Πωωω,μιση μερα ελειψα και ηδη εγινε ολοκληρη συζητηση εδω!!!
Αντε ας δωσω κι εγω το μεριδιο μου...(ειναι πολλα-προσοχη!!)
Σαν χαρακτηρες μ'αρεσουν ολοι!!!Ακομη και τον Brook τον Ψιλοσυμπαθω τελευταια...
Παλια,ακριβως μετα το Arlong arc,μου την εσπαγε πολυ η
Nami που σκεφτοταν ολο τον εαυτο της και τα λεφτα,ολο διεταζε και μετα ουτε να πολεμαει δεν ηξερε....
Αλλα απο το Arabasta περιπου και μετα(μιας και νικησε και την πρωτη της μαχη μονη της),ειδα μια τεραστια αλλαγη πανω της...σαν να την επηρεασε το πληρωμα...τωρα πια εγινε πιο συμπαθητικη,πιο ομορφη(ξερετε που αναφερομαι!!

) και πιο "λογικη"...ναι,παντα βαραει τον Luffy,αλλα τωρα πια δεν γινεται με το παραμικρο,οπως παλια..τωρα γινεται για πιο λογικους λογους...επισης εμαθε να πολεμαει μονη της και περασε και τον Usopp που ειναι αντρας...
Οσο για τον Luffy,δεν συμφωνω καθολου μ'αυτο που λετε για σοβαροτητα...
Ο
Luffy,ετσι ειναι,σοβαρος στις μαχες και βλακας στις καθημερινες...και πιστευω σε ολους μας αρεσουν οι βλακειες του...αυτος ειναι υποδειγμα καπετανιου..στοιχημα οτι και ο Shanks ετσι ηταν με το πληρωμα του...
Ετσι πρεπει να ειναι,φιλικος με το πληρωμα του,οταν ομως η στιγμη "αναβει",τοτε πρεπει να παρει ηγετικο ρολο(μαχες ή οταν ηταν να αλλαξουν την merry πχ)...
Αλλωστε αν δειτε την 4η ταινια ποτε,θα παρατηρησετε οτι στο τελος,ο κακος της ιστοριας ειπε στον Luffy οτι δεν τον πειραζε που ειχε χασει το πληρωμα του,μιας και μπορει να βρει κι αλλους "ακολουθους" ξανα στην στερια...
Και οταν τον ρωτησε,"κι εσυ γιατι ανυσηχεις για τους ακολουθους-κατωτερους σου",ο Luffy απαντησε,"δεν ειναι ακολουθοι,ειναι φιλοι-nakama"...και μ'αυτο ηθελε να δειξει οτι η σχεση τους δεν ειναι καπετανιου-πληρωματος,αλλα μια σχεση μεταξυ φιλων...
Ολοι εχουν ενα μεριδιο διαταγων αναλογα με την εμπειρια τους..πχ η Νami για την κατευθυνση που θα ακολουθησουν,ο Sanji για το πως θα μαγειρεψουν κλπ..
Αρα δεν βλεπω γιατι η σχεση με τον καπετανιο θα πρεπε να ναι πιο σοβαρη..μετα δεν θα ειχε πλακα πια...ο luffy διαταζει αρκετα οταν το "θελει" η κατασταση...
Οσο για τον
Zoro,ναι κι αυτος απο τους αγαπημενους μου(ισως ο αγαπημενος μου,μαζι με την Robin),και δεν μου την σπαει καθολου οταν ειναι σοβαρος...μ'αρεσει και οταν κανει βλακειες και οταν ειναι σοβαρος..(μου την σπαει μονο οταν ειναι υπερβολικος ο λογος που χανεται,δλδ ΟΚ οταν του λενε πηγαινε ανατολικα και παει δυτικα..αλλα οταν του λενε πηγαινε δεξια και παει αριστερα ή οταν του λεει η Nami ακολουθα με και αυτος παει οπου θελει,ε..παραπαει το αστειο...μ'αρεσει που κοιμαται πολυ ομως..)...ενα αλλο που λιγο μου την σπαει ειναι οτι μιλαει πολυ λιγο με την Robin,γιατι με ολους τους αλλους εχει κανονικη-αστεια σχεση(και δεν ειναι να πεις οτι εχει προβλημα με της γυναικες,με την Nami,Vivi ηταν μια χαρα..)
O
Sanji εχει κι αυτος πολυ φαση που ολο ερωτευεται και ειναι ομως σοβαρος οταν πρεπει...η αντιζηλια με τον Zoro ειναι φιλικη,αρα δεν μου την σπαει,εχει πλακα μαλιστα(στην πραγματικοτητα εκτιμουν ο ενας τον αλλο,το χουν δειξει πολλες φορες)...
O
Franky,μου την σπαει μονο το πως εγινε Cyborg(οχι το οτι ειναι Cyborg),κατα τ'αλλα φοβερος χαρακτηρας και πολυ αστειος..
Ο
Chopper,καλος ενταξει...λιγο πολυ παιδακι ωρες ωρες,αλλα κατα τ'αλλα και πολυ συμπαθυτικος-χαριτωμενος..
Η
Robin,τελεια σ'ολα,πανεξυπνη,μονο λιγο πιο ανοιχτη να ητανε...αν και μετα το επεισοδιο που σωζουν τον Usopp και τον Chopper στο thriller bark,τους φωναξε με τα κανονικα τους ονοματα,που δειχνει οτι σιγα σιγα ανοιγει..
Ο
Usopp,γενικως μου την εσπαγε αρκετα που ολο φοβαται και ειναι ο πιο αδυναμος,αλλα πιστευω οτι αυτος ειναι ο σκοπος του Oda,να δειξει πως θα γινει σιγα σιγα θαραλλεος...και τα ασυτεια του καλα(αγαπημενη μου στιγμη,οταν εψαχναν την βομβα στην Arabasta,και "μιμηθηκε" τον Crocodile για να καταλαβει τον τροπο σκεψης του..)
Τελος,ο
Brook,μου την σπαει μονο το πως ειναι εξωτερικα!!παραειναι ξεκαρφωτος στο πληρωμα...κατα τ'αλλα πολυ αστειος κι αυτος(επισης μου την σπαει που βλεπει χωρις ματια,αλλα μετα υπεθεσα οτι ισως βλεπει με τα ματια της "ψυχης του"...αλλα το πως τρωει αφου δεν εχει στομαχι,δεν δικαιολογειται..και εχω πει οτι για να ξεχωριζει θα μπορουσε να τον ειχε κανει ο oda να μη τρωει καθολου,μιας κια ειναι νεκρος..)
Αρα συνολικα
Ολοι μ'αρεσουν αλλα ξεχωριζω
1οι Αγαπημενοι:Ζοro,Robin
2oι Αγαπημενοι:Luffy,Franky,Nami,Sanji
3oι Αγαπημενοι:Chopper,Usopp,Brook
(αλλα γενικως ολοι μ'αρεσουν οπως ειπα..)
Edited by Zoro, 22 May 2008 - 16:47.