Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3430 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 ψήφοι [16.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 ψήφοι [47.22%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 ψήφοι [4.63%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 ψήφοι [15.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.74%

5. Γυναικες (7 ψήφοι [6.48%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 ψήφοι [7.41%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 ψήφοι [1.85%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.85%

Ψήφισε

#1846 kingdomhearts_maniac

kingdomhearts_maniac

Anime Newbie

• Members
  • 61 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 01:16

εγω η3ερα οτι spoilers ειναι τα γεγονοτα που γινονται στο manga και δεν τα εχουν δει3ει ακομη στο anime. και ετσι τουλαχιστον εχω διαβασει!!

παρολα αυτα συγγνωμη:uhh:
Δημοσιευμένη  εικόνα

chuu~:lovulovu:

#1847 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 01:50

Χμμ μου φαινετε οτι ειναι ετσι οπως λες kingdom hearts...

Σε γενικες γραμμες ολοι εδω ξερουμε ηδη την ιστορια,αρα πιστευω οτι για οσα δεν αφορουν το manga μπορεις να μην βαλεις tags..πιο πολυ το spoiler πιστευω ειναι μια μορφη "ευγενειας" για τους τυχοντες που μπορει να περασουν και να μην τα ξερουν..αλλα προαιρετικα..

ετσι καταλαβα εγω..

Τεσπα,παντως δεν βλεπω την ωρα να τελειωσουμε με το Thriller Bark γιατι οσο καλο κι αν λενε ολοι οτι γινετε,οποια βελτιωση κι αν θα εχουμε εγω πιστευω θα ναι κατωτερο απο τα προηγουμενα 2(enies lobby,skypiea)...

Ενω στο manga ειναι σε πολυ ωραιο σημειο αυτη τη στιγμη,κανονικα με θαλασσα και περιπετειες και φαντασια,ανυπομονο να δω τι θα γινει...

Θα ναι τρομερο οταν φτασει κι εκει το ανιμε...

#1848 Quessir

Quessir

Anime Newbie

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 00:12

στο One piece υπαρχει ενα μπερδεμα .... ο Ace με τον Luffy πως ειναι αδερφια ενο ειναι Monkey D Luffy - Portgas D Ace ....?
αντε ο πατερας του Monkey D dragon καταλαβενεις ο Ace που κολαει?

#1849 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 00:53

στο One piece υπαρχει ενα μπερδεμα .... ο Ace με τον Luffy πως ειναι αδερφια ενο ειναι Monkey D Luffy - Portgas D Ace ....?
αντε ο πατερας του Monkey D dragon καταλαβενεις ο Ace που κολαει?

Πρεπει να εξηγηθει ακομα πιθανως,αλλα μπορει απλως να εχουν ολοι 2 ονοματα και το Monkey περασε απο παππου σε πατερα σε γιο..ενω στον ace δωσαν διαφορετικο...

#1850 Monkey D. Alex

Monkey D. Alex

Shichibukai

• Members
  • 23 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 11:55

Ούούού! Αφού είμουν φανατικός με το Anime του One Piece αποφάσισα να κοιτάξω λίγο και το manga. Οφείλω να ομολογήσω πως ήταν εξαιρετικό. Το μόνο που μου την σπάει είναι πως το manga είναι πολύ μπροστά από το anime και μετά χάνεται λίγο το ενδιαφέρον όταν βλέπω το anime επειδή ξέρω ήδη τι θα γίνει.

#1851 nick

nick

One Piece Addict

• Members
  • 136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 12:12

Ούούού! Αφού είμουν φανατικός με το Anime του One Piece αποφάσισα να κοιτάξω λίγο και το manga. Οφείλω να ομολογήσω πως ήταν εξαιρετικό. Το μόνο που μου την σπάει είναι πως το manga είναι πολύ μπροστά από το anime και μετά χάνεται λίγο το ενδιαφέρον όταν βλέπω το anime επειδή ξέρω ήδη τι θα γίνει.

Πράγματι. Γι' αυτό και εγώ έχω σταματήσει να διαβάζω το manga εδώ και πολύ καιρό, για να απολαμβάνω το anime στο full!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1852 kingdomhearts_maniac

kingdomhearts_maniac

Anime Newbie

• Members
  • 61 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 12:13

μηπως ο ace ειναι απο διφορετικο πατερα?? (λεω εγω τωρα...)
Δημοσιευμένη  εικόνα

chuu~:lovulovu:

#1853 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 13:33

Το θέμα με τον Ace είναι μαζί με το "D." από τα μυστήρια του OP.

μηπως ο ace ειναι απο διαφορετικο πατερα??

Είναι μάλλον το πιο λογικό να σκεφτεί κανείς.Αυτό πίστευα και εγώ.Βέβαια το ότι είναι και αυτός "D."μας δείχνει ότι (πιθανώς) είτε η κοινή μάνα είτε ο πατέρας του Ace (αν δεν είναι ο Dragon) είναι "D.".
Η γνώμη μου τώρα είναι ότι μάλλον ο Ace έχει το επώνημο της μάνας τους (χώρις να αποκλείω το προηγούμενο).

