Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3430 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 ψήφοι [16.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 ψήφοι [47.22%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 ψήφοι [4.63%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 ψήφοι [15.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.74%

5. Γυναικες (7 ψήφοι [6.48%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 ψήφοι [7.41%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 ψήφοι [1.85%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.85%

Ψήφισε

#1921 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2008 - 20:42

@ Zoro
Αν εννοείς το τελευταίο που λέω-->θέλω να πώ ότι αν το opening το έχεις δει λίγες φορές,λές παει στο διαολο το ξαναβλέπω,αλλα αν έχεις μάθει απέξω και τα λόγια του τραγουδιού τότε καταντάει μαρτήριο.

...α,και τελικα εχεις τηλεκοντρολ-ασυρματο πληκτρολογιο ή οχι??

Αρα σ'αρεσε περισσοτερο η παλια μεθοδος να μας δειχνουν αργοτερα το op συγκριτικα με την τωρινη ή οχι??

Γιατι εμενα η παλια με το kokoro no chizu με ειχε πορωσει και δεν βαρεθηκα καθολου να το ξαναβλεπω το op,αν και τα ειδα μονορουφι...

#1922 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2008 - 20:44

Ρε παιδια να σας κανω μια ερωτηση.
Εσεις τελικα τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος One Piece στο τελος?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1923 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2008 - 20:48

Ρε παιδια να σας κανω μια ερωτηση.
Εσεις τελικα τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος One Piece στο τελος?

Ενα παιδι εκανε την ακριβως ιδια ερωτηση με poll σε ενα ιταλικο site...

Αλλοι ειπαν κανονικος θυσαυρος...

Αλλοι ειπαν πως δεν ειναι κατι υλικο ή χρυσαφικο τουλαχιστον,αλλα η εμπειρια που εκανες με τους φιλους σου,οι μαχες,οι πλακες και γενικα ολες οι περιπετειες που σε οδηγησανε στο να γινεις ο καλυτερος πειρατης..

Οι πρωτοι ομως απαντησανε(και μεσα τους κι εγω) οτι δεν γινεται να υπαρχει ιστορια με πειρατες χωρις θυσαυρο στο τελος..παραβιαζει τους κανονες!!

Αρα εγω λεω οτι θα ναι και τα 2...

Αλλιως η Nami-san θα κανει σφαγη στο τελος αν δεν εχει θυσαυρο:hehe:

#1924 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2008 - 20:55

Κοιταξε ενα παρομοιο poll πιστευω οτι μπορουμε να κανουμε και εμεις θα εχει και πολυ ενδιαφερων αν υστερα απο μια δεκαετια που θα τελειωσει το One Piece θα εχουμε βρει την σωστη απαντηση.
Εγω απο την αλλη πιστευω οτι εκτος απο υλικο θησαυρο μπορει να υπαρχουν και εκεινα τα αρχεια της χαμενης ιστοριας που ψαχνει η Robin αλλα και φοβαται τοσο πολυ η κυβερνηση.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1925 serenity_chan

serenity_chan

~anime is life~

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2008 - 20:57

και εγω πιστευω οτι 8ησαυρο 8α εχει στο τελος (βουνα απο χρυσαφι:kill4u:):P
εκτος και αν μας κανει καμια εκπλη3η ο Oda... ο χρονος 8α δει3ει:joyful:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1926 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2008 - 21:04

Εγω απο την αλλη πιστευω οτι εκτος απο υλικο θησαυρο μπορει να υπαρχουν και εκεινα τα αρχεια της χαμενης ιστοριας που ψαχνει η Robin αλλα και φοβαται τοσο πολυ η κυβερνηση.

Αυτα πιο πολυ θυσαυρο για την Robin θα το λεγα και οχι το One Piece...

Μιας και το σκεφτηκες,δεν κανεις το poll???:wis:

#1927 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2008 - 21:25

Συμφωνώ με το zoro. Πειρατική ιστορία χωρίς θησαυρό δεν νοείται(όπως λέει και ένας καθηγητής μας, φυσική χωρίς σχήμα δεν νοείται). Αλλά δεν θα είναι μόνο χρήμα πιστεύω. Είναι οι ίδιοι οι nakama το one piece (τι μλκιες λέω... :P ). Anyway, εγώ θέλω να ρωτήσω το εξής: Πείτε ότι πάνε όλα καλά και βρίσκουν οι mugiwaras το one piece... Θα τελείωσει εκεί ή θα έχει 1/20/100/500 επεισόδια ακόμα? (Γυρισμός, χαρές, αγάπες, και ίσως adventures)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από SirJim: 08 Μάιος 2008 - 21:58

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#1928 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2008 - 21:32

Συμφωνώ με το zoro. Πειρατική ιστορία χωρίς θησαυρό δεν νοείται(όπως λέει και ένας καθηγητής μας, φυσική χωρίς σχήμα δεν νοείται). Αλλά δεν θα είναι μόνο χρήμα πιστεύω. Είναι οι ίδιοι οι nakama το one piece (τι μλκιες λέω...). Anyway, εγώ θέλω να ρωτήσω το εξής: Πείτε ότι πάνε όλα καλά και βρίσκουν οι mugiwaras το one piece... Θα τελείωσει εκεί ή θα έχει 1/20/100/500 επεισόδια ακόμα? (Γυρισμός, χαρές, αγάπες, και ίσως adventures)

Ε θα χει μερικα επεισοδια ακομα,αλλα αντε να ναι 20-30 και να πιασουν μισο χρονο ακομα..ετσι λεω..

Κατι στυλ Return of the King..

#1929 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2008 - 21:38

Αρκεί να μην είναι πολυλογία πάντως , ας είναι όσα να 'ναι... (Αλλά πάνω από 40 θα είναι μεγάλη πολυλογία...)

#1930 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2008 - 21:46

Νομίζω βιάζεστε λιγο... Και εγώ είμαι υπερ του μη υλικού θησαυρού (νομίζω ότι τελικά έτσι θα εξελιχθεί η ιστορία) αλλα μεχρι τοτε να μαστε καλά γιατί με αυτό το ρυθμό ζήσε Μάη μου να φάς τριφυλλι...

Εγώ να ρωτήσω κάτι, κανένα πραγματικά <<μεγάλο>> (όχι σε διαρκεια) επεισόδιο πότε θα δούμε ? Σαν αυτό που εμφανίστηκαν οι Whitebird pirates και άλλοι σημαντικοί χαρακτήρες?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1931 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2008 - 21:48

Εγώ να ρωτήσω κάτι, κανένα πραγματικά <<μεγάλο>> (όχι σε διαρκεια) επεισόδιο πότε θα δούμε ? Σαν αυτό που εμφανίστηκαν οι Whitebird pirates και άλλοι σημαντικοί χαρακτήρες?

To Live is to Hope...:wis:

#1932 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2008 - 21:49

Σύμφωνα με το manga αργούμε....

#1933 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2008 - 21:52

Πιστεύω ότι το One Piece ειναι μια κορικατούρα ζωγραφισμένη από τον Roger που λέει "Καλά είστε βλάκες;Γιατί ήρθατε μέχρι εδώ.Ο θησαυρός είναι σε τράπεζα στην Ελβετία.Ρωτήστε τον Μάκη,έχει αποδήξεις" ή κάτι τέτοιο.

Πέρα απ' την πλάκα σκεφτόμενος τον Luffy (και τους Strawhats) πιστεύω ότι το κύριο κομμάτι του One Piece θα είναι η ψυχική ανταμοιβή για την περιπέτεια που πέρασαν ,τα όνειρά τους που σιγά σιγά εκπληρώθηκαν και τέλος η ίδια η περιπέτεια που πέρασαν όλοι μαζί.Ακόμα και η Nami δεν σκεφτεται μόνο τα λεφτά.Πιστεύω ότι είναι η ανταμοιβή που τους αξίζει.Αλλωστε είναι nakama (όπως είπε και ο SirJim).

Για το τέλος σίγουρα θα υπάρξει επιστροφή αλλά όχι εκτεταμένη.Άλλωστε κάποιοι Strawhats έχουν όνειρα που εκπληρώνονται σε μέρη που έχουν ήδη περάσει πλοίο(και πρέπει να ξαναπεράσουν).Εγώ φαντάζομαι να επιστρέψουν όλοι στα σπίτια τους να κάτσουν κάποια χρόνια και τελευταία σκηνή να εμφανιστεί ξανά (σε στυλ 10 years later) ο Sunny με το πλήρωμα (που το ξαναμάζεψε) στο χωριό του Luffy, να τον βρουν και να του πουν..."Hop in idiot King.Let's go, your seas wait for you" :if:

@Zoro
Δυστυχώς δεν έχω τίποτα ασύρματο και γι' αυτά βρίζω.Το στυλ εκείνου του opening μου αρέσει αλλά μου την σπάει (μην ρωτήσεις πως γίνεται,όλα γίνονται)

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1934 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2008 - 21:58

Χμ οσο για τον Future Pirate King(Luffy) δεν τον βλεπω γερο στο χωριο του,αλλα να ταξιδευει στις θαλασσες συνεχως...

Ισως ολοι επιστρεψουν να δουν τους γνωστους τους(Sanji-Zeff,Nami-Nojiko κτλ) αλλα μετα πιστευω θα παραμεινουν το ιδιο πληρωμα που ταξιδευει στις θαλασσες χωρις στοχο και βοηθαει τους απελπισμενους και needy...

Δεν νομιζω να διαλυθουνε αμεσως μετα το One Piece....τι νοημα θα ειχε ο τιτλος του Βασιλια αλλιως??

Ενας πειρατης,πεθαινει πειρατης...δες Whitebeard...

Κατι αλλο,εγω πιστευω προς το τελος,του Luffy θα του τα κανει πολυ σκουρα ο Coby που θα γινει Captain και ισως και Vice Admiral στο τελος(μπορει και admiral,αλλα πιστευω μετα την τελικη περιπετεια ισως γινει..σαν καθαρση) και θα τεσταριστει η φιλια τους..

Εσεις τι λετε??

#1935 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2008 - 22:01

"Hop in idiot King.Let's go, your seas wait for you" :if:

Έγραψες :kakashithumbup:
@Ridelub
Μεγκα manga spoiler:
Spoiler:

Εδιτ @ Ζορο:
Δεν νομίζω να τον δυσκολέψει το coby... Ο shanks θα τον δυσκολέψει πιστεύω ( Σκεφτείτε ότι μπορεί να του δώσει το strawhat...)