Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3430 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 ψήφοι [16.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 ψήφοι [47.22%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 ψήφοι [4.63%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 ψήφοι [15.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.74%

5. Γυναικες (7 ψήφοι [6.48%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 ψήφοι [7.41%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 ψήφοι [1.85%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.85%

Ψήφισε

#1906 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 13:56

Και του Shidoh απο death note

:?Who???Πως και δεν θυμαμαι τετοιο ονομα??

#1907 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 14:07

[Off topic] Shidoh είναι το shinigami που το άρεσαν οι σοκολάτες... [/Off topic]

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#1908 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 18:14

Να κι ένας νέος πειρατής του Oda!
Spoiler:

Επισυναπτόμενο Αρχείο

#1909 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 20:25

Να κι ένας νέος πειρατής του Oda!

Spoiler:

LOL που ειναι τα beli???:hahaha:

#1910 serenity_chan

serenity_chan

~anime is life~

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 21:54

hi everyone^^
nice to meet you~!

πως σας φανηκε το 352?
μου φαινεται οτι τα επεισοδια οαο πανε και μικραινουν >_<
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1911 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 22:07

στο μανγκα προχωραει γρηγορα σε αυτο το σημειο , για αυτο μαλλον , εχουμε συνηθησει .
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1912 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 22:18

Δεν σου φαινεται μικραινουν.

#1913 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 22:00

πραγματι...και να φανταστεις ουτε ending theme δν εχει...
την ιστορια του Γκολντ Ροτζερ την εμπεδωσαμε μετα απο 352 επς
αλλα δν λενε να σταματησουνε να μας τρωνε αυτα τα 2 λεπτα ...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1914 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2008 - 02:21

Βασικά όπως έχω ξαναπεί το ότι δεν έχει ending αντισταθμίζεται από τα 2,5 λεπτά opening.Ένα κανονικό op ή ed πιάνει ~1,5 λεπτό (μαζί 3).Τα op του One Piece πιάνουν μαζί με τον Roger 3 λεπτά+.Εκεί που μας τρωνε επεισόδιο είναι στις σκηνές από τα προηγούμενα (όπως έκανε ηλιθιωδώς το Bleach) στην αρχή που κρατάνε 2+ λεπτά.

Το επεισόδιο αυτό εκτός των άλλων είχε και λίγο filler sequence όσο τάιζαν τον Oz.Καλό επεισόδιακι, κυρίως το δευτερο μισό(στο πρώτο μισό μου άρεσαν οι αντιδρασεις του Οz).
Κατά τα άλλα το επόμενο που θα έχει και την ιστορία του Brook το περιμένω πως και πως.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1915 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2008 - 14:50

Εγω παντως πιστευω το καλυτερο που ειχαν κανει με τα op και ending ηταν στο W7,εκει που κυνηγουσαν το Puffing Tom με το Rocketman..

Θυμαστε??

Ξεκινουσε το επεισοδιο χωρις op,κατευθειαν στην συνεχιση της πλοκης,και μετα,εκει που σου αναβε το ενδιαφερον,σταματουσε σε ενα suspenseful σημειο και ξεκινουσε το op,το οποιο ηταν το φοβερο Kokoro No Chizu...

Εμενα πολυ μ'αρεσε οταν ηταν ετσι,(και να σκεφτειτε οτι και παλι δειχνανε ενα κομματι απο το προηγουμενο επεισοδιο,αλλα το αλλαζανε λιγακι,ωστε να σου ξανααναβει το ενδιαφερον)...

Οσοι το θυμουνται,σας αρεσε κι εσας ετσι??

Για μενα ετσι επρεπε να ναι κι εδω...

PS:Ζητω η νεα version του site!!!

#1916 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2008 - 16:17

Το opening ήταν πολύ καλό. Η φάση που λες με το σασπενσαρισμένο κόψιμο καλή ήταν (και καλύτερη η περίληψη απ' ότι είναι τώρα) αλλά εμένα μου την σπάει το opening που δεν είναι στην αρχή.

Φαντάσου τώρα να έχεις αράξει με τα πόδια απλωμένα απέναντι από την οθόνη (εγώ στο κρεβάτι μου ξαπλωμένος) να είσαι φούλ έτοιμος να γευτείς το νέο επεισόδιο (σχεδόν τρέχουν τα σάλια) και πάνω στο άραγμα να ξεκινήσει το op.Ε δεν ξενερώνεις.Δεν λές που να σηκώνομαι τώρα.Δεν βρίζεις από μέσα σου που δεν έχεις ασύρματο πληκτρολόγιο-ποντίκι ή ένα τηλεκοντρόλ βρε αδερφέ.

