Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3430 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 ψήφοι [16.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 ψήφοι [47.22%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 ψήφοι [4.63%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 ψήφοι [15.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.74%

5. Γυναικες (7 ψήφοι [6.48%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 ψήφοι [7.41%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 ψήφοι [1.85%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.85%

Ψήφισε

#1951 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 17:10

Καταλαβαινω οσοι λενε οτι αυτη η σαγκα δεν κολλαει στο one-piece ,αλλα να εχετε υποψη σας οτι απο τον OZ και μετα θα μεινεται απο τις μαχες...και επειπλεον σε'αντιθεση με την skypiea εδω το βασικο σεναριο προχωραει παρα πολυ!!

Ασχετο...αλλα εγω ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ο ENEL θα επιστεψει !! Αν θυμαστε καλα δραπετευσε και πηγε στο φεγγαρι...
Εσεις τι νομιζεται?Μπορει βεβαια να χρεισιμοποιηθει για κανα OVA ή Ταινια

Δεν διαβαζεις το manga μαλλον ε??

Αν το δεις ο Enel εμφανιστηκε σε κατι μινι-περιπετειες οπου:

Spoiler:

Οσο για το poll,εβαλα μια επιλογη γιατι μονο μια γινοταν,αλλα εγω λεω χρυσαφι και εμπειριες...και τα 2 επιβαλλονται!

Γυναικες και φαγητο μπορει να εχει αλλα πως διατηρουνται??
Θελω να πω αφου ο Roger εχει πεθανει τι θα εκαναν εκει??

Katana μπορει να εχει:)

#1952 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 17:36

Ναι, δικιο εχεις ...απλα νομιζω πως αυτες οι μινι-περιπετιες του oda δεν επιρεαζουν τοσο πολυ απο το σεναριο...

π.χ.

Spoiler:

Εγω στο πολ ψηφισα το δευτερο...δηλαδη οτι κατα την δειαρκια του ταξιδου¨:
1)θα εχουν γινει παρα πολυ δυνατοι (ο blackbeard θα εχει νικηθει )
2)Θα εχουν ισως κατα ενα μερος πραγματοποιησει τα ονειρα τους.
3)Θα εχουν πολυ χρυσαφι ηδη...

Αυτο που σιγουρα θα εχει ενδιαφερον στο τελευταιο νησi θα ειναι η robin με τα polygryfes.

Παντως πλεον ειναι ξεκαθαρο οτι οτι οι τελικες μαχες θα ειναι
1)Luffy vs blackbeard
2)Zoro vs Hawkeye

Αραγε πως θα τον νικησει τον blackbeard? :hmmm:Φαινεται ανικητος...

#1953 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 17:38

Θα βρει κανα Gear Ultimate ο Luffy πιθανον...:thatsit:..αλλα οπως και να χει θα χρειαστει και λιγο βοηθεια απο nakama πιστευω..ισως λαμψει λιγο ο usopp εδω...(μιας και την παθαινει με την φωτια ο BB)..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 09 Μάιος 2008 - 17:53

#1954 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 17:58

Παλιο thread που αλλα μελη εχουν συζητησει για τα poneglyphs
Βεβαια το κεμενο αναφερεται σε ενα επιστημονικο πειραμα που πολυ δυσκολα να πραγματοποιηθει και να δημοσιευθουν τα αποτελεσματα του.
Επισης ειναι ολο στα αγγλικα και θα σας κουρασει λιγο αλλα ειναι ενδιαφερων.
http://www.anime.gr/forums/off-topic/2884-rio-poneglyph-english.html

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1955 erculix

erculix

Anime Amateur

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 18:52

Να πω και εγω την αποψη μου.
Πιστευω πως το One Piece θα τελειωσει με τον Luffy να γίνεται Pirate King αφου θα τους εχει νικησει πλεον όλους.
Ο καθε ενας απο τους Strawhats θα εχει πραγματοποιησει τα ονειρα του.
Τωρα στο τελος , φανταζομαι οτι ο Coby , θα καταφερει τελικα να πιασει τον Luffy και φανταζομαι το anime να τελειωνει με την εκτελεση του Luffy , και να λεει τα ιδια λογια που λεει και ο Gol.D Roger στην αρχη καθε επεισοδιου.
Εχει ακομα ομως ψωμια να δειξει .Εχει φοβερες μαχες ... Zoro Vs Mihawk
και επισης περιμενουμε να δουμε και τις δυνατοτητες πολλων ακομη χαρακτηρων που δε τις εχουμε δει ακομα π.χ Flashbacks των Shanks,Whitebeard,Mihawk,Gol.D.Roger ........
Παντως πιστευω πως με αυτον τον τροπο θα τελειωσει το ανιμε.Και μην ξεχναμε τα ονειρα των χαρακτηρων.
Π.χ. ο Ace εχει σκοπο to meet Luffy in the Pirate Summit and make Whitebeard the Pirate King
ο Shanks περιμενει τον Luffy to return his hat and surpass him someday
ο Coby wants to capture the future Pirate King
Εχει πολυ δρομο ακομα ...
Παντως ειναι υπερβολικα σπαστικο να περιμενουμε μια βδομαδα και αν , για να δουμε ενα εικοσαλεπτο .Εχω ξενερωσει ...

#1956 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 19:16

Τωρα στο τελος , φανταζομαι οτι ο Coby , θα καταφερει τελικα να πιασει τον Luffy και φανταζομαι το anime να τελειωνει με την εκτελεση του Luffy , και να λεει τα ιδια λογια που λεει και ο Gol.D Roger στην αρχη καθε επεισοδιου.

Το εχω σκεφτει και εγω αυτο αλλα το θεωρω λιγο χαζο να γινει παλι η ιδια σκηνη (οπως τοτε που την γλίτωσε στο τσακ) και απλα να εκτελεστει.Επισης μην ξεχνατε τρεις βασικες λεπτομερειες 1ον ειναι shonen,2ον ε οπως και να το κανουμε UNPSOFABLE Mode is ON.Δεν θα πεθανει ποτε μα ποτε κανενας, και τελος αν δεν κανω λαθος το Op βασιζεται αρκετα και σε τηλεθεατες μικροτερης ηλικιας.Αν οντως ισχυει και δεν κανω καποιο λαθος αυτο το κανει ακομα πιο δυσκολο να τελειωσει ετσι.

#1957 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 19:24

με τιποτα δε 8α πε8ανει..ειναι μεν πειρατης αλλα δν εχει κανει τιποτα κακο σε κανεναν...ασε που βοη8αει ολους τους αδυνατους...8α ειναι epic failed αν συμβει..οποτε..

#1958 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 19:35

και τελος αν δεν κανω λαθος το Op βασιζεται αρκετα και σε τηλεθεατες μικροτερης ηλικιας.

Αμφιβαλλω αν του νοιαζει αυτο του Oda...κιωλας One Piece is not 4Kids γενικως αρα πιστευω πως αν ηθελε θα μπορουσε να κανει ετσι για να το τελειωσει καπως προτοτυπα αλλα θα ηθελε πολυ effort για να το πλασαρει...

Αμφιβαλλω ομως γενικως γιατι το κοβω να τελειωνει με Ηappy Ending..ή τουλαχιστον mid-happy οπως Pirates of the Caribbean...

#1959 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 19:44

και το d. gray-man ειναι shonen και πεθαινει κοσμος και κοσμακης...

επισης μιλατε λες και ολα βασιζονται στο ανιμε...αμα εχει αλλο τελος το manga και αλλο τελος το anime τοτε ....:roar:...σε 10 χρονια θα μαθουμε...και μην πειτε ''ε,οχι και σε 10''...εγω τοσο θελω τοσο λεω!!:bike:...

το ΟΡ θα ειναι ενα κομματι ενος παζλ...νιχιχι

#1960 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 21:25

το τελος το ξερει μονο ο oda.αλλα εγω θα ηθελα ενα battle royale σε 4 μερη.1)zoro vs hawk eyes.2)ace vs black beard.3)shanks vs white beard και 4)luffy (με ολους τους strawhats μεχρι τοτε εκτος zoro)-τον πατερα και τον παππου του vs elite shichibukai-elite vice admilars-αρχηγους παγκοσμιας κυβερνησης:if:.
αλλα δυστυχως το βλεπω για king pirate luffy vs vice admiral cobby (το αγορακι με τα γυαλια και τα ροζ μαλλια).

#1961 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 21:45

αλλα εγω θα ηθελα ενα battle royale σε 4 μερη 2)ace vs black beard και 4)luffy (με ολους τους strawhats μεχρι τοτε εκτος zoro)-τον πατερα και τον παππου του vs elite shichibukai-elite vice admilars-αρχηγους παγκοσμιας κυβερνησης:if:.

Το 2 το ειδαμε ηδη,αμφιβαλλω αν θα ξαναγινει γιατι το αποτελεσμα θα ναι το ιδιο...

Το 4 δεν προκειται να γινει ποτε με τον παππου του..με τον πατερα δεν ξερεις ποτε αλλα αμφιβαλλω...

#1962 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 23:10

Εμένα πάντα μου αρέσουν τα γλυκόπικρα ends!Αν λοιπόν μπορούσα να διαλέξω θα ήθελα ενα επικό τέλος με πολυ συγκίνηση.
Ο Luffy μετα απο πολύ καιρό και αφού πλέον οι strawhats έχουν γίνει πασίγνωστοι παντού σε μία επική μάχη στη οποία συμετέχουν όλοι οι σημαντικοί χαρακτήρες του anime, λίγο πριν το τέλος αποφασίζει να θυσιαστεί για να σώσει τους φίλους του . Σε μια σκηνή που θα εξελίσεται πολύ αργά ο Pirate King χάνεται στα γαλανά νερά της all blue χαμογελώντας . Στην επικότερη κηδεία που έχει γίνει ποτέ όλοι οι "μεγάλοι" χαρακτήρες αποδίδουν φόρο τιμής στο μεγάλο καπετάνιο και μετά διαλύονται ησύχως... Το anime μας μεταφέρει 10 χρόνια αργότερα όπου σε ένα μικρό χωριό εμφανίζεται μια γυναικα με καυτά ρούχα και καπέλο η οποία κρατάει στα χέρια της μια αρχάια περγαμηνή. Πλησιάζει σε μια μισοδιαλυμένη καλύβα έξω απο την οποία έχει αράξει και κοιμάται ένας περίργος τύπος με πράσινα μαλλιά... Έκεινός ανασηκώνει το βλέμα και λέει "it's been a long time..." , η γυναίκα χαμογελάει και δείχνωντας αυτό που κρατάει στα χέρια λέει " what would you say if i 've told you that i found away to bring that idiot back ?" Έκείνος ανασηκώνεται μπάινει στη καλύβα και ανοίγει ένα παλιό σκονισμένο σεντούκι στο οποίο μεταξύ άλλων ξεχωρίζουν τρία σπαθιά και απαντάει στη γυναίκα " i am gone need those..." H γυναίκα χαμογελάει και λέει " let's go , Franky is allready waiting on the ship and it's a long way to Nami's home...."

The end

Η σειρά συνεχίζεται ως νέο anime και περιλαμβάνει το ταξίδι του πληρώματος προς την ανεύρεση των 7 αρχαίων θησαυρών που απαιτούνται για την αναβίωση του βασιλια....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1963 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 23:18

LoL αν η ολη ιστορια δεν ειχε να κανει με resurrection που την σιχαινομαι ειδικα σε ιστοριες οπως το One Piece(ηδη δεν πεθαινουν,αν ανασταινονται κιωλας,παει) φοβερη η ιδεα για το τελος σου..

Αλλα εγω επιμενω οτι ή θα χαθει ο Luffy και τελειωνει η ιστορια με το γλυκοπικρο τελος που ειπες(κατι στυλ Gladiator υποθετωPosted Image) ή θα παραμεινουν αιωνιο πληρωμα και δεν θα διαλυθουν..θα πλεουν στις θαλασσες συνεχως και θα τους κυνηγανε οι Marines ακομα(κι ας διαλυθει η κυβερνηση,θα ναι παντα παρανομοι) και θα βοηθανε τους needy...

BTW που ειναι οι usopp,chopper και brooke??

#1964 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 23:32

πολυ καλο...μου 8υμισε pirates of the caribean - at worlds end...ΧD

#1965 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 23:51

Έχουμε ήδη δει χρυσάφι στο One Piece αρκετές φορές, με ποιο χαρακτηριστικό παράδειγμα Skypiea και σίγουρα θα ξαναδούμε. Απλά πιστεύω ότι το One Piece δεν θα είναι κι αυτό χρυσάφι.

Θα είναι, αλλά δεν θα είναι μόνο...

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.