Πιστεύω ότι το One Piece ειναι μια κορικατούρα ζωγραφισμένη από τον Roger που λέει "Καλά είστε βλάκες;Γιατί ήρθατε μέχρι εδώ.Ο θησαυρός είναι σε τράπεζα στην Ελβετία.Ρωτήστε τον Μάκη,έχει αποδήξεις" ή κάτι τέτοιο.
Πέρα απ' την πλάκα σκεφτόμενος τον Luffy (και τους Strawhats) πιστεύω ότι το κύριο κομμάτι του One Piece θα είναι η ψυχική ανταμοιβή για την περιπέτεια που πέρασαν ,τα όνειρά τους που σιγά σιγά εκπληρώθηκαν και τέλος η ίδια η περιπέτεια που πέρασαν όλοι μαζί.Ακόμα και η Nami δεν σκεφτεται μόνο τα λεφτά.Πιστεύω ότι είναι η ανταμοιβή που τους αξίζει.Αλλωστε είναι nakama (όπως είπε και ο SirJim).
Για το τέλος σίγουρα θα υπάρξει επιστροφή αλλά όχι εκτεταμένη.Άλλωστε κάποιοι Strawhats έχουν όνειρα που εκπληρώνονται σε μέρη που έχουν ήδη περάσει πλοίο(και πρέπει να ξαναπεράσουν).Εγώ φαντάζομαι να επιστρέψουν όλοι στα σπίτια τους να κάτσουν κάποια χρόνια και τελευταία σκηνή να εμφανιστεί ξανά (σε στυλ 10 years later) ο Sunny με το πλήρωμα (που το ξαναμάζεψε) στο χωριό του Luffy, να τον βρουν και να του πουν..."Hop in idiot King.Let's go, your seas wait for you"
@Zoro
Δυστυχώς δεν έχω τίποτα ασύρματο και γι' αυτά βρίζω.Το στυλ εκείνου του opening μου αρέσει αλλά μου την σπάει (μην ρωτήσεις πως γίνεται,όλα γίνονται)