Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3430 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 ψήφοι [16.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 ψήφοι [47.22%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 ψήφοι [4.63%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 ψήφοι [15.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.74%

5. Γυναικες (7 ψήφοι [6.48%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 ψήφοι [7.41%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 ψήφοι [1.85%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.85%

Ψήφισε

#1966 nick

nick

One Piece Addict

• Members
  • 136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2008 - 10:34

Εμένα πάντα μου αρέσουν τα γλυκόπικρα ends!Αν λοιπόν μπορούσα να διαλέξω θα ήθελα ενα επικό τέλος με πολυ συγκίνηση.
Ο Luffy μετα απο πολύ καιρό και αφού πλέον οι strawhats έχουν γίνει πασίγνωστοι παντού σε μία επική μάχη στη οποία συμετέχουν όλοι οι σημαντικοί χαρακτήρες του anime, λίγο πριν το τέλος αποφασίζει να θυσιαστεί για να σώσει τους φίλους του . Σε μια σκηνή που θα εξελίσεται πολύ αργά ο Pirate King χάνεται στα γαλανά νερά της all blue χαμογελώντας . Στην επικότερη κηδεία που έχει γίνει ποτέ όλοι οι "μεγάλοι" χαρακτήρες αποδίδουν φόρο τιμής στο μεγάλο καπετάνιο και μετά διαλύονται ησύχως... Το anime μας μεταφέρει 10 χρόνια αργότερα όπου σε ένα μικρό χωριό εμφανίζεται μια γυναικα με καυτά ρούχα και καπέλο η οποία κρατάει στα χέρια της μια αρχάια περγαμηνή. Πλησιάζει σε μια μισοδιαλυμένη καλύβα έξω απο την οποία έχει αράξει και κοιμάται ένας περίργος τύπος με πράσινα μαλλιά... Έκεινός ανασηκώνει το βλέμα και λέει "it's been a long time..." , η γυναίκα χαμογελάει και δείχνωντας αυτό που κρατάει στα χέρια λέει " what would you say if i 've told you that i found away to bring that idiot back ?" Έκείνος ανασηκώνεται μπάινει στη καλύβα και ανοίγει ένα παλιό σκονισμένο σεντούκι στο οποίο μεταξύ άλλων ξεχωρίζουν τρία σπαθιά και απαντάει στη γυναίκα " i am gone need those..." H γυναίκα χαμογελάει και λέει " let's go , Franky is allready waiting on the ship and it's a long way to Nami's home...."

The end

Η σειρά συνεχίζεται ως νέο anime και περιλαμβάνει το ταξίδι του πληρώματος προς την ανεύρεση των 7 αρχαίων θησαυρών που απαιτούνται για την αναβίωση του βασιλια....

Πολύ μεγάλη φαντασία έχεις!!! :confused::confused:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1967 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2008 - 10:49

θα ηταν ωραιο παντως ετσι .
ποιος αντεχει αλλα 15-20 χρονια ομως...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1968 nick

nick

One Piece Addict

• Members
  • 136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2008 - 12:27

Τα επόμενα 5 επεισόδια:
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1969 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2008 - 14:39

laraska φοβερη υπογραφη!!!

Τα επόμενα 5 επεισόδια:

Spoiler:

Το 357(κλασικα το τελευταιο) μου φανηκε το πιο ενδιαφερον...

#1970 serenity_chan

serenity_chan

~anime is life~

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2008 - 18:15

ή θα παραμεινουν αιωνιο πληρωμα και δεν θα διαλυθουν..θα πλεουν στις θαλασσες συνεχως και θα τους κυνηγανε οι Marines ακομα(κι ας διαλυθει η κυβερνηση,θα ναι παντα παρανομοι) και θα βοηθανε τους needy...

αυτο 8α ηταν το καλυτερο τελος!!:congrats:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1971 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2008 - 20:08

Εμένα πάντα μου αρέσουν τα γλυκόπικρα ends!Αν λοιπόν μπορούσα να διαλέξω θα ήθελα ενα επικό τέλος με πολυ συγκίνηση.
Ο Luffy μετα απο πολύ καιρό και αφού πλέον οι strawhats έχουν γίνει πασίγνωστοι παντού σε μία επική μάχη στη οποία συμετέχουν όλοι οι σημαντικοί χαρακτήρες του anime, λίγο πριν το τέλος αποφασίζει να θυσιαστεί για να σώσει τους φίλους του . Σε μια σκηνή που θα εξελίσεται πολύ αργά ο Pirate King χάνεται στα γαλανά νερά της all blue χαμογελώντας . Στην επικότερη κηδεία που έχει γίνει ποτέ όλοι οι "μεγάλοι" χαρακτήρες αποδίδουν φόρο τιμής στο μεγάλο καπετάνιο και μετά διαλύονται ησύχως... Το anime μας μεταφέρει 10 χρόνια αργότερα όπου σε ένα μικρό χωριό εμφανίζεται μια γυναικα με καυτά ρούχα και καπέλο η οποία κρατάει στα χέρια της μια αρχάια περγαμηνή. Πλησιάζει σε μια μισοδιαλυμένη καλύβα έξω απο την οποία έχει αράξει και κοιμάται ένας περίργος τύπος με πράσινα μαλλιά... Έκεινός ανασηκώνει το βλέμα και λέει "it's been a long time..." , η γυναίκα χαμογελάει και δείχνωντας αυτό που κρατάει στα χέρια λέει " what would you say if i 've told you that i found away to bring that idiot back ?" Έκείνος ανασηκώνεται μπάινει στη καλύβα και ανοίγει ένα παλιό σκονισμένο σεντούκι στο οποίο μεταξύ άλλων ξεχωρίζουν τρία σπαθιά και απαντάει στη γυναίκα " i am gone need those..." H γυναίκα χαμογελάει και λέει " let's go , Franky is allready waiting on the ship and it's a long way to Nami's home...."

The end

Η σειρά συνεχίζεται ως νέο anime και περιλαμβάνει το ταξίδι του πληρώματος προς την ανεύρεση των 7 αρχαίων θησαυρών που απαιτούνται για την αναβίωση του βασιλια....

Η απόδειξη ότι απλά δεν μπορείτε να συμφιλιωθείτε με την ιδέα του τέλους μιας σειράς. Γι' αυτό και βλέπετε endless shounen. :bleh::bleh::bleh:

*είπε την κακία του, την κάνει με ελαφρα πηδηματάκια*

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1972 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2008 - 20:12

Η απόδειξη ότι απλά δεν μπορείτε να συμφιλιωθείτε με την ιδέα του τέλους μιας σειράς. Γι' αυτό και βλέπετε endless shounen. :bleh::bleh::bleh:

*είπε την κακία του, την κάνει με ελαφρα πηδηματάκια*

Μπα,μην νομιζεις,αληθεια ειναι αυτο που ειπες(!):

Οσο πιο πολυ κραταει,τοσο καλυτερα(η αναμονη ειναι μονο που σε σκοτωνει,οχι η διαρκεια):wooi2:

#1973 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2008 - 14:50

Το αγαπημενο μου AMV με ενα απο τα αγαπημενα μου τραγουδια απο μια απο τις αγαπημενες μου σειρες.Σε οποιον δεν αρεσε απλα:redcard2:

Youtube Video

#1974 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2008 - 15:08

Πολύ καλό αν και θα μου άρεσε αν έκανε μια αναφορά ( με σκηνές ) σε όλους τους χαρακτήρες, π.χ. zoro :..... , Nami:........, κ.τ.λ. Και τις σκηνές λίγο πιο αργά , σε κάποια φάση δεν βλέπεις τίποτα!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1975 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2008 - 15:09

Ωραια Videακι,μ'αρεσε που ηταν fast-paced,αν και το παρακανε ελαφρως...αλλα σαν συνολο πολυ ωραιο...

Το τραγουδι απο ποια σειρα ειναι??

Εμενα το δικο μου fave One Piece AMV το χω ξαναπει ειναι αυτό

(δυστυχως δεν εχει δημοσιευθει σε youtube,θελει κανονικο download,αλλα τ'αξιζει)...

#1976 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2008 - 15:21

Ωραια Videακι,μ'αρεσε που ηταν fast-paced,αν και το παρακανε ελαφρως...αλλα σαν συνολο πολυ ωραιο...

Το τραγουδι απο ποια σειρα ειναι??

Εμενα το δικο μου fave One Piece AMV το χω ξαναπει ειναι αυτό

(δυστυχως δεν εχει δημοσιευθει σε youtube,θελει κανονικο download,αλλα τ'αξιζει)...

Εκει πηγαινε μια τελεια:sigh2:Οταν ελεγα σειρα εννοουσα το OP:wooi2:
Το τραγουδι ειναι το survive απο rise against:congrats:

#1977 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2008 - 15:30

Εκει πηγαινε μια τελεια:sigh2:Οταν ελεγα σειρα εννοουσα το OP:wooi2:
Το τραγουδι ειναι το survive απο rise against:congrats:

Αααα,ναι εγω νομιζα οτι ηταν τραγουδι απο αλλη σειρα και το βαλαν εδω...

Παντως,οπως ειπε και ο donald,πολυ καλο που εδειξε ολους τους χαρακτηρες..

Btw,μιας και σε ξερω Ηeli,απο περιεργεια,μεταξυ OP και School Rumble ποιο βαζεις 1ο??

#1978 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2008 - 15:44

Check my top 10 (προσφατα εχασε και την 2η θεση)

#1979 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2008 - 15:46

laraska φοβερη υπογραφη!!!

Το 357(κλασικα το τελευταιο) μου φανηκε το πιο ενδιαφερον...

ευχαριστω!
κριμα που η υπογραφη μου δεν ηταν συμφωνα με τους κανονισμους ...( ειχε μεγαλο μεγεθος ...)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1980 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2008 - 15:49

Που ειναι??

Πηγα στην sig σου αλλα δεν υπαρχει τοπ10...επισης,σχεδιαζεις να δεις ολα αυτα τα 92 ανιμε στο plan to watch???

Αντε στα καπι θα τελειωσεις:zetsubou:

@laraska:

Spoiler: