Είπα και εγώ 352 επεισόδια και να μην ξέρω τους mugiwaras ....Mugiwara=strawhat in Japanese!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 14 May 2008 - 23:42
Posted 15 May 2008 - 16:57
No movement huh?Let's revive the thread μιας και σκεφτηκα ενα καλο θεμα...
Ποια ειναι η αγαπημενη σας στιγμη/επεισοδιο του One Piece??
Εγω ξεχωριζω 2...
Ενα ειναι οταν ο Enel χτυπαει για πρωτη φορα τον Luffy με κεραυνο (και μετα και 2η)..αφου φυγει ο καπνος να βλεπεις την εκφραση του Luffy που δεν καταλαβε τι γινοταν και τον Enel να ναι τρομοκρατημενος..και μετα που νομιζε οτι και παλι δεν μπορουσε να τον αγκιξει και του δινει o Luffy μια κλωτσια στην κοιλια,ριχνωντας τον κατω..
Επισης και λιγο πιο πριν που ο Luffy αρχισε να του λεει:
"Just because you're God that gives you the right to do anything??"
"I'm Gonna Kick your Ass!"
Γενικα επειδη μεχρι τοτε ο Enel ηταν ανικητος,ουτε να τον αγκιξουν δεν μπορουσαν,ειχε θολωσει το μυαλο μου και ελεγα,μα καλα αυτον πως θα τον νικησει ο Luffy?(και δεν ειχα σκεφτει αυτο που εγινε τελικα)..
Οταν ειδα την σκηνη εμεινα...μπραβο Oda-sensei,ειπα μεσα μου,10/10 η σκηνη...
Επισης,μια αλλη κλασικη σκηνη,ειναι η ολη εισοδος των Mugiwara στο Enies Lobby μεχρι και το γνωστο "I Wanna Live" της Robin..μεχρι εκει ομως,απο κει και περα μειωθηκε λιγο η ποιοτητα του chapter..δλδ παλι πολυ καλο ηταν,αλλα μεχρι εκει ηταν ΤΕΛΕΙΟ απλα...10/10 και η σκηνη αυτη...![]()
Εσεις τωρα..(να δω τι θα πουν μερικοι lordofblues,Heliraider,Ichigo,SirJim,Ridelub κλπ^^)
Edited by Zoro, 15 May 2008 - 17:03.
Posted 15 May 2008 - 17:09
Για οσους δεν καταλαβαν αναφερομαι στο αντιο που ειπανε στην Vivi οι mugiwaras:nod:
Posted 15 May 2008 - 17:42
Μια και βαλατε και links,allow me too^^
Luffy vs Enel
[YOUTUBE]http://youtube.com/watch?v=94bZeKZVyAM[/YOUTUBE]
ειδικα απο το 1:00 και μετα αξιζει πολυ(οχι μεχρι τελους,αναφερομαι στα πρωτα 4-5 λεπτα περιπου)
Robin
[YOUTUBE]http://youtube.com/watch?v=-y_lTiB6M6Q[/YOUTUBE]
και επισης μια που θυμιθηκα χαρη στο Heli...οντως πολυ καλη αυτη με την Vivi που βαλανε το We Are στο τελος,ταιριαζε πολυ..και ηταν ωραια σκηνη,αλλα εμενα μ'αρεσε λιγο περισσοτερο αυτη στην Skypiea,η αντιστοιχη..παλι με το We Are στο τελος..κορυφαια!!
[YOUTUBE]http://youtube.com/watch?v=lnSp3W_Sw1E&feature=related[/YOUTUBE]
Posted 15 May 2008 - 17:46
Εμενα η αγαπημενη μου σκηνη ειναι η εκτελεση του Tom οπου ειπε στον Franky να ειναι περηφανος για οτι πλοιο φτιαχνει και υστερα θυσιαστηκε για να τον σωσει.
Απλα κορυφη
Υ. αμα το βρει κανενας σε videaki ας το κανει post
Posted 15 May 2008 - 18:06
με τον αγαπημενο μου χαρακτηρα φυσικα ...
Posted 15 May 2008 - 18:19
lord,δυστυχως κι εγω εψαξα και δεν βρηκα το δικο σου,μαλλον επειδη ειναι καινουριο ακομη σχετικα,καποιος δεν πρεπει να ποσταρε την σκηνη ακομα...(εκτος απο AMV)..
Παντως κι αυτο που λες με τον Tom-san πολυ καλo οντως...
Posted 15 May 2008 - 18:27
Το εψαξα οσο μπορουσα στο youtube αλλα ματαια το μονο που βρηκα ηταν κατι ξενερωτα AMV.
Εμενα η αγαπημενη μου σκηνη ειναι η εκτελεση του Tom οπου ειπε στον Franky να ειναι περηφανος για οτι πλοιο φτιαχνει και υστερα θυσιαστηκε για να τον σωσει.
Απλα κορυφη
Υ. αμα το βρει κανενας σε videaki ας το κανει post
παιδι , το βρηκα . Το πρωτο που πηγα να δω ...
Posted 15 May 2008 - 18:29
lord,δυστυχως κι εγω εψαξα και δεν βρηκα το δικο σου,μαλλον επειδη ειναι καινουριο ακομη σχετικα,καποιος δεν πρεπει να ποσταρε την σκηνη ακομα...(εκτος απο AMV)..
Παντως κι αυτο που λες με τον Tom-san πολυ καλo οντως...
Παντως ειναι το επεισοδιο 248 Franky'past.
Με αρεσε εξαιτιας της πατρικης φιγουρας του Τομ απεναντι στον Franky.
Ουσιαστικα του εδωσε να καταλαβει τα παρακατω μεσα σε ελαχιστα τηλεοπτικα λεπτα:
1.Πρεπει να αναλαμβανουμε τις ευθυνες μας για οτι και αν κανουμε.(Man's Pride)
2.Να ειμαστε περηφανοι για οτι εχουμε πετυχει.
3.Αν αγαπαμε καποιον καλο ειναι να κανουμε και καμια θυσια.
Thanks Laraska μολις τωρα το ειδα ξανα το Video και μπορω να πω οτι συγκινηθηκα και ας εχει περασει τοσο καιρος που τοτε που το ειχα δει.
Edited by lordofblues, 15 May 2008 - 18:39.
Posted 15 May 2008 - 18:53
Πολυ Καλο
Παιδια εγω κατι που αναρωτιεμαι εδω και καιρο ειναι:
Ο Τοm-san εχει πεθανει τελικα ή ειναι στην Impel Down/καποια αλλη φυλακη??
(γιατι αν ειναι το 2ο,μιας και λιγοι πραγματικα ψoφανε στο OP,που θα παει καποια στιγμη ο Franky θα τον σωσει...αν και προτιμω οπως ειναι τωρα η κατασταση,χωρις πολλες αναστασεις...)
Posted 15 May 2008 - 19:00
Epic.
Posted 15 May 2008 - 19:06
(l
Παιδια εγω κατι που αναρωτιεμαι εδω και καιρο ειναι:
Ο Τοm-san εχει πεθανει τελικα ή ειναι στην Impel Down/καποια αλλη φυλακη??
Και εγω πιστευα οταν πηγαν στο Impel Down οτι θα τον εσωζαν.
Μαλλον το πιο πιθανο σεναριο ειναι να ειναι νεκρος.
Παντως κορυφαιος χαρακτηρας που ουσιαστικα συνεδεσε τον πληρωμα του Luffy με Col. D. Roger.

This topic is locked