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1854 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 14:04

Πράγματι. Γι' αυτό και εγώ έχω σταματήσει να διαβάζω το manga εδώ και πολύ καιρό, για να απολαμβάνω το anime στο full!

Κι εγω αυτο προσπαθω να κανω..αποτοξινωση...

Μολις φτασουμε στο 500 chapter εχω πει να το κοψω ομως...

Οσο για Ace εγω λεω διαφορετικη μανα...

#1855 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 14:26

Μολις ειδα το 351 και χωρις να ηταν κατι το συγκλονιστικο μου αρεσε πολυ.Δεν ξερω μου θυμησε λιγο τις παλιες καλες εποχες.

Παντως εγω δεν εχω αγγιξει το manga ποτε μου και ουτε σκεφτομαι.
Μια χαρα ειμαι ετσι:Blissfull:

Τελος ρε παιδια αυτα τα επεισοδια πολυ μικρα μου φαινονται:erk:
Που να ειχανε και ending δηλαδη:terror2:

#1856 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 14:54

αποφασισα να μην περιμενω τους vegapunk πλεον...8α τα δω απο αλλο γρουπ κ τα κραταω μετα απο αυτους....διαβαζοντας κ το μανγκα παραλληλα...(το διαβαζω εδω κ 2+ χρονια),μου ερχεται η εντυπωση οτι 8α εχουμε τουλαχιστον αλλα τοσα επεισοδια...δν 8ελω να τελειωσει το one piece αλλα ποιος περιμενει τοσο πολυ...

#1857 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 15:39

Καλά αν περίμενα Vegapunk θα είχα ξεχάσει τελείως το OP.Ώρες ώρες δεν παίζονται, είχαν το break των 2 βδομάδων (δεν λέω είχαν και τα δικά τους προβλήματα) και πάλι με το που ανέβηκε ξανά το site έδωσαν μόνο το unofficial raw (ούτε καν το VP-raw)...Τι να περιμένεις πια...
Ακόμα και οι Kaizoku fs (που είναι αποδεδειγμένα αργοί) τον τελευταίο μήνα εβγαλάν 4-5 eps.

Εγώ το manga (το τωρινό) δεν το διαβάζω γιατί είναι σχετικά κοντά με το anime.Αξίζει πιστεύω να περιμένω.Από την άλλη αγοράζω το αγγλικό manga (ναι της Viz που τον Zoro τον λέει Zolo) και διαβάζω OP από την αρχή.Πάω αργά αλλα σταθερά (την προηγούμενη βδομάδα τελείωσα Laboon...) και έχει τρελή φάση να διαβάζεις OP από την αρχή.

Τελος ρε παιδια αυτα τα επεισοδια πολυ μικρα μου φαινονται:erk:
Που να ειχανε και ending δηλαδη:terror2:

Δεν σου φαίνονται, είναι.Μαζί με την εκνευριστική εισαγωγή του Gol D. Roger έχουν και 1-2 λεπτά σκηνές από τα προηγούμενα...Παρόλα αυτά καταφέρνουν και πιάνουν κάθε φορά τουλάχιστον ένα manga chapter.
Το ότι δεν έχουν ending αντισταθμίζεται από το ότι έχουν 2,5 λεπτά opening

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1858 nick

nick

One Piece Addict

• Members
  • 136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 23:16

Οι Vegapunk μπορεί να αργούν, αλλά τα επεισόδια τους είναι τα καλύτερα που κυκλοφορούν. Κι εγώ εκνευριζόμουν στην αρχή, αλλά τελικά το πήρα απόφαση και βλέπω από INP ή AnimeSS και μόλις τα βγάλουν οι Vegapunk τα κατεβάζω και τα κρατάω από αυτούς. Πιστεύω ότι αξίζουν! ;)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1859 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2008 - 00:26

Καλα παντως σε γενικες γραμμες thriller bark sucks balls...

οσο καλο κι αν πιστευω κι εγω οτι θα γινει σε λιγο,παραμενει ενα απο τα λιγοτερο ωραια σαν ατμοσφαιρα και χαρακτηρες...

που ειναι οι καθαροι ουρανοι και οι γαλαζιες θαλασσες??

Που ειναι οι παλιοι καλοι badass κακοι??

Παροτι πηραμε μια υποθετικα τρομακτικη ατμοσφαιρα,το ιδιο δεν εγινε με τους κακους..τι καραγκιοζηδες ειναι αυτοι..καθολου σοβαροι....(δεν ταιριαζει μακαβρια ατμοσφαιρα με βλακοχαρακτηρες..και εδω δεν μιλαμε για την βλακεια που εχουν ολοι οι χαρακτηρες του op..ειναι χειροτεροι εδω..)

ε,ρε σαν lucci,enel,crocodile,arlong κανεις...

#1860 Monkey D. Alex

Monkey D. Alex

Shichibukai

• Members
  • 23 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2008 - 16:23

Μια χαρά είναι μωρέ το Thriller Bark. Απλά ακόμα δεν έχει έρθει η δράση. Προβλέπεται τρελό γλέντι στη συνέχεια. :hahaha: