταινία ο zoro δείχνει ότι πάει τον sanji. Πολέμαγε έναν που είχε και καλά το world's strongest kick... Όταν τον κέρδισε κάνει: World's strongest kick, huh? I know someone who kicks much harder than you. But he is a little pain in the ass)

οτι και ο Sanji ειπε το ιδιο σ'εναν τυπο με σπαθια(I know a guy whose swoerds are a lot stronger),παραλληλα με τον Ζοro...3η ταινια,με τον Chopper...

Απο αυτο και απο αλλα ξερουμε οτι μαλωνουν για την "πλακα" σχεδον..εχουν self respect ο ενας για τον αλλο....

#2366 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 17:17

Παιδια απο ότι βλέπω όλοι λιγο πολύ όλοι συμφωνούμε ότι Zoro & Luffy rules :wooi2:
Οσο για τον καπετάνιο νομίζω παρεξηγήσατε αυτά που λεγαμε. Το πρόβλημα δεν είναι ο καπτεν που για μένα είναι φοβερός και σε κάθε σοβαρό περιστατικό δείχνει ποιός είναι ο ηγέτης, το πρόβλημα είναι ότι με εξαίρεση τους Zoro , Robin οι άλλοι δεν αναγνωρίζουν τον ρόλο του όσο θα έπρεπε.Τέλος πα γούστα είναι αυτά!

Υ.Γ.1: Λατρεύω τον Zoro γιατί δεν έχει καμμία αίσθηση προσανατολισμού
Υ.Γ.2: Λατρεύω την Nami οταν αλλάζει συμπεριφορά σκεφτόμενη το χρήμα
Υ.Γ.3: Λατρεύω τον καπετάνιο που βλέπει κάτι το υπέροχο εκεί που οι άλλοι βλέπουν κίνδυνο και φοβούνται.
Υ.Γ.4 Ο Luffy μερικές φορές μου θυμίζει τον Ovelix
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2367 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 18:20

Απο αυτο και απο αλλα ξερουμε οτι μαλωνουν για την "πλακα" σχεδον..εχουν self respect ο ενας για τον αλλο....

Αυτό πολύ απλά λέγεται υγιής ανταγονισμός!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2368 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 18:21

Υ.Γ.4 Ο Luffy μερικές φορές μου θυμίζει τον Ovelix

Λιγο ακυρο:hahaha:αλλα εχεις δικιο(και οι 2 τρωνε,και οι 2 βλακες,και οι 2 δυνατοι)..

Μονη διαφορα ειναι οτι ο Luffy ειναι πιο εξυπνος,ειδικα οταν πρεπει,απο τον μονοδιαστατο Ovelix...

#2369 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 18:43

Λοιπόν επειδή θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι!Οι ηλικίες των strawhats ποιές είναι?Στο internet όπου και να ψάξω τον Luffy τον έχουν σταθερά 17!Μπορεί κάποιος να μου πει πραγματικά?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2370 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 19:21

Ναι με κώλωσε και εμένα η απάντηση του Serestrum το πρωί.

Μην γνωρίζοντας στα σίγουρα τις τωρινές τους ηλικίες εγώ θα δώσω αυτές που είχαν όταν πρωτοσυναντήθηκαν:
Luffy -> 17 | Zoro -> 19 | Usopp -> 17 | Nami -> 18
Sanji -> 19 | Chopper -> 15 | Robin -> 28 | Franky -> 34

@ Serestrum
Δεν ξέρω αν έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε που ξεκίνησε πάντως αν έχεις κάπου την συνέντευξη που αναφέρεις, στείλε μου link γιατί τις μαζεύω.

Γενικά για τους Strawhats έχω να πω:
- Μου αρέσουν όλοι γιατί ταιριάζουν στους ρόλους τους.Ο καθένας έχει από έναν μοναδικό χαρακτήρα που τα σπάει.
- Αγαπημένος μου φυσικά ο Luffy.

Για τον καπετάνιο.Λυπάμαι που θα σας το πω αλλά θεωρώ ακυρη την συζήτηση που έγινε γιατί δεν υπάρχει κανείς στο πλήρωμα που να μην σέβεται τον Luffy. Το ότι έχουν μια απόλυτα φιλική σχέση δεν δείχνει έλληψη σεβασμού.
O συγκεκριμένος καπετάνιος βρίσκεται στο κέντρο του πληρώματος. Αποτελεί έναν συνδετικό κρίκο μεταξύ όλων και ο σεβασμός προς το προσωπό του ξεχειλίζει (ακόμα και σε filler arcs του anime και τις ταινίες).
Δεν έχουν αψηφίσει ποτέ τις "εντολές" του και τον ακολουθούν σε όποια τρέλα του.Ο luffy φροντίζει να τους προστατεύει και αυτοί εκείνον.

Τέλος για το ότι αναφέρθηκε η Nami που τον βαράει έχω να πώ ότι είναι και η μόνη που μπορεί να το κάνει. Μην ξεχνάτε ότι η Nami είναι το μοναδικό πρόσωπο που μπορεί να κρατήσει το καπέλο του Luffy. Την εμπιστεύεται απόλυτα και αυτή φροντίζει να τον συνεφέρει.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα