Μάλιστα το φρούτο του Luffy το έχει αναλύσει περετέρο!
Ειπαν ποτε τετοιο πραμα??..δεν θα το ειδα μαλλον(εχω διαβασει κομματια του μανγκα,οχι ολο)...νομιζα γενικα τα φρουτα ειχε αναλυσει...
Α....επίσης (Προσοχή manga spoiler!)
Spoiler στο spoiler...
Επισης να ρωτησω κατι
Ο Franky εγινε μονος του cyborg η τον βοηθησε καποιος?
Μονος του και το θεωρω ενα αλλο απο τα πολυ ψευτικα της σειρας...παραπαει παλι...
Δλδ πως το εκανε μονος του μην εχοντας γνωσεις του ανθρωπινου σωματος και μονο μηχανικης???
Σας φαινετε υπερβολικα "ψαγμενο" αυτο που λεω??
ΟΚ,τοτε πως καταφερε να το κανει on the edge of death??αυτο δεν ειναι κατι που κανεις για πλακα...βασικα το ποιο κουφο απ ολα ειναι να τον φανταζομαι να ανοιγει το θωρακα του,να πεταγονται τα εντερα(lol??) και να βαζει εναν μεταλλικο θωρακα...πως στο δια το κανε αυτο???
Αφηστε που ο θωρακας του μεγαλωνει,τι κανει καθε 2 και τοσο αλλαζει το μεταλλο??
Ξερω οτι ισως θα μου πειτε οτι κοιταω πολυ λέπτομερεια,αλλα σ'αυτο το σημειο εγω πιστευω οτι ο oda το παρακανε..δλδ μην με παρεξηγησετε μ'αρεσει πολυ ο Franky,πιστευω εχει μια απο τις πιο πετυχημενες φωνες και εχει φαση σαν τυπος,αλλα η ολη ιστορια του πως εγινε cyborg μουφα..θα προτιμουσα να χε συναντησει καναν γεροεπιστημονα και να του το αλλαζε αυτος το σωμα για να τον κανει να ζησει..αυτο θα ταν acceptable..αλλα να το κανει ετσι ξεκαρφωτα μονος του,ε παραπαει...δεν γινονται αυτα...
Αποδειξη αυτου που λεω ειναι οτι και ο ιδιος ο οda δεν εδωσε πολυ σημασια και το κανε πολυ γενικο.."βρηκε ενα πλοιο και εφτιαξε το σωμα του"..ετσι ξεκαρφωτα,εκει που πεθαινε...σιγουρα...
Ενω ολων των υπολοιπων οι ιστοριες ηταν,για τα δεδομενα της σειρας,μια χαρα αληθοφανεις..αλλοι φαγανε φρουτα και απεκτησαν μαγικες δυναμεις(τερμα εκει,αυτο ειναι η εξηγηση) και αλλοι (Zoro,Usopp πχ) προπονηθηκαν ολη τους την ζωη στην ξιφασκια,στοχευση κτλ..ο chopper εμαθε ιατρικη και παει λεγοντας...
Ο Franky ενω παρατραβηγμενος πολυ πιστευω...
(μην μου πειτε "κοιτας πολυ λεπτομερεια",οι ιστοριες των αλλων ηταν δεκτες για την σειρα,αλλα του Franky πολυ βιαστηκη και με καθολου λεπτομερεια πως το κανε..δεν βγαζει νοημα..)