Και καλά αν είσαι στα πρώτα 10-15 επεισόδια με αυτό το op κάθεσαι και το απολαμβάνεις.Αν όμως το χεις δει 25-30 φορές και είναι και 2,5 λεπτά δεν ξενερώνεις?????

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1917 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2008 - 17:08

Μήπως ξέρει κανείς και ειδικά εσύ zoro που κατεβάζεις rmvb αν υπάρχει κάποιο codec ή player που να παίζει rmvb στα linux?

#1918 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2008 - 19:46

Μήπως ξέρει κανείς και ειδικά εσύ zoro που κατεβάζεις rmvb αν υπάρχει κάποιο codec ή player που να παίζει rmvb στα linux?

Δεν εχω ιδεα απο linux,αλλα εγω χρησιμοποιω Zoomplayer,KMPlayer και VLC Media Player...μπορεις να δοκιμασεις μ'αυτα:thatsit:

Το opening ήταν πολύ καλό. Η φάση που λες με το σασπενσαρισμένο κόψιμο καλή ήταν (και καλύτερη η περίληψη απ' ότι είναι τώρα) αλλά εμένα μου την σπάει το opening που δεν είναι στην αρχή.

Φαντάσου τώρα να έχεις αράξει με τα πόδια απλωμένα απέναντι από την οθόνη (εγώ στο κρεβάτι μου ξαπλωμένος) να είσαι φούλ έτοιμος να γευτείς το νέο επεισόδιο (σχεδόν τρέχουν τα σάλια) και πάνω στο άραγμα να ξεκινήσει το op.Ε δεν ξενερώνεις.Δεν λές που να σηκώνομαι τώρα.Δεν βρίζεις από μέσα σου που δεν έχεις ασύρματο πληκτρολόγιο-ποντίκι ή ένα τηλεκοντρόλ βρε αδερφέ.

Και καλά αν είσαι στα πρώτα 10-15 επεισόδια με αυτό το op κάθεσαι και το απολαμβάνεις.Αν όμως το χεις δει 25-30 φορές και είναι και 2,5 λεπτά δεν ξενερώνεις?????

Παλι καλα που εγω τα βλεπω στο PC-καρεκλα δηλαδη..:hehe:

Μετα στις 2 τελευταιες σου παραγραφους,δεν καταλαβα για τι πραγμα παραπονιεσαι...

-Για το πως ηταν τα παλια επεισοδια,που ξεκιουσε πρωτα το επεισοδιο και μετα το op

-Για το πως ειναι τωρα τα επεισοδια,που μας τρωνε τοσο χρονο με το op+gold roger

-Mε το ποσο σπαστικο ειναι οταν εχεις ξαπλωσει αν δεν εχεις παρει τηλεκοντρολ(οντως πολυ σπαστικο παντως!)

Ποιο ειναι λοιπον?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 08 Μάιος 2008 - 19:52

#1919 nick

nick

One Piece Addict

• Members
  • 136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2008 - 20:07

Η φάση που λες με το σασπενσαρισμένο κόψιμο καλή ήταν (και καλύτερη η περίληψη απ' ότι είναι τώρα) αλλά εμένα μου την σπάει το opening που δεν είναι στην αρχή.

Same here... Τρομερή ξενέρα, το είχα πάθει πολλές φορές, εκεί που είχα αράξει, έτοιμος για One Piece, πετάγεται το opening και εγώ καταριέμαι την τύχη μου!!! lol!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1920 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2008 - 20:38

@ Zoro
Αν εννοείς το τελευταίο που λέω-->θέλω να πώ ότι αν το opening το έχεις δει λίγες φορές,λές παει στο διαολο το ξαναβλέπω,αλλα αν έχεις μάθει απέξω και τα λόγια του τραγουδιού τότε καταντάει μαρτήριο.

@ichigo13
Γενικά πιστεύω ότι το να βλέπεις anime σε linux είναι ψιλοβάσανο.Εγώ χρησιμοποιώ mplayer σε linux.Αν και δεν έχω δοκιμάσει rmvb αλλα αν εγκαταστήσεις το win32 codec πακέτο (δεν θυμάμαι ακριβώς πως λέγεται αλλά πιστεύω πως είναι στο debian multimedia repository) κάτι παίζει να γίνει.

Αν έχει Ubuntu κοίτα αυτό
Αν έχεις Debian λογικά θα μπορέσεις με το ίδιο link να κάνεις δουλειά.
Για άλλες διανομές δεν ξέρω.

Ελπίζω να βοηθήσει και κάποιος πιο ειδικός από εμένα στο linux.

Δημοσιευμένη  εικόνα