Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3430 replies to this topic

Poll: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 member(s) have cast votes)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 votes [16.67%] - View)

Percentage of vote: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 votes [47.22%] - View)

Percentage of vote: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 votes [4.63%] - View)

Percentage of vote: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 votes [15.74%] - View)

Percentage of vote: 15.74%

5. Γυναικες (7 votes [6.48%] - View)

Percentage of vote: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 votes [7.41%] - View)

Percentage of vote: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 votes [1.85%] - View)

Percentage of vote: 1.85%

Vote

#1936 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 08 May 2008 - 22:46

Ο shanks θα τον δυσκολέψει πιστεύω ( Σκεφτείτε ότι μπορεί να του δώσει το strawhat...)

Μπορεις να δεις αυτους τους 2 ανθρωπους να μαλωνουνε??

Posted Image

Το πολυ πολυ ενα friendly fight θα εχουμε(επιβαλλεται) να δουμε ποιος ειναι πιο δυνατος..δεν νομιζω τπτ αλλο...

Καλη 130η σελιδα...:bath:

#1937 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 08 May 2008 - 22:49

Μπορεί να θέλει ο shanks να δοκιμάσει το luffy για δει πόσο δυνατός έχει γίνει.... Και δεν νομίζω να κάνει hold back κανείς τους.. (Πλάκα-πλάκα όταν συναντηθούν θα συναντηθεί και ussop-yassop. Για σκεφτείτε το...)

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#1938 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 08 May 2008 - 22:51

Και εν το μεταξυ ο yasopp ειναι πολυ πιο cool απο τον γιο του..και δεν ειναι πινοκιο...

Απ την αλλη ο usopp εχει ακομα πολλα να μας δειξει...

#1939 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 08 May 2008 - 22:57

Και εν το μεταξυ ο yasopp ειναι πολυ πιο cool απο τον γιο του..και δεν ειναι πινοκιο...

Απ την αλλη ο usopp εχει ακομα πολλα να μας δειξει...

Ussopp ειναι θεος δεν θα ξεχασω που τους παραμυθιαζε ολους οτι εχει κατω απο τον ελεγχο του 1000 πειρατες.

Posted Image

#1940 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 08 May 2008 - 23:03

Ussopp ειναι θεος δεν θα ξεχασω που τους παραμυθιαζε ολους οτι εχει κατω απο τον ελεγχο του 1000 πειρατες.

Bασικα αυτο που μου την σπαει με το One Piece ειναι οταν το παρακανουν με μερικα αστεια(οχι ολα-πχ τα beli eyes της Nami ειναι ωραια)..

Ενα απ αυτα ειναι αυτο με τα 1000 ατομα..ωραιο ηταν οταν το πε την 1η φορα..αντε και 2η αντε και 3η,αλλα μετα παραπηγε λιγο..

Επισης και με τον δικο μου (zoro),μ'αρεσουν ολα τα αστεια που κοιμαται(πχ στο τρενο που ειχε κραδασμους και κυματα και αυτος κοιμοταν κανονικα και λενε ολοι "Miracle!!"),αλλα αυτα που χανεται παραειναι τραβηγμενα μερικα..

Πχ αν ειναι να ξεχναει τον δρομο ή να πηγαινει νοτια αντι ανατολικα ειναι ενταξει,αλλα οταν του λεει η Nami πηγαινε αριστερα ή ακολουθα με και παει οπου θελει,ε παραπαει...

#1941 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 09 May 2008 - 01:46

Αρχισα παλι το One piece επειδη μαζευτηκαν πολλα επισοδεια

στην αρχη του arc μου αρεσε πολυ

αλλα μετα freakara μετα αρκουδακια zombies
και ολο το σκηνικο μου φαινεται δεν ταιριαζει στο One piece

Σε ποσο καιρο λετε να τελιωσει?

#1942 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 09 May 2008 - 01:50

Αρχισα παλι το One piece επειδη μαζευτηκαν πολλα επισοδεια

στην αρχη του arc μου αρεσε πολυ

αλλα μετα freakara μετα αρκουδακια zombies
και ολο το σκηνικο μου φαινεται δεν ταιριαζει στο One piece

Σε ποσο καιρο λετε να τελιωσει?

Κι εγω το ιδιο πιστευω..το ολο υφος δεν ταιριαζει στις θαλασσες και τους γαλαζιους ουρανους του One Piece..δεν με "εμπνεει"...

Οσο για το ποτε θα τελειωσει,εγω νομιζα γυρω στον Σεπτεμβρη-Οκτωβρη,αλλα ο RiDeLub λεει οτι συμφωνα με το manga θα τελειωσει τον δεκεμβρη περιπου..και μετα θα χουμε και fillers...

Το γιατι δεν ξερω,μιας και το manga ειναι αρκετα μπροστα...

Παντως το σημειο που ειναι το manga τωρα δεν το φτανει κανεις..θα ναι πολυ ωραιο οταν φτασει το ανιμε εκει του χρονου...

Εσυ που εφτασες στο thriller bark??(παντως το λενε κι αλλοι και το παρατηρησα κι εγω,οσο παει καλυτερευει καπως το thriller bark..)

#1943 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 09 May 2008 - 01:53

Τωρα ειμαι εκει που την κυνηγαει την Nami εκεινο το θηλυκο θεριο :D

Μεχρι τον δεκεμβρη??? πωπω ξενερωσα τωρα

Τουλαχιστον ελπιζω να μην αργησουν να φτασουν στον Moria
εκει θα εχει ενδιαφερον

#1944 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 09 May 2008 - 02:05

Βασικά μπορεί να πήγενε και γρηγορότερα από Νοέμβριο-Δεκέμβριο που υπολόγιζα αλλα το τελευταίο ep πχ έπιασε λιγότερο από ένα chapter.
Δεν ξέρω μπορεί να επιταχύνουν αργότερα αλλά με τα τωρινά δεδομένα μάλλον για εκεί πάει.

Σε εκείνο το επεισόδιο (νομίζω) είναι και η φάση με τον Namizou που
Spoiler:

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1945 nick

nick

One Piece Addict

• Members
  • 136 posts

Posted 09 May 2008 - 13:18

Α, ωραία, μπήκε το poll. Εγώ ψήφισα εμπειρίες και πραγματοποίηση ονείρων, γιατί πιστεύω ότι το One Piece δεν θα είναι κάτι τόσο πεζό και αναμενόμενο, όπως χρυσάφι. Πάντως, σίγουρα μόλις τελειώσουν τα ταξίδια τους, δεν θα μείνουν με άδεια χέρια οι Strawhats!
Posted Image

#1946 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 09 May 2008 - 14:16

Το έχω ξαναπεί: Πειρατική ιστορία χωρίς χρυσάφι δεν νοείται

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#1947 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 09 May 2008 - 14:27

Γυναικες πολλες γυναικες.
Φανταζεστε τον Sanji πως θα αντιδρασει.
Like heaven:nbleed:
Θα μπορουσε να ηταν διαφημιση για ασφαλεια ζωης. Η στιγμη που καθε ανθρωπος πραγματοποιει τα ονειρα του.:if:

Y.Τhanks Kenny που εβαλες το poll.

Posted Image

#1948 nick

nick

One Piece Addict

• Members
  • 136 posts

Posted 09 May 2008 - 16:19

Το έχω ξαναπεί: Πειρατική ιστορία χωρίς χρυσάφι δεν νοείται

Έχουμε ήδη δει χρυσάφι στο One Piece αρκετές φορές, με ποιο χαρακτηριστικό παράδειγμα Skypiea και σίγουρα θα ξαναδούμε. Απλά πιστεύω ότι το One Piece δεν θα είναι κι αυτό χρυσάφι.
Posted Image

#1949 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 09 May 2008 - 16:51

Εσυ που εφτασες στο thriller bark??(παντως το λενε κι αλλοι και το παρατηρησα κι εγω,οσο παει καλυτερευει καπως το thriller bark..)

Καταλαβαινω οσοι λενε οτι αυτη η σαγκα δεν κολλαει στο one-piece ,αλλα να εχετε υποψη σας οτι απο τον OZ και μετα θα μεινεται απο τις μαχες...και επειπλεον σε'αντιθεση με την skypiea εδω το βασικο σεναριο προχωραει παρα πολυ!!

Ασχετο...αλλα εγω ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ο ENEL θα επιστεψει !! Αν θυμαστε καλα δραπετευσε και πηγε στο φεγγαρι...
Εσεις τι νομιζεται?Μπορει βεβαια να χρεισιμοποιηθει για κανα OVA ή Ταινια

#1950 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 09 May 2008 - 17:02

Επισης μην ξεχναμε και καποιους αλλους χαρακτηρες που στο παρελθον ηρθαν αντιμετωποι με τους Strawhats.
1.captain Kuro
2.captain Buggy the Clown

Posted Image